2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlaaar ,devamlı takip edemiyorum yahu kaçırıyoum konuları keyifler yerindedir inşallah :26:

:) aileler hazır olduğumuzu ve emin olduğumuzu anladıkları için sağolsunlar hep destekteler.. fazlada uzatmayı sevmiyoruz ikimizde kısmet.. bizimde 11 mayıstaydı nişanımız..

evet arıyorum istediğim gibi yer bulursam kaçırmamaya çalışıcam şimdiden dolan yerler var.. nikah işlemlerinde nikah gününü 6 ay önceden alamıyormuşsun(ben öyle duydum) bilginiz var mı?[/QUOTE]

nikah evraklarının geçerlilik süresi 6 ay canım istediğin zaman alabilirsin yeter ki 6 aydan önce olsun

aynen ya çok isterdim umursamaz olmayı ama çok şükür özür diledi yaa uzun süreden sonra ilk defa benden özür diledi kolay kolay dilemez
Canım özür dilemesi iyi olmuş tabi ama konuyu kaçırmışım ben de

Günaydın kızlaaar ,devamlı takip edemiyorum yahu kaçırıyoum konuları keyifler yerindedir inşallah :26:

Günaydııın
Şahsen keyfim çok yerinde
Çünkü bu yüzden dolayı;
Kurabiyella

Çözersin çözersin ben de ilk geldiğimde her şey çok karışık gelmişti
Hoşgeldin aramıza bu arada

Burası bana ilaç gibi gelecektir eminim çünkü Şubat ayından beri evde yalnızlık çekiyorum resmen 20 yıllık oturduğumuz yerden başka bir yere taşındık ve her akşam görmeye alıştığım çok yakın bir arkadaşımdan ayrılmış olmaya alışamadım tam bu eve alıştım diyeceğim anda hoop bi ev daha değişcek artık kocacıma sararım bende

Akşama bende buradayım işyerinde olduğumdan bakınmakla yetiniyorum.

kısmetse nisan 2014 geliniyimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…