2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selllaaam tatLı gelinleriimmmm beniim

yağmur yağdı bugün çok şükürr,uzuun zamandır bir damla bile yoktu.

Kışş geliyo yuppiii

Teşekkür ederim canıım

mutiim şaka gibii,harika bunlar yaa
maşallah valla senin yerinde olsam işler iyiye giderse hiiç düşünmeden açardım bir yer

inşallah işlerin daha artar canım benim,keşke sipariş edebilme gibi durumum olsa, yurt dışınada gönder kız
sapasağlam gelirler belki

Kızlar nasılsınız napıyorsunuz, arada bakıyorum buraya ama kimse olmuyor ben de çıkıyorum öyle...

Mutellaa kurabiyelerine baktım hatta yorum da yazdım çok güzeller, bu işte iyi şeyler yapacaksın inşallah inanıyorum

Bu arada benim için dua eden güzel kalpli kızçelerim dualarımız kabul olduu.... Yarim çok şükür atandı
Hepinizden, dua eden her yürekten Allah razı olsun

kızlar sizin nişandan ne kadar süre sonra evlilik tarihi belli oldu bizim hala belirsiz :26:

nihanım çok sevindim canım atandığına..
hadi inşallah bundan sonrada herşey gönlünüze göre olur

kızlar sizin nişandan ne kadar süre sonra evlilik tarihi belli oldu bizim hala belirsiz :26:

canım biz 1 hafta sonra fln belirlerdik. ama o da babam yurt dışına işe gitmesi gerekiyodu o yüzden apar topar alındı karar.
yoksa kurban bayramında alınacaktı, yani nişandan 3 ay sonra.

size bağlı bence o,ailen razı geliyosa hemen tarih belirlemeye, belirleyin sizde rahat edersiniz.
ama babam şey demişti, daha nişanın tadını çıkartamadım,hemen düğünmü konuşulacak demişti, öyle zar zor alındı karar

ben bi an önce belli olsun istiyorum belirsizlik hoşuma gitmiyo en azından hazırlıklara filan başlarız çeyiz hazırlığı vs böyle boş boş durmakla olmuyo ki

yani engeliniz yoksa bence 1 ay sonra falan konuşulmalı canım biraz naişanlılığının tadını çıkart sonra sevdiğinle konuşursunuz sonrada ailelere açılısınız iş sizde bitiyor bence

ay hadi gözün aydınnnnn engelin kalktııı düğün ne zman düğün

yani engeliniz yoksa bence 1 ay sonra falan konuşulmalı canım biraz naişanlılığının tadını çıkart sonra sevdiğinle konuşursunuz sonrada ailelere açılısınız iş sizde bitiyor bence

şuanda tek engelimiz ev konutlardan ev alındı nisanda anahtar teslim nisandan sonra olur ancak

valla biz ikimiz kendi aramızda zaten tarihimizi belirlemiştik nişandan önce. nişandan 2 ay sonrada ailelere açıkladıkk. nişan sırasında tabikide konuşuluyodu 2014 yazı diye ama bence biraz nişanlılık dönemide güzel tadını cıkart tarih kesinleşince stresleniyo insan

aynı şehirlerde olsak nişanlılığın tadını çıkarıcaz da farklı şehirlerdeyiz

doğru söylüyosun varlığını hissetmek bile güzel ama yine de yanında olsam daha güzel olurdu

tabikide inkar etmem hatta kendimi bu konuda çok sanslı bile hissediyorum.. ayrıca nisanda ev teslim olacaksa mesela yaza sizde yapabilirsiniz kii olmaz mı biraz senin dürtmen gerekiyoo yoksa sana demiyo anneler babalar şu tarihte evlenin yaa diye yada erkekler düşünüp en uygun tarihi bu tarihte evlenelim demiyo yanii

Son düzenleme:
Ben de o konuda şanslıyım 31 ağustos olmasını nişanlım istedi Ama bizde uzak şehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…