kısmetse nisan 2014 geliniyimm :)
Teşekkür ederim canıım
kızlar sizin nişandan ne kadar süre sonra evlilik tarihi belli oldu bizim hala belirsiz :26:
nihanım çok sevindim canım atandığına..
hadi inşallah bundan sonrada herşey gönlünüze göre olur
nihanım çok sevindim canım atandığına..
hadi inşallah bundan sonrada herşey gönlünüze göre olur
canım biz 1 hafta sonra fln belirlerdik. ama o da babam yurt dışına işe gitmesi gerekiyodu o yüzden apar topar alındı karar.
yoksa kurban bayramında alınacaktı, yani nişandan 3 ay sonra.
size bağlı bence o,ailen razı geliyosa hemen tarih belirlemeye, belirleyin sizde rahat edersiniz.
ama babam şey demişti, daha nişanın tadını çıkartamadım,hemen düğünmü konuşulacak demişti, öyle zar zor alındı karar
kızlar sizin nişandan ne kadar süre sonra evlilik tarihi belli oldu bizim hala belirsiz :26:
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz, arada bakıyorum buraya ama kimse olmuyor ben de çıkıyorum öyle...
Mutellaa kurabiyelerine baktım hatta yorum da yazdım çok güzeller, bu işte iyi şeyler yapacaksın inşallah inanıyorum
Bu arada benim için dua eden güzel kalpli kızçelerim dualarımız kabul olduu.... Yarim çok şükür atandı
Hepinizden, dua eden her yürekten Allah razı olsun
yani engeliniz yoksa bence 1 ay sonra falan konuşulmalı canım biraz naişanlılığının tadını çıkart sonra sevdiğinle konuşursunuz sonrada ailelere açılısınız iş sizde bitiyor bence
valla biz ikimiz kendi aramızda zaten tarihimizi belirlemiştik nişandan önce. nişandan 2 ay sonrada ailelere açıkladıkk. nişan sırasında tabikide konuşuluyodu 2014 yazı diye ama bence biraz nişanlılık dönemide güzel tadını cıkart tarih kesinleşince stresleniyo insan
aynı şehirlerde olsak nişanlılığın tadını çıkarıcaz da farklı şehirlerdeyiz
Bizim bir sene bir ay sonra belli olduukızlar sizin nişandan ne kadar süre sonra evlilik tarihi belli oldu bizim hala belirsiz :26:
kusura bakma yaa valla bilmediğimden öle dedim ama yinede illa yan yana olmanız gerekmez ki o duygu his bile muhteşem :)
doğru söylüyosun varlığını hissetmek bile güzel ama yine de yanında olsam daha güzel olurdu
tabikide inkar etmemhatta kendimi bu konuda çok sanslı bile hissediyorum.. ayrıca nisanda ev teslim olacaksa mesela yaza sizde yapabilirsiniz kii olmaz mı
Ben de o konuda şanslıyım 31 ağustos olmasını nişanlım isteditabikide inkar etmemhatta kendimi bu konuda çok sanslı bile hissediyorum.. ayrıca nisanda ev teslim olacaksa mesela yaza sizde yapabilirsiniz kii olmaz mı biraz senin dürtmen gerekiyoo yoksa sana demiyo anneler babalar şu tarihte evlenin yaa diye yada erkekler düşünüp en uygun tarihi bu tarihte evlenelim demiyo yanii
inşallah bizde öyle istiyoruz ama gün ay belli değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?