2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

al takvimi eline sen seç canım zaten genelde herşeyi bize bırakmıyolar mı kaçmak için

benim ki koca karı gibi herşeye karışıyo hiç bişeyden kaçmaya çalışmıyo bi yatak odası takımı bakıyoruz yatak başına bile dikkat eder o da güzel olucakmış yok bunun yatak başı güzel değil olmaz diyo

öyleside kötü böyleside kötü amaan bize yaranılmıo heralde

Beğendiğine sevindim canım Denerim belki gider

Çok sevindim hadi gözünüz aydın
İnşallah canım bakcaz neler yapabilirsek artık

Gülümsediğime bakmayın, çok kötüyüm aslında. Biri çıkıp cevap verir mi, vermesi için söylüyorum bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum.
Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin canım Rabbim yattığı yeri ışıklandırsın cennetten mekan eylesininşallah.. böyle durumlar kelimelerin yetersiz kaldığı durumlar...

Allah rahmet eylesin canım Rabbim yattığı yeri ışıklandırsın cennetten mekan eylesininşallah.. böyle durumlar kelimelerin yetersiz kaldığı durumlar...
Sağol canım, aminn inşallah güzel yürekli Sezerimin mekanı cennet olur. Lütfen bi Fatiha okuyun, o artık bunu bekler...

sevdiceğimle barıştık kızlar akşam aradı o kadar özlemişim ki sesini, gülüşlerini,kelimelerin ağzından dökülmesini

Rabbim daha kötü küslük vermesin inşallah

selam kızlar size bir sorum olacak,nişan bohçasında neler alınıyor? Bir de nişan bohçası tahminen ne kadara mal olur?

selam kızlar size bir sorum olacak,nişan bohçasında neler alınıyor? Bir de nişan bohçası tahminen ne kadara mal olur?

ne kadara mal olcağı sana bağlı. kaç kişiye yapcaksın nerden alcaksın kalitesi falan falan.. biz annemle erkeklere atlet corap camasır pijama takımı parfüm havlu koyduk. bayanlarada yine corap pijama takımı parfüm havlu bide eşarp koyduk ( tabi herkes kendi adetine göre yapıyor)

sadece damada bohça yapılacak ne çok pahalı ne çok ucuz istiyorum ortalama bir şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…