Ben de o konuda şanslıyım 31 ağustos olmasını nişanlım istediAma bizde uzak şehirlerdeyiz
al takvimi eline sen seç canım zaten genelde herşeyi bize bırakmıyolar mı kaçmak için
Yok tatlım niye nispet olsun kız :) Biz zaten senelerdir ayrıyız agustosta birleşcez Allah ın izniylebiraz nispet yapar gibi olcak ama niyetim öle değil ciddenn :) biz birlikte yaşıyoruzz.
benim ki koca karı gibi herşeye karışıyo hiç bişeyden kaçmaya çalışmıyobi yatak odası takımı bakıyoruz yatak başına bile dikkat eder o da güzel olucakmış yok bunun yatak başı güzel değil olmaz diyo
Yok tatlım niye nispet olsun kız :) Biz zaten senelerdir ayrıyız agustosta birleşcez Allah ın izniyle
benim ki koca karı gibi herşeye karışıyo hiç bişeyden kaçmaya çalışmıyobi yatak odası takımı bakıyoruz yatak başına bile dikkat eder o da güzel olucakmış yok bunun yatak başı güzel değil olmaz diyo
bu arada sen nerdensin canım?
ben yalovadayım siz nerdensiniz
selllaaam tatLı gelinleriimmmm beniim
yağmur yağdı bugün çok şükürr,uzuun zamandır bir damla bile yoktu.
Kışş geliyo yuppiii
mutiim şaka gibii,harika bunlar yaa
maşallah valla senin yerinde olsam işler iyiye giderse hiiç düşünmeden açardım bir yer
inşallah işlerin daha artar canım benim,keşke sipariş edebilme gibi durumum olsa, yurt dışınada gönder kız
sapasağlam gelirler belki
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz, arada bakıyorum buraya ama kimse olmuyor ben de çıkıyorum öyle...
Mutellaa kurabiyelerine baktım hatta yorum da yazdım çok güzeller, bu işte iyi şeyler yapacaksın inşallah inanıyorum
Bu arada benim için dua eden güzel kalpli kızçelerim dualarımız kabul olduu.... Yarim çok şükür atandı
Hepinizden, dua eden her yürekten Allah razı olsun
Gülümsediğime bakmayın, çok kötüyüm aslında. Biri çıkıp cevap verir mi, vermesi için söylüyorum bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum.
Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??
Sağol canım, aminn inşallah güzel yürekli Sezerimin mekanı cennet olur. Lütfen bi Fatiha okuyun, o artık bunu bekler...Allah rahmet eylesin canım Rabbim yattığı yeri ışıklandırsın cennetten mekan eylesininşallah.. böyle durumlar kelimelerin yetersiz kaldığı durumlar...
Sağol canım, aminn inşallah güzel yürekli Sezerimin mekanı cennet olur. Lütfen bi Fatiha okuyun, o artık bunu bekler...
sevdiceğimle barıştık kızlar akşam aradı o kadar özlemişim ki sesini, gülüşlerini,kelimelerin ağzından dökülmesini
Rabbim daha kötü küslük vermesin inşallah
Maşallah canım ne güzel
Hoşgeldin bu arada
selam kızlar size bir sorum olacak,nişan bohçasında neler alınıyor? Bir de nişan bohçası tahminen ne kadara mal olur?
ne kadara mal olcağı sana bağlı. kaç kişiye yapcaksın nerden alcaksın kalitesi falan falan.. biz annemle erkeklere atlet corap camasır pijama takımı parfüm havlu koyduk. bayanlarada yine corap pijama takımı parfüm havlu bide eşarp koyduk ( tabi herkes kendi adetine göre yapıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?