Gülümsediğime bakmayın, çok kötüyüm aslında. Biri çıkıp cevap verir mi, vermesi için söylüyorum bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum.
Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??
kızlar selamlar ben de katılimmi aranızaaaaaaaa
Hoşgeldin edacımmmmmmmkızlar selamlar ben de katılimmi aranızaaaaaaaa
selam kızlar size bir sorum olacak,nişan bohçasında neler alınıyor? Bir de nişan bohçası tahminen ne kadara mal olur?
hoşgeldinnnkatıl tabiki ama şartımız var kendini tanıtma şartı yaş kaç kaç yıldır birliktesiniz neysin necisin
Hoşgeldin edacımmmmmmm
Mutella başın sağolsun canım
Bu arada aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum
Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza??
selam kızlarrr nasılsınız bakalım
yeni gelinler hoşgeldiniz :)
hoşbuldummmm :)
Gülümsediğime bakmayın, çok kötüyüm aslında. Biri çıkıp cevap verir mi, vermesi için söylüyorum bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum.
Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??
Bu arada aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum
şartlarınızı kabul ediyorum ve yarışmaya baslıyorum
istanbulda oturuyorum
20 yasındayım
ilk askımla beraberim 5 yıldır 1853 gündür :)
nişanlıyız 2014 mayısta evlencez
Nişanımıza 2 hafta kaldı ama bugün benimkiyle çok saçma bir sebepten kavga ettik.
Kaç gündür sinirimi bozup beni geriyordu zaten.
Az kaldı hiç gelmeyin dicem
Herkese merhaba uzun süredir giremiyordum siteye.
8 yıllık bir ilişkim var (üniversitede başlayan), seneye evlenmeyi düşünüyoruz ama henüz bir evlenme teklifi bile almadım, zaten süreç onu getirdiği için etmeyecek gibi de gözüküyor:)
Nişan için bile tarih belirlemedik, kendisi İstanbul dışında iş nedeniyle, bana da sürekli ben her şeyi düşünüyorum, hepsi olacak sen dert etme diyor. Ama ben de artık işi bir sonuca vardırmak istiyorum. Umarım seneye bu zamanlarda evlilik hazırlıkları içinde olurum. 2014 Gelini olmayı umuyorum:)
Nişanımıza 2 hafta kaldı ama bugün benimkiyle çok saçma bir sebepten kavga ettik.
Kaç gündür sinirimi bozup beni geriyordu zaten.
Az kaldı hiç gelmeyin dicem
tanıt bakalım kendini canım :)
kaç yaşındasın çalışıyor musun okuyor musun ev hanımı mısın:)
selaam caaanlarrıımm
ASelam canım hoşgeldin sefalar getirdin çikolata da getireydin iyiydi
selaam caaanlarrıımm
canım benim.. Allahım rahmet eylesin.. gecesi gündüz olsun inşallah..
gerçekten ne desem bilemedim, ama işte hepimiz tadıcaz birgün bunu.. Rabbim geride kalanlara sağlık,hoşluk versin inşallah..
aa periim
özlettin kendinii
kriterlerimiz uyuyo.. elektrik aldım sankimm
herşey bu kadarmı aynı olur..
benimde yaşım 20
bende ilk aşkımla 5 yıldır beraberim
nişanlıyız
bizimde düğün mayıs 2014
forum ikizim senmisin acepp
kızzzzz seni çok sevdim hemde yüksel waltta elektrik bilem aldım
nerde oturuyon gı
hayırdır canım :18:
Bankadan bir kaç evrak alıp ona akşam otobüsü ile yollamam gerekiyordu.
Meğer o evraklar için de para lazımmış bende de gerçekten 5 kuruş yoktu, göndereyeim hemen dedi ama beceremedi. Saat 17.10 oldu baktım beceremiyor kredi kartımdan nakit avans çekip koştum bankaya, ona da yazdım hallettim diye. 5 dakika sonra aradı bir sürü laf saydı, bekleyecekmişim, kafama göre iş yapıyormuşum, sinir oluyormuş falan. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Kendi başına ne yapıyorsan yap, yapmıyorum hiç bir işlem de kalsın gerek yok dedi. Sonradan evrağı nereden alacağını sormak için aradım açmadı. Otobüse verdim gitti ama alır mı almaz mı enreden alır bilmiyorum, hala ses yok...
Dün de yine evrak lazımken ben daha servisteyim eve gitmemişim. İşlemleri yapacak adam ona bir şey sormuş, o beni arıyor soruyor ben de bankayı arayıp soracakmışım. Yahu sen arasana direk bankayı ne gerek var bu zincire. Kendisi utanırmış:26: Ben daha servisteyken bu kadar acele bir şeyse bana sorana kadar bankayı arayıp soruver yani ne bu pısırıklık anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?