2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah rahmet eylesin canım benim..
Rabbim onu hastalığıyla , seni de arkadaşınla imtihan etti inşaAllah , O'nun izniyle başaranlardan olmuşsunuzdur!

Üzülmek insanlığın saf , ve duygulu halidir , buna da şükredelim bu da nimettir , tıpkı zamanla acılara alışıp , onlarla yaşamaya başlayabilmemiz gibi...
Allah geride kalanlara sabır versin canım...

Son düzenleme:
Herkese merhaba uzun süredir giremiyordum siteye.

8 yıllık bir ilişkim var (üniversitede başlayan), seneye evlenmeyi düşünüyoruz ama henüz bir evlenme teklifi bile almadım, zaten süreç onu getirdiği için etmeyecek gibi de gözüküyor:)

Nişan için bile tarih belirlemedik, kendisi İstanbul dışında iş nedeniyle, bana da sürekli ben her şeyi düşünüyorum, hepsi olacak sen dert etme diyor. Ama ben de artık işi bir sonuca vardırmak istiyorum. Umarım seneye bu zamanlarda evlilik hazırlıkları içinde olurum. 2014 Gelini olmayı umuyorum:)

Mutellam başınız sağolsun, Mekanı Cennet olsun.
Yakınımı, canımı Kanserden kaybeden biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar size bir sorum olacak,nişan bohçasında neler alınıyor? Bir de nişan bohçası tahminen ne kadara mal olur?

Canım benim herkes farklı şeyler koyuyo genelde biz annemle pijama takımı iki tane terlik parfüm kemer banyo için kese kokulu sabun bide annem gömlek yaptırmıştı adını yazdırmıştı kol dügmesi falan aslında artık o adetler cok fazla kalmadı nişanlını tanıyosundur kullanabilcegi seyleri sec

hoşgeldinnn katıl tabiki ama şartımız var kendini tanıtma şartı yaş kaç kaç yıldır birliktesiniz neysin necisin

şartlarınızı kabul ediyorum ve yarışmaya baslıyorum
istanbulda oturuyorum
20 yasındayım
ilk askımla beraberim 5 yıldır 1853 gündür :)
nişanlıyız 2014 mayısta evlencez

Hoşgeldin edacımmmmmmm

Mutella başın sağolsun canım

hoşbuldum canımmmmmmmmm

Bu arada aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum

bende hoşbulduk diyorumm

selam kızlarrr nasılsınız bakalım

yeni gelinler hoşgeldiniz :)

selaam caaanlarrıımm

canım benim.. Allahım rahmet eylesin.. gecesi gündüz olsun inşallah..
gerçekten ne desem bilemedim, ama işte hepimiz tadıcaz birgün bunu.. Rabbim geride kalanlara sağlık,hoşluk versin inşallah..

Bu arada aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum

aa periim
özlettin kendinii

şartlarınızı kabul ediyorum ve yarışmaya baslıyorum
istanbulda oturuyorum
20 yasındayım
ilk askımla beraberim 5 yıldır 1853 gündür :)
nişanlıyız 2014 mayısta evlencez

kriterlerimiz uyuyo.. elektrik aldım sankimm

herşey bu kadarmı aynı olur..
benimde yaşım 20
bende ilk aşkımla 5 yıldır beraberim
nişanlıyız
bizimde düğün mayıs 2014

forum ikizim senmisin acepp

Nişanımıza 2 hafta kaldı ama bugün benimkiyle çok saçma bir sebepten kavga ettik.
Kaç gündür sinirimi bozup beni geriyordu zaten.
Az kaldı hiç gelmeyin dicem

herşey gönlünce olsun canım hoşgeldin

Nişanımıza 2 hafta kaldı ama bugün benimkiyle çok saçma bir sebepten kavga ettik.
Kaç gündür sinirimi bozup beni geriyordu zaten.
Az kaldı hiç gelmeyin dicem

noluyo bu kızlara noluyo noluyo hey dayak mı istiyosunuz siz he
sen böyle yaparsan ilerde evliliğini nasıl sürdürceksin bakim? beni dellendirme!
saçma diyorsun ve üstüne üstlük gelmeyin diycem deyip üstüne saçmalıyorsun...
öyle herşeye sinirlenmek yok tamam mı????? sakin ol bakimmmmmmmmmmmm

tanıt bakalım kendini canım :)

kaç yaşındasın çalışıyor musun okuyor musun ev hanımı mısın:)

hemmen tanıtıyorum kendimi
20 yasındayım liseyi bitirdim, şimdi işe giricem bir yandan üni ve yabancı dil düşünüyorum bakalım işte...
5 yıllık bir ilişkim var ve 2014 mayısta evlenicem.. şimdilik bu kadar :)) senn?

hayırdır canım :18:

Bankadan bir kaç evrak alıp ona akşam otobüsü ile yollamam gerekiyordu.
Meğer o evraklar için de para lazımmış bende de gerçekten 5 kuruş yoktu, göndereyeim hemen dedi ama beceremedi. Saat 17.10 oldu baktım beceremiyor kredi kartımdan nakit avans çekip koştum bankaya, ona da yazdım hallettim diye. 5 dakika sonra aradı bir sürü laf saydı, bekleyecekmişim, kafama göre iş yapıyormuşum, sinir oluyormuş falan. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Kendi başına ne yapıyorsan yap, yapmıyorum hiç bir işlem de kalsın gerek yok dedi. Sonradan evrağı nereden alacağını sormak için aradım açmadı. Otobüse verdim gitti ama alır mı almaz mı enreden alır bilmiyorum, hala ses yok...

Dün de yine evrak lazımken ben daha servisteyim eve gitmemişim. İşlemleri yapacak adam ona bir şey sormuş, o beni arıyor soruyor ben de bankayı arayıp soracakmışım. Yahu sen arasana direk bankayı ne gerek var bu zincire. Kendisi utanırmış:26: Ben daha servisteyken bu kadar acele bir şeyse bana sorana kadar bankayı arayıp soruver yani ne bu pısırıklık anlamadım...

güzelim erkekler hele konu paraysa,ve bir işi halledemedilerse aşırı derecede gerilirler. Yani her işi becerilme gibi bi yetenekleri olduğunu düşünürler, tabiatları bu,ilk önce bunu bir kabullen tamam mı güzelim
o anda evet genelde tribi kızlar atıyor gibi görünsede bizimkiler çok bi daha tripcan olabiliyor...
belki de seninle konuşmak için bir fırsat olarak böyle demiştir,amaaan eş adayına pısırık dediğini duymasın bunu da yediremezz :)
sana bi taktik verim yavrum uygular mısın uygulamaz mısın bilmem tabii o sana kalmış
seni çok iyi anladığımı(hemde çok) öncelikle belirtmek isterim. Ama işin altın kuralı şu :
ilk önce sabırlı davranıcaksın
onu suçlamayacaksın ve sinirli olduğunu asla asla belli etmeyip bekleyeceksin.
Emin ol seninle konuşucak ve sen İLERDE BİR GÜN onun bu yaptığını, aranız çok iyi olduğu bir an konusunu açıp,hatasını değil,üzüntünü anlatacaksın. Onu suçlamadığın için tartışma olmıcak,denemeye değer . şimdi sakinleş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…