2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hoşgeldin yeni geliiin :)

Esma ben, 8 yıllık bir ilişkiyi yakında evliliğe dönüştürüyoruz inşaAllah ,çok bekledik, çok çaba sarf ettik , darısı başınıza olsuuun , mayısın kaçıydı senin belli mi :) size de bir maaşAllah canımm 5 sene olmuş
:13:

Mayısın 11i inşallah canım. Ay ne güzel inşallah senin gibi olurum. sağol sizede maşallaaaaaaaah

Yaşımı da söylememişim ,, 22

sen calışıyor musun , okuyor musun ne yapıyordun canım ?

benim 20 :)
ben lise bitti
şimdi üniversite sınavlarına giricem bi yandan ingilizce kusruna kaydolmayı düşünüyorum,bi kaç iş de var kafamda olan haber bekleyen, ama daha hayata geçiremedim :) ihihi

benim 20 :)
ben lise bitti
şimdi üniversite sınavlarına giricem bi yandan ingilizce kusruna kaydolmayı düşünüyorum,bi kaç iş de var kafamda olan haber bekleyen, ama daha hayata geçiremedim :) ihihi

Anladım...

Hakkında en hayırlısı olsun canım

hiiii sağol canım benim,senin de inşallah,seninki kaç yasında

Biz aynı yaştayız , lisede sınıf arkadaşıydık
ünilerde ayrı düştük canım :26:

Şimdi kadrolu imam nişanlım elhamdülillah , beni bekliyor düğün günü gelsin de yanına gideyim diye

yabancı dili hiç bırakma hemen başla tatlım :)

iş için çok gerekli ,iş bilmesen bile dil olduktan snra hemen alınıyorsun :)

maşallah Nazar
5 yıll he :) çeyizini ne durumda bakalım 2014 e bişe kalmadı nişan felan var mı canım?

bende 23 yaşında sözleşme finansal yönetim departmanında çalışmaktayım .

1,5 aylık ilişkim var daha çok yeniyiz

ciddi düşünüyoruz bakalım kısmet bende 2015 düşünüyorum

ah bu erkekler neden sakince davranmazlar ki yatırmayı yapamadıysa ne olacak ha o ödemiş ha sen senin ödemene sinirlendiyse yollasın sen kartına yatırdın. bu erkek milletine cidden iyilik yaramıyo yaranılmıyor da hiç sıkma canını canım elbet oda hatasını anlar gerilmiş sana çatmış sinirini senden almış

Çok teşekkür ederim size de maşşallah siz de pek yeni sayılmazsınız bu devirde uzun ilşki sürdürmek pek kolay değil
benim ilk aşkım zaten :)
13 mayıs 2010da sözlendik biz
askere gitmeden nişan oldu
gelsin mayısta da düğün işte
çeyiz tamamdır ya

asker bekledinmi şeey ben bekliyorum da

Ben evliyken bekleyeceğim , dayanacağız nasipse , ben çok ayrı kaldım , 5 ay , 6 ay ...

Bir kavuşalım dedik sonra askerlik inşaAllah...
:44:

Allah yardımcın olsun , kolay değil beklemek , bir an evvel kavuştursun Rabbim..

AMİNNN
kısa dönemmi yapıcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…