- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
kriterlerimiz uyuyo.. elektrik aldım sankimm
herşey bu kadarmı aynı olur..
benimde yaşım 20
bende ilk aşkımla 5 yıldır beraberim
nişanlıyız
bizimde düğün mayıs 2014
forum ikizim senmisin acepp
güzelim erkekler hele konu paraysa,ve bir işi halledemedilerse aşırı derecede gerilirler. Yani her işi becerilme gibi bi yetenekleri olduğunu düşünürler, tabiatları bu,ilk önce bunu bir kabullen tamam mı güzelim
o anda evet genelde tribi kızlar atıyor gibi görünsede bizimkiler çok bi daha tripcan olabiliyor...
belki de seninle konuşmak için bir fırsat olarak böyle demiştir,amaaan eş adayına pısırık dediğini duymasın bunu da yediremezz :)
sana bi taktik verim yavrum uygular mısın uygulamaz mısın bilmem tabii o sana kalmış
seni çok iyi anladığımı(hemde çok) öncelikle belirtmek isterim. Ama işin altın kuralı şu :
ilk önce sabırlı davranıcaksın
onu suçlamayacaksın ve sinirli olduğunu asla asla belli etmeyip bekleyeceksin.
Emin ol seninle konuşucak ve sen İLERDE BİR GÜN onun bu yaptığını, aranız çok iyi olduğu bir an konusunu açıp,hatasını değil,üzüntünü anlatacaksın. Onu suçlamadığın için tartışma olmıcak,denemeye değer . şimdi sakinleş
Hoşgeldin yeni geliiin :)
Esma ben, 8 yıllık bir ilişkiyi yakında evliliğe dönüştürüyoruz inşaAllah ,çok bekledik, çok çaba sarf ettik , darısı başınıza olsuuun , mayısın kaçıydı senin belli mi :) size de bir maaşAllah canımm 5 sene olmuş :13:
üçüz olsak olmazmı :2:
Olacaksınız nasipse canımMayısın 11i inşallah canım. Ay ne güzel inşallah senin gibi olurum. sağol sizede maşallaaaaaaaah
Olacaksınız nasipse canım
8 i benim doğum günüm de o yüzden sordum ,
Mayıs ayını ayrı bir severim
Yaşımı da söylememişim ,, 22oy oy oy oy
Yaşımı da söylememişim ,, 22
sen calışıyor musun , okuyor musun ne yapıyordun canım ?
benim 20 :)
ben lise bitti
şimdi üniversite sınavlarına giricem bi yandan ingilizce kusruna kaydolmayı düşünüyorum,bi kaç iş de var kafamda olan haber bekleyen, ama daha hayata geçiremedim :) ihihi
Anladım...
Hakkında en hayırlısı olsun canım
hiiii sağol canım benim,senin de inşallah,seninki kaç yasında
Biz aynı yaştayız , lisede sınıf arkadaşıydıkünilerde ayrı düştük canım :26:
Şimdi kadrolu imam nişanlım elhamdülillah , beni bekliyor düğün günü gelsin de yanına gideyim diye
noluyo bu kızlara noluyo noluyo hey dayak mı istiyosunuz siz he
sen böyle yaparsan ilerde evliliğini nasıl sürdürceksin bakim? beni dellendirme!
saçma diyorsun ve üstüne üstlük gelmeyin diycem deyip üstüne saçmalıyorsun...
öyle herşeye sinirlenmek yok tamam mı????? sakin ol bakimmmmmmmmmmmm
hemmen tanıtıyorum kendimi
20 yasındayım liseyi bitirdim, şimdi işe giricem bir yandan üni ve yabancı dil düşünüyorum bakalım işte...
5 yıllık bir ilişkim var ve 2014 mayısta evlenicem.. şimdilik bu kadar :)) senn?
Bankadan bir kaç evrak alıp ona akşam otobüsü ile yollamam gerekiyordu.
Meğer o evraklar için de para lazımmış bende de gerçekten 5 kuruş yoktu, göndereyeim hemen dedi ama beceremedi. Saat 17.10 oldu baktım beceremiyor kredi kartımdan nakit avans çekip koştum bankaya, ona da yazdım hallettim diye. 5 dakika sonra aradı bir sürü laf saydı, bekleyecekmişim, kafama göre iş yapıyormuşum, sinir oluyormuş falan. Ben de yüzüne kapattım telefonu. Kendi başına ne yapıyorsan yap, yapmıyorum hiç bir işlem de kalsın gerek yok dedi. Sonradan evrağı nereden alacağını sormak için aradım açmadı. Otobüse verdim gitti ama alır mı almaz mı enreden alır bilmiyorum, hala ses yok...
Dün de yine evrak lazımken ben daha servisteyim eve gitmemişim. İşlemleri yapacak adam ona bir şey sormuş, o beni arıyor soruyor ben de bankayı arayıp soracakmışım. Yahu sen arasana direk bankayı ne gerek var bu zincire. Kendisi utanırmış:26: Ben daha servisteyken bu kadar acele bir şeyse bana sorana kadar bankayı arayıp soruver yani ne bu pısırıklık anlamadım...
yabancı dili hiç bırakma hemen başla tatlım :)
iş için çok gerekli ,iş bilmesen bile dil olduktan snra hemen alınıyorsun :)
maşallah Nazar
5 yıll he :) çeyizini ne durumda bakalım 2014 e bişe kalmadı nişan felan var mı canım?
bende 23 yaşında sözleşme finansal yönetim departmanında çalışmaktayım .
1,5 aylık ilişkim var daha çok yeniyiz
ciddi düşünüyoruz bakalım kısmet bende 2015 düşünüyorum
asker bekledinmişeey ben bekliyorum da
Ben evliyken bekleyeceğim , dayanacağız nasipse , ben çok ayrı kaldım , 5 ay , 6 ay ...
Bir kavuşalım dedik sonra askerlik inşaAllah...:44:
Allah yardımcın olsun , kolay değil beklemek , bir an evvel kavuştursun Rabbim..
Kısa donem canım inşaAllahAMİNNN
kısa dönemmi yapıcak canım
Kısa donem canım inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?