2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sağol canım ,

yani ben o kadar uzun ilşki yaşamış insan değilim 1, -2 sene ama sonrası olmadı .

ben o kadar sabredemem galiba . belkide şu anda hayatımda olan insandan dolayı da olabilir. İnanılmaz hayaller kuruyor , banada kurduruyor

ohh ohh maşallah canım , gelsin o zaman senide evelendirelim

eyvancım selam nasılsın tatlım ? uzun dönem mi yapacak askerliğini

esmaamm yaa:18:
valla çok kötü hissettim kendimii:26::26::26::26::26::26:

öyle durumlar aynı olunca çıkıverdi ağzımdan, ben böyle değildim yaa noluyo bana bugünlerde

senin ve dişinin yeri bende gerçekten ap ayrıı,hani uzaktanda olsa hissedersin ya öyle..nasıl anlatayım
özür dilerim kuzum, çok kötü hissettim kendimi ya:26:

Şimdi de ben ağlarım görürsün haaaaaaa şaka şaka tamam :2:
benim de yerim ayrı olmalı yani biz teletubbies olalım tinki vinki dipsi lala poo gibi olurmuuuuu

burcun ne bakim senin,aslan başak ikizler felan mı, maymun iştahlı çabuk bıkan cinslerdensin sanırım, ya da aslında o kadar tutkulu yaşayacağın bi aşk olmadımı desek hee?

eyvancım selam nasılsın tatlım ? uzun dönem mi yapacak askerliğini

İyiyim canım sen nasılsın , yok nasip olursa kısa dönem inşaAllah o da hemen değil , yüksek filan düşünüyor şu an bakacağız bakalım

Kuzucum senin de bende yerin ayrı...
Aynen hissediyoruz
Ben takılmam öyle şeye , şimcik ben seni seviyorum sen beni ya , seven naz yapar , ondan şii ettim

Yerim seni kötü hissetme kız kendini, sizin edayla da çokmuş ortak noktanız böyle ağızdan çıkması çok normal

Seviliyorsun

mesajı okurken aynen böyle oldum : :101:
iyiki varsın kuzum
ne desem bilemedim:26:

kızz fırtına gibi giriş yaptın topiğe
hee ben seni mayıs topiğinde görmüştümmm evett hatırladım şimdii,diyorum nerden nerden tanıyorum

nerden olduğumu sormuşsun yurt dışındanm canım

İhihihihi sen de bana tanıdık geldin yavrucum iyi anlaşıcizzzzzzzzzzz

mesajı okurken aynen böyle oldum : :101:
iyiki varsın kuzum
ne desem bilemedim:26:

:101: Kız dişlerini yesinler

Öyle ol tabii ,,, sende iyi ki varsın canım benimm...

Bana müsaade e mi kızlar , tutkucum , december ( yazmadın bana daha cevap ama geç oldu gidiyorum :26:) eda,, görüşürüzzz

yay burcu ama yükselenim akrep ,

Yani hayatıma birisi girmişti ama çok yıprattı psikolojim bozulmuştu . 3 sene felan hayatıma kimseyi almadıydım . 1 aylık bir ilşkim oldum .1 sene sonrasında da şimdiki ilişkim var canım.

Bbakalım allah snumu hayretsin :)

saaat 12 ye geliyoor

kızlar ben yatayımm, bal kabağına dönüşmeme dakikalar kaldı, dönüşmeden pc yi kapatayım

işin yoksa şimdi yatağı yap,azcık yemek atıştır,dişleri fırçala,yat,uyumaya çalışş..
oo ne çok işim varmış

öptüm kızlar hepiniziii

bende iyiyim canımm ,inşallah kısa dönem olur , giidp gelmeyi nasip etsin rabbim .

yatalım kuzum,hakkaten geç olmuş

edam,decemberim hadi bakiim sizde tıpışşşş
uyuyalımkii sevdiceklere 1 gün daha yaklaşalım inşallaaahh

yarın iş var saçlarımı yıkamam lazım üşeniyorum üfff neyse sabah yıkarım artık iyi geceler fıstıklar:)

yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…