- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Çok teşekkür ederim size de maşşallah siz de pek yeni sayılmazsınız bu devirde uzun ilşki sürdürmek pek kolay değil
benim ilk aşkım zaten :)
13 mayıs 2010da sözlendik biz
askere gitmeden nişan oldu
gelsin mayısta da düğün işte
çeyiz tamamdır ya
:85::26:
esmaamm yaa:18:
valla çok kötü hissettim kendimii:26::26::26::26::26::26:
öyle durumlar aynı olunca çıkıverdi ağzımdan, ben böyle değildim yaa noluyo bana bugünlerde
senin ve dişinin yeri bende gerçekten ap ayrıı,hani uzaktanda olsa hissedersin ya öyle..nasıl anlatayım
özür dilerim kuzum, çok kötü hissettim kendimi ya:26:
burcun ne bakim senin,aslan başak ikizler felan mı, maymun iştahlı çabuk bıkan cinslerdensin sanırım, ya da aslında o kadar tutkulu yaşayacağın bi aşk olmadımı desek hee?sağol canım ,
yani ben o kadar uzun ilşki yaşamış insan değilim 1, -2 sene ama sonrası olmadı .
ben o kadar sabredemem galiba . belkide şu anda hayatımda olan insandan dolayı da olabilir. İnanılmaz hayaller kuruyor , banada kurduruyor
ohh ohh maşallah canım , gelsin o zaman senide evelendirelim
eyvancım selam nasılsın tatlım ? uzun dönem mi yapacak askerliğini
eyvancım selam nasılsın tatlım ? uzun dönem mi yapacak askerliğini
esmaamm yaa:18:
valla çok kötü hissettim kendimii:26::26::26::26::26::26:
öyle durumlar aynı olunca çıkıverdi ağzımdan, ben böyle değildim yaa noluyo bana bugünlerde
senin ve dişinin yeri bende gerçekten ap ayrıı,hani uzaktanda olsa hissedersin ya öyle..nasıl anlatayım
özür dilerim kuzum, çok kötü hissettim kendimi ya:26:
ne oluor kızlar ya:26::26::26:
İyiyim canım sen nasılsın , yok nasip olursa kısa dönem inşaAllah o da hemen değil , yüksek filan düşünüyor şu an bakacağız bakalım
Kuzucum senin de bende yerin ayrı...Aynen hissediyoruz
Ben takılmam öyle şeye , şimcik ben seni seviyorum sen beni ya , seven naz yapar , ondan şii ettim
Yerim seni kötü hissetme kız kendini, sizin edayla da çokmuş ortak noktanız böyle ağızdan çıkması çok normal
Seviliyorsun
Şimdi de ben ağlarım görürsün haaaaaaaşaka şaka tamam :2:
benim de yerim ayrı olmalı yani biz teletubbies olalım tinki vinki dipsi lala poo gibi olurmuuuuu
burcun ne bakim senin,aslan başak ikizler felan mı, maymun iştahlı çabuk bıkan cinslerdensin sanırım, ya da aslında o kadar tutkulu yaşayacağın bi aşk olmadımı desek hee?
mesajı okurken aynen böyle oldum : :101:
iyiki varsın kuzum
ne desem bilemedim:26:
kızz fırtına gibi giriş yaptın topiğe
hee ben seni mayıs topiğinde görmüştümmm evett hatırladım şimdii,diyorum nerden nerden tanıyorum
nerden olduğumu sormuşsun yurt dışındanm canım
mesajı okurken aynen böyle oldum : :101:
iyiki varsın kuzum
ne desem bilemedim:26:
Şimdi de ben ağlarım görürsün haaaaaaaşaka şaka tamam :2:
benim de yerim ayrı olmalı yani biz teletubbies olalım tinki vinki dipsi lala poo gibi olurmuuuuu
burcun ne bakim senin,aslan başak ikizler felan mı, maymun iştahlı çabuk bıkan cinslerdensin sanırım, ya da aslında o kadar tutkulu yaşayacağın bi aşk olmadımı desek hee?
İyiyim canım sen nasılsın , yok nasip olursa kısa dönem inşaAllah o da hemen değil , yüksek filan düşünüyor şu an bakacağız bakalım
Kuzucum senin de bende yerin ayrı...Aynen hissediyoruz
Ben takılmam öyle şeye , şimcik ben seni seviyorum sen beni ya , seven naz yapar , ondan şii ettim
Yerim seni kötü hissetme kız kendini, sizin edayla da çokmuş ortak noktanız böyle ağızdan çıkması çok normal
Seviliyorsun
:101: Kız dişlerini yesinler
Öyle ol tabii ,,, sende iyi ki varsın canım benimm...
Bana müsaade e mi kızlar , tutkucum , december ( yazmadın bana daha cevap ama geç oldu gidiyorum :26:) eda,, görüşürüzzz
Günaydınlar
Günaydınlar
Günaydın Kızlar
İyim canım işte zaman öldürmeye çalışıyorum akşam olsada gün bitse çabasındayımgünaydın canım nasılsın?
tünaydın canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?