2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam kızlarr nasılsınız??
uzun zaman oldu topiğe uğramayalı evlenenler bile olmuştur herhalde bu süre zarfında

Mutella başın sağolsun canım

Mutellam başınız sağolsun, Mekanı Cennet olsun.
Yakınımı, canımı Kanserden kaybeden biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum

canım benim.. Allahım rahmet eylesin.. gecesi gündüz olsun inşallah..
gerçekten ne desem bilemedim, ama işte hepimiz tadıcaz birgün bunu.. Rabbim geride kalanlara sağlık,hoşluk versin inşallah..
Allah razı olsun kızlar. Teşekkür ediyorum hepinize.

İyim canım işte zaman öldürmeye çalışıyorum akşam olsada gün bitse çabasındayımSen nasılsın

Tünaydın canım nasılsın

iyiyim canım vakit geçsin diye bakınıyorum oyalanıyorum öyle işte facede oyun oynuyorum felan sen nasılsınn

selam kızlarr nasılsınız??
uzun zaman oldu topiğe uğramayalı evlenenler bile olmuştur herhalde bu süre zarfında

a.selam canım hoşgeldinn iyiyim kendi adıma,fena değil yani,seni sormalı? ooyyy nişanın da yeniymiş,düğün ne zaman gıııııı
evlenen felan yokki of nerde o günler gelcek mi o günler

Allah razı olsun kızlar. Teşekkür ediyorum hepinize.

Mutella canım burdanda yazmak istedim başın sağolsun Rabbim sabır versin Ailesine,sevdiklerine çok zor bende o illetten 2 dedemi bir babannemi kaybettim Allahım daha fazla acılar göstermesin hiçbirimize insanın sevdiklerinin acısı çok büyüktür anlıyorum her ölüm erken bizler için

Son düzenleme:

Zor canım, çok zor. Bilgisayarı her elime aldığımda onun adını yazmaktan, fotoğraflarına bakmaktan kendimi alamıyorum. kalbime yumruk atılmış gibi hissediyorum. Ben burda olmamalıyım. Ama gidemiyorum evine, annesinin yüzüne bakamıyorum.

Son düzenleme:
Rabbim bir an önce kavuşturur sevdigine inşallah canım o şafak çok daha zor zaman geçmiyor biliyorum bende asker yolu bekledim 5 ay 5 gün

ah keşke ben de o kadar az bekleseydim, saatler sanki geri geri gidiyor, bi de hiç ayrı kalmadık 5 yıldır beraberiz,çok zor yavrum çok , ama gelince evlencez felan evliliğimize şafak sayıyorum diye avutuyorum kendimi :S

bende iyiim valla nolsun kilo vermeye çalışıyorum tombik bi nişanlıydım ama kalem gibi bi gelin olmak istiyorum mayısta olacak inşalah düğün tatlım sizde var mı peki asker yolu bekliyorsun sende Rabbim sabır versin sana da

uzun dönem mi senin ki canım bu günlerde biter bende bekledim 15 ay 4 yıldır beraberiz...allah kavuştursun bu arada

seninki kısa dönemmiş nehir ben 15 ay bekledim bitti şükür...

ay bitti demeyin bana çatır çatır çatlacam şimdi:2:

Kilo verme konusunda sana yardımcı olabilirim canm,bu arada öyle tombik mombik de deme kendine o ilo hiç tombikçe bir kilo değil,hele şu çevrende bıngıl bıngıl etleriyle leopar desenli taylar giyen genç kızlarımızı görecek olursan hiç değil :) benim de mayıta olucak canım rabbimin izniyle şu askerlik 12 aya düşerse şubat mart gibi

Canım mutellam. Beni hatırladın mı bilmem ben senin rumuzunu hatırladım. Başka bir topikte merabalaşmışlığımız vardı yani.
Sana onu bunu yap takma felan desem de oralı olmayacaksın olamazsın biliyorum. evine gidemediğin için üzülme,kendini iyi hisedeceğin yanında rahatca aglayabileceğin kişilerin yanında dur ve ağlayabildiğin kadar aüla dök içini,ama kendine eziyet etme,zaman acılarını unutturmasa da üstünü örtmene,alışmana neden olacak,ona dua etmeni bekliyordur şu an ve çok klişe olacaktır ama seni görüyordur. Bu çektiğin sıkıntılar Rabbinin sana verdiği imtihanı. allah sevdiği kullarını böyle sınarmış,kimsede kaldırılamayacak yük yok. Ondan geldik ona döneceğiz. Ve orda sonsuza kadar beraber olacağız bitanem

Çok zor canım ateş düştügü yeri yakar tabiki ama yaşandıgı için çok iyi anlıyorum seni Rabbim ferahlatsın içini sabır versin inşallah zamanla azalsada acı unutulmuyor haklısın ilk zamanların zorlanıcaksın kolay degil Allahım güç kuvvet versin
İçindeyken geçmiyorda sonunda geçti bitti diyoruz işte canım keşke herkes kısa sürede kavuşsa bizim gibisiniz bizde hiç ayrı kalmamıştık öylede çok zor geliyor insana gerçekten hep dibdiyken uzun zaman görememek biz şanslıydık çok şükür 6 saatlik yol vardı aramızda ama 5 ayda 5 kere Safranbolu yolu yapıp geldim ben Biz götürdük biz getirdik onun haricinde bir yemin töreni olmak üzere 3 kerede gittim artık yolları ezberlemiştim yaniSenin askerin nerde görev yapıyor gidebildinmi yanına hiç izne geldimi askerlere dayanamıyorum hepsini çıkarmak geliyor ordan
seninki kısa dönemmiş nehir ben 15 ay bekledim bitti şükür...
Çok şükür canım sizde yemiş bitirmişsiniz 5 ay zor dayandık 15 ay bekleyen herkese Rabbim daha çok sabır versin zor çok zor ama asker yolu beklemekte güzelmiş diyorum çok şükür

Son düzenleme:

canım benimki Hakkari'de ve hiç izne gelmedi 28 gün sonra gelcek 16 günlüğüne işte ben istnbuldayım hiç gidemedim hiç sadece mesajlaşıyoruz arıyo görüntülü konuşuyoz te o kaaa

canım benimki Hakkari'de ve hiç izne gelmedi 28 gün sonra gelcek 16 günlüğüne işte ben istnbuldayım hiç gidemedim hiç sadece mesajlaşıyoruz arıyo görüntülü konuşuyoz te o kaaa

Rabbim sabır versin canım uzun dönemlere daha fazla sabır diliyorum Allahtan hasret zor çok zor inşallah görme şansın olur bir şekilde insan 1 dakika görmek için nelerini vermez :106üğün şafagınıda sayıyorsun bak hayırlısıyla bu engelde kalkacak üstünüzden özgür bir şekilde yeni bir hayat kuracaksınız kendinize inşallah

Canım kusura bakma hatırlayamadım beynim bulanık.
Haklısın, sınanıyoruz hepimiz sınanıyoruz bi şekilde. Mantığımın çalıştığı anlar bunu anlıyorum. Acı çekiyordu kurtuldu diyorum. Hepimiz aynı yere gideceğiz diyorum. Ama olmuyor kuzum, isyan etmemeye çalışarak çok üzülüyorum, içim yanıyor sürekli. Uyuşuyorum bi süre sonra hissetmiyorum, mutsuzum. Sezer şu halimi görse çok kızardı. Bi gün düşünmeden hareket ediyorum demiştim ona da 'düşüne düşüne bu hale gelmedik mi, boşver düşünme, sadece yaşa' demişti bana. Yapabiliyor muyuz? Olmuyor işte. Artık olmadığına inanmak çok zamanımı alacak. O bu dünyaya o kadar iyiydi ki, Rabbim yanında olsun istedi. İnşallah çektikleri günahlarına kefaret olmuştur. İnşallah cennet olmuştur yeni evi meleğimin...

Ben böyleyim ailesini düşünemiyorum bile. Rabbim asıl onlara sabır versin.

inşallah canım inşallah cok saol dua et nolur 12 aya düşsün bari ne kadar dua olursa o kadar iyi valla çevremde herkese zorla dua ettiriyorum
gelsin valla dibinden ayrılmıcam

acını paylaşabilmek gibi bi imkan olsaydı emin ol paylaşırdım. Kalbim seninle yavrum bil olurmu? O cennettedir inşalllah ve senin de bu çektiklerine sabrın günahlarına kefaret olur da kavuşursunuz. Beterin beteri gerçekten var, ama bu dünyaya ekiyoruz ahirette meyvelerini topluyoruz. Mutluluk rahatlık yeri burası değil,demekki Rabbim çektirmek istememiş onu düşün,benim de babam ben 1 aylıkken bizi bıraktı başkasıyla evlendi ve şuan benle görüşmek istemediğni söylüyor. Ben de üzüle üzüle ölseydi yerini bilir bi fatiha okurdum diyorum. Onun için kimi durumlarda ömürden çok ölüm hayırlıdır. Rabbim sabır versin. Nee zaman konuşmak istersen bul beni. Facede felan ekle herşeyi yapmaya hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…