inşallah canım inşallah cok saol dua et nolur 12 aya düşsün bari ne kadar dua olursa o kadar iyi valla çevremde herkese zorla dua ettiriyorum
gelsin valla dibinden ayrılmıcam
acını paylaşabilmek gibi bi imkan olsaydı emin ol paylaşırdım. Kalbim seninle yavrum bil olurmu? O cennettedir inşalllah ve senin de bu çektiklerine sabrın günahlarına kefaret olur da kavuşursunuz. Beterin beteri gerçekten var, ama bu dünyaya ekiyoruz ahirette meyvelerini topluyoruz. Mutluluk rahatlık yeri burası değil,demekki Rabbim çektirmek istememiş onu düşün,benim de babam ben 1 aylıkken bizi bıraktı başkasıyla evlendi ve şuan benle görüşmek istemediğni söylüyor. Ben de üzüle üzüle ölseydi yerini bilir bi fatiha okurdum diyorum. Onun için kimi durumlarda ömürden çok ölüm hayırlıdır. Rabbim sabır versin. Nee zaman konuşmak istersen bul beni. Facede felan ekle herşeyi yapmaya hazırım
Canım benim çok teşekkür ederim.
Önemli olan her üzüntüden ders çıkarabilmek. Dua edemiyorum şu an, edebilsem rahatlayacağım eminim. İnşallah rahattır kuzum şimdi. Hala ondan bahsettiğime inanamıyorum. Daha fazla düşünürsem hasta olacağım
Ben böyleyim ailesini düşünemiyorum bile. Rabbim asıl onlara sabır versin.
Yarına daha iyi olacağım inşallah canımm.topla kendini yavrumm
Amin canım içlerini ferahlatsın dindirsin azda olsa sızılarını inşallah.
inşallah canım inşallah cok saol dua et nolur 12 aya düşsün bari ne kadar dua olursa o kadar iyi valla çevremde herkese zorla dua ettiriyorum
gelsin valla dibinden ayrılmıcam
Kıyamam kuzum inşallah çok çabuk geçsin zaman sizin için inşallah düşer askerlikte herkes kavuşsun sevdigine
Kızlar bu arada ben 1 hafta önce falan kurabiye işine girdim biliyorsunuzdur belki.
Facebook sayfası açtım da, bakmak isterseniz. Maksat kafa dağıtmak işte
https://www.facebook.com/Kurabiyella
dua et gççek inanıyorum ki
Çok iyi yapmışsın canım bilmiyordum gördüm şimdi çok güzel çok şirin bunlar aklımızda bulunsun özel günlerde çok ihtiyacımız olacak bence emegine sağlık
dua et gççek inanıyorum ki
ay bitti demeyin bana çatır çatır çatlacam şimdi:2:
Kilo verme konusunda sana yardımcı olabilirim canm,bu arada öyle tombik mombik de deme kendine o ilo hiç tombikçe bir kilo değil,hele şu çevrende bıngıl bıngıl etleriyle leopar desenli taylar giyen genç kızlarımızı görecek olursan hiç değil :) benim de mayıta olucak canım rabbimin izniyle şu askerlik 12 aya düşerse şubat mart gibi
Canım mutellam. Beni hatırladın mı bilmem ben senin rumuzunu hatırladım. Başka bir topikte merabalaşmışlığımız vardı yani.
Sana onu bunu yap takma felan desem de oralı olmayacaksın olamazsın biliyorum. evine gidemediğin için üzülme,kendini iyi hisedeceğin yanında rahatca aglayabileceğin kişilerin yanında dur ve ağlayabildiğin kadar aüla dök içini,ama kendine eziyet etme,zaman acılarını unutturmasa da üstünü örtmene,alışmana neden olacak,ona dua etmeni bekliyordur şu an ve çok klişe olacaktır ama seni görüyordur. Bu çektiğin sıkıntılar Rabbinin sana verdiği imtihanı. allah sevdiği kullarını böyle sınarmış,kimsede kaldırılamayacak yük yok. Ondan geldik ona döneceğiz. Ve orda sonsuza kadar beraber olacağız bitanem
Teşekkür ederim canım. Model konusunda sınırım yok bu arada, 'bana şunu yap' derseniz yaparım. Ya da anılarınızı anlatırsınız onları da elimden geldiğince modellemeye çalışırım. Ne zormuş kelime bulmak ya.
İnşallah o özel günlerimiz gelsinde canım modellere karar vermek düşsünZamanla toparlanıcak canım benim kendini zorlama içinede atma buraya yaz bol bol hepimiz acına ortagız rahatlatabilirsek ne mutlu bize
İyi ki varsınız canım.
İnşallah dediğin gibi, o özel günlerimiz gelsin de biran önce. Yaşamayı ertelemeyelim. Şartlar olgunlaşsın, hiç beklemeyelim kızlar. Kısmet olursa hayırlıysa, okulum bitince beklemek istemiyorum sevdiğime kavuşmak için.
ah bu erkeklerneden sakince davranmazlar ki yatırmayı yapamadıysa ne olacak ha o ödemiş ha sen senin ödemene sinirlendiyse yollasın sen kartına yatırdın. bu erkek milletine cidden iyilik yaramıyo yaranılmıyor da hiç sıkma canını canım elbet oda hatasını anlar gerilmiş sana çatmış sinirini senden almış
güzelim erkekler hele konu paraysa,ve bir işi halledemedilerse aşırı derecede gerilirler. Yani her işi becerilme gibi bi yetenekleri olduğunu düşünürler, tabiatları bu,ilk önce bunu bir kabullen tamam mı güzelim
o anda evet genelde tribi kızlar atıyor gibi görünsede bizimkiler çok bi daha tripcan olabiliyor...
belki de seninle konuşmak için bir fırsat olarak böyle demiştir,amaaan eş adayına pısırık dediğini duymasın bunu da yediremezz :)
sana bi taktik verim yavrum uygular mısın uygulamaz mısın bilmem tabii o sana kalmış
seni çok iyi anladığımı(hemde çok) öncelikle belirtmek isterim. Ama işin altın kuralı şu :
ilk önce sabırlı davranıcaksın
onu suçlamayacaksın ve sinirli olduğunu asla asla belli etmeyip bekleyeceksin.
Emin ol seninle konuşucak ve sen İLERDE BİR GÜN onun bu yaptığını, aranız çok iyi olduğu bir an konusunu açıp,hatasını değil,üzüntünü anlatacaksın. Onu suçlamadığın için tartışma olmıcak,denemeye değer . şimdi sakinleş
noluyo bu kızlara noluyo noluyo hey dayak mı istiyosunuz siz he
sen böyle yaparsan ilerde evliliğini nasıl sürdürceksin bakim? beni dellendirme!
saçma diyorsun ve üstüne üstlük gelmeyin diycem deyip üstüne saçmalıyorsun...
öyle herşeye sinirlenmek yok tamam mı????? sakin ol bakimmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsınız
Geçiçek tabiki zamanın durdugu görülmüşmü hiç hep askerimden ayrıyken öyle söylüyordum orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doguşunu aslabirgün güneş sizin içinde dogacak canımcım inşallah
Canım ben de şubatta göndereceğim kısmetse. İnşallah hemen geçiverir de biter sizin de askerliğiniz.
ayy ikimizde mayıs gelini olcaz nasipse ne güzeltombik bi göbeğim var ama yanii gençliğimde taş gibi hatundum oysakii şimdi onu yakalamaya çalışıyorum kk sayesinde gidicek inşallah yardıma ihtiyacım var valla anım yaa bi el atıver bana lütfennn
Aynen valla, hayır zaman olsa beklerim yani zaten son 20 dakikaya girmişim ordan bir de bankaya koşturcam halletmişim işte, teşekkür edeceğine bir de laf sayıyor
Söylediklerin çok mantıklı ama benimki kaç günlük sinir. Beni arıyo sürekli ablamı ara sor, bankadaki kızı ara sor, emlakçıyı ara sor. Yahu sen sorsana. Bugün fax çekmem gerekti, telefonda bıdırdanıyo, diyorum bak ilk iki sayfa geldi mi emlakçıya sor, yok ben görmedim diyor. Yahu sorsana sen, inatla sormadı. Onunla konuşurken yanındaki emlakçı beni aradı. Emlakçı niye arıyo dedim. Yan yana oturuyosunuz, sözlünü arıyor insan "hayırdır abi ben de onunla konuşuyorum" demez mi? Adam aradı "ablacım ben ilk iki sayfayı aldım, tamam bunlar aslını gönder bana" dedi. Yani biraz girişken olsaydı iyiydi
Vallahi çok sinirlendim. Hem kendi suçlu hem de o kadar aradım bak otobüse veriyorum nerede alacaksın diyecektim, bir türlü ulaşamadım. Sabah da hiçbişey olmamış gibi arayıp bana evraklarla ilgili bir şeyler soruyor. Bu akdar trip yapıyorsan sonunu getir bari...
selam kızlar nasılsınız
a.selam canım iyi çok şükür sen nasılsın
ya senin bunları yazıp da bana morel veren parmakların dert görmesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah düşer askerlik bebeyim yaaa
evet mayıs gelini olcaz inşallah yavrucummmmmmgençliğimde diyo beni deli ediyo aman çok yaşlısın tüüh napcazzzz hala taş gibisindir ben eminimmmmmmmmmmmmmmmmm her türlü yardımcı olurumkiiiiii
erkekler böyledir anacımmmm kadınlar anlaşılmaz derler ama çocuk gibidirler çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. idare edcez napalımmm
Ben iyiyim kendi adıma :) Sen nasılsın
Aynen öyle valla, bildiğin çocukYalnız garip olan babam da öyle. Notere beraber gittik babamla, sustu kaldı öyle, en sonunda sıkıldı ben gideyim dedi kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?