2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım benim çok teşekkür ederim.
Önemli olan her üzüntüden ders çıkarabilmek. Dua edemiyorum şu an, edebilsem rahatlayacağım eminim. İnşallah rahattır kuzum şimdi. Hala ondan bahsettiğime inanamıyorum. Daha fazla düşünürsem hasta olacağım

topla kendini yavrumm

inşallah canım inşallah cok saol dua et nolur 12 aya düşsün bari ne kadar dua olursa o kadar iyi valla çevremde herkese zorla dua ettiriyorum
gelsin valla dibinden ayrılmıcam

Kıyamam kuzum inşallah çok çabuk geçsin zaman sizin için inşallah düşer askerlikte herkes kavuşsun sevdigine

Kızlar bu arada ben 1 hafta önce falan kurabiye işine girdim biliyorsunuzdur belki.
Facebook sayfası açtım da, bakmak isterseniz. Maksat kafa dağıtmak işte
https://www.facebook.com/Kurabiyella

Çok iyi yapmışsın canım bilmiyordum gördüm şimdi çok güzel çok şirin bunlar aklımızda bulunsun özel günlerde çok ihtiyacımız olacak bence emegine sağlık

Çok iyi yapmışsın canım bilmiyordum gördüm şimdi çok güzel çok şirin bunlar aklımızda bulunsun özel günlerde çok ihtiyacımız olacak bence emegine sağlık

Teşekkür ederim canım. Model konusunda sınırım yok bu arada, 'bana şunu yap' derseniz yaparım. Ya da anılarınızı anlatırsınız onları da elimden geldiğince modellemeye çalışırım. Ne zormuş kelime bulmak ya.

ayy ikimizde mayıs gelini olcaz nasipse ne güzel tombik bi göbeğim var ama yanii gençliğimde taş gibi hatundum oysakii şimdi onu yakalamaya çalışıyorum kk sayesinde gidicek inşallah yardıma ihtiyacım var valla anım yaa bi el atıver bana lütfennn

İnşallah o özel günlerimiz gelsinde canım modellere karar vermek düşsünZamanla toparlanıcak canım benim kendini zorlama içinede atma buraya yaz bol bol hepimiz acına ortagız rahatlatabilirsek ne mutlu bize

İnşallah o özel günlerimiz gelsinde canım modellere karar vermek düşsünZamanla toparlanıcak canım benim kendini zorlama içinede atma buraya yaz bol bol hepimiz acına ortagız rahatlatabilirsek ne mutlu bize

İyi ki varsınız canım.
İnşallah dediğin gibi, o özel günlerimiz gelsin de biran önce. Yaşamayı ertelemeyelim. Şartlar olgunlaşsın, hiç beklemeyelim kızlar. Kısmet olursa hayırlıysa, okulum bitince beklemek istemiyorum sevdiğime kavuşmak için.

Sende iyiki varsın canımİnşallah hayırlı bir zamanla kavuşalım sevdigimize kısmetse artık son hasret kaldıgımız zaman dilimleri olsun bunlar

Aynen valla, hayır zaman olsa beklerim yani zaten son 20 dakikaya girmişim ordan bir de bankaya koşturcam halletmişim işte, teşekkür edeceğine bir de laf sayıyor

Söylediklerin çok mantıklı ama benimki kaç günlük sinir. Beni arıyo sürekli ablamı ara sor, bankadaki kızı ara sor, emlakçıyı ara sor. Yahu sen sorsana. Bugün fax çekmem gerekti, telefonda bıdırdanıyo, diyorum bak ilk iki sayfa geldi mi emlakçıya sor, yok ben görmedim diyor. Yahu sorsana sen, inatla sormadı. Onunla konuşurken yanındaki emlakçı beni aradı. Emlakçı niye arıyo dedim. Yan yana oturuyosunuz, sözlünü arıyor insan "hayırdır abi ben de onunla konuşuyorum" demez mi? Adam aradı "ablacım ben ilk iki sayfayı aldım, tamam bunlar aslını gönder bana" dedi. Yani biraz girişken olsaydı iyiydi

Vallahi çok sinirlendim. Hem kendi suçlu hem de o kadar aradım bak otobüse veriyorum nerede alacaksın diyecektim, bir türlü ulaşamadım. Sabah da hiçbişey olmamış gibi arayıp bana evraklarla ilgili bir şeyler soruyor. Bu akdar trip yapıyorsan sonunu getir bari...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

a.selam canım iyi çok şükür sen nasılsın

ya senin bunları yazıp da bana morel veren parmakların dert görmesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım ben de şubatta göndereceğim kısmetse. İnşallah hemen geçiverir de biter sizin de askerliğiniz.

inşallah düşer askerlik bebeyim yaaa

evet mayıs gelini olcaz inşallah yavrucummmmmm gençliğimde diyo beni deli ediyo aman çok yaşlısın tüüh napcazzzz hala taş gibisindir ben eminimmmmmmmmmmmmmmmmm her türlü yardımcı olurumkiiiiii

erkekler böyledir anacımmmm kadınlar anlaşılmaz derler ama çocuk gibidirler çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. idare edcez napalımmm

selam kızlar nasılsınız

Ben iyiyim kendi adıma :) Sen nasılsın

Aynen öyle valla, bildiğin çocuk Yalnız garip olan babam da öyle. Notere beraber gittik babamla, sustu kaldı öyle, en sonunda sıkıldı ben gideyim dedi kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…