2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah canım benim hayılrısı.

selam kızlaarr
----

bugün çok korktum ya
yengem var bitane benim,normalde arayıp sormaz hiç beni,bugün ard arda 3 defa aradı,ama ben musait diildim açamadım.
diyorum neden arıyo bu beni,düşün düşün.. tabi beni aldı bir sıkıntı,hani bazen hissedersin ya kötü şeyleri, ilk aklıma gelen anneme bişi oldu sandım. Dedim güçlü kadın yengem,kesin anneme birşey oldu ona arattırıyolar beni gelsin diye.
Geri arayamıyorumda,musait değildim işte o anlar, ben artık düşünceden bir hal oldum,gerçekten annemi kaybettim düşüncesine inandırdım kendimi

Aradım geri sonra, CD yaptırtacakmış onun için aramış, nasıll sinir oldum,fırlattım telefonu, bir ağlamak,bir ağlamak..

Rabbim gecinden versin,hepimiz tadıcaz illa ama .. Rabbim sabır,güç versin gerçekten o durumda olanlara, çok korktum bugün..

okurken bile heyecan yaptım korktum kız anneler herşeyimiz tabi
gör en yakın zamanda öp kokla anneni ve rabbine şükreet

Ben iyiyim kendi adıma :) Sen nasılsın

Aynen öyle valla, bildiğin çocuk Yalnız garip olan babam da öyle. Notere beraber gittik babamla, sustu kaldı öyle, en sonunda sıkıldı ben gideyim dedi kaçtı

bi türlü fırsat bulupta giremedim buraya yaa iyiyim kızlar geçte olsa cevap verebildim :2:

bende öyle evham yaparım kendi kendime :26:

ararsam açmazsa,meşgule atarsa yada ulaşılamıyosa hemen kötü şeyler gelir aklıma :18::18:

haftada 1 kilo vermem lazım o zman önerilerini aliimmm

Canım kilo mu vermeye çalışıyosun sen
Tiroid hastası olarak kilo vermem çok zordu benim
Amaaaa geçen sene 15 kilo verdim 73 ten 58e düştüm
4 aydır da sabit 58 kiloyum maşallah

5 daha vericem tamamım Onda da kasmıyorum kendimi çünkü yeni dolap yeniledim tekrar yenilemem zor olabilir

Günaydınnn kızlarrr

Yeni gelinler gelmiş hoşgelmişler

Heyecan ve karışıklık bende bi arada biraz başımı dinledim o yüzden gelip okuyup gittim

Mutella canım başın sağ olsun, emin ol bu çektiklerinin kefareti olucak öteki tarafta suan daha rahat ve daha huzurlu
Elimizden gelen son görev ona bol bol dua etmek, bunu yaptıkça o zaten çok huzurlu olucaktır

hım haftada bir kilo çok iyi bir başlangıç..
o zaman başlıyoruz
* ilk önce asla asla asla yasak demeyeceksin yemeklere,çünkü aklın hep yasaklarda olur
* sürekli yemeyi sevdiğin yemekleri söyliceksin bana ona göre yediricem sana
* kış geliyo bimde 5 i bir yerde lipton çay satılıyor ve kilo vermeye oldukca etkili
* bol su tüket,içecekler miğdende çok yer kapladığından açlığını bastırır. günde 1 bardak şekersiz nescafe, dilediğin kadar light kola tüketebilirsin,meyve suyundan kaçın derim
* meyve yediğinde yanında muhakkak süt ürünü kullan şekerini alır meyvenin. Örneğin 1 adet elma ve 1 çay bardağı yarım yağlı süt
* muhakkak çorba iç her gün
* ekmeğini kepekliye veya tam tahıllıya çevir daha çabuk doyduğunu göreceksin
* çayda şekerini yavaaş yavaş azalt çayı şekerli içiyorsan günde 1 bardağı sakın geçme ciddi kalori
ilk aşamada bunları halledelim daha sonra gün içindeki hareketlerine geleceğiz
Şimdi sana kahvaltı önerisi veriyorum
1 salatalık bir domates 1-2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta bitki çayı ve yeşillik tarzı şeyler güne iyi bir başlangıç olur
kahvaltıdan 2 saat sonra bir kaç kaşık yoğurt ve meyve yiyebilirsin
öğlen yemeğinde az yağlı etli bir yemek ve çorba
ara öğünde tekrar nescafe ve bir kaç parça bitter çikolata ye ki tatlı krizleri biraz yatışsın
akşam yemeğinde salata sebze yemeği ve ekmek ye
daha sonra acıkınca süt ve meyveye yönel tatlım
karşı koyamadığın yiyecek varsa benimle paylaş onları da listeye sokalım

canım hoşbulduk oy ne güzel azcık kalmış düğününe çok sevindim

Kızlar kilo dediniz de benim de bayrama kadar 3 kilo vermem lazım ama veremiyorum. Zaten normalde öyle çok yiyen biri değilimdir ama bir şeylerde yanlışlık var çözemedim:26:

Genelde öğünlerim şöyle:
Sabah evde kahvaltı yapamıyorum okula giderken 1 simit alıyorum. Saat 10.30'da simit ve çay.
Öğlen çubuk kraker ya da peynirli, baharatlı kraker falan Belki bir topkek
5 gibi eve geliyorum annem genelde yemek yapmamış oluyor çay oluyor 2-3 dilim ekmekle kahvaltılık bir şeyler yiyorum.3-4 bardak çay içiyorum. Yemek yapmışsa da bi tabak bir şey yiyorum yani öyle çorbası, yemeği, pilavı falan yemem zaten.
Akşam da acıkırsam salata, meyve çubuk kraker,bisküvi vs.
Hafta içi pek yemek yiyemediğim için ayda 1-2 kere dışarıdan söylüyorum hafta sonları bu kadar...
Metabolizmam mı yavaş bilmiyorum ama sabahtan akşama kadar da hareketliyim, ayaktayım ders anlatıyorum...
Bilemedim ki nasıl kilo versem

kilo vermek yemek veya yememekle doğru orantılı birşey değil bana göre. ne yediğini bilmekte bitiyor iş canım
evde kahvaltı yapmadan çıkman başlı başına eksi puan , kahvaltı günlük metabolizmanı ayarlayan en önemli öğündür,örneğin 2 dilim ekmeğin arasına biraz peynir domatesli sandviç ve süt 1 adet meyve seni simitten çok doyurur,çayıda sekerli içiyorsan,heleki o bir simit 400-500 kalori nerdeyse hamburger kadar biliyormusun? susamları da miğde yakamıyor
öğlen karnın acıkıyorsa ille o şekil aperatiflerle karnını doyurma durumunda kalıyorsan,benim sana tavsiyem hani şu lifli bisküvilerden 5-6 tane yersen yanında da örneğin 1 bardak nescafe,o seni şişirir.
evde yemek olmaması büyükkk kayıp akşam kahvaltı öğünü olmaz olmaz olmazz muhakkak çorba salata yiyeceksin ..
o bisküvi vs dediğindeki bisküvi asıl kilnun nedeni biliyonmu bakim sen?
sen syunu bol iç,çayda şekeri çok az kullan yada çayı azalt.
1-2 kere dışardan söylüyorsan da bazı şeylere dikkat et
örneğin
kolan light olsun
ketçap mayonez kullanma
yan ürün verirlerse uygundur diye alma
gibi gibi öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…