a.selam canım iyi çok şükür sen nasılsın
ya senin bunları yazıp da bana morel veren parmakların dert görmesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah düşer askerlik bebeyim yaaa
evet mayıs gelini olcaz inşallah yavrucummmmmmgençliğimde diyo beni deli ediyo aman çok yaşlısın tüüh napcazzzz hala taş gibisindir ben eminimmmmmmmmmmmmmmmmm her türlü yardımcı olurumkiiiiii
erkekler böyledir anacımmmm kadınlar anlaşılmaz derler ama çocuk gibidirler çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. idare edcez napalımmm
selam kızlaarr
----
bugün çok korktum ya
yengem var bitane benim,normalde arayıp sormaz hiç beni,bugün ard arda 3 defa aradı,ama ben musait diildim açamadım.
diyorum neden arıyo bu beni,düşün düşün.. tabi beni aldı bir sıkıntı,hani bazen hissedersin ya kötü şeyleri, ilk aklıma gelen anneme bişi oldu sandım. Dedim güçlü kadın yengem,kesin anneme birşey oldu ona arattırıyolar beni gelsin diye.
Geri arayamıyorumda,musait değildim işte o anlar, ben artık düşünceden bir hal oldum,gerçekten annemi kaybettim düşüncesine inandırdım kendimi
Aradım geri sonra, CD yaptırtacakmış onun için aramış, nasıll sinir oldum,fırlattım telefonu, bir ağlamak,bir ağlamak..
Rabbim gecinden versin,hepimiz tadıcaz illa ama .. Rabbim sabır,güç versin gerçekten o durumda olanlara, çok korktum bugün..
Ben iyiyim kendi adıma :) Sen nasılsın
Aynen öyle valla, bildiğin çocukYalnız garip olan babam da öyle. Notere beraber gittik babamla, sustu kaldı öyle, en sonunda sıkıldı ben gideyim dedi kaçtı
ya senin bunları yazıp da bana morel veren parmakların dert görmesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet mayıs gelini olcaz inşallah yavrucummmmmmgençliğimde diyo beni deli ediyo aman çok yaşlısın tüüh napcazzzz hala taş gibisindir ben eminimmmmmmmmmmmmmmmmm her türlü yardımcı olurumkiiiiii
erkekler böyledir anacımmmm kadınlar anlaşılmaz derler ama çocuk gibidirler çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. idare edcez napalımmm
selam kızlaarr
----
bugün çok korktum ya
yengem var bitane benim,normalde arayıp sormaz hiç beni,bugün ard arda 3 defa aradı,ama ben musait diildim açamadım.
diyorum neden arıyo bu beni,düşün düşün.. tabi beni aldı bir sıkıntı,hani bazen hissedersin ya kötü şeyleri, ilk aklıma gelen anneme bişi oldu sandım. Dedim güçlü kadın yengem,kesin anneme birşey oldu ona arattırıyolar beni gelsin diye.
Geri arayamıyorumda,musait değildim işte o anlar, ben artık düşünceden bir hal oldum,gerçekten annemi kaybettim düşüncesine inandırdım kendimi
Aradım geri sonra, CD yaptırtacakmış onun için aramış, nasıll sinir oldum,fırlattım telefonu, bir ağlamak,bir ağlamak..
Rabbim gecinden versin,hepimiz tadıcaz illa ama .. Rabbim sabır,güç versin gerçekten o durumda olanlara, çok korktum bugün..
haftada 1 kilo vermem lazım o zman önerilerini aliimmm
haftada 1 kilo vermem lazım o zman önerilerini aliimmm
Canım kilo mu vermeye çalışıyosun sen
Tiroid hastası olarak kilo vermem çok zordu benim
Amaaaa geçen sene 15 kilo verdim 73 ten 58e düştüm
4 aydır da sabit 58 kiloyum maşallah
5 daha vericem tamamımOnda da kasmıyorum kendimi çünkü yeni dolap yeniledim tekrar yenilemem zor olabilir
Günaydınnn kızlarrr
Yeni gelinler gelmiş hoşgelmişler
Heyecan ve karışıklık bende bi arada biraz başımı dinledim o yüzden gelip okuyup gittim
Mutella canım başın sağ olsun, emin ol bu çektiklerinin kefareti olucak öteki tarafta suan daha rahat ve daha huzurlu
Elimizden gelen son görev ona bol bol dua etmek, bunu yaptıkça o zaten çok huzurlu olucaktır
Kızlar kilo dediniz de benim de bayrama kadar 3 kilo vermem lazım ama veremiyorum. Zaten normalde öyle çok yiyen biri değilimdir ama bir şeylerde yanlışlık var çözemedim:26:
Genelde öğünlerim şöyle:
Sabah evde kahvaltı yapamıyorum okula giderken 1 simit alıyorum. Saat 10.30'da simit ve çay.
Öğlen çubuk kraker ya da peynirli, baharatlı kraker falanBelki bir topkek
5 gibi eve geliyorum annem genelde yemek yapmamış oluyor çay oluyor 2-3 dilim ekmekle kahvaltılık bir şeyler yiyorum.3-4 bardak çay içiyorum. Yemek yapmışsa da bi tabak bir şey yiyorum yani öyle çorbası, yemeği, pilavı falan yemem zaten.
Akşam da acıkırsam salata, meyve çubuk kraker,bisküvi vs.
Hafta içi pek yemek yiyemediğim için ayda 1-2 kere dışarıdan söylüyorum hafta sonları bu kadar...
Metabolizmam mı yavaş bilmiyorum ama sabahtan akşama kadar da hareketliyim, ayaktayım ders anlatıyorum...
Bilemedim ki nasıl kilo versem
ben geldimbeni de yazın 2015 e
nasılsın canım benim
iyi olmaya çalışıyorum, atanamadım bu sene evdeyim, eve gelmişken hem kilo vereyim hem ders çalışayım hem de netten sizlerle takılayım dedimsen nasılsın canım
Kimler var kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?