2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yahu neden artık kimse yok bu konuda?
Eda nerde perim, ebru, nihan, gülsemin, dişim?
Nerde bizim ramazan gecelerimiz?
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?

Son düzenleme:
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?

ne oldu kuzum neden ağlamklısın valla artık kalabalık deil ıssızlaşmaya başladı burası :18:

kızlar ses verin nerelerdesiniz aaa bnim dertlerim var ama lütfen lütfen konuşmalıyız

günaydııııııııııııııınnnnnnnn kuzularıııımmm
inşalllaahh çooook huzurluu,çook güzel bir gün oLur hepimiz içinn

diiimi yaa
daha şimdiden dağıLdı herkes, evlenince düşünemiyorum burayı

günaydınnnnnn mutlu pazarlar canlarımmmm benim son günüm bugün memleketimde malum okullar açılıyor ışık hızıyla geçti resmen tatil ya. Dün garip oldum ya alılmıştım 3.5 aydır evdeyim şimdi gene yollara düşecem sevdiğimden ayrı olacam. Gece uykuda tutmadı son gecem bugün yatağımda diye hüzünlendim sanki tamamen gidiyormuşum gibi ben üzülmem gelin olurken nasılsa aynı şehirdeyiz ailemle falan diodum ama üzülürüm ya o anı dün gece yaşadım

kızlar mutlu pazarlar nasılsınız

mutlu pazarlar canım benim içim buruk sen nasılsın

günaydın kuzucum
inşallah inşallah,ben güne iyi başlangıç yapamadım ama fena değilim
sen nasılsın
EVLENİP DE BURAYI BIRAKMAK YOK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

günaydın sana da mutlu pazarlar canım , alış alış sana da prova oluyor işteeee

biraz geç oldu ama ne oldu canım :18:

bendeki dertler say say bitmez
baba yok kardeş yok
annem sinir hastasıı evde dedemle kalıyoruz o da alzehimer
benimki askerde te hakkaride dün ateş etmişler uzaktan sonra kaçmışlar felan
bi yandan kendi hastalıklarım var,ölüm riski olan
sıkıntıdan uzak durmam gereken yerde bu yaşadıklarıma sabrediyorum sadece çok zor :2:

Son düzenleme:
evet canım pardon yukarıda yazmışsın yeni okudum..
zor bir durumun içindesin.hangisinden bahsediyim inan. ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilemedim şuan
bazen allah bizleri sınar, yaşadıklarımız tüm olumsuzluıklar üstüste gelir.çok zordur belki ama geçicek elbet.
aile önemli. sevdiğin adam önemli. herşeyden önce de kendi sağlığın çok çok önemli en çokta ona takıldım ben şuan..
neyin var? önemli bir durum olmasa belirtmezsin. ölüm riski var yazmışsın.

benim rahatsızlığım anoreksia , ağır depresyon ve bulimia canım. fakat baya ilerlemiş hali. türkiyede 2 doktor bakıyor yalnızca, ve biri emekli olmuş,diğerinin muayenesi 500 tl ..
ölen bir çok kişi var,yiyorsun kusuyorsun öyle birşey zaman içerisinde adet görmüyorsun kemiklerin gelişmiyor dişlerin çürüyor

yemek yiyememe hastalığı
bunun herhangi bir ilaçla tedavi edilme durumu yokmu peki yani kemik gelişimi gibi.
mesela kalsiyum almak zorundasın.süt yoğurt yemende bi sorun oluyormu?
çok zor gerçekten ama isyan etme neolur hep böyle gitmiycek ya elbet güzel günler olucak.
şuraya bile sohbet amaçlı girdiğimde ne hikayelerle karşılaşıyorum bugün sende olduğu gibi mesela.
dualarımdasın allah yar ve yardımcın olsun.ne zaman konuşmak ta derdini sıkıntını paylaşmak istersen dinlerim:44:

kızçeler selam nasılsınız pazar gününüz mutsuz mu geçiyo bakıyım

şahsen benim ki simsiyah bulutlar,deniz vefırtınayla geçiyor

Merhaba!
Nasipse ben de 2014 geliniyim..
Net tarih koyamadık, Hakimlik sınavımı bekliyoruz 2 Kasım`a kadar, tarihim sonra belli olacak ama 2014 kesin, Allah`tan birşey olmazsa tabii..

öff o kadar alıntı yaptım hiç biri çıkmadı
neyse

edam
çok üzüldüm canım durumuna, Rabbim sabır,güç versin sana,size.
İnşallah Rabbim şifa nasip eder, askerini sana bağışlar
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah.
zor bir yerde hakkaten :S

senin rahatsızlığınada çok üzüldüm.. bilmiyorum canım ya,biz seçmiyoruzki hayatımızı,kaderimiz neyse yaşayıp görcez..
Rabbim çaresi olmayan bir hastalık vermesin yeterki, elbet üstesinden gelirsin.
Hele şu askerliği atlatın inşallah gör bak herşey daha güzel olur, düğün heyecanı fln moralin yüksek olur hep.

bilemedim kuzum ne desem, zor ama kendi kendine moral vermeyi ihmal etme,herşey senin beyninde bitiyo, nasıl düşünüyosan öyle oluyo
---

yeni gelinlerimizde hoş geLmişş

Merhaba!
Nasipse ben de 2014 geliniyim..
Net tarih koyamadık, Hakimlik sınavımı bekliyoruz 2 Kasım`a kadar, tarihim sonra belli olacak ama 2014 kesin, Allah`tan birşey olmazsa tabii..

2014 gelinide oluyoruz demekki. bak sottile'cim bu bile aynı
hayırlısı olsun canımcım şimdididen mutluluklar:)

kızçeler selam nasılsınız pazar gününüz mutsuz mu geçiyo bakıyım

şahsen benim ki simsiyah bulutlar,deniz vefırtınayla geçiyor

hey gidi karedeniz karadeniz:)
seninle sohbet edince karadenizli olasım geliyor cidden
bizim burda havamız çok güneşli fakat salı günü ege bölgeside yağmurlu serinliyor yani

2014 gelinide oluyoruz demekki. bak sottile'cim bu bile aynı
hayırlısı olsun canımcım şimdididen mutluluklar:)

Evet yaa, ne güzell bir tevafuk yine..
Hepimizin hayırlı olsun inşAllah, hepimize kocamann mutluluklar tatlım.. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…