mesela been varımm
Yahu neden artık kimse yok bu konuda?
Eda nerde perim, ebru, nihan, gülsemin, dişim?
Nerde bizim ramazan gecelerimiz?
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?
Yahu neden artık kimse yok bu konuda?
Eda nerde perim, ebru, nihan, gülsemin, dişim?
Nerde bizim ramazan gecelerimiz?
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?
kızlar ses verin nerelerdesiniz aaa bnim dertlerim var ama lütfen lütfen konuşmalıyız
kızlar mutlu pazarlar nasılsınız
günaydııııııııııııııınnnnnnnn kuzularıııımmm
inşalllaahh çooook huzurluu,çook güzel bir gün oLur hepimiz içinn
diiimi yaa
daha şimdiden dağıLdı herkes, evlenince düşünemiyorum burayı
günaydınnnnnn mutlu pazarlar canlarımmmmbenim son günüm bugün memleketimde malum okullar açılıyor ışık hızıyla geçti resmen tatil ya. Dün garip oldum ya alılmıştım 3.5 aydır evdeyim şimdi gene yollara düşecem sevdiğimden ayrı olacam. Gece uykuda tutmadı son gecem bugün yatağımda diye hüzünlendim sanki tamamen gidiyormuşum gibi ben üzülmem gelin olurken nasılsa aynı şehirdeyiz ailemle falan diodum ama üzülürüm ya o anı dün gece yaşadım
biraz geç oldu ama ne oldu canım :18:
evet canım pardon yukarıda yazmışsın yeni okudum..
zor bir durumun içindesin.hangisinden bahsediyim inan. ne diyeceğimi ne yazıcağımı bilemedim şuan
bazen allah bizleri sınar, yaşadıklarımız tüm olumsuzluıklar üstüste gelir.çok zordur belki ama geçicek elbet.
aile önemli. sevdiğin adam önemli. herşeyden önce de kendi sağlığın çok çok önemli en çokta ona takıldım ben şuan..
neyin var? önemli bir durum olmasa belirtmezsin. ölüm riski var yazmışsın.
benim rahatsızlığım anoreksia , ağır depresyon ve bulimia canım. fakat baya ilerlemiş hali. türkiyede 2 doktor bakıyor yalnızca, ve biri emekli olmuş,diğerinin muayenesi 500 tl ..
ölen bir çok kişi var,yiyorsun kusuyorsun öyle birşey zaman içerisinde adet görmüyorsun kemiklerin gelişmiyor dişlerin çürüyor
Merhaba!
Nasipse ben de 2014 geliniyim..
Net tarih koyamadık, Hakimlik sınavımı bekliyoruz 2 Kasım`a kadar, tarihim sonra belli olacak ama 2014 kesin, Allah`tan birşey olmazsa tabii..
kızçeler selam nasılsınız pazar gününüz mutsuz mu geçiyo bakıyım
şahsen benim ki simsiyah bulutlar,deniz vefırtınayla geçiyor
2014 gelinide oluyoruz demekki. bak sottile'cim bu bile aynı
hayırlısı olsun canımcım şimdididen mutluluklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?