2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Zaten tahminimce epey ihtiyacımız olacak burada buluşmaya, fikir alışverişleri vs.. (;
Bol bol takılır muhabbet ederiz nasipse..

aynen bizdeki kararsızlıklar kesin tavan yapıcak yakında biliyorum burda birbirimize ihtiyaç duyucaz. görüşmek üzere sottile'cim :)

Meraba kızlar nasılsınız?

eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku

(alfabetik sıralama ile yazdım)

hepinizden naber

beni soracak olursanız okul başlıyor, 3 senede bitirme çabam var hatırlıyorsanız, işte bu sene o 3. sene :111: umarım başarırım :26:

onun dışında da almanca kursuna başladım 1 haftadır gidiyorum, almanca öğreniyorumm
ingilizcenin gözünü seveyim ya ne kolay dilmiş, almanca çok zor ve çok yabancı geliyor bana

sevgilimle de devam ediyoruz aynı tas aynı hamam

Yahu neden artık kimse yok bu konuda?
Eda nerde perim, ebru, nihan, gülsemin, dişim?
Nerde bizim ramazan gecelerimiz?
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?

Beni anmışsın kuzum.. Canım ben internete çok bağımlı oldum diye, kendimi pc den alıkoymaya çalışıyorum
başına geleni okudum canım özel msj attım sana

bu arada kurabiye blogun harika

ah canım beni anmışsın mutlu oldum senin de bende yerin ayrı

--------------------

SirriEyvan düğün hazırlıkları nasıl gidiyor tatlım? bir yardıma ihtiyacın var mı?
Hani benim davetiyem Mail olarak fotosunu yollasan da olur

Kızlar hani annemle düğün işini konuşmuştum ya 2015 yazın olur diyordu filan (daha erken tarihe ikna edememiştimm)

bizim tarihi erkene alamadım.. ikimiz de mezun olmuş olacağız :111:

08.08.2015 en son karar verdiğimiz tarih tam 6 buçuk yıl olmuş oluyor o gün

bakalım Allah nasip ederse

Son düzenleme:

dişi sen nerdesin gözlerimiz seni arıyodu sonunda girebilmişsin

veee hayırlı olsun tatlım inşallah hayal ettiğin gibi evlenirsin

[video=youtube;CGyEd0aKWZE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CGyEd0aKWZE[/video]

hediyem olsun kızlar bugün çok mutluydum çok şükür

İyi akşamlar kızlar..
Yeni gelen arkadaslarımız hosgeldiniz sefalar getirdiniz..okuyamadım gecmişi ama :26:
Kızlar 10 günü gecti sanırım bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya

Merhaba kızlar nasılsınız, kaç gündürhi giremedim kk.ya.Topiğimiz gitgide kalabalıklaşıyor maşallah yetişemiyorum geçmişe bazen. Şimdi de çok gidemedim geçmişe, görmediğim şeyler için affola. Hepiniz iyi bakın kendinize kızçelerim

Hoşgeldiiin, Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Doğal yollarla peki bir tedavisi yok mu bunun, doktora gidemediğini okudum da. Dualarla Rabbim ne kapılar açıyor, ümidini yitirme, askerin de dönünce inşallah çok güzel bir hayat sizi karşılar inşallah.

Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?

Canım yaa okudum yazdığını başın sağolsun, gönderdim duamı, Rabbim mekanını cennet eylesin..
Akrabalarıma gitmiştim yoktum dört gündür. Üzülme onun acıları dinmiş, çok zordur öyle beklemek, yaşamak.Allah kimseye vermesin.

Hayalcim teşekkür ederim, düğün tarihi belli değil henüz nişan tarihi bile belli değil. Dua edin yakında güzel haberlerle geleyim.
Evden ayrılmaya gelince her ayrılıkta ben de çok kötü oluyorum.

Canım hosegldin arada ugramakla iyi yapıyorsun inşallah bitecek o okul

ooyyyy kim gelmiiiş
ah kuzum inşallah bu yıl atlatırsın bu okul işini.. hakkaten insanın canını sıkıyor, zor olucak senin için ama Rabbim güç,sabır versin inşallah üstesinden gelirsin..

tarih karar verdiğinize çok sevindim canım,inşallah gönlünüzdeki tarihte kavuşursunuz,daha erkende olabilir yani hayırlısıı

gene gel özletme kendinii

İyi akşamlar kızlar..
Yeni gelen arkadaslarımız hosgeldiniz sefalar getirdiniz..okuyamadım gecmişi ama :26:
Kızlar 10 günü gecti sanırım bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya

edaam
nasılsınn,eskiler gitti,herkez gitti, yapayalnız bıraktınız bizi burdaa

ne çektiiik be eda ne çektiik bi bilsen

Perimle benim pc bozuktu canım kötü bir denk gelme oldu :26:
noldu kız :44:

kızlar ya, demin eskileri karıştırdım biraz, sevdicekle msn konuşmalarımızı buldum..

2008,2009 dan fln kaydetmişim herşeyi..
ne çabuk geçmiş yıllar

valla çocuğun canını yemişim resmen hep tavırlı tavırlı konuşmuşum, ama o da hep geç yazmış bana, ben haklıyım işte

ne günlerdi ya,şimdi ne msn kaldı ne bişey
gözüm hep sağ alt köşede olurdu girecekmi acaba diye,girerse ordan hemen görüp açardım

Ayy canım iyi saklamıssın benim o zamandan beri kacıncı formatt :26:
Ne güzel ama
Cidden msn güzeldi :44:

evett,herkez yok oldu birden, anlaşsanız bu kadar olmaz herhalde

hayat nasıl gidiyo

Orta şeker işsizim dügüne kadar nasıl eksikler bitecek bilmiyorum şu ara english homeye taktım kafayı neden aramıyorlar daha önceki basvurumda hemen aramıslardı o dönem işe baslamıstım..acaba beni kara listeyemi aldılar basvuru yapıyor ama calısmıyor diye onun dısında çok şükür hersey güzel canım..
Senin nasıl gidiyor..kapılar geldimi

Kızlar gecmişi yavas yavas okuyorum ama atladıgım mutlaka olacaktırr özür dilerim
Pc bozuktu canım ben ondan giremedim artık girelim hep gelelim olur mu
Ne oldu canım neyin var inşallah bi sorun yoktur
Tutku ama bu konuda haklısın canım mesela ben evlenince olamayacagım aranızda ( belki o dönem pc ye girebilecegim bir işim olursa devam ederim) ortak kararımızla eve pc ve net istemiyoruz..ancak annemlere geldigimde ( tuhafıa gitti bu laf :26: ) bakarım yazdıklarınıza ancak çyle takip ederim sizi hatta yaklasık 1 saat önce onu düşündüm..dügünden bir gün önce vedalasırım dedim kızlarla ama nasıl sizlerin evde net olacakmı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…