Evet yaa, ne güzell bir tevafuk yine..
Hepimizin hayırlı olsun inşAllah, hepimize kocamann mutluluklar tatlım.. :13:
amin inşallah şekerim. arada bi burada sohbette buluşalım sevgiler
Zaten tahminimce epey ihtiyacımız olacak burada buluşmaya, fikir alışverişleri vs.. (;
Bol bol takılır muhabbet ederiz nasipse..
Yahu neden artık kimse yok bu konuda?
Eda nerde perim, ebru, nihan, gülsemin, dişim?
Nerde bizim ramazan gecelerimiz?
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?
esmaamm yaa:18:
valla çok kötü hissettim kendimii:26::26::26::26::26::26:
öyle durumlar aynı olunca çıkıverdi ağzımdan, ben böyle değildim yaa noluyo bana bugünlerde
senin ve dişinin yeri bende gerçekten ap ayrıı,hani uzaktanda olsa hissedersin ya öyle..nasıl anlatayım
özür dilerim kuzum, çok kötü hissettim kendimi ya:26:
hey gidi karedeniz karadeniz:)
seninle sohbet edince karadenizli olasım geliyor cidden
bizim burda havamız çok güneşli fakat salı günü ege bölgeside yağmurlu serinliyor yani
Meraba kızlar nasılsınız?
eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku
(alfabetik sıralama ile yazdım)
hepinizden naber
beni soracak olursanız okul başlıyor, 3 senede bitirme çabam var hatırlıyorsanız, işte bu sene o 3. sene :111: umarım başarırım :26:
onun dışında da almanca kursuna başladım 1 haftadır gidiyorum, almanca öğreniyorumm
ingilizcenin gözünü seveyim ya ne kolay dilmiş, almanca çok zor ve çok yabancı geliyor bana
sevgilimle de devam ediyoruz aynı tas aynı hamam
Kızlar hani annemle düğün işini konuşmuştum ya 2015 yazın olur diyordu filan (daha erken tarihe ikna edememiştimm)
bizim tarihi erkene alamadım.. ikimiz de mezun olmuş olacağız :111:
08.08.2015 en son karar verdiğimiz tarihtam 6 buçuk yıl olmuş oluyor o gün
bakalım Allah nasip ederse
benim rahatsızlığım anoreksia , ağır depresyon ve bulimia canım. fakat baya ilerlemiş hali. türkiyede 2 doktor bakıyor yalnızca, ve biri emekli olmuş,diğerinin muayenesi 500 tl ..
ölen bir çok kişi var,yiyorsun kusuyorsun öyle birşey zaman içerisinde adet görmüyorsun kemiklerin gelişmiyor dişlerin çürüyor
Adını unuttuğum onlarca dert ortağımız vardı bizim. Nerdesiniz size çok ihtiyacım var?
günaydınnnnnn mutlu pazarlar canlarımmmmbenim son günüm bugün memleketimde malum okullar açılıyor ışık hızıyla geçti resmen tatil ya. Dün garip oldum ya alılmıştım 3.5 aydır evdeyim şimdi gene yollara düşecem sevdiğimden ayrı olacam. Gece uykuda tutmadı son gecem bugün yatağımda diye hüzünlendim sanki tamamen gidiyormuşum gibi ben üzülmem gelin olurken nasılsa aynı şehirdeyiz ailemle falan diodum ama üzülürüm ya o anı dün gece yaşadım
eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku
hepinizden naber
beni soracak olursanız okul başlıyor, 3 senede bitirme çabam var hatırlıyorsanız, işte bu sene o 3. sene :111: umarım başarırım :26:
onun dışında da almanca kursuna başladım 1 haftadır gidiyorum, almanca öğreniyorumm
ingilizcenin gözünü seveyim ya ne kolay dilmiş, almanca çok zor ve çok yabancı geliyor bana
eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku
hepinizden naber
İyi akşamlar kızlar..
Yeni gelen arkadaslarımız hosgeldiniz sefalar getirdiniz..okuyamadım gecmişi ama :26:
Kızlar 10 günü gecti sanırım bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya
ooyyyy kim gelmiiiş
ah kuzum inşallah bu yıl atlatırsın bu okul işini.. hakkaten insanın canını sıkıyor, zor olucak senin için ama Rabbim güç,sabır versin inşallah üstesinden gelirsin..
tarih karar verdiğinize çok sevindim canım,inşallah gönlünüzdeki tarihte kavuşursunuz,daha erkende olabilir yani hayırlısıı
gene gel özletme kendinii
edaam
nasılsınn,eskiler gitti,herkez gitti, yapayalnız bıraktınız bizi burdaa
ne çektiiik be eda ne çektiik bi bilsen
Perimle benim pc bozuktu canımkötü bir denk gelme oldu :26:
noldu kız :44:
kızlar ya, demin eskileri karıştırdım biraz, sevdicekle msn konuşmalarımızı buldum..
2008,2009 dan fln kaydetmişim herşeyi..
ne çabuk geçmiş yıllar
valla çocuğun canını yemişim resmenhep tavırlı tavırlı konuşmuşum, ama o da hep geç yazmış bana, ben haklıyım işte
ne günlerdi ya,şimdi ne msn kaldı ne bişey
gözüm hep sağ alt köşede olurdu girecekmi acaba diye,girerse ordan hemen görüp açardım
evett,herkez yok oldu birden, anlaşsanız bu kadar olmaz herhalde
hayat nasıl gidiyo
Kızlar gecmişi yavas yavas okuyorum ama atladıgım mutlaka olacaktırr özür dilerimgünaydııııııııııııııınnnnnnnn kuzularıııımmm
inşalllaahh çooook huzurluu,çook güzel bir gün oLur hepimiz içinn
diiimi yaa
daha şimdiden dağıLdı herkes, evlenince düşünemiyorum burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?