2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ayy canım iyi saklamıssın benim o zamandan beri kacıncı formatt :26:
Ne güzel ama
Cidden msn güzeldi :44:

sorma canım ya,hiç birşeyi atamıyorum,herşeyi saklıyorum.
evimin halini düşünemiyorum

bir site var,orda saklıyorum nette olan şeyleri,yani siteyi kapatmazlarsa ömür boyu kalacaklar orda,iyiki kaydetmişim zamanında

bende işsizim canım, alınacak onca şey varken alamamak çok zor hakkaten, ailemdende istemeye çekiniyorum,okuyorumda..

inşallah bulursun kuzum gönlüne göre iş,ama gerekten zor

bekliyoruz kapıları daha canım,ama eli kulağındadır gelmeleri gerek artık

deme öyle yaa,daha şimdiden vedalaşma fln hazır diiliz öyle:26:
iyi düşünmüşsünüz evde net olmamasıyla,ama bu zamandadı olmuyoku bu veletsiz

başta bizde istemiyoduk ama bağlatıcaz sanırım nasipse:26:

nasıl alışıcaz ya başka yerde yaşamaya, sevdiklerimiz yanımızda olsa bile resmen ömür boyu artık başka evde yaşamak zorunda olduğumuzu bilince biraz garip geliyor..
geçen akşam uyuyamıyorum,bu geldi aklıma dedim nasıl uyurum ben,ztn sevmiyorum orayı ruhum sıkılıyor, nasip bakalım nasıl yaşanırsa artık orda

ben kendi adıma iyi gibiyim canım, bi yandan askerimi özlemek, bi yandan bugün tansiyonum felan düştü ama an itibariyle iyiyim işte başarırsınn sen istersen yapamıycağın hiçbişiy yok unutmaa,ingilizce kursuna bende gitmeyi düşünüyorum kolay dedin hepten heves ettim

oh oh tarih de çok havalı 0808 felan Rabbim mutlu etsin o günler hemen gelsin inşallah canım

İyi akşamlar kızlar..
Yeni gelen arkadaslarımız hosgeldiniz sefalar getirdiniz..okuyamadım gecmişi ama :26:
Kızlar 10 günü gecti sanırım bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya

iyi akşamlar canım hoşgelmişsin
hoşbulduk hoşbulduk ben işte asker bekliyorum mayısta evlencez inş , kısalırsa şubatta gidiyorum dua et nolur nolur nolur
zorla dua ettiriyom da

ah ben seni yerim eskileri karıştırıp nostalji yapmış duygulanmış mııı
bende yıllardır günlük tutuyorum sözlendiğimizi felan yazmışım hatta ilk yediğimiz çikolatalar felan durur bakar bakar ağlarım hele şimdiiiiiiiiiii
ahaha geç yazmış diyo ya, dimi ne çok vardı o, mesaja da geç cevap verince sen ne işler karıştırıyorsun felan,herkes kendini haklı görür :13:
ay ben bazen engelliyodum ayrılınca,iletisinde uyuz bişe yazınca engeli açıp bekliyodum,hep o yazar zaten,laf sokup engelliyodum beni allah netmesin

bu arada zaman neden geçmiyo :26:

aa ne güzel siteymiş o canım peki okumasınlar yazdıklarınızı :44:
gercekten zor canım zaten anneme göre hic birseye gerek yok neredeyse şu sıralar anlamıyorum onu evinde o olmasa nolur bu olmazsa nolur diyo..baskası olsa kıskanıyor derimde annem bu yani anlam veremiyorum
inşallah istediginiz gibi gelsinlerde gec olsalarda sıkma canını temiz olsun canım
Sorma canım dayanmıyor insan ayyy hem eve veda hem size
Biz hala istemiyoruz canım sevdigim çok girmez nete zaten aramaz hic neti..bende birkac gündür baktım olmasa daha iyimiş evde temizlik yemek yaptım ama kk yı özledim tabi
Benim evden cıkana kadar aslında evden cıkayımm tamamdır inşallah kücükken köye gittigimiz zaman babam gelmezdi nasıl aglardım nasıl..sonra babam yanımızdan gidince unuturdum hemen bu seferde köyü sevmesemde sırf vedalasmalar yüzünden yine aglardım yani vedalar cok üzüyor beni :44:
neden öyle canım bunun sebebi ne :26:

Edacıımm

Tutkuu ay ne güzel yaa ben de bazı mesajlarımızı saklarım arada bakarım bakar bakar o günleri özlerim hey gidi günler

Duygusal kızlarrr sizi hic bana cekmemişsinizz hic kendim bile inanamadım bunaaa

İnşallah canım hayırlısıyla kısalır ama cok fark yok arada bu arada ben senin kullanıcı adını bi yerden hatırlıyorum bu topige gelmişmiydin daha önce :44:

ne oldu kuzum neden ağlamklısın valla artık kalabalık deil ıssızlaşmaya başladı burası :18:

Herkes gidiyor ufak ufak. Ramazan gecelerimizi çok özledim kızlar

Canım, içine mi doğdu senden bahsettiğim. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kuzum.

Sağol canım benim Allah razı olsun. Öyle ama benim psikolojim kaldırmıyor. Anlamını yitiriyor kelimeler falan.

Edacım arkadaşım vefat etti. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Diğer Edacım. Çok geçmiş olsun canım. Çok pozitifsin ama maşallah diyorum sana.

Kolay değil ki canım Yavaş yavaş geçicek ama bu acı da..Hep böyle bu düzen çünkü dualarını eksik etme ardından tek yapabileceğin bu.

İnşallah kısalır canım,fark yok da 24 saat bile önemli benim için napim yaw,evet canım uzun zamandır kk ya geliyorum, ama bu topikte değildim adaş

geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim yavrucum napalım be güzelim pozitif olmazsak da kendimize ediyoruz,bakma aslında çok takarım ama,uf neyse karıştı hatlar

dişi sen nerdesin gözlerimiz seni arıyodu sonunda girebilmişsin

veee hayırlı olsun tatlım inşallah hayal ettiğin gibi evlenirsin

kıyamam canım ya internet ve pc den uzak durmaya çalışıyorum derslerimde başarısız olmayayım diye
inşaAllah canım olur inşaAllah

Canım hosegldin arada ugramakla iyi yapıyorsun inşallah bitecek o okul

hoşbuldum canım sağol

Gelirim tabi canım.. senin okulun basladı mı 2. sınıfa geçtin mi?

meraba topiğe hoşgeldin canım.. Allah kavuştursun hayırlı tezkereler diliyorum
tarih güzel oldu ya hem 08-08 hem de 6 buçukuncu yılımız olacak

ben evlendikten sonra evimde net olur canım mesleğim icabı mecbur internet lazım olur avukatlar UYAP sistemini kullanmak zorunda artık

Canım benimm basın sagolsun kaza falan mı

dogru diyorsun canım beklemek zor olmalı asker yolu
vay avukat hanım

hoşbuldum canım,ay allah razı olsun çok sağol, evet evet çok tatlıı tarih biz de 17-08-2008de çıkmaya baslamıştık ağustosu ayrı severim

hoşbuldum canım,ay allah razı olsun çok sağol, evet evet çok tatlıı tarih biz de 17-08-2008de çıkmaya baslamıştık ağustosu ayrı severim

biz şubatta çıkmaya başladık 2009 şubat, tarih anlamlı olsun düğün tarihi yıldönümümüz olsun istedik ama annem kışın düğün olmaz diye tutturdu :111: o yüzden ağustos olsun bari dedim

bu arada ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyormuşsun, git git ingilizce öğrenilecek diller arasında en kolayı

ben arapça öğrenmeye kalktım okul kapanmadan önce, yapamadım öğrenemedim, o nedenle bu sene almanca kursuna gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…