Ayy canım iyi saklamıssın benim o zamandan beri kacıncı formatt :26:
Ne güzel ama
Cidden msn güzeldi :44:
Orta şekerişsizim dügüne kadar nasıl eksikler bitecek bilmiyorum şu ara english homeye taktım kafayı neden aramıyorlar daha önceki basvurumda hemen aramıslardı o dönem işe baslamıstım..acaba beni kara listeyemi aldılar basvuru yapıyor ama calısmıyor diye onun dısında çok şükür hersey güzel canım..
Senin nasıl gidiyor..kapılar geldimi
Kızlar gecmişi yavas yavas okuyorum ama atladıgım mutlaka olacaktırr özür dilerim
Pc bozuktu canım ben ondan giremedim artık girelim hep gelelim olur mu
Ne oldu canım neyin var inşallah bi sorun yoktur
Tutku ama bu konuda haklısın canım mesela ben evlenince olamayacagım aranızda ( belki o dönem pc ye girebilecegim bir işim olursa devam ederim) ortak kararımızla eve pc ve net istemiyoruz..ancak annemlere geldigimde ( tuhafıa gitti bu laf:26: ) bakarım yazdıklarınıza ancak çyle takip ederim sizi hatta yaklasık 1 saat önce onu düşündüm..dügünden bir gün önce vedalasırım dedim kızlarla ama nasıl sizlerin evde net olacakmı peki ?
Nihanımm
Meraba kızlar nasılsınız?
eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku
(alfabetik sıralama ile yazdım)
hepinizden naber
beni soracak olursanız okul başlıyor, 3 senede bitirme çabam var hatırlıyorsanız, işte bu sene o 3. sene :111: umarım başarırım :26:
onun dışında da almanca kursuna başladım 1 haftadır gidiyorum, almanca öğreniyorumm
ingilizcenin gözünü seveyim ya ne kolay dilmiş, almanca çok zor ve çok yabancı geliyor bana
sevgilimle de devam ediyoruz aynı tas aynı hamam
Kızlar hani annemle düğün işini konuşmuştum ya 2015 yazın olur diyordu filan (daha erken tarihe ikna edememiştimm)
bizim tarihi erkene alamadım.. ikimiz de mezun olmuş olacağız :111:
08.08.2015 en son karar verdiğimiz tarihtam 6 buçuk yıl olmuş oluyor o gün
bakalım Allah nasip ederse
İyi akşamlar kızlar..
Yeni gelen arkadaslarımız hosgeldiniz sefalar getirdiniz..okuyamadım gecmişi ama :26:
Kızlar 10 günü gecti sanırım bilgisayarım bozuktu giremedim kk ya
kızlar ya, demin eskileri karıştırdım biraz, sevdicekle msn konuşmalarımızı buldum..
2008,2009 dan fln kaydetmişim herşeyi..
ne çabuk geçmiş yıllar
valla çocuğun canını yemişim resmenhep tavırlı tavırlı konuşmuşum, ama o da hep geç yazmış bana, ben haklıyım işte
ne günlerdi ya,şimdi ne msn kaldı ne bişey
gözüm hep sağ alt köşede olurdu girecekmi acaba diye,girerse ordan hemen görüp açardım
sorma canım ya,hiç birşeyi atamıyorum,herşeyi saklıyorum.
evimin halini düşünemiyorum
bir site var,orda saklıyorum nette olan şeyleri,yani siteyi kapatmazlarsa ömür boyu kalacaklar orda,iyiki kaydetmişim zamanında
bende işsizim canım, alınacak onca şey varken alamamak çok zor hakkaten, ailemdende istemeye çekiniyorum,okuyorumda..
inşallah bulursun kuzum gönlüne göre iş,ama gerekten zor
bekliyoruz kapıları daha canım,ama eli kulağındadır gelmeleri gerek artık
deme öyle yaa,daha şimdiden vedalaşma fln hazır diiliz öyle:26:
iyi düşünmüşsünüz evde net olmamasıyla,ama bu zamandadı olmuyoku bu veletsiz
başta bizde istemiyoduk ama bağlatıcaz sanırım nasipse:26:
nasıl alışıcaz ya başka yerde yaşamaya, sevdiklerimiz yanımızda olsa bile resmen ömür boyu artık başka evde yaşamak zorunda olduğumuzu bilince biraz garip geliyor..
geçen akşam uyuyamıyorum,bu geldi aklıma dedim nasıl uyurum ben,ztn sevmiyorum orayı ruhum sıkılıyor, nasip bakalım nasıl yaşanırsa artık orda
Edacıımm
Tutkuu ay ne güzel yaa ben de bazı mesajlarımızı saklarım arada bakarım bakar bakar o günleri özlerim hey gidi günler
ben kendi adıma iyi gibiyim canım, bi yandan askerimi özlemek, bi yandan bugün tansiyonum felan düştü ama an itibariyle iyiyim iştebaşarırsınn sen istersen yapamıycağın hiçbişiy yok unutmaa,ingilizce kursuna bende gitmeyi düşünüyorum kolay dedin hepten heves ettim
oh oh tarih de çok havalı 0808 felanRabbim mutlu etsin o günler hemen gelsin inşallah canım
iyi akşamlar canım hoşgelmişsin
hoşbulduk hoşbulduk ben işte asker bekliyorum mayısta evlencez inş , kısalırsa şubatta gidiyorum dua et nolur nolur nolur
zorla dua ettiriyom da
ah ben seni yerim eskileri karıştırıp nostalji yapmış duygulanmış mııı
bende yıllardır günlük tutuyorum sözlendiğimizi felan yazmışım hatta ilk yediğimiz çikolatalar felan durur bakar bakar ağlarım hele şimdiiiiiiiiiii
ahaha geç yazmış diyo ya, dimi ne çok vardı o, mesaja da geç cevap verince sen ne işler karıştırıyorsun felan,herkes kendini haklı görür:13:
ay ben bazen engelliyodum ayrılınca,iletisinde uyuz bişe yazınca engeli açıp bekliyodum,hep o yazar zaten,laf sokup engelliyodumbeni allah netmesin
bu arada zaman neden geçmiyo:26:
ne oldu kuzum neden ağlamklısınvalla artık kalabalık deil ıssızlaşmaya başladı burası :18:
Herkes gidiyor ufak ufak. Ramazan gecelerimizi çok özledim kızlargünaydııııııııııııııınnnnnnnn kuzularıııımmm
inşalllaahh çooook huzurluu,çook güzel bir gün oLur hepimiz içinn
diiimi yaa
daha şimdiden dağıLdı herkes, evlenince düşünemiyorum burayı
Meraba kızlar nasılsınız?
eda,
glsmn,
hayalperisi,
helena,
howar,
karamelli kek,
milkshake,
mutella,
pamuk seker,
perim,
sirrieyvan,
therewasangel ve
tutkku
(alfabetik sıralama ile yazdım)
hepinizden naber
beni soracak olursanız okul başlıyor, 3 senede bitirme çabam var hatırlıyorsanız, işte bu sene o 3. sene :111: umarım başarırım :26:
onun dışında da almanca kursuna başladım 1 haftadır gidiyorum, almanca öğreniyorumm
ingilizcenin gözünü seveyim ya ne kolay dilmiş, almanca çok zor ve çok yabancı geliyor bana
sevgilimle de devam ediyoruz aynı tas aynı hamam
Beni anmışsın kuzum.. Canım ben internete çok bağımlı oldum diye, kendimi pc den alıkoymaya çalışıyorum
başına geleni okudum canım özel msj attım sana
bu arada kurabiye blogun harika
ah canım beni anmışsın mutlu oldumsenin de bende yerin ayrı
--------------------
SirriEyvan düğün hazırlıkları nasıl gidiyor tatlım? bir yardıma ihtiyacın var mı?
Hani benim davetiyemMail olarak fotosunu yollasan da olur
Merhaba kızlar nasılsınız, kaç gündürhi giremedim kk.ya.Topiğimiz gitgide kalabalıklaşıyor maşallah yetişemiyorum geçmişe bazen. Şimdi de çok gidemedim geçmişe, görmediğim şeyler için affola. Hepiniz iyi bakın kendinize kızçelerim
Hoşgeldiiin, Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Doğal yollarla peki bir tedavisi yok mu bunun, doktora gidemediğini okudum da. Dualarla Rabbim ne kapılar açıyor, ümidini yitirme, askerin de dönünce inşallah çok güzel bir hayat sizi karşılar inşallah.
Canım yaa okudum yazdığını başın sağolsun, gönderdim duamı, Rabbim mekanını cennet eylesin..
Akrabalarıma gitmiştim yoktum dört gündür. Üzülme onun acıları dinmiş, çok zordur öyle beklemek, yaşamak.Allah kimseye vermesin.
Hayalcim teşekkür ederim, düğün tarihi belli değil henüz nişan tarihi bile belli değil. Dua edin yakında güzel haberlerle geleyim.
Evden ayrılmaya gelince her ayrılıkta ben de çok kötü oluyorum.
Kızlar gecmişi yavas yavas okuyorum ama atladıgım mutlaka olacaktırr özür dilerim
Tutku ama bu konuda haklısın canım mesela ben evlenince olamayacagım aranızda ( belki o dönem pc ye girebilecegim bir işim olursa devam ederim) ortak kararımızla eve pc ve net istemiyoruz..ancak annemlere geldigimde ( tuhafıa gitti bu laf:26: ) bakarım yazdıklarınıza ancak çyle takip ederim sizi hatta yaklasık 1 saat önce onu düşündüm..dügünden bir gün önce vedalasırım dedim kızlarla ama nasıl sizlerin evde net olacakmı peki ?
Herkes gidiyor ufak ufak. Ramazan gecelerimizi çok özledim kızlar
Canım, içine mi doğdu senden bahsettiğim. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kuzum.
Sağol canım benim Allah razı olsun. Öyle ama benim psikolojim kaldırmıyor. Anlamını yitiriyor kelimeler falan.
Edacım arkadaşım vefat etti. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Diğer Edacım. Çok geçmiş olsun canım. Çok pozitifsin ama maşallah diyorum sana.
Duygusal kızlarrr sizi hic bana cekmemişsinizz hickendim bile inanamadım bunaaa
İnşallah canım hayırlısıyla kısalır ama cok fark yok aradabu arada ben senin kullanıcı adını bi yerden hatırlıyorum bu topige gelmişmiydin daha önce :44:
Canım, içine mi doğdu senden bahsettiğim. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kuzum.
Sağol canım benim Allah razı olsun. Öyle ama benim psikolojim kaldırmıyor. Anlamını yitiriyor kelimeler falan.
dişi sen nerdesin gözlerimiz seni arıyodu sonunda girebilmişsin
veee hayırlı olsun tatlım inşallah hayal ettiğin gibi evlenirsin
Canım hosegldin arada ugramakla iyi yapıyorsun inşallah bitecek o okul
ooyyyy kim gelmiiiş
ah kuzum inşallah bu yıl atlatırsın bu okul işini.. hakkaten insanın canını sıkıyor, zor olucak senin için ama Rabbim güç,sabır versin inşallah üstesinden gelirsin..
tarih karar verdiğinize çok sevindim canım,inşallah gönlünüzdeki tarihte kavuşursunuz,daha erkende olabilir yani hayırlısıı
gene gel özletme kendinii
ben kendi adıma iyi gibiyim canım, bi yandan askerimi özlemek, bi yandan bugün tansiyonum felan düştü ama an itibariyle iyiyim iştebaşarırsınn sen istersen yapamıycağın hiçbişiy yok unutmaa,ingilizce kursuna bende gitmeyi düşünüyorum kolay dedin hepten heves ettim
oh oh tarih de çok havalı 0808 felanRabbim mutlu etsin o günler hemen gelsin inşallah canım
iyi akşamlar canım hoşgelmişsin
hoşbulduk hoşbulduk ben işte asker bekliyorum mayısta evlencez inş , kısalırsa şubatta gidiyorum dua et nolur nolur nolur
zorla dua ettiriyom da
ah ben seni yerim eskileri karıştırıp nostalji yapmış duygulanmış mııı
bende yıllardır günlük tutuyorum sözlendiğimizi felan yazmışım hatta ilk yediğimiz çikolatalar felan durur bakar bakar ağlarım hele şimdiiiiiiiiiii
ahaha geç yazmış diyo ya, dimi ne çok vardı o, mesaja da geç cevap verince sen ne işler karıştırıyorsun felan,herkes kendini haklı görür:13:
ay ben bazen engelliyodum ayrılınca,iletisinde uyuz bişe yazınca engeli açıp bekliyodum,hep o yazar zaten,laf sokup engelliyodumbeni allah netmesin
bu arada zaman neden geçmiyo:26:
İnşallah kısalır canım,fark yok da 24 saat bile önemli benim için napim yaw,evet canım uzun zamandır kk ya geliyorum, ama bu topikte değildim adaş
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim yavrucumnapalım be güzelim pozitif olmazsak da kendimize ediyoruz,bakma aslında çok takarım ama,uf neyse karıştı hatlar
vay avukat hanım
kıyamam canım ya internet ve pc den uzak durmaya çalışıyorum derslerimde başarısız olmayayım diye
inşaAllah canım olur inşaAllah
hoşbuldum canım sağol
Gelirim tabi canım.. senin okulun basladı mı 2. sınıfa geçtin mi?
meraba topiğe hoşgeldin canım.. Allah kavuştursun hayırlı tezkereler diliyorum
tarih güzel oldu ya hem 08-08 hem de 6 buçukuncu yılımız olacak
ben evlendikten sonra evimde net olur canım mesleğim icabı mecbur internet lazım olur avukatlar UYAP sistemini kullanmak zorunda artık
Canım benimm basın sagolsunkaza falan mı
dogru diyorsun canım beklemek zor olmalı asker yolu
vay avukat hanım
kıyamam canım ya internet ve pc den uzak durmaya çalışıyorum derslerimde başarısız olmayayım diye
inşaAllah canım olur inşaAllah
hoşbuldum canım sağol
Gelirim tabi canım.. senin okulun basladı mı 2. sınıfa geçtin mi?
meraba topiğe hoşgeldin canım.. Allah kavuştursun hayırlı tezkereler diliyorum
tarih güzel oldu ya hem 08-08 hem de 6 buçukuncu yılımız olacak
ben evlendikten sonra evimde net olur canım mesleğim icabı mecbur internet lazım olur avukatlar UYAP sistemini kullanmak zorunda artık
Canım benimm basın sagolsunkaza falan mı
dogru diyorsun canım beklemek zor olmalı asker yolu
vay avukat hanım
canlarım ben yatayım sabah okul var
iyi geceler
good night
gute nacht
cok havalıyım he :111:
hoşbuldum canım,ay allah razı olsun çok sağol, evet evet çok tatlıı tarih biz de 17-08-2008de çıkmaya baslamıştık ağustosu ayrı severim
Kızlaaar, yarın Sezerimin evine gideceğim
canım git hatta ilerleyen zamanlarda da git
benim annem çok seviniyordu kardeşimin arkadaşları gelince
sen de git bi nebze olsa mutlu olur ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?