biz şubatta çıkmaya başladık 2009 şubat, tarih anlamlı olsun düğün tarihi yıldönümümüz olsun istedik ama annem kışın düğün olmaz diye tutturdu :111: o yüzden ağustos olsun bari dedim
bu arada ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyormuşsun, git git ingilizce öğrenilecek diller arasında en kolayı
ben arapça öğrenmeye kalktım okul kapanmadan önce, yapamadım öğrenemedim, o nedenle bu sene almanca kursuna gidiyorum
Kızlaaar, yarın Sezerimin evine gideceğim
ay bizim de işte eğer askerlik erken terhis olunca şubatta onun doğum gününde evlenicez canım 3 subat :) hayırlısı tabi gene, sende agustos yap 17si yap ihihihöğrencem inş öğrencem
ah yavrum ben sana kıyamam
o her yerde suan bitanem böyle yapma
o evden ne kadar kacabilirdin ki?
Git tabiki git onun dokunduğu yerlere dokun
Ağlayacaksın evet insanız işte napalım,ama annesini düşün onda da bir evlat acısı var,düşün senin canından kopan bir can.
Rabbim öteki alemde kavuştursun
Hayır canım kanser hastasıydı.
Güçlü duracağım ben. Anneciğine güç vermeliyim.
Mekanını cennet eylesin kuzumun.
canım git hatta ilerleyen zamanlarda da git
benim annem çok seviniyordu kardeşimin arkadaşları gelince
sen de git bi nebze olsa mutlu olur ailesi
Amin tatlım amiiin...Güçlü duracağım ben. Anneciğine güç vermeliyim.
Mekanını cennet eylesin kuzumun.
Kızlar hani annemle düğün işini konuşmuştum ya 2015 yazın olur diyordu filan (daha erken tarihe ikna edememiştimm)
bizim tarihi erkene alamadım.. ikimiz de mezun olmuş olacağız :111:
08.08.2015 en son karar verdiğimiz tarihtam 6 buçuk yıl olmuş oluyor o gün
bakalım Allah nasip ederse
nasılsınız canlarımben de eh işte yaa. çünkü malum okullar açıldı sevdiğimle aynı havayı soluyordum sıkıldığımda hadi sıkıldım çıkalım diyordum şimdi gene ayrıldı elleri ellerimden yaa annem babam sevdiğim yolcu etti dün beni kötü oldum ya ama her uzaklık aslında bizi mutlu güne bir adım daha yaklaştırıyor diyorum avutuyorum kendimi napim
ah ben seni yerim eskileri karıştırıp nostalji yapmış duygulanmış mııı
bende yıllardır günlük tutuyorum sözlendiğimizi felan yazmışım hatta ilk yediğimiz çikolatalar felan durur bakar bakar ağlarım hele şimdiiiiiiiiiii
ahaha geç yazmış diyo ya, dimi ne çok vardı o, mesaja da geç cevap verince sen ne işler karıştırıyorsun felan,herkes kendini haklı görür:13:
ay ben bazen engelliyodum ayrılınca,iletisinde uyuz bişe yazınca engeli açıp bekliyodum,hep o yazar zaten,laf sokup engelliyodumbeni allah netmesin
aa ne güzel siteymiş o canım peki okumasınlar yazdıklarınızı :44:
gercekten zor canım zaten anneme göre hic birseye gerek yok neredeyseşu sıralar anlamıyorum onu evinde o olmasa nolur bu olmazsa nolur diyo..baskası olsa kıskanıyor derimde annem bu yani anlam veremiyorum
inşallah istediginiz gibi gelsinlerde gec olsalarda sıkma canını temiz olsun canım
Sorma canım dayanmıyor insan ayyy hem eve veda hem size
Biz hala istemiyoruz canım sevdigim çok girmez nete zaten aramaz hic neti..bende birkac gündür baktım olmasa daha iyimiş evde temizlik yemek yaptım ama kk yı özledim tabi
Benim evden cıkana kadar aslındaevden cıkayımm tamamdır inşallah kücükken köye gittigimiz zaman babam gelmezdi nasıl aglardım nasıl..sonra babam yanımızdan gidince unuturdum hemen bu seferde köyü sevmesemde sırf vedalasmalar yüzünden yine aglardım yani vedalar cok üzüyor beni :44:
neden öyle canım bunun sebebi ne :26:
Gelirim tabi canım.. senin okulun basladı mı 2. sınıfa geçtin mi?
Ben bu haftasonu yoktum kızlar kuzenim evlendi
Dopdolu bir düğün geçirdik , gelin aldık hayırlısıyla...
Bugün de belediyeye gidip tarihimizi not aldırdııımm
26 ekim saat 3 buçukta yepyeni bir hayatın başlangıcı olacak inşaAllah sevdamla benim için
Herkese ettiği dualardan ötürü, desteğinden dolayı çok teşekkür ederiiimmm...
Mutellla'm demiş geçen gün nerde o eski günler diye , çok doğru söylemiş
Howar
Glsmn
AskıNihan
Perim
Eda
Dişi
Tutku
Ammavelakin(pamukşekeri:):) )
Milkshake
muhabbet özlendiiii
sana demiştim gel diye
egeyide merak ederim hani
gelincikler yaa size bir sorum var:
sizinde anneniz-babanız altın konusunda takıntılı mı
yani annem tutturmuş hasır al takmasanda dursun diyo bende ince dal bieziklerden seviyorum şöyle şıngır şıngır çok seviyorum onlardan istiyorum. tabi kalın bilezikte seviyorum ama şu hasırlara bir türlü ısınamadım
denilen modelde şuna benzer:
Eki Görüntüle 805028
yani annem tutturmuş hasır al takmasanda dursun diyo bende ince dal bieziklerden seviyorum şöyle şıngır şıngır çok seviyorum onlardan istiyorum. tabi kalın bilezikte seviyorum ama şu hasırlara bir türlü ısınamadım
Eki Görüntüle 805028
Eki Görüntüle 805028
inşallah gelmek nasip olur canımönce ben gelicektim sözüm söz:)
ege merak edilmezmi hiç bekleriz herzaman buyur gel
yaa annem neden böyle oldu şöyle oldu demezde yani zaten bi tek buna takmış durumdasellaaam canlarııııım
of sorma canım ya,nişanda sırf bu para-altın meselesi yüzünden ne çok tatsızlık çıkmıştı
kalın bende sevmem, şöyle ince bişiler olsun istiyorum hep ama gel görki ..
benim teyzem çok takıntılı çıkmıştı,hatta biliyomusun nişan yüzüğünü aldı eliyle şööyle bir tarttı iyi iyi dedi.. ben böyle kaldım
bizdemi öyle olucaz ya, yada eskilermi böyle, hiç takmıyorum şu altın konusunu nebileyim
bunlar baya pahalı değilmi kız damat bey alabilecek mi:18: annen yatırım olarak düşünmüş ama hoş değil ya yeri gelir bazen insan düğünde takılan seti falan takmak ister ona göre zarif bişi alır bu sadece yatırım için ama ben de pek beğenmiyorum sevmediğim şeyi de aldırmayacam yatırım falan umrumda değil
Benimki de bu derece olmasa da kalın olsun derdinde...
Ne kadar kalın olursa o kadar kıymetli oluyoruz sanki
kilo vermek yemek veya yememekle doğru orantılı birşey değil bana göre. ne yediğini bilmekte bitiyor iş canım
evde kahvaltı yapmadan çıkman başlı başına eksi puan , kahvaltı günlük metabolizmanı ayarlayan en önemli öğündür,örneğin 2 dilim ekmeğin arasına biraz peynir domatesli sandviç ve süt 1 adet meyve seni simitten çok doyurur,çayıda sekerli içiyorsan,heleki o bir simit 400-500 kalori nerdeyse hamburger kadar biliyormusun? susamları da miğde yakamıyor
öğlen karnın acıkıyorsa ille o şekil aperatiflerle karnını doyurma durumunda kalıyorsan,benim sana tavsiyem hani şu lifli bisküvilerden 5-6 tane yersen yanında da örneğin 1 bardak nescafe,o seni şişirir.
evde yemek olmaması büyükkk kayıp akşam kahvaltı öğünü olmaz olmaz olmazz muhakkak çorba salata yiyeceksin ..
o bisküvi vs dediğindeki bisküvi asıl kilnun nedeni biliyonmu bakim sen?
sen syunu bol iç,çayda şekeri çok az kullan yada çayı azalt.
1-2 kere dışardan söylüyorsan da bazı şeylere dikkat et
örneğin
kolan light olsun
ketçap mayonez kullanma
yan ürün verirlerse uygundur diye alma
gibi gibi öpüldün
Eki Görüntüle 805028
[[/B]
ayy bacım hiç sorma çok şükür para sıkıntısı olmaz alırken de yani gereksiz diye düşünüyorum vazgeçirmenin ve kendi istediğimi aldırmanın yollarını arıyorum
canım selam ,
Trabzon seti deniliyordu galiba buna , ama bunlar çok pahalı . illere ve adetlere göre değişiyor . benim sevgilimin adetlerinde bu trabzon seti adettir takılır geline (samsun lulara özel)
benim de çok hoşuma gidiyor aslında hasırı tabii.ama birinin düğünü olduğunda takılabilir ama iş yemeğine gittiğimde takamam kaba durur açıkçası.
Eki Görüntüle 805067
bende bu bilezik modellerini beğeniyorum.
sevgilinin duurmu yoksa hiç gerek yok . şu takı yüzünden arada kalan çiftler oluyor çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?