2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ay bizim de işte eğer askerlik erken terhis olunca şubatta onun doğum gününde evlenicez canım 3 subat :) hayırlısı tabi gene, sende agustos yap 17si yap ihihih öğrencem inş öğrencem

Kızlaaar, yarın Sezerimin evine gideceğim

ah yavrum ben sana kıyamam
o her yerde suan bitanem böyle yapma
o evden ne kadar kacabilirdin ki?
Git tabiki git onun dokunduğu yerlere dokun
Ağlayacaksın evet insanız işte napalım,ama annesini düşün onda da bir evlat acısı var,düşün senin canından kopan bir can.
Rabbim öteki alemde kavuştursun

Güçlü duracağım ben. Anneciğine güç vermeliyim.
Mekanını cennet eylesin kuzumun.

selamun aleyküm kuzularım

canım git hatta ilerleyen zamanlarda da git
benim annem çok seviniyordu kardeşimin arkadaşları gelince

sen de git bi nebze olsa mutlu olur ailesi

Hoşgeldin dişi'm uğramış gitmişsin , iyi etmişsiiin

Güçlü duracağım ben. Anneciğine güç vermeliyim.
Mekanını cennet eylesin kuzumun.
Amin tatlım amiiin...

Canım benimm

Ben bu haftasonu yoktum kızlar kuzenim evlendi

Dopdolu bir düğün geçirdik , gelin aldık hayırlısıyla...
Bugün de belediyeye gidip tarihimizi not aldırdııımm

26 ekim saat 3 buçukta yepyeni bir hayatın başlangıcı olacak inşaAllah sevdamla benim için

Herkese ettiği dualardan ötürü, desteğinden dolayı çok teşekkür ederiiimmm...

Mutellla'm demiş geçen gün nerde o eski günler diye , çok doğru söylemiş

Howar
Glsmn
AskıNihan
Perim
Eda
Dişi
Tutku
Ammavelakin(pamukşekeri:):) )
Milkshake
muhabbet özlendiiii

kuzummmm almanca eğitimi alıyormuşsun iyi etmişsin sen bir avukat hanımsın eğitimini iyi alman gerek tabi ki bu arada sevindim güzel bir tarih bak ben bu tarihi hiç düşünmemiştim

nasılsınız canlarım ben de eh işte yaa. çünkü malum okullar açıldı sevdiğimle aynı havayı soluyordum sıkıldığımda hadi sıkıldım çıkalım diyordum şimdi gene ayrıldı elleri ellerimden yaa annem babam sevdiğim yolcu etti dün beni kötü oldum ya ama her uzaklık aslında bizi mutlu güne bir adım daha yaklaştırıyor diyorum avutuyorum kendimi napim

her ayrılışın bir mutlu sonu vardır perii Allah kavuştursun

ay bendede var günlük, nasip olursa inşallah yavrularıma okutmak isterim,inşallah inşallah
e ama geç yazma konusunda haklıydık yanii biz gözlerimizi kırpmadan yazıyomu diye bekleyelim,onlar.. haklıyız biz hakLı
en güzel trip engellemekti zaten

heey gidi günler hey

yok kuzum okumuyo kimse, sana özel
adı üstünde kuzum ya anne işte, yaşımız kaçta olsa yuvadan uçup gitmeyi istemiyolar, çocuk gibi herşeye bahane arıyolar
sorma kuzum ya,vedalar benide çok üzüyo, yarım saatlik yol bile gitcek olsam içim bir garip oluyoaslında senin küçüklükten kalmış içinde sanırım o veda korkusu, napalım sevdiklerimiz sağ hoş olsunlar inşallah, hayatta olduklarını bilmek bile yetiyo insana, uzakta olsak yakında olsak var olduklarını bilmek yeticek bence inşallah

Gelirim tabi canım.. senin okulun basladı mı 2. sınıfa geçtin mi?

ay sonunda başlıyo kuzum inşallah.
canım sıkıldı zaten evde,başlasa diye bekliyorum
sınavım var bakalım ondan önce, 1 dersten kalmıştım inşallah alırım

almancaya başlamışsın kuzum, gerçekten çok zor.
bende 5 yıldır okuyorum,hatta bu 6.yılım ama sorsan pek bişi bilmiyorum
tek kolay yanı okuması, ingilizce gibi yazılışı bashka okunuşu başka değil en azıdan
ama o kadar uzun kelimeler varki insan hayatından soğuyo

ooooyyy maşallaahhh
canıım çok sevindim esmam yaa, birazda üzüldümm şimdi doğru söylemek gerekirse ,nasipse gidiyosunn
inşallah sağ,hoş,hayırlısıyla kavuşursunuz kuzum,Rabbim çok güzel ömür geçirmeyi nasip eder inşallah

sende çok özlendin ve özleneceksiin

Son düzenleme:
gelincikler yaa size bir sorum var:

sizinde anneniz-babanız altın konusunda takıntılı mı

yani annem tutturmuş hasır al takmasanda dursun diyo bende ince dal bieziklerden seviyorum şöyle şıngır şıngır çok seviyorum onlardan istiyorum. tabi kalın bilezikte seviyorum ama şu hasırlara bir türlü ısınamadım

denilen modelde şuna benzer:

sellaaam canlarııııım

of sorma canım ya,nişanda sırf bu para-altın meselesi yüzünden ne çok tatsızlık çıkmıştı
kalın bende sevmem, şöyle ince bişiler olsun istiyorum hep ama gel görki ..

benim teyzem çok takıntılı çıkmıştı,hatta biliyomusun nişan yüzüğünü aldı eliyle şööyle bir tarttı iyi iyi dedi.. ben böyle kaldım

bizdemi öyle olucaz ya, yada eskilermi böyle, hiç takmıyorum şu altın konusunu nebileyim

bunlar baya pahalı değilmi kız damat bey alabilecek mi:18: annen yatırım olarak düşünmüş ama hoş değil ya yeri gelir bazen insan düğünde takılan seti falan takmak ister ona göre zarif bişi alır bu sadece yatırım için ama ben de pek beğenmiyorum sevmediğim şeyi de aldırmayacam yatırım falan umrumda değil

Benimki de bu derece olmasa da kalın olsun derdinde...
Ne kadar kalın olursa o kadar kıymetli oluyoruz sanki

önce ben gelicektim sözüm söz:)
ege merak edilmezmi hiç bekleriz herzaman buyur gel
inşallah gelmek nasip olur canım

yaa annem neden böyle oldu şöyle oldu demezde yani zaten bi tek buna takmış durumda

bende set istiyorum şöyle kibar ince zarif ama annem al al dursun diyo

[[/B]
Benimki de bu derece olmasa da kalın olsun derdinde...
Ne kadar kalın olursa o kadar kıymetli oluyoruz sanki

ayy bacım hiç sorma çok şükür para sıkıntısı olmaz alırken de yani gereksiz diye düşünüyorum vazgeçirmenin ve kendi istediğimi aldırmanın yollarını arıyorum

Bugün tavsiyelerini dinledim, lifli bisküviler bana mısın demedi
Şu abur cuburu kessem iyi olacak sanırım. Bugün minik kaplarda kahvaltılık götürüyorum. Normal bir kahvaltı yapıcam bir süre bakalım...
Ama yine 4 senelik saçma düzenime dönerim kesin

canım selam ,

Trabzon seti deniliyordu galiba buna , ama bunlar çok pahalı . illere ve adetlere göre değişiyor . benim sevgilimin adetlerinde bu trabzon seti adettir takılır geline (samsun lulara özel)

benim de çok hoşuma gidiyor aslında hasırı tabii.ama birinin düğünü olduğunda takılabilir ama iş yemeğine gittiğimde takamam kaba durur açıkçası.

bende bu bilezik modellerini beğeniyorum.

sevgilinin duurmu yoksa hiç gerek yok . şu takı yüzünden arada kalan çiftler oluyor çok üzülüyorum ya

[[/B]

ayy bacım hiç sorma çok şükür para sıkıntısı olmaz alırken de yani gereksiz diye düşünüyorum vazgeçirmenin ve kendi istediğimi aldırmanın yollarını arıyorum

Para sıkıntısı yoksa hiiiç takma. Aldır bunlardan, sonra bozdur kendi istediğin gibi 5 tane diz koluna
Bunların değeri de düşmüyor nasıl olsa.
Başka türlü sürekli laf sokmaları bitmiyor bu annelerin.
Benimki de ne takacaklar, ince bir şey takmasınlar diyip duruyor, sorayım mı diyorum sorma ayıp diyor. E ne yapabilirim rüyaya mı yatayım öğrenmek için anlamadım gitti

durumumuz müsait canım alınır ama ben kişisel olarak sevmiyorum mesela şöyle bişey daha hoşuma gidiyo:

bu kalınlıkta bende istiyorum

bi de şu incelikte şıkır şıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…