2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hahahha :) çok güldüm yat kız yat istihareye yat :)

Ya bence parayı bir miktarını çıkarıp gelin götürülmeli kuyumcuya miktar belirlenir ona göre seçilir., benim en çok önem verdiğim konulardan biridir bu takı seti .ama tabii kimse öyle yapmıyor..

rüyaya yatma işine bayıldım yaaaa

bizde de öyledir canım nasip olursa eşim olacak bitanem ben annem ve kaynanam-kayınpederim gideriz büyük ihtimalle

kız bu ilk koyduğun resimdeki bilezik 22 ayar felandır. :):18:

durum müsait ise boşver aldır ciddi anlamda çok hoş duruyor ablama takmışlardı ondan sonra bende evleneceğim adamdan isteyeceğim demiştim ki sevgilimde de adettir bu Trabzon seti ama tabi onlar alabilir mi bilmiyorum :18:

Bu şıkır şıkır lara bişey deniliyor 2 li burma gibi bişeydi . kız bu ince bilezikler Eminönünde 1 milyona satılan bilezikler gibi duruyor ya . çok ince ilk favorin olsun :)

ilk resim her zmana favorim merak etme

eminönünden mi alsam ne yapsam çıkardığı seslere bayılıyorum

Bizimkiler çok uzak yollardan geliyor, uzak olunca da öyle gelsinler gezelim gibi boş bir gün olamadı
Artık umduğumu değil bulduğumu takarım
Benim arkadaş da nişanlandı yakın zamanda, gitti aldırdı herşeyini onlar sormadan şunu bunu istiyorum diyerekten

rüyaya yatma işine bayıldım yaaaa

Artık başka çaresi kalmadı ama arada kalan ben oluyorum, bana çatıyor kötü bir şey takmasınlar diye

uuuu ne çok kişiyle gidiyorsunuz canım ya anneler nişanlı tamam da kayınpederin ne işi var canım :) görümce yok galiba

hahaha :) git al o zmaan kız şimdidien şıkır şıkır

canım erkek tarafının takacağı takının parasını kayınpederim verir öyle sanıyorum o yüzden gelir herhalde anaaaaaaaaaaaaaaaaam daha bu işin nişanı varrrrrr

Kızlar ben de nişan elbisemi aldım ama istemede falan giyecek bir şey bulamadım...
Dün ve bugün ayaklarıma karasular indi, zaten beğendiğim2-3 parça bir şey var onların da bedeni yok, bedeni olanların omuzu olmuyor, beli bol , poposu dar bir şeyler. Ne tipsiz bir vücudum var ya

Ben de diyorum ne olur bir pantolon ve üzerine şık bir gömlek bluz bir şey alayım, ne olur yani Annem diyor olmaz, benimki diyor şu elbiseni giy. Onun dediklerinden biri de çok dandik bir penye, giyemem, diğeri de fazla sexi, çorap gibi yapışıyor vücuduma olur mu hiç yani

Ay sivilceler basıcik suratımı sıkıntıdan

Son düzenleme:

çok yakın bir tarih mi kız :26:

canım sizin düğün yakındı galiba dimi ben yanlış hatırlamıyorsam .hımm anladım canım olsun canım
kimileri onu bile takmıyorlar

Arkadaşına da helal olsun , çalışıyor mu onu merak ettim . ben açıkçası yapamam öyle sonuçta herşey pahalı ve para kolay kolay kazanılmıyor . kesemize uygun bir set seçerdim onu bunu istiyorum diyemem görgüsüz gibi ileriki zamanda bana sorun olabilir diye.

Bazı şeyleri zorlaştırmak anlamsız geliyor bana . ben önceden çok şey yapardım en pahalısı olacak şöyle olacak diye . ama şimdi sevgilim hayatıma girdi ve herşeyin uygunu olsun bizi zorlamasın taksitleri diye uygun şeyler bakıyorum netten mobilyalara felan bakıyoruz. düşün yani.

canım erkek tarafının takacağı takının parasını kayınpederim verir öyle sanıyorum o yüzden gelir herhalde anaaaaaaaaaaaaaaaaam daha bu işin nişanı varrrrrr

tamam erkek tarafı veriyor tatlım da , kayınpederin gelemsi bana tuhaf gediydi biz abimde gittik beğendik aldıydık babm hiç karışmaz öyle şeylere.

canım anlamadım ben sizin isteme olmadan nişan elbisesini nasıl aldınız veya tarihi nasıl belirlediniz ?

Ayhanmağazası var mı canım .?

orada güzel elbiseler oluyor kotonda mango da.

Evet bizim düğün, daha doğrusu nikah Ocak sonundaydı ama annem dün yaza kalsın gibi bir şeyler dedi. Umarım yaza sarkmaz
O da öğretmen canım, geçen sene atandı..
Valla kendi nişanlısına hediye diye 150 liralık saate pahalı bir şey aldık dedi ama sırf nişanında 10 burma bilezik, set, yüzükler, küpeler, altınlar, saat falan takıldı. Onların düğünleri de bir ay sonra. Her şeyi erkek tarafı alırmış onlarda, ankastre set istemiş bu da. Çocukcağız da ya çok pahalıya geliyo şimdilik beyaz eşya alsak da ileride değiştirsek olur mu demiş. Bu kız da ne alırsan al o zaman demiş.. Kavga falan etmemiş yalnızi sadece bu kadar. Çocuk gitmiş ankastre almış ve sürpriz yapmış...

Erkek tarafına da bu kadar yüklenmenin bir mantığı yok bence, yazık

canım anlamadım ben sizin isteme olmadan nişan elbisesini nasıl aldınız veya tarihi nasıl belirlediniz ?

Ayhanmağazası var mı canım .?

orada güzel elbiseler oluyor kotonda mango da.

Bizim isteme, nişan, tanışma aynı gün olacak
Mesafe 1000 km olunca git-gel olmasın dedik böyle garip bir şey çıktı ortaya.
Ben de o gün manken gibi defile yapacağım. İstemede başka, yüzük takılırken başka elbise
Ayhan vardı ama kapandı Tokuş diye bir şey oldu. Geçen baktım 400'e buldum bir elbise de o kadar pahalıya da almam herhalde ya. Zaten nişan elbisem 500e geldi:S

Son düzenleme:

Kkusura bakma canm ama yuhh diyorum görgüsüzmüş arkadaşın koçun torunu mu ne bu ya ? okurken içim daraldı
Çocuğun parası için mi evleniyor bu arkadaşın anlamadım

anasının evinde ankastre mi varmış ? cidden çok sinirlendim

para kolay kazanılmıyor .Ççocuk yine iyiymiş gitmiş almış kızı çok şımartmış tepesine çıkartmış cidden , evi nasıl olcakki ankastre istiyor ?

allah bilir yeni ev de aldırmıştır bu kız.

Ben sevgilimle geçn hafta konuşuken kız tarafı sadece yatak odasını alır ,diğer herşey erkek tarafına aittir. yok öyle dedim bizde kız tarafı bulaşık mak, yatak odası mutfak eşyası getirir dedim . iyi o zaman dedi.

Şimdidien beyaz eşyaları alıp koyacağız ocak 2014 de bulaşık mak. bakacağım. borcum azalıyor :)

sevgilimde buzdolabı felan aldrırım en azından evliliğimizde az borcumuz olur .

oh maşallah olsun canım hepsinden güzel kareler olsun resim çekilmeyi unutma canım:)

2 kere olmasın insanlara yazık onca yol..iyi yapmışsınız öyle düşünerek canım.

annen niye yaza istiyor canım?

Ya bu kız öyle bir kız ki, sanki annesinin karnından 23 yaşında olarak çıkmış. Bana korunma yöntemi soruyor, prezervatifin nasıl olduğunu bilmiyor. Hayır ben ne bileyim git hemşireye sor. Okulumuzun önünde dişi bir köpek var bu köpeğin dişi olduğunu nereden anlıyorsun kulaklarından mı diyor falan Öğretmen yani bu kız Bunlar da memur aile aslında. Annesi çalışmıyor babası öğretmen...Tok insanlar olmaları lazım ama annesi nişanda bir şey aldırmadın düğün alışverişinde herşeyden aldır diyor.
Evi kira ben görmedim ama bir süre sonrası ailesi de ev alır artık diyip duruyordu.
Ona verilen kıymeti görünce diyorum böyle mi olmak gerekiyor acaba
Senin yaptığın en güzeli ve mantıklısı, para meselelerini bu derece ortaya dökmeye gerek yok bence. Herkes gücüne göre bir şeyler yapsa yeterli...

Ben aslında mesafeden ziyade bizimkilerin tutumundan çekindim. Yoksa onlar önce tanışmak falan istiyorlardı ama zaten bizimkileri zor ikna ettim, hiç istemiyorlardı. Şimdi ikna olmuşken oldu bittiye getirmek istiyorum, tanışmada falan bir şey olur canım sıkılır neme lazım

Annem atama durumum için diyor, evleniriz de ya atanamazsam tekrar ailemin evinde kalamazmışım. Annemin sözleri bitmez valla, herkes kaynanadan çeker, ben anneden çekiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…