- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Ya bu kız öyle bir kız ki, sanki annesinin karnından 23 yaşında olarak çıkmış. Bana korunma yöntemi soruyor, prezervatifin nasıl olduğunu bilmiyor. Hayır ben ne bileyim git hemşireye sor. Okulumuzun önünde dişi bir köpek var bu köpeğin dişi olduğunu nereden anlıyorsun kulaklarından mı diyor falanÖğretmen yani bu kız Bunlar da memur aile aslında. Annesi çalışmıyor babası öğretmen...Tok insanlar olmaları lazım ama annesi nişanda bir şey aldırmadın düğün alışverişinde herşeyden aldır diyor.
Evi kira ben görmedim ama bir süre sonrası ailesi de ev alır artık diyip duruyordu.
Ona verilen kıymeti görünce diyorum böyle mi olmak gerekiyor acaba
Senin yaptığın en güzeli ve mantıklısı, para meselelerini bu derece ortaya dökmeye gerek yok bence. Herkes gücüne göre bir şeyler yapsa yeterli...
Ben aslında mesafeden ziyade bizimkilerin tutumundan çekindim. Yoksa onlar önce tanışmak falan istiyorlardı ama zaten bizimkileri zor ikna ettim, hiç istemiyorlardı. Şimdi ikna olmuşken oldu bittiye getirmek istiyorum, tanışmada falan bir şey olur canım sıkılır neme lazım
Annem atama durumum için diyor, evleniriz de ya atanamazsam tekrar ailemin evinde kalamazmışım. Annemin sözleri bitmez valla, herkes kaynanadan çeker, ben anneden çekiyorum şimdilik
ay bendede var günlük, nasip olursa inşallah yavrularıma okutmak isterim,inşallah inşallah
e ama geç yazma konusunda haklıydık yaniibiz gözlerimizi kırpmadan yazıyomu diye bekleyelim,onlar.. haklıyız biz hakLı
en güzel trip engellemekti zaten
heey gidi günler hey
yok kuzum okumuyo kimse, sana özel
adı üstünde kuzum ya anne işte, yaşımız kaçta olsa yuvadan uçup gitmeyi istemiyolar, çocuk gibi herşeye bahane arıyolar
sorma kuzum ya,vedalar benide çok üzüyo, yarım saatlik yol bile gitcek olsam içim bir garip oluyoaslında senin küçüklükten kalmış içinde sanırım o veda korkusu, napalım sevdiklerimiz sağ hoş olsunlar inşallah, hayatta olduklarını bilmek bile yetiyo insana, uzakta olsak yakında olsak var olduklarını bilmek yeticek bence inşallah
ay sonunda başlıyo kuzum inşallah.
canım sıkıldı zaten evde,başlasa diye bekliyorum
sınavım var bakalım ondan önce, 1 dersten kalmıştım inşallah alırım
almancaya başlamışsın kuzum, gerçekten çok zor.
bende 5 yıldır okuyorum,hatta bu 6.yılım ama sorsan pek bişi bilmiyorum
tek kolay yanı okuması, ingilizce gibi yazılışı bashka okunuşu başka değil en azıdan
ama o kadar uzun kelimeler varki insan hayatından soğuyo
ooooyyy maşallaahhh
canıım çok sevindim esmam yaa, birazda üzüldümm şimdi doğru söylemek gerekirse ,nasipse gidiyosunn
inşallah sağ,hoş,hayırlısıyla kavuşursunuz kuzum,Rabbim çok güzel ömür geçirmeyi nasip eder inşallah
sende çok özlendin ve özleneceksiin
gelincikler yaa size bir sorum var:
sizinde anneniz-babanız altın konusunda takıntılı mı
yani annem tutturmuş hasır al takmasanda dursun diyo bende ince dal bieziklerden seviyorum şöyle şıngır şıngır çok seviyorum onlardan istiyorum. tabi kalın bilezikte seviyorum ama şu hasırlara bir türlü ısınamadım
denilen modelde şuna benzer:
Eki Görüntüle 805028
selamun aleyküm kuzularım
Hoşgeldin dişi'm uğramış gitmişsin , iyi etmişsiiin
Amin tatlım amiiin...
Canım benimm
Ben bu haftasonu yoktum kızlar kuzenim evlendi
Dopdolu bir düğün geçirdik , gelin aldık hayırlısıyla...
Bugün de belediyeye gidip tarihimizi not aldırdııımm
26 ekim saat 3 buçukta yepyeni bir hayatın başlangıcı olacak inşaAllah sevdamla benim için
Herkese ettiği dualardan ötürü, desteğinden dolayı çok teşekkür ederiiimmm...
Mutellla'm demiş geçen gün nerde o eski günler diye , çok doğru söylemiş
Howar
Glsmn
AskıNihan
Perim
Eda
Dişi
Tutku
Ammavelakin(pamukşekeri:):) )
Milkshake
muhabbet özlendiiii
kuzummmm almanca eğitimi alıyormuşsun iyi etmişsin sen bir avukat hanımsın eğitimini iyi alman gerek tabi kibu arada sevindim güzel bir tarih bak ben bu tarihi hiç düşünmemiştim
ay bendede var günlük, nasip olursa inşallah yavrularıma okutmak isterim,inşallah inşallah
e ama geç yazma konusunda haklıydık yaniibiz gözlerimizi kırpmadan yazıyomu diye bekleyelim,onlar.. haklıyız biz hakLı
en güzel trip engellemekti zaten
heey gidi günler hey
yok kuzum okumuyo kimse, sana özel
adı üstünde kuzum ya anne işte, yaşımız kaçta olsa yuvadan uçup gitmeyi istemiyolar, çocuk gibi herşeye bahane arıyolar
sorma kuzum ya,vedalar benide çok üzüyo, yarım saatlik yol bile gitcek olsam içim bir garip oluyoaslında senin küçüklükten kalmış içinde sanırım o veda korkusu, napalım sevdiklerimiz sağ hoş olsunlar inşallah, hayatta olduklarını bilmek bile yetiyo insana, uzakta olsak yakında olsak var olduklarını bilmek yeticek bence inşallah
ay sonunda başlıyo kuzum inşallah.
canım sıkıldı zaten evde,başlasa diye bekliyorum
sınavım var bakalım ondan önce, 1 dersten kalmıştım inşallah alırım
almancaya başlamışsın kuzum, gerçekten çok zor.
bende 5 yıldır okuyorum,hatta bu 6.yılım ama sorsan pek bişi bilmiyorum
tek kolay yanı okuması, ingilizce gibi yazılışı bashka okunuşu başka değil en azıdan
ama o kadar uzun kelimeler varki insan hayatından soğuyo
ooooyyy maşallaahhh
canıım çok sevindim esmam yaa, birazda üzüldümm şimdi doğru söylemek gerekirse ,nasipse gidiyosunn
inşallah sağ,hoş,hayırlısıyla kavuşursunuz kuzum,Rabbim çok güzel ömür geçirmeyi nasip eder inşallah
sende çok özlendin ve özleneceksiin
Hoşgeldin dişi'm uğramış gitmişsin , iyi etmişsiiin
Amin tatlım amiiin...
Canım benimm
Ben bu haftasonu yoktum kızlar kuzenim evlendi
26 ekim saat 3 buçukta yepyeni bir hayatın başlangıcı olacak inşaAllah sevdamla benim için
Mutellla'm demiş geçen gün nerde o eski günler diye , çok doğru söylemiş
Howar
Glsmn
AskıNihan
Perim
Eda
Dişi
Tutku
Milkshake
muhabbet özlendiiii
Canım yeni işin hayırlı olsun mutlu olursun orada inşallahkızçeler yarın turkcell iletişim merkezinde işe başlıyorum bana dua edin akşamları yine görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o zaman iyimiş canım
demek tek benim annem böyle degil hee sorun yok yani :44:şimdi rahatladım valla
Bide ne zaman annemler köye falan gitse onlar gelene kadar içim içimi yiyo sendede oluyomusanki Allah gecinden versin öleceklermis gibi
Canım ya ben cok begenmiyorum acıkcası ilerideki sayflarda ekledikleriniz daha güzel
ama çok şükür bizimkilerin yok takıntısı inşallahta olmaz annem biz şunu isteriz bu neden olmadı diye asla demeyiz diyo bakalım..bana kalsa hic olmasada olur amasonucta olan bize olacak :44:
kızçeler yarın turkcell iletişim merkezinde işe başlıyorum bana dua edin akşamları yine görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ben bu haftasonu yoktum kızlar kuzenim evlendi [/B]
Howar
Glsmn
AskıNihan
Perim
Eda
Dişi
Tutku
Milkshake
muhabbet özlendiiii
o zaman iyimiş canım
demek tek benim annem böyle degil hee sorun yok yani :44:şimdi rahatladım valla
Bide ne zaman annemler köye falan gitse onlar gelene kadar içim içimi yiyo sendede oluyomusanki Allah gecinden versin öleceklermis gibi
5 yıldır almanca mı okuyorsun canım anlamadım? almanca kelimeler çok uzun ya
ben de 3. sınıfın 2. dönem derslerini aldım bu dönem bir de 4. sınıftan dersler aldım bakalım
Merhaba kızlar nasılsınız, görüşmeyeli ne var ne yok, herkescikler iyi mi, beni özlemiş mi
Benim size güzel haberlerim olabilir sanki yakındaaaaaa
Dualarınızı esirgemeyin lütfen olur mu? Kurban bayramında istenebilirim ve babacığım da kabul ederse sözüm olabilir ve ben deli gibi heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benim ya tabi annecigininde fikri önemli ama en önemlisi senin begenmenanneminde hiçbişeye yok hasıra var kadın takmış hasııııırrrr diye korkuyorum bi gün kabus görüp hasır diye sayıklayarak kalkacak
şaka bi yana çok itici bi model
Merhaba kızlar nasılsınız, görüşmeyeli ne var ne yok, herkescikler iyi mi, beni özlemiş mi
Benim size güzel haberlerim olabilir sanki yakındaaaaaa
Dualarınızı esirgemeyin lütfen olur mu? Kurban bayramında istenebilirim ve babacığım da kabul ederse sözüm olabilir ve ben deli gibi heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sorma canım yaa,bende öyle evhamlıyımm, daha geçen hafta yaşadım öyle bişi anlatmıştm hatta burda.
Hiç aramayan yengem aramıştı defalarca,korkudan açamadım teli anneme bişi oldu diye..
illa tadıcaz bir gün bunu ama işte, sağ oLsunlar inşallah :)
çok uzakta yaşamaya razıyım yeterki iyi oLsunlar
evet dişim, lisedeyken başlamıştım.
Almanyada doğduğum için gerekliydi, şimdide ana okulu için gerekli, ama sorsan pek konuşamam, pratik yapmayınca unutuluyo hemen
Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eder inşallah kuzum,bitir şu okuluda hayırlısıyla kavuşun inşallah
ooh maşallah sizee, nazar değdirmeyeliim
hadi inşallah canım,şu ilk adımı atsanız gerisi inşallah gelir ama mesele ilk adımda
topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim
hadi geliiin
topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim
hadi geliiin
tutkuuuu
oh oh gelin geLin
azcık güneş doğdu topiğe
nasıLsın kuzum
he edam geLmiş
ya of çalışamamak ne kötüü, alacak,yapacak çok şeyim var ama param yokgünlerdir kara kara düşünüyorum, adım attığım yerde para gidiyor
çok sıkılıyorum ailemden istemeye artık, evlenince naparım acep:26:
iyiyim tatlım sen nasılsın
yaa topik gerçekten çok sessiz yaa sahibisi nerde
evettt ben geldim
Ahhh canım son günlerde aklımdaki düşünceler seninle aynıben kücüklügümden beri istememiştim hep calıstım ama bu son aylarda ayda 30-40 tl alıyorum evden en fazla 50 yani bogaz tokluguna yasıyorum son aldıgım çeyizler o paradan artırdıklarım ve sevdigimin aldıkları o olmasa bitmiştim ondan harclık almaya şimdiden basladım ben zorla veriyo :26: bugünde verdi yaklasık 10 dk alıcaksın almayacagım muhabbeti oldu o kazandı bana zor gelmeyecek yani o konuda hem ben evdekilerden cekinirim ama ondan cekinmem cok şükür
o bi gelsin kızıcam onaözledim perimi ben o yoktu ben geldim şimdi o yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?