2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hani tamam bazı şeyleri blmemes normal pek garipsemedim canım .ama gözü tok olması lazımdediğin gibi . ama anne faktörü var burda kız annesinin dediğinden çıkmıyor belli ki.
Kimi zaman bende öyle düşünmüyor değilim açıkçası varya :)artık kız tarafı erkek tarafı diye bir şey yok . herkes evlenip yuva kuruyor ve ödeyecek olanlar bence evlenne çift olmalı ailelere güvenilmemeli . anne baba yapmak zorunda değil ,emekli, ev hanımı olan bir anne ,babadan ne beklenebilirki , ne ben kendi aieme,ne de sevgilimin ailesine yük olmak istemiyorum

ikimizde çalışan insanlarız ,alır kesemize göre öderiz.

hımmm senin işinde zormuş ,en güzeli böyle yapmışsın canım boşver heyecanlı telaşlı olacaktır ama olsun en güzel günün o gün olacak senin canım benim

Canım işte annende senin iyiliğin için konuşıyordur boşver çektiren annen olsun yeri gelir aman anne of dersin ama kayınvalidene bişey diyemezsin daha da sinir olursun :)

o zaman iyimiş canım
demek tek benim annem böyle degil hee sorun yok yani :44:şimdi rahatladım valla
Bide ne zaman annemler köye falan gitse onlar gelene kadar içim içimi yiyo sendede oluyomu sanki Allah gecinden versin öleceklermis gibi

Canım ya ben cok begenmiyorum acıkcası ilerideki sayflarda ekledikleriniz daha güzel
ama çok şükür bizimkilerin yok takıntısı inşallahta olmaz annem biz şunu isteriz bu neden olmadı diye asla demeyiz diyo bakalım..bana kalsa hic olmasada olur ama sonucta olan bize olacak :44:

İyi geceler kızlar Akşam 18.30a kadar dersim vardı sonra almancaya gittim o da 22.30 da bitti kendimi anca yurda attım çok yorgunum

böyle yoğun olmak benim çok hoşuma gidiyor, kafam dağılıyor, vakit geçiyor
26 ekim vay bee çok az kaldı ya süper

gelin olmuşş gidiyorsunnnn bize vedaaa ediyorsun Yalnız bizim dualar ne çabuk kabul oldu yaw ne dua etmişiz be topiğe geldiğinden bir kaç ay sonra gelin oluyorsun

kuzummmm almanca eğitimi alıyormuşsun iyi etmişsin sen bir avukat hanımsın eğitimini iyi alman gerek tabi ki bu arada sevindim güzel bir tarih bak ben bu tarihi hiç düşünmemiştim

bi heves ettim almancaya ya hadi bakalım canım sağol

5 yıldır almanca mı okuyorsun canım anlamadım? almanca kelimeler çok uzun ya

ben de 3. sınıfın 2. dönem derslerini aldım bu dönem bir de 4. sınıftan dersler aldım bakalım

kızçeler yarın turkcell iletişim merkezinde işe başlıyorum bana dua edin akşamları yine görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım yaaa 1 ay kalmıs seninnn ayy bende heyecan yaptım

kızçeler yarın turkcell iletişim merkezinde işe başlıyorum bana dua edin akşamları yine görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım yeni işin hayırlı olsun mutlu olursun orada inşallah ve darısı basıma

anneminde hiçbişeye yok hasıra var kadın takmış hasııııırrrr diye korkuyorum bi gün kabus görüp hasır diye sayıklayarak kalkacak

şaka bi yana çok itici bi model

[video=youtube;0oLaUhSkwBo]http://www.youtube.com/watch?v=0oLaUhSkwBo[/video]

6.saniyeyi tekrar tekrar izliyorum Rabbim bize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Canım çok güzel bir haber buuuuuuuuu. Çok sevindim çok da az kalmıııııııııııııışşş.... Ben de çok özledim burayı, denk gelemiyoruz çoğunuzla ama artık yaa... Gün ve saat mi belirlesek Gel ama sık sık, heyecanını paylaş

Merhaba kızlar nasılsınız, görüşmeyeli ne var ne yok, herkescikler iyi mi, beni özlemiş mi
Benim size güzel haberlerim olabilir sanki yakındaaaaaa
Dualarınızı esirgemeyin lütfen olur mu? Kurban bayramında istenebilirim ve babacığım da kabul ederse sözüm olabilir ve ben deli gibi heyecanlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma canım yaa,bende öyle evhamlıyımm, daha geçen hafta yaşadım öyle bişi anlatmıştm hatta burda.
Hiç aramayan yengem aramıştı defalarca,korkudan açamadım teli anneme bişi oldu diye..
illa tadıcaz bir gün bunu ama işte, sağ oLsunlar inşallah :)
çok uzakta yaşamaya razıyım yeterki iyi oLsunlar

5 yıldır almanca mı okuyorsun canım anlamadım? almanca kelimeler çok uzun ya

ben de 3. sınıfın 2. dönem derslerini aldım bu dönem bir de 4. sınıftan dersler aldım bakalım

evet dişim, lisedeyken başlamıştım.
Almanyada doğduğum için gerekliydi, şimdide ana okulu için gerekli, ama sorsan pek konuşamam, pratik yapmayınca unutuluyo hemen

Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eder inşallah kuzum,bitir şu okuluda hayırlısıyla kavuşun inşallah

ooh maşallah sizee, nazar değdirmeyeliim
hadi inşallah canım,şu ilk adımı atsanız gerisi inşallah gelir ama mesele ilk adımda

topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim

hadi geliiin

anneminde hiçbişeye yok hasıra var kadın takmış hasııııırrrr diye korkuyorum bi gün kabus görüp hasır diye sayıklayarak kalkacak

şaka bi yana çok itici bi model
Canım benim ya tabi annecigininde fikri önemli ama en önemlisi senin begenmen

Canım benimmm ya detaylı anlatmaya bekliyorum seni

topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim

hadi geliiin

Evet evet canım okumustum kıyamam sana haklısın hepimiz yasıcaz tabi belli olmaz belki önce biz gideriz ama düşünmek bile çok zor
kız güldürdün beni korkma bak ben varım

he edam geLmiş

ya of çalışamamak ne kötüü, alacak,yapacak çok şeyim var ama param yok günlerdir kara kara düşünüyorum, adım attığım yerde para gidiyor

çok sıkılıyorum ailemden istemeye artık, evlenince naparım acep:26:

evettt ben geldim
Ahhh canım son günlerde aklımdaki düşünceler seninle aynı ben kücüklügümden beri istememiştim hep calıstım ama bu son aylarda ayda 30-40 tl alıyorum evden en fazla 50 yani bogaz tokluguna yasıyorum son aldıgım çeyizler o paradan artırdıklarım ve sevdigimin aldıkları o olmasa bitmiştim ondan harclık almaya şimdiden basladım ben zorla veriyo :26: bugünde verdi yaklasık 10 dk alıcaksın almayacagım muhabbeti oldu o kazandı bana zor gelmeyecek yani o konuda hem ben evdekilerden cekinirim ama ondan cekinmem cok şükür

o bi gelsin kızıcam ona özledim perimi ben o yoktu ben geldim şimdi o yine yok

benimde acil işe başlamam gerekiiyo yaa

çok fazla hatta hiç para harcamıyorum evdeyim staj biter bitmez bulmalıyım bir tane en acilinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…