buna şükür canım iyiyim bendeiyiyim tatlım sen nasılsın
yaa topik gerçekten çok sessiz yaa sahibisi nerde
evettt ben geldim
Ahhh canım son günlerde aklımdaki düşünceler seninle aynıben kücüklügümden beri istememiştim hep calıstım ama bu son aylarda ayda 30-40 tl alıyorum evden en fazla 50 yani bogaz tokluguna yasıyorum son aldıgım çeyizler o paradan artırdıklarım ve sevdigimin aldıkları o olmasa bitmiştim ondan harclık almaya şimdiden basladım ben zorla veriyo :26: bugünde verdi yaklasık 10 dk alıcaksın almayacagım muhabbeti oldu o kazandı bana zor gelmeyecek yani o konuda hem ben evdekilerden cekinirim ama ondan cekinmem cok şükür
benimde acil işe başlamam gerekiiyo yaa
çok fazla hatta hiç para harcamıyorum evdeyim staj biter bitmez bulmalıyım bir tane en acilinden
buna şükür canım iyiyim bende
konu sahibinin pc bozuktu,o zamandanberi haber alınamadı:44:
perriim duy sesimizii,kulaklarını çınlanttık azcıkk
sen bari çalışmışsın kuuzm ya, ne güzel valla
ben nasipse okul biterse işe başlayacağım anca,o zamanda ilk olur ve resmen ne halde olurum düşünemiyorum bile.
Önceden çalışsaydım bukadar korkum olmazdı belki ama
aynen canım sevdicekle şimdilik bizdede sorun yok ama nasıl desem giyime düşkünüm biraz,elim para tutamaz pek, o zaman ister istemez geri çekmem gerek kendimi.
bazen harçlığım kalmayınca süt dökmüş kedi gibi giderim yanına,hemen anlar
işsizlerin topigi gibi oldu burası
buna şükür canım iyiyim bende
konu sahibinin pc bozuktu,o zamandanberi haber alınamadı:44:
perriim duy sesimizii,kulaklarını çınlanttık azcıkk
sen bari çalışmışsın kuuzm ya, ne güzel valla
ben nasipse okul biterse işe başlayacağım anca,o zamanda ilk olur ve resmen ne halde olurum düşünemiyorum bile.
Önceden çalışsaydım bukadar korkum olmazdı belki ama
aynen canım sevdicekle şimdilik bizdede sorun yok ama nasıl desem giyime düşkünüm biraz,elim para tutamaz pek, o zaman ister istemez geri çekmem gerek kendimi.
bazen harçlığım kalmayınca süt dökmüş kedi gibi giderim yanına,hemen anlar
sorun olmaz kuzum hemde senin diploman olmus olacak emin ol daha rahat olursun
Çok şükür ben bu konuda tam tersinim canım sevdigim alalım der ben almayalımtutumlu gelinim ben canımmmm ( cimri )
bak anlasma yoluda bulunmus
offf kızlar off şu evlilik işleri bi olsadün yine mobilya sordum tv ünitesi tam hayalimdeki gibi 750-850 gibi rakam olur dedi hemde ben burayı pahalı diye biliyorum demek daha uygunu bile olabilir dünden beri aklımda :109:
selam aşk böceklerimmdersler bir başladı pir başladı kızlarla baya gezdik tozduk iyi geldi şükürler olsun şimdilik elele gezen çiftlere özenmiyorum yada sevdiğimden ayrıyım diye çok ağlamadım rabbim sabır veriyor galiba yada ben alıştım artık bilmiom
ooh maşallah sizee, nazar değdirmeyeliim
hadi inşallah canım,şu ilk adımı atsanız gerisi inşallah gelir ama mesele ilk adımda
topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim
hadi geliiin
Canım benimmm ya detaylı anlatmaya bekliyorum seni
Geldim ben de geldim
Tutkucum ah kesinlikle asıl mesele bu, çok zormuş bu işler çok. Çok ağlıyorum ben, yüzüm gözüm sitresten sivilce oldu napcam ben:26:
Zaten babam kabul ederse olcak o da kabul edecek mi bakalım
Edacım valla nereden başlasam bilemiyorumEn son anneme söylediğimi anlatmıştım sanırım.Annem o konuşmadan sonra mevzuyu kapattı gitti. Sanırım ciddiye almadı...Büyük ablam da çok karşı çıktı abilerim var diye. Bir sürü kavga gürültü oldu. Sevdicek tatilin son haftası gelmek istedi istemeye ama ailem kabul etmedi. Ben de ablamla, ailmle yaptığım onca tartışmaya rağmen kabul ettiremedim sonra kapattım bir süre konuyu buraya geldim.Bu arada sevdiceğin babası babamla konuşmuş, böyle bir niyetlerinin olduğunu söylemiş ama babam hayır demiş Eniştemiz var bitane çok severiz çok da yakınlar babamla. O da tanıdığı için memleketten onları iletişime geçmişler ve o aktarıcak babama. Yani bir süre beklemedeyiz babama bağlı bu süreçte her şey. Annemle konuştuk.Kurbanda söz takalım, şubat tatilinde de nişan takalım dedi... 2 günlüğüne gelecekler ama babam öyle 2 görüşmeden verir mi bilmiyorum. 19 saatlik yol bir daha da gelemezler ki taaa şubata kalır düşüneyim derse... Öyle işte şu an babam hariç hepimiz kurbanda söz var diyoruz ama işin kilit noktası babam. Dua edin kızlar noluuuuuuuuuuuuuurrr
tv ünitesi kullanışlı olur mu ki yaa ben sadece altına vitrinli şöyle sehbalar var ya onlardan düşünmüştüm sence kullanımı kolay olur mu
Eki Görüntüle 806011
bunu gibi düşünmüştüm :44::44:
anacım ben yeni mezun oldum benim bahanem var
siz dökülün söylemişsinizdir muhakkak ama ben unuttum özür dilerim ne okudunuz anlatın bakim
inşallah canım inşallahsorun olmaz kuzum hemde senin diploman olmus olacak emin ol daha rahat olursun
Çok şükür ben bu konuda tam tersinim canım sevdigim alalım der ben almayalımtutumlu gelinim ben canımmmm ( cimri )
bak anlasma yoluda bulunmus
offf kızlar off şu evlilik işleri bi olsadün yine mobilya sordum tv ünitesi tam hayalimdeki gibi 750-850 gibi rakam olur dedi hemde ben burayı pahalı diye biliyorum demek daha uygunu bile olabilir dünden beri aklımda :109:
Geldim ben de geldim
Tutkucum ah kesinlikle asıl mesele bu, çok zormuş bu işler çok. Çok ağlıyorum ben, yüzüm gözüm sitresten sivilce oldu napcam ben:26:
Edacım valla nereden başlasam bilemiyorumEn son anneme söylediğimi anlatmıştım sanırım.Annem o konuşmadan sonra mevzuyu kapattı gitti. Sanırım ciddiye almadı...Büyük ablam da çok karşı çıktı abilerim var diye. Bir sürü kavga gürültü oldu. Sevdicek tatilin son haftası gelmek istedi istemeye ama ailem kabul etmedi. Ben de ablamla, ailmle yaptığım onca tartışmaya rağmen kabul ettiremedim sonra kapattım bir süre konuyu buraya geldim.Bu arada sevdiceğin babası babamla konuşmuş, böyle bir niyetlerinin olduğunu söylemiş ama babam hayır demiş Eniştemiz var bitane çok severiz çok da yakınlar babamla. O da tanıdığı için memleketten onları iletişime geçmişler ve o aktarıcak babama. Yani bir süre beklemedeyiz babama bağlı bu süreçte her şey. Annemle konuştuk.Kurbanda söz takalım, şubat tatilinde de nişan takalım dedi... 2 günlüğüne gelecekler ama babam öyle 2 görüşmeden verir mi bilmiyorum. 19 saatlik yol bir daha da gelemezler ki taaa şubata kalır düşüneyim derse... Öyle işte şu an babam hariç hepimiz kurbanda söz var diyoruz ama işin kilit noktası babam. Dua edin kızlar noluuuuuuuuuuuuuurrr
Geldim ben de geldim
Eki Görüntüle 806125
Bakkkk şimdi çizdimpaintte oldugu için bu sekilde yaptım tam hayalimdeki gibi dolaplı olsun istiyorum ben içine herseyimi koyabileyim diye ne biliyim sehbayla ortalama aynı yeri kaplayacak bu daha kullanıslı geliyor bana :44: bide ben camlı veya acık olan rafları dolapları pek sevmiyorum içinde ne oldugu görünmesin bana kız ben artık tv üniteme bakıp bakıp dururum
oh maşallah mezun oLmuşşsun
bende görsem o günlerii inşallah:26:
ben ana okulu öğretmeni olcakmışım canım nasipse
senin meslek ne bacımm
inşallah canım inşallah
sanada maşallahgel bakiim elinden su içelim azcık:101:
valla kuzum sıfırdan yuva kurmak çok zor hakkaten Rabbim ailelerimize sabır,güç versin.
fiyatlar desen uçmuş,uçmuş:26:
merak etme kuzum inşallah bu zor günler geçecek, hayırlısıyla kavuşun inşallah..
baba adı üstünde baba işte :)
ikna olmazsa araya başka aile büyüklerini kat derim,yada demişmiydim sana kafam karıştı şimdi(dejavuu oLdu )
neyse büyük biri bu konuyu babayla açık açık konuşmadan pek pek razı gelmiyo babalar, benimde abim vardı,babam hayatta vermem diyodu ama ne zamana kdr beklicek dediler fln,şeytana uyupta ya hata yaparlarsa denildi..
o yüzden bazı şeylerin söylenmesi gerek babaya,düşünemiyolar çunki
oh maşallah mezun oLmuşşsun
bende görsem o günlerii inşallah:26:
ben ana okulu öğretmeni olcakmışım canım nasipse
senin meslek ne bacımm
inşallah canım inşallah
sanada maşallahgel bakiim elinden su içelim azcık:101:
valla kuzum sıfırdan yuva kurmak çok zor hakkaten Rabbim ailelerimize sabır,güç versin.
fiyatlar desen uçmuş,uçmuş:26:
merak etme kuzum inşallah bu zor günler geçecek, hayırlısıyla kavuşun inşallah..
ikna olmazsa araya başka aile büyüklerini kat derim,yada demişmiydim sana kafam karıştı şimdi(dejavuu oLdu )
neyse büyük biri bu konuyu babayla açık açık konuşmadan pek pek razı gelmiyo babalar, benimde abim vardı,babam hayatta vermem diyodu ama ne zamana kdr beklicek dediler fln,şeytana uyupta ya hata yaparlarsa denildi..
tatlım baban neden izin vermiyor ki??
bende kendi çizdiğini yaptırsan anlaşıp daha uygun olur
İyi geceler kızlarAkşam 18.30a kadar dersim vardı sonra almancaya gittim o da 22.30 da bitti kendimi anca yurda attım çok yorgunum
böyle yoğun olmak benim çok hoşuma gidiyor, kafam dağılıyor, vakit geçiyor
26 ekim vay bee çok az kaldı ya süper
gelin olmuşş gidiyorsunnnn bize vedaaa ediyorsunYalnız bizim dualar ne çabuk kabul oldu yaw ne dua etmişiz be topiğe geldiğinden bir kaç ay sonra gelin oluyorsun
Canımmmm evet çok az kaldıııı , dualarlaa gidiyoruuummmmmmCanım yaaa 1 ay kalmıs seninnnayy bende heyecan yaptım
Canım çok güzel bir haber buuuuuuuuu. Çok sevindim çok da az kalmıııııııııııııışşş.... Ben de çok özledim burayı, denk gelemiyoruz çoğunuzla ama artık yaa... Gün ve saat mi belirlesekGel ama sık sık, heyecanını paylaş
ooooyyy maşallaahhh
canıım çok sevindim esmam yaa, birazda üzüldümm şimdi doğru söylemek gerekirse ,nasipse gidiyosunn
inşallah sağ,hoş,hayırlısıyla kavuşursunuz kuzum,Rabbim çok güzel ömür geçirmeyi nasip eder inşallah
sende çok özlendin ve özleneceksiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?