2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim tatlım sen nasılsın

yaa topik gerçekten çok sessiz yaa sahibisi nerde
buna şükür canım iyiyim bende
konu sahibinin pc bozuktu,o zamandanberi haber alınamadı:44:

perriim duy sesimizii,kulaklarını çınlanttık azcıkk

sen bari çalışmışsın kuuzm ya, ne güzel valla
ben nasipse okul biterse işe başlayacağım anca,o zamanda ilk olur ve resmen ne halde olurum düşünemiyorum bile.
Önceden çalışsaydım bukadar korkum olmazdı belki ama

aynen canım sevdicekle şimdilik bizdede sorun yok ama nasıl desem giyime düşkünüm biraz,elim para tutamaz pek, o zaman ister istemez geri çekmem gerek kendimi.

bazen harçlığım kalmayınca süt dökmüş kedi gibi giderim yanına,hemen anlar

işsizlerin topigi gibi oldu burası

anacım ben yeni mezun oldum benim bahanem var

siz dökülün söylemişsinizdir muhakkak ama ben unuttum özür dilerim ne okudunuz anlatın bakim

sorun olmaz kuzum hemde senin diploman olmus olacak emin ol daha rahat olursun
Çok şükür ben bu konuda tam tersinim canım sevdigim alalım der ben almayalım tutumlu gelinim ben canımmmm ( cimri )
bak anlasma yoluda bulunmus
offf kızlar off şu evlilik işleri bi olsa dün yine mobilya sordum tv ünitesi tam hayalimdeki gibi 750-850 gibi rakam olur dedi hemde ben burayı pahalı diye biliyorum demek daha uygunu bile olabilir dünden beri aklımda :109:

selam aşk böceklerimm dersler bir başladı pir başladı kızlarla baya gezdik tozduk iyi geldi şükürler olsun şimdilik elele gezen çiftlere özenmiyorum yada sevdiğimden ayrıyım diye çok ağlamadım rabbim sabır veriyor galiba yada ben alıştım artık bilmiom

tv ünitesi kullanışlı olur mu ki yaa ben sadece altına vitrinli şöyle sehbalar var ya onlardan düşünmüştüm sence kullanımı kolay olur mu

bunu gibi düşünmüştüm :44::44:

anacım daha dün ayrıldınız ne tez alıştın

ooh maşallah sizee, nazar değdirmeyeliim
hadi inşallah canım,şu ilk adımı atsanız gerisi inşallah gelir ama mesele ilk adımda

topiğe girince hakkaten tırrrsıyorum he:18:
kimsecikler yokk,ıssız kaLmış,terk ediLmiş.. ve ben adada yalnız kalmış gibiyim

hadi geliiin

Geldim ben de geldim
Tutkucum ah kesinlikle asıl mesele bu, çok zormuş bu işler çok. Çok ağlıyorum ben, yüzüm gözüm sitresten sivilce oldu napcam ben:26:
Zaten babam kabul ederse olcak o da kabul edecek mi bakalım

Canım benimmm ya detaylı anlatmaya bekliyorum seni

Edacım valla nereden başlasam bilemiyorum En son anneme söylediğimi anlatmıştım sanırım.Annem o konuşmadan sonra mevzuyu kapattı gitti. Sanırım ciddiye almadı...Büyük ablam da çok karşı çıktı abilerim var diye. Bir sürü kavga gürültü oldu. Sevdicek tatilin son haftası gelmek istedi istemeye ama ailem kabul etmedi. Ben de ablamla, ailmle yaptığım onca tartışmaya rağmen kabul ettiremedim sonra kapattım bir süre konuyu buraya geldim.Bu arada sevdiceğin babası babamla konuşmuş, böyle bir niyetlerinin olduğunu söylemiş ama babam hayır demiş Eniştemiz var bitane çok severiz çok da yakınlar babamla. O da tanıdığı için memleketten onları iletişime geçmişler ve o aktarıcak babama. Yani bir süre beklemedeyiz babama bağlı bu süreçte her şey. Annemle konuştuk.Kurbanda söz takalım, şubat tatilinde de nişan takalım dedi... 2 günlüğüne gelecekler ama babam öyle 2 görüşmeden verir mi bilmiyorum. 19 saatlik yol bir daha da gelemezler ki taaa şubata kalır düşüneyim derse... Öyle işte şu an babam hariç hepimiz kurbanda söz var diyoruz ama işin kilit noktası babam. Dua edin kızlar noluuuuuuuuuuuuuurrr

tatlım baban neden izin vermiyor ki??

Bakkkk şimdi çizdim paintte oldugu için bu sekilde yaptım tam hayalimdeki gibi dolaplı olsun istiyorum ben içine herseyimi koyabileyim diye ne biliyim sehbayla ortalama aynı yeri kaplayacak bu daha kullanıslı geliyor bana :44: bide ben camlı veya acık olan rafları dolapları pek sevmiyorum içinde ne oldugu görünmesin bana kız ben artık tv üniteme bakıp bakıp dururum

anacım ben yeni mezun oldum benim bahanem var

siz dökülün söylemişsinizdir muhakkak ama ben unuttum özür dilerim ne okudunuz anlatın bakim

oh maşallah mezun oLmuşşsun
bende görsem o günlerii inşallah:26:
ben ana okulu öğretmeni olcakmışım canım nasipse

senin meslek ne bacımm

inşallah canım inşallah
sanada maşallah gel bakiim elinden su içelim azcık:101:

valla kuzum sıfırdan yuva kurmak çok zor hakkaten Rabbim ailelerimize sabır,güç versin.
fiyatlar desen uçmuş,uçmuş:26:

merak etme kuzum inşallah bu zor günler geçecek, hayırlısıyla kavuşun inşallah..

baba adı üstünde baba işte :)
ikna olmazsa araya başka aile büyüklerini kat derim,yada demişmiydim sana kafam karıştı şimdi (dejavuu oLdu)
neyse büyük biri bu konuyu babayla açık açık konuşmadan pek pek razı gelmiyo babalar, benimde abim vardı,babam hayatta vermem diyodu ama ne zamana kdr beklicek dediler fln,şeytana uyupta ya hata yaparlarsa denildi..
o yüzden bazı şeylerin söylenmesi gerek babaya,düşünemiyolar çunki

Canım benim olur olurr bak içime dogdu 1. görüşmeden itibaren cok sevecek baban onları inşallah
Haksızlar ablanlar falan ne demek kücük degilsin ki sıra bekleyesin 18-19 olsan ( yanlıs anlamayın kızlar su durum için ) hadi derler abilerin ablaların varken yasın kac senin daha diye ama şimdi çok sacma..gerci neyseki anlamıslar sanırım ki kafanızda tarih var inşallah hayırlısıyla olur kuzum eger olursa dügün ne zaman olur

bende kendi çizdiğini yaptırsan anlaşıp daha uygun olur

napıyım kız kücücük yasımdan beri kendi paramı kazandım hep tutmak zorundaydım
ayy canım malesef öyle ben Allah izin verirse bir iş bulsam 4-5 ay bile calıssam hedefimde onlara sadece yatak odasını bırakmak var bakalım inşallah
kızzz bu arada sen benim hayali tv ünitemi gördün mü bak tv bile koydum içinee

bilgisayar prog. kpss ye hazırlanıcam inşallah staj biter bitmez asılıcam

tatlım baban neden izin vermiyor ki??

Babam erken olduğunu düşünüyor, abilerim de var....

Evet canım demiştin sanki. Bu eniştemiz de büyük, babamla da yakın. Etse etse o ikna eder. Çoook korkuyorum ben aslında yaa... Biz bir akşam tanışma, ertesi akşam söz olur diyoruz ama babam yok öyle derse ben çok üzülürüm yaaa

ay edam maşallah tü tü
ne çabuk yaptın kız onu
bende öyle bişi istiyorum ama bazı yerlerde duvarlar görünsün istiyorum
aslında alıcı gözüyle bakınca çok seçenek varda işte o zaman bir gelse

Kızlar Allah hepinize hayırlı iş kapıları açsın yakın zamanda.Çok zor bir durum ben maaşımla bile çok sıkıntıdayım. Allah yardım etsin hepimize.

Eda tv üniten çok güzeeeeeeeeeel ben de cam kapak sevmiyorum, mümkünse görünmesin bir şey

Canım almancacı mı oldun başımıza , gute nacht diye de hava atmışsıın
Aman öğren öğren geç olmadan iyi oluyor bir kaç dil bilmek ...

Evet çok az kaldı , haftaya izmire gidiyorum , her şey şaka gibi geliyor hala , gelinliğimi aldığımda ancak inanacağım galiba

Canım yaaa 1 ay kalmıs seninnn ayy bende heyecan yaptım
Canımmmm evet çok az kaldıııı , dualarlaa gidiyoruuummmmmm

Sorma tatlım az kaldı , elhamdülillah bu günleri de gördük , ben evlenikten sonra gelemeyeceğim buraya , evimde internet olamayacak maalesef
:2: Şimdi fırsatım varken giriyorum inşaAllah , heyecanlarımı da paylaşıyorum şu an canım benim....

Ve yakında güzel haberlerle geleceğini söylemişsiiiiiinnnn
Hadi bakalım sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah hayırlısını versiiiiinnnn

Hehehe , canım canıım , benim üzüldüğüm buraya gelemeyeceğim ,, ancak annemlere gidince

Ah aahhh, kim bilir neler olacak ben yokken ,

Amin güzel dualarına tatlımm , bakarsın gelirsin Edirne'ye hı ? Bi şansını dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…