2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar ya fiyatlara bakıyorumda Türkiyede buraya bakış açık ara fark var
heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:

hevesten heyecandan
sizin ev belli nasılsa yavastan kafanda olsuturursun kuzum sen bizim kira olacagı için gerci bizde kafamızda belirledik her eve uyacak eşyalar almalıyız

Amin canım cok zor heleki bu arifede nasıl alırım şu elektrikli ev aletlerini hic bilmiyorum
begenmene sevindim kiii dimi ya mesela burası kapalı bedn misafir yemek takımlarını yer bulamazsam buraya koyarım yada kitaplarımı ohooo koyulacak o kadar cok şey varki

oyy esmam geLmiş
yok yok üzülmek yook, ağlamıyorum kii
boş ver sen burayı,ömrünüz geçmiş kuzum birbirinizi beklerken,hayırlısıyla kavuşun inşallah, evlen kapıyı açta bizde gelelim ardından

kuzum aklımdan geçiyor gelmek ama düğüne yakın,kınalık almaya fln kaçamak yapabilirim, burdakileri hiç beğenmiyorum.
İnşallah nasip olur,gelip orayıda görmek

Edacım bende gördüm kiiii tv üniteniiii

Çok güzel düşünmüş ve çizmişsin üniteyi , maaşAllah sana

Umarım hayallerindeki gibi bir şey bulursun , yoksa yaptırır mısın ki

kızlar ya fiyatlara bakıyorumda Türkiyede buraya bakış açık ara fark var
heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:

vallamı canım oradan göndersen bizeee nasıl fiyatlar misal ben burada bakıp begendiklerim 2500-3000 cok pahalı bakmıyorum sanırım ben orada nasıl

fiyat aldıgım yer imalatcıydı canım ama vardır elbet daha uygun yer gerci o fiyatada şükür hep magazalarda 1000 üstü bide istedigim gibi görmüyorum pek :44: Ben hayal dünyasına gectim sizide beklerim

[ı]kızlar ya fiyatlara bakıyorumda türkiyede buraya bakış açık ara fark var
Heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:
[/ı]

annem takmış gardiyan ollll diye ama türbanlıyım istemiyorum ufffff

hevesten heyecandan
sizin ev belli nasılsa yavastan kafanda olsuturursun kuzum sen bizim kira olacagı için gerci bizde kafamızda belirledik her eve uyacak eşyalar almalıyız

eyy aşkk sen ne biçim bişisin yaa

canım ev belli ama neyi neye uyduracağım,düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum
almaya gidince hepsi birden alınacak nasipse sanki hepsini değişik renklerde alıcam gibime geliyo

inşallah ev tutmak nasip olur canım ya,kira çok zor,hep kafanda soru işareti.. kira günü geldimi,ya çıkarırlarsa, ya o olursa

öf ne zormuş evlilik ya,düşündüke bazen soğuyorum resmen

Evet men deldim tatlııımm

Her daim beklerim biliyorsun hem senin izmire de yolun düşüyor , benim bg ye düşüyor ,içimden bir ses biz bir gün görüşürüz diyor

Burda çok güzel kınalık kıyafetler var , sakın tereddüt etme gel e mi , düğüne de beklerim canım biliyorsun

Canım beniiimmm

vallamı canım oradan göndersen bizeee nasıl fiyatlar misal ben burada bakıp begendiklerim 2500-3000 cok pahalı bakmıyorum sanırım ben orada nasıl

hemen ,seç beyen göndereyim

şimdi kuzum
böyle bişiler 500 den yukarı, en çok 1200 e kadar çıksın.. o kadar olmuyo bile.

ama Türkiyedende var,ordan geliyo mobilyalar onlarda 3000 den aşağı yok.

ama tabi buranın asgari ücreti zaten 280,bu duruma göre çoğu şey bize burdada olsak pahalı geliyo

Ya bu harikaa tutkucum , hemde benim rengim

Fiyatı ne kadar iyi maaşAllah yaaa :44:

resim ne büyük çıkmış yaa,utandım şimdi görmemiş gibii

görmemiş varsa o da benim dibim düştü

Öyleymiş kuzucuk , türkiyedeki fiyatlar uçmuşşş

Kızlar yardımcı olabilir misiniz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/651935-dugunde-dogum-gunu-surprizim-olmali.html

Canım ya düşünüyorum bulursam yazıcam inşallah :44::44:

Edacım bende gördüm kiiii tv üniteniiii

Çok güzel düşünmüş ve çizmişsin üniteyi , maaşAllah sana

Umarım hayallerindeki gibi bir şey bulursun , yoksa yaptırır mısın ki

Sağol canım canım ünitem benim inşallah bulurum canım ama yoksa yaptırmakta olur fiyatı normal gibi geldi bana yaptırmak için sence nasıl 750-850 arası bunun için :44:

Sorma canım yaaa
kac m2 canım kullanıslımı ev gerci sizin ya kira degil kücükte olsa çok iyi
Al canım istedigin gibi ev senin her odan farklı olsun
öyle canım ama napalım kavusalımda buna şükür mutluluk olsunda inşallah
yok kız ben herseye ragmen sogumuyorum

teşekkür ederim canım darısı başına

20 yasındayım canım benim

Amin canımm

oy kuzum valla o kadar şans varki aslında karşılaşmak için.. biliyosun dünya küçük
inşallah nasiptir görüşmek

izmirde bakmıştım son gittiğimde, yani böyyle baka kalmıştım,gerçekten harika herşey, ama izmire kadar elim değmeyecek sanırım bu yıl gitmeye o yüzden en azından edirneye gelmek istiyorum bakalım nasip kuzum.

resim ne büyük çıkmış yaa,utandım şimdi görmemiş gibii

Kız güldürdün sen yine beni bugün 2 oldu fiyat cok iyiymiş diyecektim ki ona görede maaslar düşükmüş canım yani cok fark olmuyor hayat hep zor hep zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…