kızlar ya fiyatlara bakıyorumda Türkiyede buraya bakış açık ara fark var
heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:
ay edam maşallah tü tü
ne çabuk yaptın kız onu
bende öyle bişi istiyorum ama bazı yerlerde duvarlar görünsün istiyorum
aslında alıcı gözüyle bakınca çok seçenek varda işte o zaman bir gelse
Amin canım cok zor heleki bu arifedeKızlar Allah hepinize hayırlı iş kapıları açsın yakın zamanda.Çok zor bir durum ben maaşımla bile çok sıkıntıdayım. Allah yardım etsin hepimize.
Eda tv üniten çok güzeeeeeeeeeel ben de cam kapak sevmiyorum, mümkünse görünmesin bir şey
Hehehe , canım canıım , benim üzüldüğüm buraya gelemeyeceğim ,, ancak annemlere gidince
Ah aahhh, kim bilir neler olacak ben yokken ,
Amin güzel dualarına tatlımm , bakarsın gelirsin Edirne'ye hı ? Bi şansını dene canım
hevesten heyecandan
sizin ev belli nasılsa yavastan kafanda olsuturursun kuzum senbizim kira olacagı için gerci bizde kafamızda belirledik her eve uyacak eşyalar almalıyız
Amin canım cok zor heleki bu arifedenasıl alırım şu elektrikli ev aletlerini hic bilmiyorum
begenmene sevindim kiii dimi ya mesela burası kapalı bedn misafir yemek takımlarını yer bulamazsam buraya koyarım yada kitaplarımı ohooo koyulacak o kadar cok şey varki
kızlar ya fiyatlara bakıyorumda Türkiyede buraya bakış açık ara fark var
heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:
[ı]oh maşallah mezun olmuşşsun
Bende görsem o günlerii inşallah:26:
Ben ana okulu öğretmeni olcakmışım canım nasipse
Senin meslek ne bacımm[/ı]
bilgisayar prog..
[ı]inşallah canım inşallah
Sanada maşallahGel bakiim elinden su içelim azcık:101:
Valla kuzum sıfırdan yuva kurmak çok zor hakkaten rabbim ailelerimize sabır,güç versin.
Fiyatlar desen uçmuş,uçmuş:26:[/ı]
[ı]merak etme kuzum inşallah bu zor günler geçecek, hayırlısıyla kavuşun inşallah..
Baba adı üstünde baba işte :)
ikna olmazsa araya başka aile büyüklerini kat derim,yada demişmiydim sana kafam karıştı şimdi(dejavuu oldu )
neyse büyük biri bu konuyu babayla açık açık konuşmadan pek pek razı gelmiyo babalar, benimde abim vardı,babam hayatta vermem diyodu ama ne zamana kdr beklicek dediler fln,şeytana uyupta ya hata yaparlarsa denildi..
O yüzden bazı şeylerin söylenmesi gerek babaya,düşünemiyolar çunki[/ı]
fiyat aldıgım yer imalatcıydı canım ama vardır elbet daha uygun yer gerci o fiyatada şükür hep magazalarda 1000 üstü bide istedigim gibi görmüyorum pek :44: Ben hayal dünyasına gectim sizide beklerim
[ı]ay edam maşallah tü tü
Ne çabuk yaptın kız onu
Bende öyle bişi istiyorum ama bazı yerlerde duvarlar görünsün istiyorum
Aslında alıcı gözüyle bakınca çok seçenek varda işte o zaman bir gelse[/ı]
kızlar allah hepinize hayırlı iş kapıları açsın yakın zamanda.çok zor bir durum ben maaşımla bile çok sıkıntıdayım. Allah yardım etsin hepimize.
Eda tv üniten çok güzeeeeeeeeeel ben de cam kapak sevmiyorum, mümkünse görünmesin bir şey
[ı]kızlar ya fiyatlara bakıyorumda türkiyede buraya bakış açık ara fark var
Heleki yatak odalarında, şu an bana burdakiler bedava gibi geldi resmen:26:[/ı]
hevesten heyecandan
sizin ev belli nasılsa yavastan kafanda olsuturursun kuzum senbizim kira olacagı için gerci bizde kafamızda belirledik her eve uyacak eşyalar almalıyız
oyy esmam geLmiş
yok yok üzülmek yook, ağlamıyorum kii
boş ver sen burayı,ömrünüz geçmiş kuzum birbirinizi beklerken,hayırlısıyla kavuşun inşallah, evlen kapıyı açta bizde gelelim ardından
kuzum aklımdan geçiyor gelmek ama düğüne yakın,kınalık almaya fln kaçamak yapabilirim, burdakileri hiç beğenmiyorum.
İnşallah nasip olur,gelip orayıda görmek
Canım yaaa 1 ay kalmıs seninnnayy bende heyecan yaptım
Canım yeni işin hayırlı olsun mutlu olursun orada inşallahve darısı basıma
hayırlı olsun edacımmm kaç yaşındasın bu arada senin tanıtımı unuttum da ben
teşekkür ederim canım darısı başına
20 yasındayım canım benim
vallamı canım oradan göndersen bizeeenasıl fiyatlar misal ben burada bakıp begendiklerim 2500-3000 cok pahalı bakmıyorum sanırım ben orada nasıl
resim ne büyük çıkmış yaa,utandım şimdigörmemiş gibii
Öyleymiş kuzucuk , türkiyedeki fiyatlar uçmuşşş
Kızlar yardımcı olabilir misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/651935-dugunde-dogum-gunu-surprizim-olmali.html
Edacım bende gördüm kiiii tv üniteniiii
Çok güzel düşünmüş ve çizmişsin üniteyi , maaşAllah sana
Umarım hayallerindeki gibi bir şey bulursun , yoksa yaptırır mısın ki
eyy aşkk sen ne biçim bişisin yaa
canım ev belli ama neyi neye uyduracağım,düşünüyorum ama içinden çıkamıyorum
almaya gidince hepsi birden alınacak nasipse sanki hepsini değişik renklerde alıcam gibime geliyo
inşallah ev tutmak nasip olur canım ya,kira çok zor,hep kafanda soru işareti.. kira günü geldimi,ya çıkarırlarsa, ya o olursa
öf ne zormuş evlilik ya,düşündüke bazen soğuyorum resmen
teşekkür ederim canım darısı başına
20 yasındayım canım benim
Evet men deldim tatlııımm
Her daim beklerim biliyorsun hem senin izmire de yolun düşüyor , benim bg ye düşüyor ,içimden bir ses biz bir gün görüşürüz diyor
Burda çok güzel kınalık kıyafetler var , sakın tereddüt etme gel e mi , düğüne de beklerim canım biliyorsun
Canım beniiimmm
Ay kuzucum olur muuuuresim ne büyük çıkmış yaa,utandım şimdigörmemiş gibii
resim ne büyük çıkmış yaa,utandım şimdigörmemiş gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?