2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ya bu harikaa tutkucum , hemde benim rengim

Fiyatı ne kadar iyi maaşAllah yaaa :44:

bizde morlu beyazlı bişiler bakıyoduk şimdi dikkatimi çekti canım ya
çok beğendim,yarın ilk iş sevdiceğe göstermek olucak inşallah

eve tkuzum çok şükür iyi fiyatlar

ayyy ben öyle m2 den fln anlamamm
ben oturma odası,yatak odası,mutfak var diyeyim sen anla

ne cahilim yaa

1+1 oluyor canım o zaman ev bir oda bir salon yani m2 de genişligi

Bulunca söyle bişey lütfen tatlım

Bence çok hoşuna gidiyorsa iyidir az buçuk , 500 'e kapatmaya bak ama

Evet dünya küçüüük

inşaAllah gel gel canım benimm

kızlar ya ben size anlatmadım demi, sevdicek dün burnumu kırdı ya,
ne kadar şidddetle seviyoruz birbirimizi

o sarılmak istiyodu,tabi ben herzamanki gibi trip atarken eli burnuma çarptı,kendime geldim
aslında kırıldımı bilmiyoruz ama dokunamıyorum,ağrım var, annemlerede diyemedim bişi, hemen yanlış anlıyolar

belki geçer diye bekliyorum ama

kız hiç gülceğim yoktu seni allah kahretmesin

okul?iş?nişan??

lise mezunuyum çalışıyorum nişanlıyım canımmm

Kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah sizee http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
Sorun var galiba sürekli yeniden giriş yapmam gerekiyor bu da vakit alıyor, sizin de öyle mi?

Esmaaaaaaaaa gidecek misin gerçekten yaaaaaaa
Ama ama çok sevdim ben seni, niye gidiyosun niye terkediyosun ki sen bizi
Ama mutlu olcan yuvanda olcan yaa o yeter kuzum Evet bende bir şeyler olabilir her an anlattığım gibi. Dua et noluur çok heyecanlıyım El ver bana, ayakkan

evet evet en iyisi kapaklı dolap ben de böyle bir şey alırım belki, ya gezince de insanın aklı karışıyor ama allah yardım eder inşallah canım, dua edelim

değil mi edam yaa herkes yaşın geldi geçecek diyor bana zaten Ayyyyyyyyy içine mi doğdu kuzum hadi inşallah inşallah.Edam çok heyecanlıyım dua ettt.Düğün bize kalırsa yazın olsun istiyoruz canım ama bakalım daha söze razı edemedik babamı

Anaaa

Kız nasıl bir ağrı , yamukluk filan oluştu mu , morarma filan var mı ?

Ay delisiniz siz

Anaaa

Kız nasıl bir ağrı , yamukluk filan oluştu mu , morarma filan var mı ?

Ay delisiniz siz

yok kuzum morarma,yamukluk fln yok ama dokunamıyorum,konuşurken fln ağrı var.
hep derdim bir yanımızı kırmadan evlenebilirsek helal bize diye

Evet gerçekten gidiyorum canım benim , Nihancım , bende çok seviyorum seniiii

Darısı başınıza en kısa zamanda canım , dua ediyorum ben inşaAllah sana / dua bekleyen herkese...

heyecan güzeldir kuzum , olacak inşaAlllaaahhhh

Bu arada
El ver bana , ayakkan ne demek kuzum
:26:

yok kuzum morarma,yamukluk fln yok ama dokunamıyorum,konuşurken fln ağrı var.
hep derdim bir yanımızı kırmadan evlenebilirsek helal bize diye
Allah siziiii

Böyle olmayın da evlenmeden

İncinmiştir hafiften ya ondandır , kırılma değildir canım , kötü düşünme inşaAllah ...

ay el ver bana yani senden sonraki sırayı ver gibi demek istemiştim. ayakkan da ayakkabının altına yaz yazmıştım ama son anda silmişim sanırım. Beni mazur görün bugüün

tutkuu çok gemiş olsun canım ama doktora git canım nolur nolmaz
kapıya çarptım dersin

Son düzenleme:

Ay nihancım uçmuşsuun

Kıyamam sana ben, tamam el verdim sana
Ayakkabıda sizi de yazayım evet hehe , ayakkabımda yer kalır inşaAllah

tutku canım b doktora görün mutlaka inşallah bişey yoktur

haydiyin ben yerin dibine girmek üzereyim,sağLıcakla kalınn

yazık bana yazıkkk

kız ben çok kiralık ev falan bakarım canım sıkıldıkca emlakcı gibi oldum ondan sizin oturdugunuz baba evide kira degilse dogal bilmemen benim baba evide kira olunca ömrümüz daire aramakla geciyor desem yeri 22 yılda 7 ev falan degiştirmişizdir

Esmaaaaaaaaa gidecek misin gerçekten yaaaaaaa
Ama ama çok sevdim ben seni, niye gidiyosun niye terkediyosun ki sen bizi
Ama mutlu olcan yuvanda olcan yaa o yeter kuzum Evet bende bir şeyler olabilir her an anlattığım gibi. Dua et noluur çok heyecanlıyım El ver bana, ayakkan

evet evet en iyisi kapaklı dolap ben de böyle bir şey alırım belki, ya gezince de insanın aklı karışıyor ama allah yardım eder inşallah canım, dua edelim

değil mi edam yaa herkes yaşın geldi geçecek diyor bana zaten Ayyyyyyyyy içine mi doğdu kuzum hadi inşallah inşallah.Edam çok heyecanlıyım dua ettt.Düğün bize kalırsa yazın olsun istiyoruz canım ama bakalım daha söze razı edemedik babamı
[/QUOTE]

yok kız o kadar degil sadece tam yasın ayy inşallah canım cogumuz gideriz o vakit
Bizde nisan mayıs evleniyoruz diye dolanıyoruz ama bakalım ne olacak :26: Allah'ım sen bizi ve 2014-2015 gelinlerini hatta tüm evlenmek isteyenleri utandırma :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…