Ya bu harikaa tutkucum , hemde benim rengim
Fiyatı ne kadar iyi maaşAllah yaaa :44:
Sorma canım yaaa
kac m2 canım kullanıslımı ev gerci sizin ya kira degil kücükte olsa çok iyi
Al canım istedigin gibi ev senin her odan farklı olsun
öyle canım ama napalım kavusalımda buna şükür mutluluk olsunda inşallah
yok kız ben herseye ragmen sogumuyorum
bende 20 yaşındayım merhaba yaşıttaşım (bu ne yaa)
Kız güldürdün sen yine beni bugün 2 oldufiyat cok iyiymiş diyecektim ki ona görede maaslar düşükmüş canım yani cok fark olmuyor hayat hep zor hep zor
bizde morlu beyazlı bişiler bakıyoduk şimdi dikkatimi çekti canım ya
çok beğendim,yarın ilk iş sevdiceğe göstermek olucak inşallah
eve tkuzum çok şükür iyi fiyatlar
ayyyben öyle m2 den fln anlamamm
ben oturma odası,yatak odası,mutfak var diyeyim sen anla
ne cahilim yaa
Canım ya düşünüyorum bulursam yazıcam inşallah :44::44:
Sağol canım canım ünitem beniminşallah bulurum canım ama yoksa yaptırmakta olur fiyatı normal gibi geldi bana yaptırmak için sence nasıl 750-850 arası bunun için :44:
oy kuzum valla o kadar şans varki aslında karşılaşmak için.. biliyosun dünya küçük
inşallah nasiptir görüşmek
izmirde bakmıştım son gittiğimde, yaniböyyle baka kalmıştım,gerçekten harika herşey, ama izmire kadar elim değmeyecek sanırım bu yıl gitmeye o yüzden en azından edirneye gelmek istiyorum bakalım nasip kuzum.
kızlar ya ben size anlatmadım demi, sevdicek dün burnumu kırdı ya,
ne kadar şidddetle seviyoruz birbirimizi
o sarılmak istiyodu,tabi ben herzamanki gibi trip atarken eli burnuma çarptı,kendime geldim
aslında kırıldımı bilmiyoruz ama dokunamıyorum,ağrım var, annemlerede diyemedim bişi, hemen yanlış anlıyolar
belki geçer diye bekliyorum ama
okul?iş?nişan??
1+1 oluyor canım o zaman ev bir oda bir salon yanim2 de genişligi
kız hiç gülceğim yoktu seni allah kahretmesin
Canım almancacı mı oldun başımıza , gute nacht diye de hava atmışsıın
Aman öğren öğren geç olmadan iyi oluyor bir kaç dil bilmek ...
Evet çok az kaldı , haftaya izmire gidiyorum , her şey şaka gibi geliyor hala , gelinliğimi aldığımda ancak inanacağım galiba
Canımmmm evet çok az kaldıııı , dualarlaa gidiyoruuummmmmm
Sorma tatlım az kaldı , elhamdülillah bu günleri de gördük , ben evlenikten sonra gelemeyeceğim buraya , evimde internet olamayacak maalesef :2: Şimdi fırsatım varken giriyorum inşaAllah , heyecanlarımı da paylaşıyorum şu an canım benim....
Ve yakında güzel haberlerle geleceğini söylemişsiiiiiinnnn
Hadi bakalım sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah hayırlısını versiiiiinnnn
Hehehe , canım canıım , benim üzüldüğüm buraya gelemeyeceğim ,, ancak annemlere gidince
Ah aahhh, kim bilir neler olacak ben yokken ,
Amin güzel dualarına tatlımm , bakarsın gelirsin Edirne'ye hı ? Bi şansını dene canım
hevesten heyecandan
sizin ev belli nasılsa yavastan kafanda olsuturursun kuzum senbizim kira olacagı için gerci bizde kafamızda belirledik her eve uyacak eşyalar almalıyız
Amin canım cok zor heleki bu arifedenasıl alırım şu elektrikli ev aletlerini hic bilmiyorum
begenmene sevindim kiii dimi ya mesela burası kapalı bedn misafir yemek takımlarını yer bulamazsam buraya koyarım yada kitaplarımı ohooo koyulacak o kadar cok şey varki
Canım benim olur olurr bak içime dogdu 1. görüşmeden itibaren cok sevecek baban onları inşallah
Haksızlar ablanlar falan ne demek kücük degilsin ki sıra bekleyesin 18-19 olsan ( yanlıs anlamayın kızlar su durum için ) hadi derler abilerin ablaların varken yasın kac senin daha diye ama şimdi çok sacma..gerci neyseki anlamıslar sanırım ki kafanızda tarih var inşallah hayırlısıyla olur kuzum eger olursa dügün ne zaman olur
o sarılmak istiyodu,tabi ben herzamanki gibi trip atarken eli burnuma çarptı,kendime geldim
aslında kırıldımı bilmiyoruz ama dokunamıyorum,ağrım var, annemlerede diyemedim bişi, hemen yanlış anlıyolar
Anaaa
Kız nasıl bir ağrı , yamukluk filan oluştu mu , morarma filan var mı ?
Ay delisiniz siz
Kızlar hızınıza yetişemiyorum maşallah sizee http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
Sorun var galiba sürekli yeniden giriş yapmam gerekiyor bu da vakit alıyor, sizin de öyle mi?
Esmaaaaaaaaa gidecek misin gerçekten yaaaaaaa
Ama ama çok sevdim ben seni, niye gidiyosun niye terkediyosun ki sen bizi
Ama mutlu olcan yuvanda olcan yaa o yeter kuzumEvet bende bir şeyler olabilir her an anlattığım gibi. Dua et noluur çok heyecanlıyım El ver bana, ayakkan
Allah siziiii
yok kuzum morarma,yamukluk fln yok ama dokunamıyorum,konuşurken fln ağrı var.
hep derdim bir yanımızı kırmadan evlenebilirsek helal bize diye
Evet gerçekten gidiyorum canım benim , Nihancım , bende çok seviyorum seniiii
Darısı başınıza en kısa zamanda canım , dua ediyorum ben inşaAllah sana / dua bekleyen herkese...
heyecan güzeldir kuzum , olacak inşaAlllaaahhhh
Bu arada
El ver bana , ayakkan ne demek kuzum:26:
ay el ver bana yani senden sonraki sırayı ver gibi demek istemiştim. ayakkan da ayakkabının altına yaz yazmıştım ama son anda silmişim sanırım. Beni mazur görün bugüün
tutkuu çok gemiş olsun canım ama doktora git canım nolur nolmaz
kapıya çarptım dersin
haydiyin ben yerin dibine girmek üzereyim,sağLıcakla kalınn
yazık bana yazıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?