2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam iyi akşamlar kızlar diizim bittim koştum buraya napıyorsunuz bakalım

Ay nihancım uçmuşsuun

Kıyamam sana ben, tamam el verdim sana
Ayakkabıda sizi de yazayım evet hehe , ayakkabımda yer kalır inşaAllah

Eveeet leyla oldum ben kuzum
Liste kabarık anlaşılan erkekleri damadınkine yazın

valla babama bu ara yaşımı baya vurgulamıştım sudan sebeplerle umarım işe yarar
Ayyyyyyyyyyy sizin düğün bu nisan mayıs mı olcak edam hadi inşallah

hangi dizi izleniyor bakalım

Güneşi beklerken kanal d ' de bitti. Şşimdidien pazar gününü bekliyorum

Maşallah kız nisan maysa ne kaldı :)Uumarım istediğiniz tarihte olur .

Kiralık evden bahetnişsin bend eişyerinde can sıkıntısından kiralık evlere baktım haha :)

Dedim kafayı yiyiorum galiba

İnşallah canım öyle istiyoruz inşallah kredide sorun olmazsa kasım gibi cekilecek bugün akbanka sorduk erilir kredi bi sorunu yoksa dedi borc falan..bakalım babası 2 gün sonra gidecek ziraat bankasına inşallah olur istedigimiz rakamlar sonraaa babama annem gecen yine sormus eda evlenicem derse verirmiyiz demiş oda yası geldi tabi vericez demiş..annem ya yabancı olursa bizden olmazsa damat demiş babamda kısmetinde kim varsa o olacak biz ne dersek diyelim demiş Allah'ım ne olur nereli oldugunu ögrendiginde böyle karsılasın :26:

Niye endişe diyorsunu ki , baban ne güzel söylemiş annene , baba bazı şeylerin farkında galiba sanki canım?

İlk başta olumsuz olabilir tatlım emin ol nereli olması ile olmuyor , herkeste ilk başta bir tepki gösteriliyor sonrasında herşey tatlıya bağlanıyor sıkma canını.

pazar yeni bölüm mü bir-iki bakmıstım ona
İnşallah canım ya inşallah
Yok canım bak tek degilsin ben eş dosta 1. çeyiz ev eşyası tavsiyesinde bulunurum 2. kiralık daire ciddi anlamda gecen komsu gelip sordu sen takip edersin bize kiralık daire lazım diye ne yapayım can sıkıntısı nette bi kk bi bloglar sonra emlak sitelerini gezerim ankaraya bile bakıyorum ne güzel evler var uyguna ama merkeze uzakmı ki :44:

ayakkabının altına benide yazz

Tamam canııımm
selam iyi akşamlar kızlar diizim bittim koştum buraya napıyorsunuz bakalım

İyiyiz decemberciiim , sen nasılsın , ben birazdan çıkacağım... eşyalarımı topluyorum artık

2 hafta okula gidip geleceğim için fırsatım olmayacak bir daha... çok değişik bir duygu

bizim ev çok kücük canım yengemler eski komsular falan biliyor ve bize geldiklerinde konu acılıyo hele yengem aşırı sesli konusur o konusurken kesin nereli oldugunu ögrendi gibide geliyor aslında ama belkide pc deydi o an daldı duymadı.ama dedigim gibi odalar cok yakın ev kücük oldugundan gizli iş cevrilmez evde :44: evde cok konusma geciyo bilmiyorum sadece anneme arada soruyo varmı diye annemde evet diyo
ama bana birsey sorar diye ödüm kopuyo :18: hatta bugün 1. yıldönümümüzdü sevdicek bana cicek aldı nereye koyacagımı bulamadım yer yok saka gibi :26: yarın görünce sorarsa ne derim ben :18:

inşallah olur canım, bak verilir demiş banka. Baban da ne güzel demiş, tebirk ediyorum valla
Benim babam da anlasa ya artık büyüdüğümü Sen gönlünü ferah tut canım, her şey çok kolay olacak inşallah.

ayy yakınmış da yıldönümlermiz, mutlulukla nice yıllara canım. Ben daha çok oldu sanıyordum. Yarin nereli ki? neden sorun yapar sence? Çiçek de çok zor oluyor ben de güllerimi saklayamamıştım, kutlu doğum için verdiler demiştim yakındı da

kızlar kaçırdım konuyu acccık sanırım
pc takılıp kalıyo, format atmam gerek,yada uğraşmayıp pencereden aşağı atmam gerek artık

ama maşallah koçum benim iyi çaLıştı,ağzı olsada konuşsa ne çektiğini

ben yatıyorum kızlar,kanım ısındı bu akşam topiğe,adada yalnız bırakmadınız beni

inşallah 1 gün daha bitiyorr

İnşallah sonradan yok demezler :26:
Babalarımızı bir araya getirelim diyecegim ama bu sefer benim babam yas konusunda babanı ikna edecegine baban babamı vazgecirirmiş

Evet canım normalde bugündü , fakat yeni dizi çalıkuşu başlıyor gününü değiştirmişler, zaten şu dizileirn gnlerini değiştirdiklerinde sinir oluyorum ya.

İiiyiyimiş o zaman tek olmadığıma sevindim ya :) bend ehep öyleyim biliyor musun kafayı yiceksin diyor annem

Maltepede baktım evlere 1,500 -.1,200 tl diyor . Sevgilimde beylerbeyinde oturalım diyor.ablası orada oturuyor . sahili çok güzel diyor herkes çok beğeniyor . Fakat ben ablasına yakın oturmak istemiyorum herkesden uzakta olmak , mesafeli olmak istiyorum.

Gerçi dün bunu da konuştuk Bben evde tek kalmaya korkuyorum o da biliyor . 4 -12 vardiyası var şu anda kimi zaman gece 12 sabah 8 olduğunda ben uyuyamam , sabah sabah ederim :18:O da diyor ablama gider kalırsın işte diyor oldu dedim . Ben okmeydanında da oturmak istemiyorum sevmiyorum buraları , buraların kirası 1000 tl , buraya bu kadar verdikten sonra gider karşıda otururum mis giib deiz havası alıırm sahilde yürürüm sevdiğimle diyorum . bu ev işi de çok zoröuş , şu anda evlerin fiyatları bu kadar yüksekken 1-2 sene nasıl olur bilmem :26:

ankarada ne var canım tanıdığınız felan mı anlamdım?

ay edamm
bende öyleydim koyacak yer yoktu, bir baktım annem aldı çiceği gidiyo, babam görmesin diye bahçeye ektii

nee çektik bee

ben iyiyim hastaydım cumartesiden beri girmeedim buraya
AAAA seni düğüne 1 ay kalmışşşşş maşallah üzülme canım bak sevdiğinle olacaksın sana ait evin herşey sana ait. ne güzel duygular.

ben iyiyim hastaydım cumartesiden beri girmeedim buraya
AAAA seni düğüne 1 ay kalmışşşşş maşallah üzülme canım bak sevdiğinle olacaksın sana ait evin herşey sana ait. ne güzel duygular.

Evet 1 ay var canım

İnşaAllah hem ağlar hem giderim durumu

Sağol canım sizede imşallah evettt görüştüm enişte için kk ya yazdıgın mesajı banada öyle geliyo bugün soruyorum acaba yanlıs mı hesap yaptık sanki 3-5 yıl gecmis gibi diye Ben karabük sevdigim tunceli canım mezhep konusunu annem basta sorun yaptı şükür şimdi düzeldi işte inşallah babam yapmaz :18:
Bende düşündüm ama önemli günde yok ortada yolda dagıttılar desem yemezki inşallah sormaz yazık olmus senin ciceklere koparıp saklasaydın keske benmde inşallah güzel kurur

bizim pc de aynı ama bizimki çok eski degil 2-3 yıllık
Masallah bak senin pc yi görsünde utansın bizim pc
iyi geceler canım inşallah yarın görşürüz

nereli olduğunu biliyordur bence , bak ne güzel babanda biliyor sorun etme , aslında bazı şeyler, bir şeylere sebeb olur yengenin yksek sesle konuşması bir yandan da iyi olmuştur ne dersin olmsuz düşünme hemen

Maşaşllah nice 10 lu senelere tatlım ..ahh o çiçek yok mu insanı ne çok zora sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…