- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
selam iyi akşamlar kızlar diizim bittim koştum buraya napıyorsunuz bakalım
Ay nihancım uçmuşsuun
Kıyamam sana ben, tamam el verdim sana
Ayakkabıda sizi de yazayım evet hehe , ayakkabımda yer kalır inşaAllah
yok kız o kadar degil sadece tam yasınayy inşallah canım cogumuz gideriz o vakit
Bizde nisan mayıs evleniyoruz diye dolanıyoruz ama bakalım ne olacak :26: Allah'ım sen bizi ve 2014-2015 gelinlerini hatta tüm evlenmek isteyenleri utandırma :26:
hangi dizi izleniyor bakalım
Eveeet leyla oldum ben kuzum
Liste kabarık anlaşılan erkekleri damadınkine yazın
valla babama bu ara yaşımı baya vurgulamıştım sudan sebeplerle umarım işe yarar
Ayyyyyyyyyyy sizin düğün bu nisan mayıs mı olcak edam hadi inşallah
İnşallah canım öyle istiyoruz inşallah kredide sorun olmazsa kasım gibi cekilecek bugün akbanka sorduk erilir kredi bi sorunu yoksa dedi borc falan..bakalım babası 2 gün sonra gidecek ziraat bankasına inşallah olur istedigimiz rakamlarsonraaa babama annem gecen yine sormus eda evlenicem derse verirmiyiz demiş oda yası geldi tabi vericez demiş..annem ya yabancı olursa bizden olmazsa damat demiş babamda kısmetinde kim varsa o olacak biz ne dersek diyelim demiş Allah'ım ne olur nereli oldugunu ögrendiginde böyle karsılasın :26:
Güneşi beklerken kanal d ' de bitti. Şşimdidien pazar gününü bekliyorum
Maşallah kız nisan maysa ne kaldı :)Uumarım istediğiniz tarihte olur .
Kiralık evden bahetnişsin bend eişyerinde can sıkıntısından kiralık evlere baktım haha :)
Dedim kafayı yiyiorum galiba
ayakkabının altına benide yazz
selam iyi akşamlar kızlar diizim bittim koştum buraya napıyorsunuz bakalım
Niye endişe diyorsunu ki , baban ne güzel söylemiş annene , baba bazı şeylerin farkında galiba sanki canım?
İlk başta olumsuz olabilir tatlım emin ol nereli olması ile olmuyor , herkeste ilk başta bir tepki gösteriliyor sonrasında herşey tatlıya bağlanıyor sıkma canını.
İnşallah canım öyle istiyoruz inşallah kredide sorun olmazsa kasım gibi cekilecek bugün akbanka sorduk erilir kredi bi sorunu yoksa dedi borc falan..bakalım babası 2 gün sonra gidecek ziraat bankasına inşallah olur istedigimiz rakamlarsonraaa babama annem gecen yine sormus eda evlenicem derse verirmiyiz demiş oda yası geldi tabi vericez demiş..annem ya yabancı olursa bizden olmazsa damat demiş babamda kısmetinde kim varsa o olacak biz ne dersek diyelim demiş Allah'ım ne olur nereli oldugunu ögrendiginde böyle karsılasın :26:
bizim ev çok kücük canım yengemler eski komsular falan biliyor ve bize geldiklerinde konu acılıyo hele yengem aşırı sesli konusur o konusurken kesin nereli oldugunu ögrendi gibide geliyor aslında ama belkide pc deydi o an daldı duymadı.ama dedigim gibi odalar cok yakın ev kücük oldugundan gizli iş cevrilmez evde:44: evde cok konusma geciyo bilmiyorum sadece anneme arada soruyo varmı diye annemde evet diyo
ama bana birsey sorar diye ödüm kopuyo :18: hatta bugün 1. yıldönümümüzdüsevdicek bana cicek aldı nereye koyacagımı bulamadım yer yok saka gibi :26: yarın görünce sorarsa ne derim ben :18:
inşallah olur canım, bak verilir demiş banka. Baban da ne güzel demiş, tebirk ediyorum valla
Benim babam da anlasa ya artık büyüdüğümüSen gönlünü ferah tut canım, her şey çok kolay olacak inşallah.
pazar yeni bölüm mübir-iki bakmıstım ona
İnşallah canım ya inşallah
Yok canım bak tek degilsinben eş dosta 1. çeyiz ev eşyası tavsiyesinde bulunurum 2. kiralık daire ciddi anlamda gecen komsu gelip sordu sen takip edersin bize kiralık daire lazım diye ne yapayım can sıkıntısı nette bi kk bi bloglar sonra emlak sitelerini gezerim ankaraya bile bakıyorum ne güzel evler var uyguna ama merkeze uzakmı ki :44:
bizim ev çok kücük canım yengemler eski komsular falan biliyor ve bize geldiklerinde konu acılıyo hele yengem aşırı sesli konusur o konusurken kesin nereli oldugunu ögrendi gibide geliyor aslında ama belkide pc deydi o an daldı duymadı.ama dedigim gibi odalar cok yakın ev kücük oldugundan gizli iş cevrilmez evde:44: evde cok konusma geciyo bilmiyorum sadece anneme arada soruyo varmı diye annemde evet diyo
ama bana birsey sorar diye ödüm kopuyo :18: hatta bugün 1. yıldönümümüzdüsevdicek bana cicek aldı nereye koyacagımı bulamadım yer yok saka gibi :26: yarın görünce sorarsa ne derim ben :18:
Tamam canııımm
İyiyiz decemberciiim , sen nasılsın , ben birazdan çıkacağım... eşyalarımı topluyorum artık
2 hafta okula gidip geleceğim için fırsatım olmayacak bir daha... çok değişik bir duygu
ben iyiyim hastaydım cumartesiden beri girmeedim buraya
AAAA seni düğüne 1 ay kalmışşşşş maşallah üzülme canım bak sevdiğinle olacaksın sana ait evin herşey sana ait. ne güzel duygular.
ayy yakınmış da yıldönümlermiz, mutlulukla nice yıllara canım. Ben daha çok oldu sanıyordum. Yarin nereli ki? neden sorun yapar sence? Çiçek de çok zor oluyor ben de güllerimi saklayamamıştım, kutlu doğum için verdiler demiştim yakındı da
bizim pc de aynı ama bizimki çok eski degil 2-3 yıllıkkızlar kaçırdım konuyu acccık sanırım
pc takılıp kalıyo, format atmam gerek,yada uğraşmayıp pencereden aşağı atmam gerek artık
ama maşallah koçum benim iyi çaLıştı,ağzı olsada konuşsa ne çektiğini
ben yatıyorum kızlar,kanım ısındı bu akşam topiğe,adada yalnız bırakmadınız beni
inşallah 1 gün daha bitiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?