2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet 1 ay var canım

İnşaAllah hem ağlar hem giderim durumu

daha senin kınanı yaacağız burda bir yere gitmek yok getir aney kınayı

adet canım yapılcak bişey yok .

sende mutlusu yok ağlamak yerine bugünlerin tadını çıkar

Yok yok sakladım çok şükür, tabi annem hiç inanmadığını belirten bir bakış atmıştı o ayrı Teşekkür ederim ayrıcaa
Canım anladığım kadarıyla baban çok şükür anlayışlı. Merak etme güzel düşün güzel olsun inşallah.

Kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum, az önce de deprem oldu gibi sanki korktum açıkçası:18: Uyumaya çalışayım:18: İyi geceler

aaa calıkusu diye dizi vardı bi ara trt1 demi neydi sanki :44:
off canım orada kiralar baya pahalı bizim onun yarısı kadar bulmamız lazım oda büyük ihtimal gop alibeyköy gazi buralardan birinde :44: sevdigiminde evi ablası abisi hep oralarda ama bence sorun yok cünkü karısan insanlar gibi durmuyorlar gece cok zor olur canım benim sevdicekte sabahlamalara kalıyor bazen ama mecbur evimizde kalıcaz hadi bir gidersin iki gidersin hepte olmaz ki
yok kız kiraları uygun güzel evler bulunca mutlu oluyorum vayy be hayat o kadarda zor degil diyorum kendimi kandırmaca için kullanıyorum yani

ay edamm
bende öyleydim koyacak yer yoktu, bir baktım annem aldı çiceği gidiyo, babam görmesin diye bahçeye ektii

nee çektik bee
ilahi annen iyi akıl etmiş ama helal olsun bak bizim bahcemizde yok
annem gibi konustun oda eskileri anlatırken ne cektik bee der

kadında bi ses var masallah inşallah kolay olur hersey aslında bakma bu zamana kadar ne kadarda olsa annemde zorlandım cok direttim 7-8 ay ugrastım anca anca alıstı valla
hee ya cokda güzel oluyorlar ama eve acıklama kısmı zor

İnşallah iş ciddiye binincede öyle olur :18:
Allah korusun canım iyi uykular sana

Bilmiyorm ama sanki öyle bir şey hatırlıyorum canım.

Ffayriye oyanacak bu diizide bakalım , geçen sezon da bir dizi vardı tutmadı galiba.

Evet pahalı ama ondan aşağı fiyatı evlerde kötü canım ya hiç beğenmedim. bakalım nasıl olacak.

sevdiğimin hiç masrafı yok ne sigara ne alkol . gezmeye bile çıkmıyor arkadaşlarıyla . masrafımız olmaz diye konuşuyoruz :)

uamrım uygun fiyatlarda ev buluruz. SENİN SEVGİLİN NE İŞ YAPIYOR CNIM ?

Yok canım onun dediğine bakma gitmem zaten ,

umarım ablaları hep öyle olur.kötütlükten bir şey çıkmıyor ne kadar iyi olurlarsa bizde o şeklde onlara iyi oluruz .

Ablası biraz meraklı gibi geldi bana . Telefonda konuşurken ne yediniz nerdesinz felan sorular sordu durdu bende hiç sevmem oysaki böyle şeyleri. dışardayız yani ne etcen yediğimizden içtiğimizden :) yemeğinin adına varana kadar düşün yani

TUTUMLU HESAPLI DAVRANDIKTAN SONRA SORUN OLMAZ CANIM .

Son düzenleme:

Aman diziler zaten lütfen 2 sezonu gecmesin sıkıyor sonra ama sonunuda merak ettiginden izliyorsun
Maaş durumu falan iyiyse sorun yok tabi canım sen calısıyormuydun ?
Altın imaltında calısıyor canım
tabi canım ya arada gidilir ama oda arada insan evlindigini yuvası oldugunu bilmeli
Eneem yok bizimki sadece edaya selam söyle yada ver bide onunla konusayım der nasılsın iyimisin öyle ama nazar degmesin :26:
Tabi canım ya sevdigiminde bi tek azalttıgı sigarası var çok şükür baya azaldı bide bırakırsa hayırlısıyla

dediğin giibi sıksa da yine de izleniyor kışın yapcak bişeyin olmuyor

İiyi çok şükür bende çalışıyorum çok şükür sözlşeme finansl yönetim olarak tatlım.

Mesafe her daim iyidir , fazla samimi olduğunda bişey çıkıyor onu olşuturamamk adına fazla görüşmememk iyi

ne güzel , biz daha yeniyiz o aşamaya gelmedik yakındır gelmemiz , benimkinin akrabaları felan biliyor faceden saolsun ilşki duurmu profil resmini benimle beraber olan resmi koydu

Öyle olsun canımı yesin hahha ablası samimi olmak istiyor da olabilir bilemem tabi tanımadan önyargılı olmak ta iyi değil ,

Bırakır inşallah canım . en önemliis sağlığı açısından çok iyi olur tabi bir de keseyi düşünmek lazım

Haklısın canım mesafe konusunda ne kadar iyi olsada cok yakın olunca sorfun oluyor Allah korusun
ne kadar oldu 2 ay oldu mu canım ? yakında tanısmayada baslarsın inşallah canım
Tabi canım ya hem saglık hem kese

kötü olmamak adına mesafe :)

21 temmuzdan beri beraber canım

Kısmet tatlım haırlısıysa olur inşallah

nasıl verdin peki canım ya bende veriyorum ama biraz yavaş sanırım 3 hafta oldu bugün tam 3.700gr vermiş bulunuyorum buna da şükür herçi hftada 1 kilo vermeye razıyım da geçen hafta vemem durdu önerilerinizi alabilirim kızlarr

canım benim emeğine sağlık üşenmemiş yazmışsın sağol
karşı koyamadığım bi yiyecek yok açcaam herşey benim için en güzel yiyecek olabiiyor ama çikolataya dayanamıyorum dedğin gibi bitter çikolata ile o işi halledebilirim kahvenin yanında
mesela ekmeksiz hiç bişey yemezdim illaki ekmek olacak hayatımda ama onu bıraktım daha doğrusu tam buğday yiyorum
bulamasam da yemeği sade yiyorum buna alıştım ki benim için en zor aşama buydu
çay olarakta biberiye çayı içiyorum canım hem bağırsakları çalıştırıo hemde yağ yakıcı
günde 2 litre suyumu içebiliyorum çok şükür
ara öğünlerimi mutlaka yiyorum özellikle öğle ile akşam arası yoğurt veya meyva falan
böyle yapıyorum bende bu sefer vermek istiyorum gerçekten kendimi mutlu hissetmem için bu şart :26:
gerçi şuan regli olduğum için tartı da +1 gözüküyorum bu da canımı çok sıkıyor

Son düzenleme:
kötü olmamak adına mesafe :)

21 temmuzdan beri beraber canım

Kısmet tatlım haırlısıysa olur inşallah

mesafe konusuna her anlamda katılıyorum tatlım....hem ev olarak uzak hem de yaklaşım olarak mesafeli olmak başlangıçta kocanın ebeveynlerine en mantıklısı...bence kendi annene bile çok yakın(mesela aynı apartman)oturmamak lazım...ne gerek var, evli evinde, köylü köyünde mutlu olsun..:)

İnşallah sonradan yok demezler :26:
Babalarımızı bir araya getirelim diyecegim ama bu sefer benim babam yas konusunda babanı ikna edecegine baban babamı vazgecirirmiş

Ay ne fena oluurrrrrr... Yok yok hiç riske atmayalım seni

ay edamm
bende öyleydim koyacak yer yoktu, bir baktım annem aldı çiceği gidiyo, babam görmesin diye bahçeye ektii

nee çektik bee

Ayy buna çok güldüm valla tutku saksı çiçeği alsınlar bize ancak onu idare edebiliriz. Yazık ama bize yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…