- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Evet 1 ay var canım
İnşaAllah hem ağlar hem giderim durumu
Sağol canım sizede imşallahevettt görüştüm enişte için kk ya yazdıgın mesajı banada öyle geliyo bugün soruyorum acaba yanlıs mı hesap yaptık sanki 3-5 yıl gecmis gibi diye Ben karabük sevdigim tunceli canım mezhep konusunu annem basta sorun yaptı şükür şimdi düzeldi işte inşallah babam yapmaz :18:
Bende düşündüm ama önemli günde yok ortada yolda dagıttılar desem yemezkiinşallah sormaz yazık olmus senin ciceklere koparıp saklasaydın keske benmde inşallah güzel kurur
Evet canım normalde bugündü , fakat yeni dizi çalıkuşu başlıyor gününü değiştirmişler, zaten şu dizileirn gnlerini değiştirdiklerinde sinir oluyorum ya.
İiiyiyimiş o zaman tek olmadığıma sevindim ya :) bend ehep öyleyim biliyor musun kafayı yiceksin diyor annem
Maltepede baktım evlere 1,500 -.1,200 tl diyor . Sevgilimde beylerbeyinde oturalım diyor.ablası orada oturuyor . sahili çok güzel diyor herkes çok beğeniyor . Fakat ben ablasına yakın oturmak istemiyorum herkesden uzakta olmak , mesafeli olmak istiyorum.
Gerçi dün bunu da konuştuk Bben evde tek kalmaya korkuyorum o da biliyor . 4 -12 vardiyası var şu anda kimi zaman gece 12 sabah 8 olduğunda ben uyuyamam , sabah sabah ederim :18:O da diyor ablama gider kalırsın işte diyor oldu dedim . Ben okmeydanında da oturmak istemiyorum sevmiyorum buraları , buraların kirası 1000 tl , buraya bu kadar verdikten sonra gider karşıda otururum mis giib deiz havası alıırm sahilde yürürüm sevdiğimle diyorum . bu ev işi de çok zoröuş , şu anda evlerin fiyatları bu kadar yüksekken 1-2 sene nasıl olur bilmem :26:
ankarada ne var canım tanıdığınız felan mı anlamdım?
ilahi annenay edamm
bende öyleydim koyacak yer yoktu, bir baktım annem aldı çiceği gidiyo, babam görmesin diye bahçeye ektii
nee çektik bee
nereli olduğunu biliyordur bence , bak ne güzel babanda biliyor sorun etme , aslında bazı şeyler, bir şeylere sebeb olur yengenin yksek sesle konuşması bir yandan da iyi olmuştur ne dersin olmsuz düşünme hemen
Maşaşllah nice 10 lu senelere tatlım ..ahh o çiçek yok mu insanı ne çok zora sokuyor
Yok yok sakladım çok şükür, tabi annem hiç inanmadığını belirten bir bakış atmıştı o ayrıTeşekkür ederim ayrıcaa
Canım anladığım kadarıyla baban çok şükür anlayışlı. Merak etme güzel düşün güzel olsun inşallah.
Kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum, az önce de deprem oldu gibi sanki korktum açıkçası:18: Uyumaya çalışayım:18: İyi geceler
aaa calıkusu diye dizi vardı bi ara trt1 demi neydi sanki :44:
off canım orada kiralar baya pahalı bizim onun yarısı kadar bulmamız lazım oda büyük ihtimal gop alibeyköy gazi buralardan birinde :44: sevdigiminde evi ablası abisi hep oralarda ama bence sorun yok cünkü karısan insanlar gibi durmuyorlargece cok zor olur canım benim sevdicekte sabahlamalara kalıyor bazen ama mecbur evimizde kalıcaz hadi bir gidersin iki gidersin hepte olmaz ki
yok kız kiraları uygun güzel evler bulunca mutlu oluyorum vayy be hayat o kadarda zor degil diyorumkendimi kandırmaca için kullanıyorum yani
kadında bi ses var masallah inşallah kolay olur hersey aslında bakma bu zamana kadar ne kadarda olsa annemde zorlandım cok direttim 7-8 ay ugrastım anca anca alıstı valla
hee ya cokda güzel oluyorlar ama eve acıklama kısmı zor
Bilmiyorm ama sanki öyle bir şey hatırlıyorum canım.
Ffayriye oyanacak bu diizide bakalım , geçen sezon da bir dizi vardı tutmadı galiba.
Evet pahalı ama ondan aşağı fiyatı evlerde kötü canım ya hiç beğenmedim. bakalım nasıl olacak.
sevdiğimin hiç masrafı yok ne sigara ne alkol . gezmeye bile çıkmıyor arkadaşlarıyla . masrafımız olmaz diye konuşuyoruz :)
uamrım uygun fiyatlarda ev buluruz. SENİN SEVGİLİN NE İŞ YAPIYOR CNIM ?
Yok canım onun dediğine bakma gitmem zaten ,
umarım ablaları hep öyle olur.kötütlükten bir şey çıkmıyor ne kadar iyi olurlarsa bizde o şeklde onlara iyi oluruz .
Ablası biraz meraklı gibi geldi bana . Telefonda konuşurken ne yediniz nerdesinz felan sorular sordu durdu bende hiç sevmem oysaki böyle şeyleri. dışardayız yani ne etcen yediğimizden içtiğimizden :) yemeğinin adına varana kadar düşün yani
TUTUMLU HESAPLI DAVRANDIKTAN SONRA SORUN OLMAZ CANIM .
Aman diziler zaten lütfen 2 sezonu gecmesin sıkıyor sonra ama sonunuda merak ettiginden izliyorsun
Maaş durumu falan iyiyse sorun yok tabi canım sen calısıyormuydun ?
Altın imaltında calısıyor canım
tabi canım ya arada gidilir ama oda arada insan evlindigini yuvası oldugunu bilmeli
Eneem yok bizimki sadece edaya selam söyle yada ver bide onunla konusayım der nasılsın iyimisin öyle ama nazar degmesin :26:
Tabi canım ya sevdigiminde bi tek azalttıgı sigarası var çok şükür baya azaldı bide bırakırsa hayırlısıyla
dediğin giibi sıksa da yine de izleniyor kışın yapcak bişeyin olmuyor
İiyi çok şükür bende çalışıyorum çok şükür sözlşeme finansl yönetim olarak tatlım.
Mesafe her daim iyidir , fazla samimi olduğunda bişey çıkıyor onu olşuturamamk adına fazla görüşmememk iyi
ne güzel , biz daha yeniyiz o aşamaya gelmedik yakındır gelmemiz , benimkinin akrabaları felan biliyor faceden saolsun ilşki duurmu profil resmini benimle beraber olan resmi koydu
Öyle olsun canımı yesin hahha ablasısamimi olmak istiyor da olabilir bilemem tabi tanımadan önyargılı olmak ta iyi değil ,
Bırakır inşallah canım . en önemliis sağlığı açısından çok iyi olur tabi bir de keseyi düşünmek lazım
Haklısın canım mesafe konusunda ne kadar iyi olsada cok yakın olunca sorfun oluyor Allah korusun
ne kadar oldu 2 ay oldu mu canım ? yakında tanısmayada baslarsın inşallah canım
Tabi canım ya hem saglık hem kese
kötü olmamak adına mesafe :)
21 temmuzdan beri beraber canım
Kısmet tatlım haırlısıysa olur inşallah
Canım kilo mu vermeye çalışıyosun sen
Tiroid hastası olarak kilo vermem çok zordu benim
Amaaaa geçen sene 15 kilo verdim 73 ten 58e düştüm
4 aydır da sabit 58 kiloyum maşallah
5 daha vericem tamamımOnda da kasmıyorum kendimi çünkü yeni dolap yeniledim tekrar yenilemem zor olabilir
Günaydınnn kızlarrr
Yeni gelinler gelmiş hoşgelmişler
Heyecan ve karışıklık bende bi arada biraz başımı dinledim o yüzden gelip okuyup gittim
Mutella canım başın sağ olsun, emin ol bu çektiklerinin kefareti olucak öteki tarafta suan daha rahat ve daha huzurlu
Elimizden gelen son görev ona bol bol dua etmek, bunu yaptıkça o zaten çok huzurlu olucaktır
hım haftada bir kilo çok iyi bir başlangıç..
o zaman başlıyoruz
* ilk önce asla asla asla yasak demeyeceksin yemeklere,çünkü aklın hep yasaklarda olur
* sürekli yemeyi sevdiğin yemekleri söyliceksin bana ona göre yediricem sana
* kış geliyo bimde 5 i bir yerde lipton çay satılıyor ve kilo vermeye oldukca etkili
* bol su tüket,içecekler miğdende çok yer kapladığından açlığını bastırır. günde 1 bardak şekersiz nescafe, dilediğin kadar light kola tüketebilirsin,meyve suyundan kaçın derim
* meyve yediğinde yanında muhakkak süt ürünü kullan şekerini alır meyvenin. Örneğin 1 adet elma ve 1 çay bardağı yarım yağlı süt
* muhakkak çorba iç her gün
* ekmeğini kepekliye veya tam tahıllıya çevir daha çabuk doyduğunu göreceksin
* çayda şekerini yavaaş yavaş azalt çayı şekerli içiyorsan günde 1 bardağı sakın geçme ciddi kalori
ilk aşamada bunları halledelim daha sonra gün içindeki hareketlerine geleceğiz
Şimdi sana kahvaltı önerisi veriyorum
1 salatalık bir domates 1-2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta bitki çayı ve yeşillik tarzı şeyler güne iyi bir başlangıç olur
kahvaltıdan 2 saat sonra bir kaç kaşık yoğurt ve meyve yiyebilirsin
öğlen yemeğinde az yağlı etli bir yemek ve çorba
ara öğünde tekrar nescafe ve bir kaç parça bitter çikolata ye ki tatlı krizleri biraz yatışsın
akşam yemeğinde salata sebze yemeği ve ekmek ye
daha sonra acıkınca süt ve meyveye yönel tatlım
karşı koyamadığın yiyecek varsa benimle paylaş onları da listeye sokalım
]
kötü olmamak adına mesafe :)
21 temmuzdan beri beraber canım
Kısmet tatlım haırlısıysa olur inşallah
İnşallah sonradan yok demezler :26:
Babalarımızı bir araya getirelim diyecegim ama bu sefer benim babam yas konusunda babanı ikna edecegine baban babamı vazgecirirmiş
ay edamm
bende öyleydim koyacak yer yoktu, bir baktım annem aldı çiceği gidiyo, babam görmesin diye bahçeye ektii
nee çektik bee
Ay ne fena oluurrrrrr... Yok yok hiç riske atmayalım seni
Ayy buna çok güldüm valla tutkusaksı çiçeği alsınlar bize ancak onu idare edebiliriz. Yazık ama bize yaaa
Kimse yok muuu
ben varım geldim ama cıkıyorum hastaneye gidicem sonuclarımı almaya :26:
ben varım geldim ama cıkıyorum hastaneye gidicem sonuclarımı almaya :26:
Edacım geçmiş olsun, haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?