2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Şu sıralar vermen biraz azalır durur canım mevsimsel birşey en çok mart nisan ayından sonra vermeye başlarsın. Çünkü vücud otomatik olarak korumaya alıyo kendini üşümemek için eritmiyo yağları.
Ben bişey yapmadım tatlım, dikkat ettim yediklerime abartmadım, ekmeği kestim, akşam 7 den sonrada bişey yemedim sadece su içtim canım.
Gece 11 ile 3 arası bütün hücreler yenilenir, 11 olmadan saat uyudum, güzel uykumu aldım,
Böyle verdim kısa sürede canım haa birde sakın diyet yapıyorum diye şartlama kendini,
O zaaman veremezsin psikolojik olarakta hazır olmazsın canım.
Sürekli tartılma, haftada 1 gün belirle o gün tartıl sadece canım.

Ne sonucuu noldu sana, ay ben çok geri kaldım

Edacım geçmiş olsun, haberdar et bizi

Tatlım ne olmuş ki? :26:

Aldım sonucları gezdim geldim
Sağol Nihanım
Boncuk kuzum çok şükür birseyim yok ama aşırı sac dökülmem var sanırım birazda stresime baglıymıs herseyi takıyorum tabi kafaya daha önce kansızdım ben ilac kullanmıstım ama yine saclarım dökülmeye devam etii şimdiki sonuc iyi cıktı sadece bir kutu kansızlıgım için hap verdi doktor birde sacım için krem gecende vermşişti krem şampuan falan böyle işte cok şükür tek saglık sorunum bu ayy bide dökülüyo diye üzülürken daha cok dökülüyor sanırım

Oh hadi çok şükür, Allah dert keder, hastalık vermesin kimseye...
edaaa bir elbisem var benim, daha hiç giymedim ama üstümde çok hoş duruyor aslında ve mankendekinden daha uzun duruyor. Aile arasında söz için uygun mu sence bu?

Amin canım hastalık zor
Bence gayette uygun canım zaten söz için abartılı olmaması daha güzel çünkü istemede aynı anda olacak Hele birde yakıstı diyorsun daha ne olsun
Vayyy be bizimde söz elbisesi bakma günlerimiz gelmişmiiiiii bende bugün siyah bi elbise denedim ama begenmedim inşallah planlarımız tutarda sözümüz olur kuzum

Edam çok sevindim beğenmeneee
Söz nişan ayrı olsun istediğimiz için nişana daha şık bir elbise alırım dedim. Peki sence buna böyle düz eşarp mı yakışır yoksa böyle fuşya filan farklı renk düz eşarp da güzel olur mu ne dersin? Lacivert herkese yakışmıyor ben de deneyemedim daha

Ve eveeeeet bizim de bugünlerimiz inşallah geldi kuzum, bir yanım deli gibi korkup babam izin vermez dese de çok istiyorum olmasınııııııı. Ya güzel bir elbise bulsam yeni bir şey de alayım diyorum ama bulamıyorum:18:

Bence düz lacivert bu resimdeki gibi güzel durmus sarı ile güzel gider tektaş falan o bakımdan yani tabi bu arada sarı altın mı istiyorsun beyaz mı :44:

napıonuz canlarım benim artık evlenen yada elele gezen çiftler hiç dikkatimi çekmiyor üzülmüyorum eskisi gibi değilim bu noırmal bir duurm mu anormal bir durum mu anlamış değilim :44: memleketten ayrıldığımdan beri bir garip duygular içindeyim

Bence düz lacivert bu resimdeki gibi güzel durmus sarı ile güzel gider tektaş falan o bakımdan yani tabi bu arada sarı altın mı istiyorsun beyaz mı :44:

kesinlikle sarı alın. sevdiğim bana teklif edecek diye gitmiş pırlanta almış kaç ay oldu ben sözleneli hiç sevmiyorum yüzüğümü pırlantalar gümüşten farksız nişan olduğu anda asla takmayacam tek taşımı halbuki hayalimdi tek taşla alyansı üstüste takmak.

Son düzenleme:

Bence uygun canım tabi aklımda kalır diyorsan bakınırsın bayrama kadar inşallah verirlerr :18:
üzülme zaten canım seviyorsun seviliyorsun inşallah evlenip mutlu olacagımız günlerde gelecek

İşte o kıza lacivert yakışmış Yüzüme sarı gider mi onu da bilmiyorum
Canım tektaşı şimdiye dek hep beyaz altın istiyorum diyordum ama sanki gümüş gibi duruyor yıllardır taktığım yarin aldığı gümüş bir yüzüğüm var zaten tek taş olmasa da kalpli şık bir şey. Bir de ben alyansı mı da sarı beyaz belki yeşil altın karışık istiyorum. Sanırım sarı altın alacağım. Şimdiki sarılar da eski sarılar gibi değil güzel tonları Sence?

Aynı şeyi düşünüyoruz canım. Ben de parmağımda deneyene kadar hep beyaz altın diyordum ama yok gümüş gibiler. Sarı altın içimi ısıttı sanki kanım kaynadı yaa
Sen de üzülme bence insan zamanla alışıyor uzaklığa. Tabi üzülüyosun, özlüyosun o ayrı ama her zaman ağlayacak durumda olmuyoruz ki, aşk uzakta da olsa mutlu da edebilmeli

Haklısın canım bide sarı altın bayana cok yakısıyo hic olmadı sende bu teklif yüzügü yazık hep takmıyım bide sarı alalım de bende severim ikisini bi arada

Sanada yakısır bence dene canım yakın zamanda
Kesinlikle sarı canım ben hep sarı severim zaten normal günlük bijuteri takılarımda cogu sarı
Dedigin gibi sarılar eskisi gibi degil bende sapsarı sevmem ama biraz daha acık olanlar yeşil mi oluyor onlar güzel tektasıda dümdüz sipariş verdim klasik sarı sadece tek tası olsun siparisi sevdigime verdim inşallah zamanı gelince istedigim gibi alır

mutluyum şükür canım ya geride kaldı üzülmelerim falan bencede sarının tonları var sapsarı değilde güzel sarılar var yani kesinlikle gümüş gibi beyaz altın. hiçte beğenmiyorum sevdiğime demedim görümcemle konuşmuştum benle yaşıt o oda iyiliğini düşündük iyisini takalım dedik falan filan dedi. sarılar en fazla 500 tl onlar vermiş 2 milyar ama nefret ediyorum nişan olduğunda sarı tek taş aldırmak istesemde ayıp olur sanırım evlenince ancak aldırabilirim sevdiğime

Aynen öyle edacım çok yakışıyor bence de. Birkaç yüzüğüm var sarı ve ne bileyim onları takınca sıcak bir mutluluk duyuyorum ben
Ben de hep düz modellere bakıyorum çok modelli olanların alyansla uyumu zor oluyor ve ben de birarada takmak istiyorum biri bi elimde biri bi elimde olmasın diyorum. Kaç gündür model bakıyorum bak şunları beğendim

Hepsi cok güzel canım ama en cok sonuncuyu begendim bide tası çok minik büyürse daha güzel tam istedigim gibi çok haklısın abartılı tektaslar sade güzel ama alyansla birleşince itici geliyor bana

Nefret etme canım sonuçta sevdiğin almış, çok özel bir şey. Evlenince istediğini de alır sıkma canını

Hepsi cok güzel canım ama en cok sonuncuyu begendim bide tası çok minik büyürse daha güzel tam istedigim gibi çok haklısın abartılı tektaslar sade güzel ama alyansla birleşince itici geliyor bana

Evet tekken çok hoş modeller var gerçekten canım. ben de ilki parmağımda nasıl duracak çok merak ediyorum, alyansla güzel durur mu? 2. sinin de taşı kare olsaydı gerçi o zaman böyle güzel olur mu onu da bilemedim:26: En sondaki de çok ince ama çok zarif dediğin gibi birazcık büyük olsaymış. Karar veremiyorum aşka bir model göndermeliyim ama hangisiii

Canım kusura bakma yemek yapıyorum o yüzden hemen cevap yazamadım
ilkinin yanında sarı altın kısımları olmayan var yani sadece minik taslar görünüyor onlarda cok zrif oluyor canım kuyumcunun önüne gecin ayyy nede güzelmiş de hatta ben bi gün denemek istiyorum gerci sahte olanlarını takıcıda deniyorum onlar bile mutlu ediyo insanı

Kolay gelsin canım,aslında ne zaman alacağız ne yapacağız onu da bilemiyorum doğrusu. Aşk ordan alsın öyle gelsin birlikte alamayız diyoruz ama ben denemeden nasıl alacağım yaa şimdi 2 gün kalcaklar ya. Bir gece tanışma olacak. Ertesi akşam isteme ama o sabah diyemem ki babama biz yüzük almalıyız çıkalım diye. Nasıl olcak?
1.nin dediğin gibi modeller beyaz altında çok hoş d sarı altında bulamadım bir türlü:26:

Bir de bu hoşuma gitti zarif sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…