nasıl verdin peki canım ya bende veriyorum ama biraz yavaş sanırım 3 hafta oldu bugün tam 3.700gr vermiş bulunuyorum buna da şükür herçi hftada 1 kilo vermeye razıyım da geçen hafta vemem durdu önerilerinizi alabilirim kızlarr
canım benim emeğine sağlık üşenmemiş yazmışsın sağol
karşı koyamadığım bi yiyecek yok açcaam herşey benim için en güzel yiyecek olabiiyor ama çikolataya dayanamıyorum dedğin gibi bitter çikolata ile o işi halledebilirim kahvenin yanında
mesela ekmeksiz hiç bişey yemezdim illaki ekmek olacak hayatımda ama onu bıraktım daha doğrusu tam buğday yiyorum
bulamasam da yemeği sade yiyorum buna alıştım ki benim için en zor aşama buydu
çay olarakta biberiye çayı içiyorum canım hem bağırsakları çalıştırıo hemde yağ yakıcı
günde 2 litre suyumu içebiliyorum çok şükür
ara öğünlerimi mutlaka yiyorum özellikle öğle ile akşam arası yoğurt veya meyva falan
böyle yapıyorum bende bu sefer vermek istiyorum gerçekten kendimi mutlu hissetmem için bu şart :26:
gerçi şuan regli olduğum için tartı da +1 gözüküyorum bu da canımı çok sıkıyor
Ne sonucuunoldu sana, ay ben çok geri kaldım
Edacım geçmiş olsun, haberdar et bizi
Tatlım ne olmuş ki? :26:
Amin canım hastalık zorOh hadi çok şükür, Allah dert keder, hastalık vermesin kimseye...
edaaa bir elbisem var benim, daha hiç giymedim ama üstümde çok hoş duruyor aslında ve mankendekinden daha uzun duruyor. Aile arasında söz için uygun mu sence bu?
Eki Görüntüle 806918
Amin canım hastalık zor
Bence gayette uygun canım zaten söz için abartılı olmaması daha güzel çünkü istemede aynı anda olacakHele birde yakıstı diyorsun daha ne olsun
Vayyy be bizimde söz elbisesi bakma günlerimiz gelmişmiiiiiibende bugün siyah bi elbise denedim ama begenmedim inşallah planlarımız tutarda sözümüz olur kuzum
Amin canım hastalık zor
Bence gayette uygun canım zaten söz için abartılı olmaması daha güzel çünkü istemede aynı anda olacakHele birde yakıstı diyorsun daha ne olsun
Vayyy be bizimde söz elbisesi bakma günlerimiz gelmişmiiiiiibende bugün siyah bi elbise denedim ama begenmedim inşallah planlarımız tutarda sözümüz olur kuzum
Edam çok sevindim beğenmeneee
Söz nişan ayrı olsun istediğimiz için nişana daha şık bir elbise alırım dedim. Peki sence buna böyle düz eşarp mı yakışır yoksa böyle fuşya filan farklı renk düz eşarp da güzel olur mu ne dersin? Lacivert herkese yakışmıyor ben de deneyemedim daha
Bence düz lacivert bu resimdeki gibi güzel durmussarı ile güzel gider tektaş falan o bakımdan yani tabi bu arada sarı altın mı istiyorsun beyaz mı :44:
Ve eveeeeet bizim de bugünlerimiz inşallah geldi kuzum, bir yanım deli gibi korkup babam izin vermez dese de çok istiyorum olmasınııııııı. Ya güzel bir elbise bulsam yeni bir şey de alayım diyorum ama bulamıyorum:18:
üzülme zaten canım seviyorsun seviliyorsun inşallah evlenip mutlu olacagımız günlerde geleceknapıonuz canlarımbenim artık evlenen yada elele gezen çiftler hiç dikkatimi çekmiyor üzülmüyorum eskisi gibi değilim bu noırmal bir duurm mu anormal bir durum mu anlamış değilim :44: memleketten ayrıldığımdan beri bir garip duygular içindeyim
Bence düz lacivert bu resimdeki gibi güzel durmussarı ile güzel gider tektaş falan o bakımdan yani tabi bu arada sarı altın mı istiyorsun beyaz mı :44:
kesinlikle sarı alın. sevdiğim bana teklif edecek diye gitmiş pırlanta almış kaç ay oldu ben sözleneli hiç sevmiyorum yüzüğümü pırlantalar gümüşten farksıznişan olduğu anda asla takmayacam tek taşımı halbuki hayalimdi tek taşla alyansı üstüste takmak.
Haklısın canım bide sarı altın bayana cok yakısıyokesinlikle sarı alın. sevdiğim bana teklif edecek diye gitmiş pırlanta almış kaç ay oldu ben sözleneli hiç sevmiyorum yüzüğümü pırlantalar gümüşten farksıznişan olduğu anda asla takmayacam tek taşımı halbuki hayalimdi tek taşla alyansı üstüste takmak.
Sanada yakısır bence dene canım yakın zamandaİşte o kıza lacivert yakışmışYüzüme sarı gider mi onu da bilmiyorum
Canım tektaşı şimdiye dek hep beyaz altın istiyorum diyordum ama sanki gümüş gibi duruyor yıllardır taktığım yarin aldığı gümüş bir yüzüğüm var zaten tek taş olmasa da kalpli şık bir şey. Bir de ben alyansı mı da sarı beyaz belki yeşil altın karışık istiyorum. Sanırım sarı altın alacağım. Şimdiki sarılar da eski sarılar gibi değil güzel tonlarıSence?
Aynı şeyi düşünüyoruz canım. Ben de parmağımda deneyene kadar hep beyaz altın diyordum ama yok gümüş gibiler. Sarı altın içimi ısıttı sanki kanım kaynadı yaa
Sen de üzülme bence insan zamanla alışıyor uzaklığa. Tabi üzülüyosun, özlüyosun o ayrı ama her zaman ağlayacak durumda olmuyoruz ki, aşk uzakta da olsa mutlu da edebilmeli
Haklısın canım bide sarı altın bayana cok yakısıyohic olmadı sende bu teklif yüzügü yazık hep takmıyım bide sarı alalım de bende severim ikisini bi arada
Sanada yakısır bence dene canım yakın zamanda
Kesinlikle sarı canım ben hep sarı severim zaten normal günlük bijuteri takılarımda cogu sarı
Dedigin gibi sarılar eskisi gibi degil bende sapsarı sevmem ama biraz daha acık olanlar yeşil mi oluyor onlar güzeltektasıda dümdüz sipariş verdim klasik sarı sadece tek tası olsun siparisi sevdigime verdim inşallah zamanı gelince istedigim gibi alır
Aynen öyle edacım çok yakışıyor bence de. Birkaç yüzüğüm var sarı ve ne bileyim onları takınca sıcak bir mutluluk duyuyorum ben
Ben de hep düz modellere bakıyorum çok modelli olanların alyansla uyumu zor oluyor ve ben de birarada takmak istiyorum biri bi elimde biri bi elimde olmasın diyorum.Kaç gündür model bakıyorum bak şunları beğendim
Eki Görüntüle 806954
Eki Görüntüle 806957
Eki Görüntüle 806960
Eki Görüntüle 806962
mutluyum şükür canım ya geride kaldı üzülmelerim falanbencede sarının tonları var sapsarı değilde güzel sarılar var yani kesinlikle gümüş gibi beyaz altın. hiçte beğenmiyorum sevdiğime demedim görümcemle konuşmuştum benle yaşıt o oda iyiliğini düşündük iyisini takalım dedik falan filan dedi. sarılar en fazla 500 tl onlar vermiş 2 milyar ama nefret ediyorum nişan olduğunda sarı tek taş aldırmak istesemde ayıp olur sanırım evlenince ancak aldırabilirim sevdiğime
Hepsi cok güzel canım ama en cok sonuncuyu begendim bide tası çok minik büyürse daha güzel tam istedigim gibiçok haklısın abartılı tektaslar sade güzel ama alyansla birleşince itici geliyor bana
Evet tekken çok hoş modeller var gerçekten canım. ben de ilki parmağımda nasıl duracak çok merak ediyorum, alyansla güzel durur mu? 2. sinin de taşı kare olsaydı gerçi o zaman böyle güzel olur mu onu da bilemedim:26: En sondaki de çok ince ama çok zarif dediğin gibi birazcık büyük olsaymış.Karar veremiyorum aşka bir model göndermeliyim ama hangisiii
Canım kusura bakma yemek yapıyorum o yüzden hemen cevap yazamadım
ilkinin yanında sarı altın kısımları olmayan var yani sadece minik taslar görünüyor onlarda cok zrif oluyorcanım kuyumcunun önüne gecin ayyy nede güzelmiş de hatta ben bi gün denemek istiyorum gerci sahte olanlarını takıcıda deniyorum onlar bile mutlu ediyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?