- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Ayy buna çok güldüm valla tutkusaksı çiçeği alsınlar bize ancak onu idare edebiliriz. Yazık ama bize yaaa
oldukçaa mantıkLıı
ama bunnda tadı böyle yaa,azcık adrenalin yaşıyoruz fena mı
ben artık eve rahatla getirebiliyorum, ne tadı kalıyo ne tuzu
Bizimle de olmuyor kiGizli olsa deert olmasa dert
Tutkuuu eklediğim tektaşları gördün mü sence nasıllar?
gördüm kuzum 3. çok beğendim, kk ya girince pc donuyo çok,o yüzden resimli şeyi alıntı yapamadım :S
sonuncuyun önündeki güzeldi,3. sanırım o.
benimkininde kenarları küçük taşlı,ama sanki o küçük taşlı yerler karardı sanki, birde biraz genişti benimki alyansla komik durdu birz
o küçük taşlıları bir düşün derim,yani alma derim:26:
birde alyansım türk altını(biraz daha açık sarı),tek taşım bg altını (daha kapalı) nasıl komik duruyo görsen,elime bakasım gelmiyo
Yaaa bak bunu duymamıştım ben canım, kararmasını da istemem haliyle. Geniş olmasını istemiyorum ben de. Ellerimde küçük rahat da olmaz alyansla takınca. Alyansı sonra alcaz umarım öyle ton farklılıkları olmaz
selam kızlar ben geldim nasılsınız
söz yüzüğünüde,nişan yüzüğünüde alırken ben nerdeydim acaba diye hep kara kara düşünürüm hala
o an hepsini beğeniyosun ama sonra.. bedava verseler takmam durumuna geliyo işler
ama buna şükür,yüzükmü yüzük,aşkla,huzurla takabiliyosan daha güzel duruyo parmağında :)
normalde erkeklerin yanından geçerken çok sıkılıyodum ben,ama şimdi böyle olunca ne bileyim rahatladım çok şükür,gururlana gururlana dolanıyorum etrafta
hoş geldin canıım,
Kolay gelsin canım,aslında ne zaman alacağız ne yapacağız onu da bilemiyorum doğrusu. Aşk ordan alsın öyle gelsin birlikte alamayız diyoruz ama ben denemeden nasıl alacağım yaaşimdi 2 gün kalcaklar ya. Bir gece tanışma olacak. Ertesi akşam isteme ama o sabah diyemem ki babama biz yüzük almalıyız çıkalım diye. Nasıl olcak?
1.nin dediğin gibi modeller beyaz altında çok hoş d sarı altında bulamadım bir türlü:26:
Bir de bu hoşuma gitti zarif sanki
Eki Görüntüle 806993
selam canlarımm napıonuz nasılsınıza101 'e bişiler gelmiş gazetede gördüm dikiş kutusu beğendim gittim baktım bildiginiz metal kutuymuş gazetede ahşap bölmeleri olan bişi gibi gözüküodu neyse işte dikiş kutusu diye gittim 2 bıçak aldım rooc un tanesi 4 tl ama mükemmel kaçırmayın farklı bişi bıçak kısmı seramik gibi ve çiçekliii
Heh sonunda bi site sakini geldio dikiş kutusu için daha önce bende gitmiştim resimdekiyle alakası yok çok iyi yapmıssın canım o bıcaklar baya keskin hatta bizde onun gibi ama markası neydi bilmiyorum 2 bıcak var iyikide almısız kocaman bıcaklar bile onun gibi kesmiyor ve 2-3 yıl olmustur alalı ben hic büyük bıcak kullanmam hatta ceyizede almasam diyorum 3 tane farklı ebatta rooc var eger ihtiyac duyarsam evlenince alırım diyorum ama bakalım güler güle kullan canım bıcaklarını elini kesmeden inşallah
inşallah kesmeden kullanırım evet ya alakası yok ama english home da mukemmel dikiş kutuları var aklında olsun oradan alacam bu gidişle ama hep erteliyorum ondan daha mühim şeyler var diye ya beğendiğim nescafe takımları hep 50 60 normal mi sizce? uyguna da var ama sade eski modeller
ben almam belkide canım zaten bi makas igne 2 de ipligim olsa sökük dikmek için yeterhaklısın eksik o kadar fazla kii mesela hangi model canım ? biraz fazla tabi ben ancak çok çok çok begendiysem alırım sanırım :44:
benimde kızartma tenceresi aklımda ama nasıl almalıyım bilmiyorum :44: nescafe fincanı 1 takım alsan yeter zaten canım yemek takımının içindede var nasılsa hediyede gelir böyle seylerçiçekli böcekli modeller canım renkli olanlar pahalı genelde hep ya araştırmalarıma göregerçi bu ay karar verdim bir kızartma tenceresi, bir nescafe takımı, birde çay takımı seti alacam
hosgelmis o site sakini
ne güzeller bunlar böyleellerine saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?