2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy arkadaşlar balayına maldivlere gitti öldüm bittim mahvoldummmm netten araştırdım pahalı sanırım :18: ama gece hayatı falan yok ıssız başbaşasın sessiz sakin doğa harikası tam balayılık yer vize de yok içim gittiiiiii

Ayy buna çok güldüm valla tutku saksı çiçeği alsınlar bize ancak onu idare edebiliriz. Yazık ama bize yaaa

oldukçaa mantıkLıı

ama bunnda tadı böyle yaa,azcık adrenalin yaşıyoruz fena mı
ben artık eve rahatla getirebiliyorum, ne tadı kalıyo ne tuzu

oldukçaa mantıkLıı

ama bunnda tadı böyle yaa,azcık adrenalin yaşıyoruz fena mı
ben artık eve rahatla getirebiliyorum, ne tadı kalıyo ne tuzu

Bizimle de olmuyor ki Gizli olsa deert olmasa dert
Tutkuuu eklediğim tektaşları gördün mü sence nasıllar?

kimse yokmuu- muu -muu -mu-mu-u-u-u..

ben geLdiimm- diimm-dim-imm-m-m..

sesimi duyaan varmııı -armıı --mıı -mııı-ııı

bana geldilerr yineee-- nee- neee- eee neneee

Bizimle de olmuyor ki Gizli olsa deert olmasa dert
Tutkuuu eklediğim tektaşları gördün mü sence nasıllar?

gördüm kuzum 3. çok beğendim, kk ya girince pc donuyo çok,o yüzden resimli şeyi alıntı yapamadım :S

sonuncuyun önündeki güzeldi,3. sanırım o.

benimkininde kenarları küçük taşlı,ama sanki o küçük taşlı yerler karardı sanki, birde biraz genişti benimki alyansla komik durdu birz
o küçük taşlıları bir düşün derim,yani alma derim
:26:

birde alyansım türk altını(biraz daha açık sarı),tek taşım bg altını (daha kapalı) nasıl komik duruyo görsen,elime bakasım gelmiyo

Yaaa bak bunu duymamıştım ben canım, kararmasını da istemem haliyle. Geniş olmasını istemiyorum ben de. Ellerimde küçük rahat da olmaz alyansla takınca. Alyansı sonra alcaz umarım öyle ton farklılıkları olmaz

söz yüzüğünüde,nişan yüzüğünüde alırken ben nerdeydim acaba diye hep kara kara düşünürüm hala
o an hepsini beğeniyosun ama sonra.. bedava verseler takmam durumuna geliyo işler
ama buna şükür,yüzükmü yüzük,aşkla,huzurla takabiliyosan daha güzel duruyo parmağında :)
normalde erkeklerin yanından geçerken çok sıkılıyodum ben,ama şimdi böyle olunca ne bileyim rahatladım çok şükür,gururlana gururlana dolanıyorum etrafta

selam kızlar ben geldim nasılsınız

hoş geldin canıım,

Sanırım bazı şeyler planlandığı gibi gitmiyor, ne kadar ince düşünür, titizlenirsen o kadar sorun çıkıyor ben buna inanıyorum artık. Bir de üstüne heyecan, stres biniyor.. Hiç kolay işler değil yani. İnşallah o gururu, heyecanı, mutluluğu biz de yaşarız

Günaydın canlarım aksam gelemedim malesef

Canım bide dün aksam tam annemde eve geldi yemek yiyecekler diye kalan yemekleri nasıl hızlı yaptımmm o yüzden kk ya giremedim kusura bakma tekrar :26:
Canım o alsada olur ama hic olmadı babana baska birsey uydurur cıkarsın ama evlilik teklifindede kız secmiyor yüzügü o yüzden sorun olmaz benim sevdigim calıstıgı yerden alır arada tektaş yapıyorlar orada %10-15 bile olsa indirim oluyor en azından o yüzden ben secemem sadece sipariş veririm
evet canım bu modelde cok güzel ama en güzeli sade riski 0 gerci buda sade ve güzel

selam canlarımm napıonuz nasılsınız a101 'e bişiler gelmiş gazetede gördüm dikiş kutusu beğendim gittim baktım bildiginiz metal kutuymuş gazetede ahşap bölmeleri olan bişi gibi gözüküodu neyse işte dikiş kutusu diye gittim 2 bıçak aldım rooc un tanesi 4 tl ama mükemmel kaçırmayın farklı bişi bıçak kısmı seramik gibi ve çiçekliii

Heh sonunda bi site sakini geldi o dikiş kutusu için daha önce bende gitmiştim resimdekiyle alakası yok çok iyi yapmıssın canım o bıcaklar baya keskin hatta bizde onun gibi ama markası neydi bilmiyorum 2 bıcak var iyikide almısız kocaman bıcaklar bile onun gibi kesmiyor ve 2-3 yıl olmustur alalı ben hic büyük bıcak kullanmam hatta ceyizede almasam diyorum 3 tane farklı ebatta rooc var eger ihtiyac duyarsam evlenince alırım diyorum ama bakalım güler güle kullan canım bıcaklarını elini kesmeden inşallah

inşallah kesmeden kullanırım evet ya alakası yok ama english home da mukemmel dikiş kutuları var aklında olsun oradan alacam bu gidişle ama hep erteliyorum ondan daha mühim şeyler var diye ya beğendiğim nescafe takımları hep 50 60 normal mi sizce? uyguna da var ama sade eski modeller

ben almam belkide canım zaten bi makas igne 2 de ipligim olsa sökük dikmek için yeter haklısın eksik o kadar fazla kii mesela hangi model canım ? biraz fazla tabi ben ancak çok çok çok begendiysem alırım sanırım :44:

çiçekli böcekli modeller canım renkli olanlar pahalı genelde hep ya araştırmalarıma göre gerçi bu ay karar verdim bir kızartma tenceresi, bir nescafe takımı, birde çay takımı seti alacam

çiçekli böcekli modeller canım renkli olanlar pahalı genelde hep ya araştırmalarıma göre gerçi bu ay karar verdim bir kızartma tenceresi, bir nescafe takımı, birde çay takımı seti alacam
benimde kızartma tenceresi aklımda ama nasıl almalıyım bilmiyorum :44: nescafe fincanı 1 takım alsan yeter zaten canım yemek takımının içindede var nasılsa hediyede gelir böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…