2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba canım, önemli değil tahmin ettim zaten. Orda çok zor olacak ama burdan almaya çalışıcaz sanırım canım ya...Bakayım modelleri görünce napcam, aklım karışacak kesin.

Oyyy bunlar ne şirin böyle canım yaaa... MAşallah sana. Ya tatlım biliyo musun benim sözüm olabilir kurbandaaaaa... Acaba kurabiye siparişi mi versem sana beeeennn

iyiyim canım sen nasılsın

Ben de iyiyim canım akşama misafir var da yemek yapıyoruz annemle

Aaa canım çok sevindimm ne zaman belli olduu?
Kuzum sipariş edersen seve seve yaparım nişan kurabiyelerini. Zaten aynı şehirdeyiz, bulup konuşabiliriz istersen?

Tatlım kesin değil ama babam dışında herkes kurbanda hemfikir.O da kabul ederse inşallah olur.. İsteme ve söz olcak, şubatta veya baharda da nişan olacak Allah nasip ederse. Çoook heyecanlıyım. 2 günlüğüne gelecekler ve muhtemelen bayramın dördüncü günü söz olur. Sözde çok az olacağız, ablam bile gelemeyecek bu yüzden 30-40 tane düşünüyorum en fazla, az bir miktar mı senin için sorun olur mu? Ben şu an orda değilim ama göreve geldim ya. Buluşup konuşma çok iyi olurdu ama bayramda geleceğim ancak yani yapabilmen için sürede lazım sana haliyle

Son düzenleme:

Canım benim inşallah olur çok sevindim yaa

Hic umulmadık modelde begenilebilir o gün

ohh canım bende şimdi işlere koyulacagım babam gece calıstıgı için ancak uyandı kahvaltı edip cıktılar annemler bende evi süpür siltoz al ardından yemek yap dünden kalan patates köfte hemde fırında pilav, cok azda cacık var bugünde kendim için kabak yemegi ve evdekiler için ilk defa deneyerek mücver yapıcam bide salata yaparım bugün cok alakasız oldu menüm biliyorum ama gecen pazar annemde bende pazara cıkamadık ve evde olanları bitiriyorum ayy kendimi evli ve cocuklu gibi hissettim

Haha evet öyle gibi olmuş
Ama ne güzel en azından ne yapacağını biliyorsun ben olsam evde makarna yapar geçerim
Mücver yapmışlığım vardır ama hakkımı yemeyim şimdi

Haha evet öyle gibi olmuş
Ama ne güzel en azından ne yapacağını biliyorsun ben olsam evde makarna yapar geçerim
Mücver yapmışlığım vardır ama hakkımı yemeyim şimdi

yok kuzum yaparsın sen ki o kurabiyeleri yapan insan
Aferim sana ben ilk yapıcam bakalım nasıl olacak bi komsumuzun su gibi olurdu inşallah öyle olmaz

yok kuzum yaparsın sen ki o kurabiyeleri yapan insan
Aferim sana ben ilk yapıcam bakalım nasıl olacak bi komsumuzun su gibi olurdu inşallah öyle olmaz

Teşekkür ederim utanıyorum ama
Yap da koy fotoğrafını
Ben şimdi gidiyorum canım anneme yardım edeyim biraz, öptüm seni

selam kızlar

topik neden sessiz gerçi iş,okul,çeyiz koşturmaları

akşama da ben yokum Allahımın izniyle kısa bi erzurum yapıpğ geleceğim tek ders sınavına gireceğim

şimdiden hoşçakalın kızlar dua etmeyi unutmayın kızlar

İki kelime öğrendim diye havamı atarım hemen

Tatlım İzmir' e hazırlıklar için mi gideceksin? Çeyizin hazır mı bakiyiiim var mı bir ihtiyacın yardım edebileceğimiz bir şey?

sen evlendikten sonra biz seninle nasıl görüşeceğiz ya

Şu dersi verip de kurtulursun artık inşaAllah canım ya :26:

Okul açılınca topik sessizleşti, ben de bu sene baya yoğunum ya, iyi oluyor ama günler böyle çabuk geçiyor

Kurbanda sözün olabilir miii
Ciddi misin sen süper olur inşaAllah olurr canım ya

ben de balayına maldivlere gitmeyi düşünüyorum yaa arkadaşların memnun kalmışlar mı ki? orası %100 müslüman olan bir ülke olduğu için faydaları olur diye düşünüyorum

yemek konusunda fln sıkıntı çekmeyiz diye düşündüm

inşallah verebilirim dişi yaa resmen 1 senemi yedi adam

yola cıkmadın mı daha canım?
bizim de arızalı bir hocamız varmış millet onun yüzünden mezun olamıyormuş son sene son dönem dersi bir de
ben de şimdiden kara kara düşünüyorum napacağım diye

hoca 84 yaşında millet ölsün diye dua ediyor ya
- ben öyle bir şey düşünmüyorum tabi -

Kurbanda sözün olabilir miii
Ciddi misin sen süper olur inşaAllah olurr canım ya

Eveeeettt inşallah ben sözlendim diye gelip yazarım size bayramda belkiii
Cici cici çiçeğimi filan paylaşırıııııııııııımm
Dua edin bana olur mu? Çoook ihtiyacım var.

yok yaa ölsün diye dua edemem adamın çoluğu çocuğu var bana yaşattıklarını onlarda misli misli çeksin

Eveeeettt inşallah ben sözlendim diye gelip yazarım size bayramda belkiii
Cici cici çiçeğimi filan paylaşırıııııııııııımm
Dua edin bana olur mu? Çoook ihtiyacım var.

Ah canım hemen canlı canlı dua edeyim inşaAllah hayırlısıyla kurbanda sözlenirsin (âmin)
bayrama da 1aydan az kaldı amaaa

yok yaa ölsün diye dua edemem adamın çoluğu çocuğu var bana yaşattıklarını onlarda misli misli çeksin

çok beddua alıyordur o adam

--------

kızlar benim çıkmam gerek öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…