- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydın canlarım aksam gelemedim malesef
Canım bide dün aksam tam annemde eve geldi yemek yiyecekler diye kalan yemekleri nasıl hızlı yaptımmmo yüzden kk ya giremedim kusura bakma tekrar :26:
Canım o alsada olur ama hic olmadı babana baska birsey uydurur cıkarsınama evlilik teklifindede kız secmiyor yüzügü o yüzden sorun olmaz benim sevdigim calıstıgı yerden alır arada tektaş yapıyorlar orada %10-15 bile olsa indirim oluyor en azından o yüzden ben secemem sadece sipariş veririm
evet canım bu modelde cok güzel ama en güzeli sade riski 0gerci buda sade ve güzel
iyiyim canım sen nasılsın
Merhaba canım, önemli değil tahmin ettim zaten. Orda çok zor olacak ama burdan almaya çalışıcaz sanırım canım ya...Bakayım modelleri görünce napcam, aklım karışacak kesin.
Oyyy bunlar ne şirin böyle canım yaaa... MAşallah sana. Ya tatlım biliyo musun benim sözüm olabilir kurbandaaaaa... Acaba kurabiye siparişi mi versem sana beeeennn
Ben de iyiyim canım akşama misafir var da yemek yapıyoruz annemle
Aaa canım çok sevindimm ne zaman belli olduu?
Kuzum sipariş edersen seve seve yaparım nişan kurabiyelerini. Zaten aynı şehirdeyiz, bulup konuşabiliriz istersen?
Tatlım kesin değil ama babam dışında herkes kurbanda hemfikir.O da kabul ederse inşallah olur.. İsteme ve söz olcak, şubatta veya baharda da nişan olacak Allah nasip ederse. Çoook heyecanlıyım. 2 günlüğüne gelecekler ve muhtemelen bayramın dördüncü günü söz olur. Sözde çok az olacağız, ablam bile gelemeyecek bu yüzden 30-40 tane düşünüyorum en fazla, az bir miktar mı senin için sorun olur mu? Ben şu an orda değilim ama göreve geldim ya. Buluşup konuşma çok iyi olurdu ama bayramda geleceğim ancak yani yapabilmen için sürede lazım sana haliyle
Merhaba canım, önemli değil tahmin ettim zaten. Orda çok zor olacak ama burdan almaya çalışıcaz sanırım canım ya...Bakayım modelleri görünce napcam, aklım karışacak kesin.
Oyyy bunlar ne şirin böyle canım yaaa... MAşallah sana. Ya tatlım biliyo musun benim sözüm olabilir kurbandaaaaa... Acaba kurabiye siparişi mi versem sana beeeennn
Ben de iyiyim canım akşama misafir var da yemek yapıyoruz annemle
Aaa canım çok sevindimm ne zaman belli olduu?
Kuzum sipariş edersen seve seve yaparım nişan kurabiyelerini. Zaten aynı şehirdeyiz, bulup konuşabiliriz istersen?
Hic umulmadık modelde begenilebilir o gün
ohh canım bende şimdi işlere koyulacagım babam gece calıstıgı için ancak uyandı kahvaltı edip cıktılar annemler bende evi süpür siltoz al ardından yemek yapdünden kalan patates köfte hemde fırında pilav, cok azda cacık var bugünde kendim için kabak yemegi ve evdekiler için ilk defa deneyerek mücver yapıcam bide salata yaparım bugün cok alakasız oldu menüm biliyorum ama gecen pazar annemde bende pazara cıkamadık ve evde olanları bitiriyorum ayy kendimi evli ve cocuklu gibi hissettim
Haha evet öyle gibi olmuş
Ama ne güzel en azından ne yapacağını biliyorsun ben olsam evde makarna yapar geçerim
Mücver yapmışlığım vardır ama hakkımı yemeyim şimdi
yok kuzum yaparsın sen ki o kurabiyeleri yapan insan
Aferim sana ben ilk yapıcam bakalım nasıl olacak bi komsumuzun su gibi olurdu inşallah öyle olmaz
Teşekkür ederim utanıyorum ama
Yap da koy fotoğrafını
Ben şimdi gidiyorum canım anneme yardım edeyim biraz, öptüm seni
Canım almancacı mı oldun başımıza , gute nacht diye de hava atmışsıın
Aman öğren öğren geç olmadan iyi oluyor bir kaç dil bilmek ...
Evet çok az kaldı , haftaya izmire gidiyorum , her şey şaka gibi geliyor hala , gelinliğimi aldığımda ancak inanacağım galiba
Canımmmm evet çok az kaldıııı , dualarlaa gidiyoruuummmmmm
Sorma tatlım az kaldı , elhamdülillah bu günleri de gördük , ben evlenikten sonra gelemeyeceğim buraya , evimde internet olamayacak maalesef :2: Şimdi fırsatım varken giriyorum inşaAllah , heyecanlarımı da paylaşıyorum şu an canım benim....
Ve yakında güzel haberlerle geleceğini söylemişsiiiiiinnnn
Hadi bakalım sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah hayırlısını versiiiiinnnn
Hehehe , canım canıım , benim üzüldüğüm buraya gelemeyeceğim ,, ancak annemlere gidince
Ah aahhh, kim bilir neler olacak ben yokken ,
Amin güzel dualarına tatlımm , bakarsın gelirsin Edirne'ye hı ? Bi şansını dene canım
selam kızlar
topik neden sessiz gerçi iş,okul,çeyiz koşturmaları
akşama da ben yokum Allahımın izniyle kısa bi erzurum yapıpğ geleceğim tek ders sınavına gireceğim
şimdiden hoşçakalın kızlar dua etmeyi unutmayın kızlar
ayy arkadaşlar balayına maldivlere gitti öldüm bittim mahvoldummmm netten araştırdım pahalı sanırım :18: ama gece hayatı falan yok ıssız başbaşasın sessiz sakin doğa harikası tam balayılık yer vize de yok içim gittiiiiii
Şu dersi verip de kurtulursun artık inşaAllah canım ya :26:
Okul açılınca topik sessizleşti, ben de bu sene baya yoğunum ya, iyi oluyor ama günler böyle çabuk geçiyor
inşallah verebilirim dişi yaa resmen 1 senemi yedi adam
Kurbanda sözün olabilir miii
Ciddi misin sen süper olur inşaAllah olurr canım ya
yola cıkmadın mı daha canım?
bizim de arızalı bir hocamız varmış millet onun yüzünden mezun olamıyormuş son sene son dönem dersi bir de
ben de şimdiden kara kara düşünüyorum napacağım diye
hoca 84 yaşında millet ölsün diye dua ediyor ya
- ben öyle bir şey düşünmüyorum tabi-
Eveeeettt inşallah ben sözlendim diye gelip yazarım size bayramda belkiii
Cici cici çiçeğimi filan paylaşırıııııııııııımm
Dua edin bana olur mu? Çoook ihtiyacım var.
yok yaa ölsün diye dua edemem adamın çoluğu çocuğu var bana yaşattıklarını onlarda misli misli çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?