2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ah canım hemen canlı canlı dua edeyim inşaAllah hayırlısıyla kurbanda sözlenirsin (âmin)
bayrama da 1aydan az kaldı amaaa

--------

kızlar benim çıkmam gerek öpüldünüz

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah sağ ol canım.
Eveeet ben de gün sayıyorum çok şükür

Kızlarr on dakika oldu yüregime bisey saplandı sanki içimde bi acı var kk da bi arkadasın yazını okudum annesinin ölümünü anlatıyordu ondan mı oldum acaba sanki ev beni bogmaya basladı

Kızlarr on dakika oldu yüregime bisey saplandı sanki içimde bi acı var kk da bi arkadasın yazını okudum annesinin ölümünü anlatıyordu ondan mı oldum acaba sanki ev beni bogmaya basladı

Hayırdır inşallah canım ya, la havle çek bolca. Ya Vasi Ya Latif de iyiymiş. Allah rahmet eylesin o arkadaşa da sabır versin çok zor.

Hayırdır inşallah canım ya, la havle çek bolca. Ya Vasi Ya Latif de iyiymiş. Allah rahmet eylesin o arkadaşa da sabır versin çok zor.

sagol canım ögrendigim iyi oldu yapıyım ayy hersey denk düşer ya dedim Allah kourusun sevdigimemi birsey oldu oda aradıgınız numaraya ulasılamıyot demezmi hicde olmaz öyle çok korktum bi daha aradım çok şükür caldı iyiymiş sanırım o yazıdan oldu aynen canım Allah sabır versin

Ben de öyle korkarım arada evham yaparım. Bazen insanın içine kasvet çöküyor işte. Hadi iyi ool

selaam cannnlarım beniiim

edam geçmiş olsun kuzum,Rabbim sabır versin inşallah bu durumda olanlara

fazla fazla okuma öyle şeyler canım, benimde her zaman içimi sıkar öyle şeyler,hemen yakınımdakilere bağlarım o olayı,dediğin gibi sonrada üst üste gelir herşey.

sağ oLsunlar

nihanım sen nasıLsın canım

Tutkucum meraba aslında çıkmıştım forumdan ama seni görünce selam vermek istedim napıyosun kuzum

hatta almanca sorayım Was machst du? Oldu mu

Ben de öyle korkarım arada evham yaparım. Bazen insanın içine kasvet çöküyor işte. Hadi iyi ool
İyi olayım dimi ama olamıyorum ne yapsam acep :44:ceyizlere baktım yine gecmedi düşün o kadar

Amin canım
Evet artık bi derdim var kısmına falan bakmayacagım eskiden cok okurdum şimdi azaltım ne zaman okusam içim daralıyo
sen ne yapıyorsun ne var ne yok

İyiyim galiba canım daha doğrusu heyecanlıyım, babamla konuşcaklardı bugün haber bekliyorum gerildim sanki:18::18::18:
Sen nasılsıın?

ayyy ne zaaman konusacaklar bak ögrenince mutlaka yaz gece bile olsa gir yaz meraklandırma bizi :18:

İyiyim galiba canım daha doğrusu heyecanlıyım, babamla konuşcaklardı bugün haber bekliyorum gerildim sanki:18::18::18:
Sen nasılsıın?
ayy canım benimm inşallah tatLıya bağlanır kuzum,böyle beklemekte en zoru zaten.
hadi güzel haberlerle gell

nihanın babasııı bey amcaa sende olumlu cevap ver,bak hepimiz meraktan çatlıyorz burdaa

Tutkucum meraba aslında çıkmıştım forumdan ama seni görünce selam vermek istedim napıyosun kuzum

hatta almanca sorayım Was machst du? Oldu mu

oo dişii dişii danke gut meine schatze.
Wie geht es dir?

Yaa benimde içime sanki bir öküz oturdu kızlar
Gülsem mi ağlasam mı bilemediğim bir modda geziniyorum öyle boş boş.
Şu an hiçbir yere sığamıyorum. Meraktan öleceğim yaa..
Nolcak babam ne tepki verecek. Yine hayır der gibi geliyor
Off bunaldım.
Sözde kurabiye dağıtalım en azından diyorum, nişanda başka şeyler olabilir belki.
Kalpli modellere bakıyorum bulamadım da güzel bir şey

Amin canım
Evet artık bi derdim var kısmına falan bakmayacagım eskiden cok okurdum şimdi azaltım ne zaman okusam içim daralıyo
sen ne yapıyorsun ne var ne yok

iyilik canım ne oLsun..
dizi seyredicem biraz, bilgisayarla uğraşmaktan gözlerimde hal kalmadı,azcık uzaktan bakayım

Es geht mir gut danke :

Kuzum cevap yaz diye bekledim çıkayım biraz ders çalışayım

Auf wiedersehen, tschüss

benim öküzün arkadasıdır
Bende merak ediyorum valla canım ne olacak hayırlısıyla :18: kurabiye için mi kalpli canım

iyilik canım ne oLsun..
dizi seyredicem biraz, bilgisayarla uğraşmaktan gözlerimde hal kalmadı,azcık uzaktan bakayım

aaa nereye tutku ya sohbet edicez

Es geht mir gut danke :

Kuzum cevap yaz diye bekledim çıkayım biraz ders çalışayım

Auf wiedersehen, tschüss

beklettim kuzum,kusuruma bakma.
çalış çalış canım,hadi senide everecez inşallah

(bir almanca bir türkçe , yaşasın dil öğrenmece) unutmuşum iyice ya

hadi canım tschüss

benim öküzün arkadasıdır
Bende merak ediyorum valla canım ne olacak hayırlısıyla :18: kurabiye için mi kalpli canım

canım tüm gün telefon karıştırıyorum, akşamda pc gözlerim gitti resmen buna şükür ama acıyo çok
uğrarım yine uyumadan:101:

Ay tutku hiç güleceğim yoktu valla yaa babam sizleri görse şöyle bir koro eşliğinde evet de amcaaa derdiniz

.....................
Kızlar bu kısmı şimdi yazıyorum, yazarken telefon geldi. Babamla konuşmuşlar ve babam hayır demiş. Başka hiçbir şey yok. Hayır demiş

beklettim kuzum,kusuruma bakma.
çalış çalış canım,hadi senide everecez inşallah

(bir almanca bir türkçe , yaşasın dil öğrenmece) unutmuşum iyice ya

hadi canım tschüss

pratik yaparız işte senle bak iyi ki almanca öğreniyorum

tatlım görünce çıkamadım çok üzüldüm
offf baba off
Karşı tarafında gururu kırılmıştır artık onlara da yazık değil mi sürekli red ediliyorlar

benim öküzün arkadasıdır

Evet edacım kurabiye için kalpli modeller arıyorum. Sizin beğendiğiniz, bildiğiniz modeller var mı?
Off ikiye bölünmüş durumdayım,bir yanım ağlıyo bir yanım hala kurabiye hayali kuruyo dengem bozuldu az önce ağladım aşkı aradım ağlaya ağlaya konuştum, o sakinleştirdi seni alıcam diyo ama işte babam da vermiyor. Bu onlara ikinci hayır diyişi yaa

Ben de çok üzüldüm canım yani olmazsa napıcam bilmiyorum ben yarimden vazgeçemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…