Ah canım hemen canlı canlı dua edeyim inşaAllah hayırlısıyla kurbanda sözlenirsin (âmin)
bayrama da 1aydan az kaldı amaaa
--------
kızlar benim çıkmam gerek öpüldünüz
Kızlarr on dakika oldu yüregime bisey saplandı sanki içimde bi acı varkk da bi arkadasın yazını okudum annesinin ölümünü anlatıyordu ondan mı oldum acaba sanki ev beni bogmaya basladı
Hayırdır inşallah canım ya, la havle çek bolca. Ya Vasi Ya Latif de iyiymiş. Allah rahmet eylesin o arkadaşa da sabır versin çok zor.
sagol canım ögrendigim iyi oldu yapıyım ayy hersey denk düşer ya dedim Allah kourusun sevdigimemi birsey oldu oda aradıgınız numaraya ulasılamıyot demezmi hicde olmaz öyle çok korktum bi daha aradım çok şükür caldı iyiymiş sanırım o yazıdan oldu aynen canım Allah sabır versin
Kızlarr on dakika oldu yüregime bisey saplandı sanki içimde bi acı varkk da bi arkadasın yazını okudum annesinin ölümünü anlatıyordu ondan mı oldum acaba sanki ev beni bogmaya basladı
selaam cannnlarım beniiim
nihanım sen nasıLsın canım
edam geçmiş olsun kuzum,Rabbim sabır versin inşallah bu durumda olanlara
fazla fazla okuma öyle şeyler canım, benimde her zaman içimi sıkar öyle şeyler,hemen yakınımdakilere bağlarım o olayı,dediğin gibi sonrada üst üste gelir herşey.
sağ oLsunlar
İyi olayım dimi ama olamıyorum ne yapsam acep :44:ceyizlere baktım yine gecmedi düşün o kadarBen de öyle korkarım arada evham yaparım. Bazen insanın içine kasvet çöküyor işte. Hadi iyi ool
edam geçmiş olsun kuzum,Rabbim sabır versin inşallah bu durumda olanlara
fazla fazla okuma öyle şeyler canım, benimde her zaman içimi sıkar öyle şeyler,hemen yakınımdakilere bağlarım o olayı,dediğin gibi sonrada üst üste gelir herşey.
sağ oLsunlar
İyiyim galiba canım daha doğrusu heyecanlıyım, babamla konuşcaklardı bugün haber bekliyorum gerildim sanki:18::18::18:
Sen nasılsıın?
ayy canım benimmİyiyim galiba canım daha doğrusu heyecanlıyım, babamla konuşcaklardı bugün haber bekliyorum gerildim sanki:18::18::18:
Sen nasılsıın?
Tutkucum meraba aslında çıkmıştım forumdan ama seni görünce selam vermek istedim napıyosun kuzum
hatta almanca sorayımWas machst du? Oldu mu
İyi olayım dimi ama olamıyorum ne yapsam acep :44:ceyizlere baktım yine gecmedi düşün o kadar
Amin canım
Evet artık bi derdim var kısmına falan bakmayacagım eskiden cok okurdum şimdi azaltım ne zaman okusam içim daralıyo
sen ne yapıyorsun ne var ne yok
ayyy ne zaaman konusacaklar bak ögrenince mutlaka yaz gece bile olsa gir yaz meraklandırma bizi :18:
Amin canım
Evet artık bi derdim var kısmına falan bakmayacagım eskiden cok okurdum şimdi azaltım ne zaman okusam içim daralıyo
sen ne yapıyorsun ne var ne yok
ayy canım benimminşallah tatLıya bağlanır kuzum,böyle beklemekte en zoru zaten.
hadi güzel haberlerle gell
nihanın babasııı bey amcaa sende olumlu cevap ver,bak hepimiz meraktan çatlıyorz burdaa
oo dişii dişii danke gut meine schatze.
Wie geht es dir?
Yaa benimde içime sanki bir öküz oturdu kızlar
Gülsem mi ağlasam mı bilemediğim bir modda geziniyorum öyle boş boş.
Şu an hiçbir yere sığamıyorum. Meraktan öleceğim yaa..
Nolcak babam ne tepki verecek. Yine hayır der gibi geliyor
Off bunaldım.
Sözde kurabiye dağıtalım en azından diyorum, nişanda başka şeyler olabilir belki.
Kalpli modellere bakıyorum bulamadım da güzel bir şey
iyilik canım ne oLsun..
dizi seyredicem biraz, bilgisayarla uğraşmaktan gözlerimde hal kalmadı,azcık uzaktan bakayım
Es geht mir gut danke :
Kuzum cevap yaz diye bekledim çıkayım biraz ders çalışayım
Auf wiedersehen, tschüss
benim öküzün arkadasıdır
Bende merak ediyorum valla canım ne olacak hayırlısıyla :18: kurabiye için mi kalpli canım
aaa nereye tutku ya sohbet edicez
ayy canım benimminşallah tatLıya bağlanır kuzum,böyle beklemekte en zoru zaten.
hadi güzel haberlerle gell
nihanın babasııı bey amcaa sende olumlu cevap ver,bak hepimiz meraktan çatlıyorz burdaa
oo dişii dişii danke gut meine schatze.
Wie geht es dir?
beklettim kuzum,kusuruma bakma.
çalış çalış canım,hadi senide everecez inşallah
(bir almanca bir türkçe , yaşasın dil öğrenmece) unutmuşum iyice ya
hadi canım tschüss
Ay tutku hiç güleceğim yoktu valla yaa babam sizleri görse şöyle bir koro eşliğinde evet de amcaaa derdiniz
.....................
Kızlar bu kısmı şimdi yazıyorum, yazarken telefon geldi. Babamla konuşmuşlar ve babam hayır demiş. Başka hiçbir şey yok. Hayır demiş
benim öküzün arkadasıdır
Bende merak ediyorum valla canım ne olacak hayırlısıyla :18: kurabiye için mi kalpli canım
aaa nereye tutku ya sohbet edicez
pratik yaparız işte senle bak iyi ki almanca öğreniyorum
tatlım görünce çıkamadım çok üzüldüm
offf baba off
Karşı tarafında gururu kırılmıştır artık onlara da yazık değil mi sürekli red ediliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?