Ben de çok üzüldüm canım yani olmazsa napıcam bilmiyorum ben yarimden vazgeçemem
tamam canım o zaman yorma gözlerini görüşürüzcanım tüm gün telefon karıştırıyorum, akşamda pc gözlerim gitti resmenbuna şükür ama acıyo çok
uğrarım yine uyumadan:101:
Ay tutku hiç güleceğim yoktu valla yaa babam sizleri görse şöyle bir koro eşliğinde evet de amcaaa derdiniz
.....................
Kızlar bu kısmı şimdi yazıyorum, yazarken telefon geldi. Babamla konuşmuşlar ve babam hayır demiş. Başka hiçbir şey yok. Hayır demiş
nasıl yaaaEvet edacım kurabiye için kalpli modeller arıyorum. Sizin beğendiğiniz, bildiğiniz modeller var mı?
Off ikiye bölünmüş durumdayım,bir yanım ağlıyo bir yanım hala kurabiye hayali kuruyo dengem bozulduaz önce ağladım aşkı aradım ağlaya ağlaya konuştum, o sakinleştirdi seni alıcam diyo ama işte babam da vermiyor. Bu onlara ikinci hayır diyişi yaa
Yukarıda yazmışsın ikinci kez hayır demiş baban
valla benim sevgilim ben bi kere sorarım hayır derse bir daha sormam diyordu
yine de iyi anlayışlıymış sevgilin
ama üzüldüm ya uf baban neden hayır diyor ya sırf büyük kardeşlerin bekar diye mi
tamam canım o zaman yorma gözlerini görüşürüz
nasıl yaaaolsun pes etmek yok canım evet cevabı alana kadar devam sakın aglama nolur off ya insan tanısmaya kabul eder ama edecek eninde sonunda ve sonra sevecek
selam kızlarrr ben geldimmmmmmmm:) nasılsınız bakalım keyifler nasılllllllll
Rumeli Ekrem Ayağında Pembe Şalvar HD 2o13 - YouTube
bu güzel şarkıyla geldim sizlere haydi bakalım görelim elleri
Ama işte tanışmaya bile evet demiyor ki
Bir fırsat vermiyor, umursamıyor. Hemen olmaz deyip kapatıyor mevzuyu.
Napıcaz edam yaa
hosgeldin canımbugün alkıs yapsam olurmu nedense içimden oynamak gelmiyo
kendin konus canım o kactıkca sen peşinden git :44:
hosgeldin canımbugün alkıs yapsam olurmu nedense içimden oynamak gelmiyo
kendin konus canım o kactıkca sen peşinden git :44:
Babamla bu konularda aramızda bir mesafe vardır canım. Yani ben konuşamam bu durumu o bir şey demeden ki bu gidişle umursamadığı için bir şey diyeceği de yok. Tek dediği şey hayır
hoşbuldumm edammm
Olur olur tabiiiiyeter ki oturma :)
kız bizim kadına nazar mı degdi nedir oda durduk yere ben istemiyorum onunla evlenmeni dedineyse arada geliyolar kadına annen bi daha konusurmu sence canım belki oda sana atacak artık sen konus diye
şu işler bi yoluna girse hic oturmadan oynarım
kız bizim kadına nazar mı degdi nedir oda durduk yere ben istemiyorum onunla evlenmeni dedineyse arada geliyolar kadına annen bi daha konusurmu sence canım belki oda sana atacak artık sen konus diye
şu işler bi yoluna girse hic oturmadan oynarım
selam kızlarrr ben geldimmmmmmmm:) nasılsınız bakalım keyifler nasılllllllll
Rumeli Ekrem Ayağında Pembe Şalvar HD 2o13 - YouTube
bu güzel şarkıyla geldim sizlere haydi bakalım görelim elleri
Yaaaaaaaaaa noluyo anne babalara niye istemiyorlar. Nazar değmesin demiştik ama...Annem konuşacakmış ama sanmıyorum bir şeylerin değişeceğini, çok yoruldum
Hayırdır tatlım ne oldu?
Üzüntüden hoşgeldin diyemedim kii... Kusura bakma olur mu:26:
Valla bilmiyorum canım böyle olunca kendimi onların eşyası gibi hissediyorum sanki sahibim onlar ben sadece bir eşyayım istedilerine verir istemediklerinden alırlar :44: herkesin bi hayatı var tamam dünyaya getirdiniz ama bırakında bizde yuvamızı kurarken kendimiz secelim :44: mesela secim zamanı babam istedigi partiye oy vermemizi ister aksini söyleyince tartısma olur bende kararı bana bırakmıslar aksi olsaydı benim yerrime sen oy verirdin diyince bagırmaya baslar benim evimde yasıyorsunuz ben ne dersem o diyeyanlıs yapmıslar benim tüm haklarımı babama ve anneme vermelilerdi ben inanıyorum herrsey güzel olacak ve biz savastıkca kimse engel olamaz
içimde nedensiz sıkıntı var canım ama sanki yavas yavas kayboluyor annemin bu sözüne yorayım bitsin bari
Ne kusuru canım ne oldu ya eda böyle sen böyle neler oluyor :S:26:
Annen ne dedi canım ya sıkma canını bol bol dua et salavat getir tatlım.
Ben hep kötü olduğumda bol bol dua okurum arada yasin okurum .
hersey güzelken birden kadın evlenmeni istemiyorum onunla dedi ama bu sefer cok takılmadım yeter sıkıldım anne 2 gün önce ne diyordun şimdi ne diyosun dedim pc basına geldim yine
Sevdiceğim çok şükür bir şey demedi ama üçüncüyü kaldırır mı bilmiyorumYani anlayamıyorum canım gerçekten anlayamıyorum, ne düşündüğünü neden hayır dediğini bilmiyorum. Ona göre evlenmeme 2 yıl var... Bir de abimler evlenecekmiş daha... Memleketten birine de vermek istemiyor sanırım. Offffffff yaaa çok kötüyüm
anne işte canım ya , fazla takma boşver he hee de geç , onlarda bizim iyiliğimiz , mutluluğumuz için konuşuyorlar aslında ama kimi zaman mantıklı düşünemiyorlar canım b
enim de annem neler söyler neler yani başka konularda ,çok şükür aşk hayatımla ilgili daha doğrusu şu anda hayatımda olan insan ile ilgili şu zamana kadar olumsuz yorum yapmadı bende de ablam canım .yok çirkin felan der . kafamı bulandırmak için bişeyler söyler.
He dersem vazgectim sanar daha cok üstüme gelir vazgecirmek içino yüzden he demiyorum oda ayrı birsey işte kime göre güzel kime göre çirkin biz begenmişiz aaa
Valla bilmiyorum canım böyle olunca kendimi onların eşyası gibi hissediyorum sanki sahibim onlar ben sadece bir eşyayım istedilerine verir istemediklerinden alırlar :44: herkesin bi hayatı var tamam dünyaya getirdiniz ama bırakında bizde yuvamızı kurarken kendimiz secelim :44: mesela secim zamanı babam istedigi partiye oy vermemizi ister aksini söyleyince tartısma olur bende kararı bana bırakmıslar aksi olsaydı benim yerrime sen oy verirdin diyince bagırmaya baslar benim evimde yasıyorsunuz ben ne dersem o diyeyanlıs yapmıslar benim tüm haklarımı babama ve anneme vermelilerdi ben inanıyorum herrsey güzel olacak ve biz savastıkca kimse engel olamaz
içimde nedensiz sıkıntı var canım ama sanki yavas yavas kayboluyor annemin bu sözüne yorayım bitsin bari
Ne kusuru canım ne oldu ya eda böyle sen böyle neler oluyor :S:26:
Babam kabul etmiyor da...
kızlar ben çıkayım ruhum daralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?