2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de çok üzüldüm canım yani olmazsa napıcam bilmiyorum ben yarimden vazgeçemem

Yukarıda yazmışsın ikinci kez hayır demiş baban
valla benim sevgilim ben bi kere sorarım hayır derse bir daha sormam diyordu

yine de iyi anlayışlıymış sevgilin

ama üzüldüm ya uf baban neden hayır diyor ya sırf büyük kardeşlerin bekar diye mi

canım tüm gün telefon karıştırıyorum, akşamda pc gözlerim gitti resmen buna şükür ama acıyo çok
uğrarım yine uyumadan:101:
tamam canım o zaman yorma gözlerini görüşürüz

nasıl yaaa olsun pes etmek yok canım evet cevabı alana kadar devam sakın aglama nolur off ya insan tanısmaya kabul eder ama edecek eninde sonunda ve sonra sevecek

Sevdiceğim çok şükür bir şey demedi ama üçüncüyü kaldırır mı bilmiyorum Yani anlayamıyorum canım gerçekten anlayamıyorum, ne düşündüğünü neden hayır dediğini bilmiyorum. Ona göre evlenmeme 2 yıl var... Bir de abimler evlenecekmiş daha... Memleketten birine de vermek istemiyor sanırım. Offffffff yaaa çok kötüyüm

Ama işte tanışmaya bile evet demiyor ki
Bir fırsat vermiyor, umursamıyor. Hemen olmaz deyip kapatıyor mevzuyu.
Napıcaz edam yaa

selam kızlarrr ben geldimmmmmmmm:) nasılsınız bakalım keyifler nasılllllllll

Rumeli Ekrem Ayağında Pembe Şalvar HD 2o13 - YouTube

bu güzel şarkıyla geldim sizlere haydi bakalım görelim elleri

hosgeldin canım bugün alkıs yapsam olurmu nedense içimden oynamak gelmiyo
Ama işte tanışmaya bile evet demiyor ki
Bir fırsat vermiyor, umursamıyor. Hemen olmaz deyip kapatıyor mevzuyu.
Napıcaz edam yaa

kendin konus canım o kactıkca sen peşinden git :44:

hosgeldin canım bugün alkıs yapsam olurmu nedense içimden oynamak gelmiyo

kendin konus canım o kactıkca sen peşinden git :44:

Babamla bu konularda aramızda bir mesafe vardır canım. Yani ben konuşamam bu durumu o bir şey demeden ki bu gidişle umursamadığı için bir şey diyeceği de yok. Tek dediği şey hayır

Babamla bu konularda aramızda bir mesafe vardır canım. Yani ben konuşamam bu durumu o bir şey demeden ki bu gidişle umursamadığı için bir şey diyeceği de yok. Tek dediği şey hayır

kız bizim kadına nazar mı degdi nedir oda durduk yere ben istemiyorum onunla evlenmeni dedi neyse arada geliyolar kadına annen bi daha konusurmu sence canım belki oda sana atacak artık sen konus diye

hoşbuldumm edammm

Olur olur tabiiii yeter ki oturma :)

şu işler bi yoluna girse hic oturmadan oynarım

Yaaaaaaaaaa noluyo anne babalara niye istemiyorlar. Nazar değmesin demiştik ama...Annem konuşacakmış ama sanmıyorum bir şeylerin değişeceğini, çok yoruldum

Hayırdır tatlım ne oldu?

Yaaaaaaaaaa noluyo anne babalara niye istemiyorlar. Nazar değmesin demiştik ama...Annem konuşacakmış ama sanmıyorum bir şeylerin değişeceğini, çok yoruldum

Valla bilmiyorum canım böyle olunca kendimi onların eşyası gibi hissediyorum sanki sahibim onlar ben sadece bir eşyayım istedilerine verir istemediklerinden alırlar :44: herkesin bi hayatı var tamam dünyaya getirdiniz ama bırakında bizde yuvamızı kurarken kendimiz secelim :44: mesela secim zamanı babam istedigi partiye oy vermemizi ister aksini söyleyince tartısma olur bende kararı bana bırakmıslar aksi olsaydı benim yerrime sen oy verirdin diyince bagırmaya baslar benim evimde yasıyorsunuz ben ne dersem o diye yanlıs yapmıslar benim tüm haklarımı babama ve anneme vermelilerdi ben inanıyorum herrsey güzel olacak ve biz savastıkca kimse engel olamaz

Hayırdır tatlım ne oldu?

içimde nedensiz sıkıntı var canım ama sanki yavas yavas kayboluyor annemin bu sözüne yorayım bitsin bari

Üzüntüden hoşgeldin diyemedim kii... Kusura bakma olur mu:26:

Ne kusuru canım ne oldu ya eda böyle sen böyle neler oluyor :S:26:

Annen ne dedi canım ya sıkma canını bol bol dua et salavat getir tatlım.

Ben hep kötü olduğumda bol bol dua okurum arada yasin okurum .

Annen ne dedi canım ya sıkma canını bol bol dua et salavat getir tatlım.

Ben hep kötü olduğumda bol bol dua okurum arada yasin okurum .

hersey güzelken birden kadın evlenmeni istemiyorum onunla dedi ama bu sefer cok takılmadım yeter sıkıldım anne 2 gün önce ne diyordun şimdi ne diyosun dedim pc basına geldim yine

hersey güzelken birden kadın evlenmeni istemiyorum onunla dedi ama bu sefer cok takılmadım yeter sıkıldım anne 2 gün önce ne diyordun şimdi ne diyosun dedim pc basına geldim yine

anne işte canım ya , fazla takma boşver he hee de geç , onlarda bizim iyiliğimiz , mutluluğumuz için konuşuyorlar aslında ama kimi zaman mantıklı düşünemiyorlar canım b

enim de annem neler söyler neler yani başka konularda ,çok şükür aşk hayatımla ilgili daha doğrusu şu anda hayatımda olan insan ile ilgili şu zamana kadar olumsuz yorum yapmadı bende de ablam canım .yok çirkin felan der . kafamı bulandırmak için bişeyler söyler.

neden baban öyle yapıyor canım yaa cidden üzüldüm hem sana hem sevdiğine yazık... Dişinin dediği bak benim sevdiğimde bir kere deriz 2.yi demem falan diyordu sevdiğin ne güzel yanında destekçin üzülme canım benim inşallah sende muradına erersin ama abilerinin olması engel değil ki birinin bunu babana anlatması diretmesi lazım yok mu öyle biri

He dersem vazgectim sanar daha cok üstüme gelir vazgecirmek için o yüzden he demiyorum oda ayrı birsey işte kime göre güzel kime göre çirkin biz begenmişiz aaa

He dersem vazgectim sanar daha cok üstüme gelir vazgecirmek için o yüzden he demiyorum oda ayrı birsey işte kime göre güzel kime göre çirkin biz begenmişiz aaa

Hm tabi o da var . aman ne desek ne yapsak zor şeyler ya ama fazla da üstünde durma boşver:)

ben hiçbir zaman güzelliğe veya çirkinliğe bakmam , güzellik karın doyurmuyor ki , çalışkan ,dürüst insan olsun beni sevsin diye biirni isteiştim hep dua ederken de.

çok şükür allahıma üzerime titriyor , kimi zaman kıskançlıktan çıldırtsa da beni :) çalışkan bir insan .

Bizi hala çocuk gibi görüyorlar sanırım sorun burda canım. Onlara göre bizim doğrularımız olamaz bitti

Babam kabul etmiyor da...

kızlar ben çıkayım ruhum daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…