2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen öyle canım kıskanclık mutlaka olur canım ben mesela inanılmaz kıskancım ama sevdicekte benden farklı degil

edacım ben çıkıyorum yatıyorum yarın iş var iyi geceler yarın görüşürüz iyi geceler

günaydın canlarımmm hayırlı cumalaarrr gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun inşallah

selam kızlar

kuzum ya çok şaşırdım.
toparlayabildinmi kendini biraz?

inşallah geçecek bu günler canım inşallah..
sizinde imtihanınız bu işte sevdiğinle.. öyle bak olaylara..

nasipse illa kabul edecek ama işte .. ben herşeyi anneme söyletirdim, babamla bende konuşamazdım öyle, annemde korkardı konuşmaya, açtırmıyodu zaten konuları babam ama napsın,yaklaşık 1 yıl evlenicem diye tutturdum,anca ikna oldu.
ki hala inanmıyo yuva kurabileceğime ama Allah büyük.

sıkma sende canını sevdiğinle iyi olun,gerisi inşallah gelir

edam yoklama yapsak,defter baya kabarık olur

Merhaba canım,nasılsın? Biraz daha iyiyim bu akşam. Yani bir gelişme yok ama bekliyorum işte...
Dediğin gibi bu da bizim imtihanımız başka açıklaması yok. Birbirimize daha çok tutunmamız gerektiğini anlıyorum bu süreçte.
Aileler karışınca ne zor oluyormuş işler. ben şimdiden yoruldum yani
Bir yıl olmasın amaa, ben kurbana çok hazırladım kendimi ruhen

bir çift perriiim gördüm sankii

tabi canım,daha çok bağlanacaksınız birbirinize şimdi :)
yorulma,yorulma yuvayı dişi kuş yaparmış,sık biraz daha dişini,sevdiğinede moral ver,oda üzülüyodur.
inşallah hayırlısıyla olucak canım, belli mi olur baban gelsinler bir tanışalık der belki,bayrama daha var,ne olacağı belli olmaz:26:

Ah inşallah tutkucum ne güzel olurdu...
İşte körler sağırlar birbirini ağırlar misali moral verip duruyoruz
Şu yuvanın temelini atsak hayırlısıyla ağız tadıyla şükredicem valla...
Dua edin bana olur mu kuzum:26:

deme öyle ama şimdi aa
dualarım sizinle kuzum benim sıkma canını

canım ben çıkıyorum konuşuruz yine,üzme tatlı canını

Günaydınnn
Valla öyle canım kabarık olacak liste

günaydın şekerlerimmm nasılsınız tek başıma kaldım ben arkaadaşımın sevgilisi geldi dee p.tesiye kadar yok bende sıkıntıdan kendimi romantik filmlere vurdum birini kapatıom diğerini açıyorum

Kızlar yaa kuzenim (erkek) ailesinin karşı çıkmasına ragmen evlendi
Yaşı buyuk olduğu için (31di evlenirken) biraz acele etti ilk önüne gelenle evlendi gibi bir şey oldu

1.5 yıllık evli bir bebekleri var ustune ustun eşi hamile şimdi

Veee sonuç kuzenim boşanmak istiyor

Allah bizleri pişman etmesin

Kuzenim 6 ayda evlendi daha pembe gozlukleri cikarmadan evlendi
Bence ciftler birbirini bir sure tanımalı, en azindan pembe gozlukler cikana kadar

günaydın şekerlerimmm nasılsınız tek başıma kaldım ben arkaadaşımın sevgilisi geldi dee p.tesiye kadar yok bende sıkıntıdan kendimi romantik filmlere vurdum birini kapatıom diğerini açıyorum

Gunaydin canim. İyiyim cok sukur, sen?

Yalnizlik iyidir bazen kafani dinlersin

Bu arada balayina maldivlere giden arkadaslarin döndü mü, memnun kalmislar mi?

Son düzenleme:

ben hic tek basıma film izleyemiyorum cok nadir hatta evde izlemeyide sevmiyorum nedense :44: sana iyi seyirler canım ama can sıkıntısı zamanlar için tavsiye edecegin filmler varmı hatta şimdi olmasa bile evlenince eşimle birlikte izlerim (inşallah )

Canım haklarında hayırlısı olsun ama bunun uzun yada kısa ilişkiyle yada aşla evlenip görücü usulü olmasıyla hic alakası yok annemin kuzeni 8 yıllık sevgililik sonucunda evlendiler ama olmadı 3-4 yıl oldu evleneli bosanıyorlarmıs.. öte yandan benim eski müdürümdü 3-4 ay içinde tanısıp evlenmişler ve masallah cokta mutlu bir cifler nazar degmesin her gören kıskanır onları duamdı onlar gibi olmak inşallah kısmet olur öyle mutlu bir yuva hayırlısıyla
Rabbim bizi kuracagımız yuvalarda utandırmasın inşallah bir ömür boyu mutlu mesut yasayalım

Son düzenleme:

Uzun soluklu ilişkilerde aslında insanlar gerçeği gorebiliyor ama ayrılmaya cesaret edilemiyor ya da duzelir diye umut ediliyor, bunca yıl olunca bağlanmış olunuyor ge kopmak zor geliyor

O nedenle de evlendikten sonra boşanma oluyor

Yine de piyango işi tabi

Ama kuzenimi çok uyardılar bak şöyle böyle diye dinlemedi

Rabbim bizleri pişman etmesin canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…