2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar selam vermiştimm

çeyiz deyince akan sular duuryor tatlım bizde
nasılsın canımmmm

Bence de çok güzel canım, ben seviyorum böyle güzel servislikleri,2lisini çok sevdim ben

bende pek severim böyle ciicli biçili şeyleri anneme göstersem artık çocuk oyuncağı olmuş her şey der

ben bi haftasonu cevahire bakayım akından görmek istiyorum

inşallah yakından da güzellerdir, buraya da yaz olur mu?Evet gerçekten oyuncak gibi şeyler var ama çok güzeller napalım

edacımmm .ben kendimi sende görüyorum biliyr msun ben o aşamaları geçtim artık dün işyerinde gelinlik bakıyordum düşün yani

kızlar bu arada sevdiğim havluları çok beğendiiii

Annen ikna olduysa o da olur inşallah bir şekilde sen sıkma canını.. Her şey olacağına varır. İnşallah 1 gün kaldı yazan günlere de beraber şahit oluruz canım Evet canım iş olmadan olmuyor ben 8 aydır işsizim çok zor gerçekten
Nikah şekerleri çok güzelmiş gerçekten. Aslında yapabilirsin çok zor şeyler değil kalıp alırsın şeker hamurunu da yapamaz isen internette çok ucuz fiyata satılıyor kendin yaparsın bence

edacımmm .ben kendimi sende görüyorum biliyr msun ben o aşamaları geçtim artık dün işyerinde gelinlik bakıyordum düşün yani

kızlar bu arada sevdiğim havluları çok beğendiiii

kafayı yicez bunlarla begendiklerin varmı bari canım nasıl birsey istiyorsun ?
ne güzel o begenince daha cok içine sinmiştir

İnşallah canım bende o kadar olmusmudur:44: en son işimden kasım 2012 de cıktım 2 ay sonra falanmıydı hatırlamıyorum beyaz eşya servisine girdim 2 ay zor dayandım sonra cıktım ve hala işsizim evet canım bakıyorumda internetten baktıgım halde malzemelerde cok uygun :44: ve insanın el emegi olması ayrı birsey düşünsene kulaktan kulaga yayılacak nikah şekerlerini gelin yapmıs diye şeker hamuru düşünmüştüm ben ama vazgectim sonradan saklaması en fazla 1 yılmıs ben saklamak istiyorum ömür boyu inşallah bunlaın yanında maliyetininde cok olmasını istemiyorum :44:bunun üzerindeki kecede kalıp çizdikten sonra cokta zor olmaz sanırım ama yardımcı şart :44: bi dakika yaa nikah sekeri kac adet olur :44:300-400 falan degildir dimi nasıl yapar insan o kadar

Aleyküm selam
Bi burdayım bi alışveriş sitelerinde ondan görmemişim
Nasılsın?

İyiyim canım, okul hayatım çok yoğun ceyizlik bir seyler bakmak cok zevkli ya
Sen nasilsin?

Eheh kiyamam canim kolay gelsin iyiyim sen nasilsin?

nasılsın canım

İyiyim canim sagolasin sen nasilsin?

Son düzenleme:

Evet herkes diyecek aaa gelin pek de marifetliymiş nikah şekerlerini kendisi yapmış derler:) Hem de evde yapacağın için tasarruflu,tutumlu olduğunu düşünürler Nikah şekeri çok olması lazım evet ama sen de herkese verme sadece yakınlarına dağıt herkes nikaha gelecek değil ya:)

hemide nasıl ablam diyor yanımda şunlara nasıl zaman ayırıyorsun şaşırıyorum diyorum

can sıkıntısından bakıyorum oysaki bilmiyor 8 saat de çalışamam ki öyle ben

Bğendiğim hiç bişey olmadı aslında

bir taşlı , bir dantelli istiyorum ama straplez , kabarık istiyorum pronovanıs modelleri hoşuma gidiyor gerçi , taşlı pek gelinlik modeli yok bunda.ama straplez olmaz sevdiğim karşı çıkar gibi.

hemde nasıl beğenmesine çok sevindimmm varya bakıp bakıp durdum ah bi gelse de yakından görsem

Sen nasilsin?

sağol canım iyiyim çok şükür.
bende iş ev derslere çalışmaya başlamam lazım şu sırlar hiç moda giremedim

sağol canım iyiyim çok şükür.
bende iş ev derslere çalışmaya başlamam lazım şu sırlar hiç moda giremedim

açık öğretim miydi tatlım hangi bölüm?
Ben de okula çok hevesli başladım, dersleri çok iyi takip ediyorum umarım böyle devam ederim

Herkes benden not istiyor defterimi fotokopi çektiriyorlar

Sen nasilsin?

iyiyim canım bende çok şükür =)
ayy ne güzel Herkesin gelmesi lazım canım çünkü biz Allah izin verirse nikah istiyoruz sadece canım ya benim güclü ekip kurmam lazım bunun için yada gece gündüz calısmam birde ben kına mumlarınıda kendim yapmak istiyorum ne cok hayalim var yav kesin o zaman aman vakit yok denir birkac gündür cok kaptırdım kendime gelmem lazım aslında ben nikah şekerleri vs yapıp satmak istiyorum bu konuda kendime güveniyorum ama satma asamasına güvenemiyorum kime satarımki ben onları :44:

senide görücem de
oranın gelinlikleri evet cok güzel oluyorlar canım ben birde gelinlik21 dekileri begeniyorum

Ben de okula çok hevesli başladım, dersleri çok iyi takip ediyorum umarım böyle devam ederim

EVET TATLIM KAMU YÖNETİMİ 4.SINIF GERÇİ BU DÖNEM 3.SINIFTAN 2 DERSİM VAR , BAHAR DÖNEMİNDE 3.SINIFIN TM DERSLERİNDEN KALMIŞTIM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI ÇALIŞAMAMIŞTIM HEP EVE 11 -12 LERDE GİTMİŞTİM

OHH MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN TATLIM ÖRMEK ÖĞRENCİ OL HERKESE

O EVLENDİ TATLIM 3,5 AYLIK EVLİ

ONDA ÖYLE HETYECAN FELAN YOKTU YA DUYGUSUZSUN DERİM BEN ONA HEP

AAA EVET CANIM GELİNLİK 21 DE ÇOK GZELLLL :)

kizlar selamm iyisinizdir insallah
gecmisi okuyamadim, saat gec oldu, bir selam verip kacayim

turkce harflerim silinmis ya,kendimi bosta hissettim simdi

disiim burdan yazayim canim, isim konusuna yazmissin ama kimse sohbet etmemis,cevap vermiyim dedim ordan
malum cenemiz dusuk

evet kuzum tutku degil.
seninkide disi degill diiimii, bak bak nasil bildim ama zehir gibi kadinim he

Anladim kuzum, gecen sene ben de dagilmistim yaa ama is guc yoktu bende tembellikten oldu
Toparlariz ikimiz de umarim bu sene

Ya evet benimki de disi degil hahaha
Ben seni tutku olarak belledim artik ne yapacaz

Bu arada 5. Senenizi tebrik etmistim onceki sayfalarda

başka seçeneimiz var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…