2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tutkucum selam canımm

kızlar ben çıkıyorum yarın iş var malum iyi geceler hepiciğinize.

junior tutku gelene kadar(insallahhh),tutkulugu ben ustlenirim

kuzum sagoL
insallah seninkinide kutlariz hadi az kaldi dimi

junior tutku gelene kadar(insallahhh),tutkulugu ben ustlenirim

kuzum sagoL
insallah seninkinide kutlariz hadi az kaldi dimi

oy oy junior tutku ya kavusursunuz insaAllah canim
Bizim de 5 yil olmasina 5 aydan az kaldi bakalim nasip

Ben hep erkek hebek isimleri begeniyorum ya cok takintili oldum erkek cocuga ya hayirlisi
Bu arada şu boşanmayı isteyen kuzenimin 2. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız olacakmış, ilki de kız

Alına takılan şeyler acayip hoşuma gitmeye başladı da nasipse nişanda düşünüyorum fikrim değişmezse şimdilik aklımı bunlara taktım

İnşallah Rabbim hayırlı güzel bir kapı açsın sana canım evlilik öncesinde atlatırsın inşallah bu sıkıntıyıda şu mübarek cuma gününün duasınaHomend hakkında bilgim yok canım braun bulamazsan bosch tefal philips gibi markalara bakmanı öneririm daha az sorun çıkartırlar gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Günaydın canlar nasılsınız keyifler nasıl bakayım:)

Günaydııın
Son günlerde bi günaydınla geçiştiriyorum kusura bakmayın kızlar ya, çok hastayım ve yoğunum okul var malum. Ama en kısa zamanda daha uzun süreler kalmak için geleceğim.

Ahh canım benim amin birde fakirle tefale baktım canım tefalde elektriklilerde sorun cıkarıyor yazıyo internette ama gerci internette herkes bisey yazıyo

Günaydın canlar nasılsınız keyifler nasıl bakayım:)
iyi canım sen nasılsın

Günaydııın
Son günlerde bi günaydınla geçiştiriyorum kusura bakmayın kızlar ya, çok hastayım ve yoğunum okul var malum. Ama en kısa zamanda daha uzun süreler kalmak için geleceğim.

Günaydın canım gecmis olsun neyin var ? inşallah canım özletiyorsun kendini

Çok şükür iyim bende iş güç çalışıyoruzzz :))

Sağol kuzuum, soğuk almışım ya grip gibi bişeyim ama yatırıyo yani
Ben de özlüyorum canım

Sağol kuzuum, soğuk almışım ya grip gibi bişeyim ama yatırıyo yani
Ben de özlüyorum canım

Dikkat et kuzum kendinee
Canım cok sıkkın kızlar..ben bu sekilde minicik işleri kovalarken son günlerde bakıyorum arkadaslarım torpille iş buluyorlar tamam onların işe girmesi mutlaka mutlu ediyor beni fakat bu torpille olmasın..bizim ne sucumuz varki ne yani tanıdıgın varsa en iyi yerlere iyi sartlara calısıyorsun tanıdıgın yoksa böyle iş mi aramak gerekiyor umutsuzca

Ahh canım benim amin birde fakirle tefale baktım canım tefalde elektriklilerde sorun cıkarıyor yazıyo internette ama gerci internette herkes bisey yazıyo

İnternette her eline klavyeyi alan birşey yazıyor aynen canım pek güvenilmez yorumlara yakınlarımızdan duymadıktan sonra fakirle ilgili çok şikayet duydum ama internetten alıp kullanmadan bilinmiyor işte boschada bir bak derim genel memnun ifadeler duyuyorum fiyatı biraz daha fazla ama birde blenderında çırpıcın yokmu onunlada idare edilir gibi sanki benim alacağım braun serisinden tel çırpmasıda var artı olarak mikser düşünmüyorum mesela

selam kızlar nasılsınız,
erkek bebek dedinizde, rüyamda kaç kere gördüm, benim bi oğlum olacakmış adı muhammed emin olacakmış, uyandım muhammed emin ismini koymayacam dedim yattım sonra gene aynı rüyayı gördüm. ben ahmet koymak istemiştim eğer oğlum olursa yani. ay ne biliyim sizce muhammed emin koymam gerekirmi, rüyamda nüfus cüzdanı veriyolar bana bu muhammed eminin nüfus cüzdanı diyorlar. hayırlara gelsin yarabbim. bekliycez bakalım gerçekten oğlum olacakmı evleneince, inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat versin amin...

bu torpil işleri böyle canım ya, bende torpilzedeyim:)) üniversitede bile hocalar var, resmen torpili savunuyorlar. allahtandamı korkmaz bunlar...

Vaaay çok enteresan bir rüyaymış Rabbim hayırlı eylesin güzelimm

Canım bende yeni aldım seti ama o şekilde almak istemedim benimki bu sekilde ikili olanı nedeni ise bizim evde set olarak var ve o çırpıcı kısmı bozulmustu araştırdıktan sonra o çırpma telinin ayran gibi daha sıvı ve kısa sürede hazır olacaklar içinmiş..ben kek vs herseyi cırpabilmek için böyle ayrı almaya karar verdim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…