- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
masallah canım anormal olan biz degiliz dimi
Anladim kuzum, gecen sene ben de dagilmistim yaa ama is guc yoktu bende tembellikten oldu
Toparlariz ikimiz de umarim bu sene
Ya evet benimki de disi degil hahaha
Ben seni tutku olarak belledim artik ne yapacaz
Bu arada 5. Senenizi tebrik etmistim onceki sayfalarda
yok yok biz normaliz kesinlikle
Kimi zaman bu soruyu kendime srmuyor değilim aslında
Tutkucum selam canımm
kızlar ben çıkıyorum yarın iş var malum iyi geceler hepiciğinize.
junior tutku gelene kadar(insallahhh),tutkulugu ben ustlenirim
kuzum sagoL
insallah seninkinide kutlariz hadi az kaldi dimi
Eki Görüntüle 815347 Canlarım yaa şu kızın alnındaki aksesuarın bir adı var mı yada nerelerde bulunur bilen var mııı
Hepsi alacakmış gibi duruyoönceden görüşmeden gelirdim cagıracaklar dedigim yerler mutlaka arardı..şimdi eve geliyorum kesin diyorum yok aramıyolar..acaba arkamdan biri gidip almayın bu kızı işe mi diyo inşallah hayırlısıyla tez zamanda bi yer olur canım inşallah evime dersen bundan yakını mahallemde olur sanırım evime 5 dk
Canım internetten baktım blenderrlıymıs o ben blender ve rondo aldım tek mikser istiyorum ama bakıyım tek olarak varsa markası iyi gercekten..peki homend mi neydi onun hakkında fikrin varmı
İnşallah Rabbim hayırlı güzel bir kapı açsın sana canım evlilik öncesinde atlatırsın inşallah bu sıkıntıyıda şu mübarek cuma gününün duasınaHomend hakkında bilgim yok canım braun bulamazsan bosch tefal philips gibi markalara bakmanı öneririm daha az sorun çıkartırlar gibi geliyor bana
iyi canım sen nasılsınGünaydın canlar nasılsınız keyifler nasıl bakayım:)
Günaydııın
Son günlerde bi günaydınla geçiştiriyorum kusura bakmayın kızlar ya, çok hastayım ve yoğunum okul var malum. Ama en kısa zamanda daha uzun süreler kalmak için geleceğim.
Ahh canım benim aminbirde fakirle tefale baktım canım tefalde elektriklilerde sorun cıkarıyor yazıyo internette ama gerci internette herkes bisey yazıyo
iyi canım sen nasılsın
Günaydın canım gecmis olsun neyin var ? inşallah canım özletiyorsun kendini
Sağol kuzuum, soğuk almışım ya grip gibi bişeyim ama yatırıyo yani
Ben de özlüyorum canım
Ahh canım benim aminbirde fakirle tefale baktım canım tefalde elektriklilerde sorun cıkarıyor yazıyo internette ama gerci internette herkes bisey yazıyo
oy oy junior tutku ya kavusursunuz insaAllah canim
Bizim de 5 yil olmasina 5 aydan az kaldi bakalim nasip
Ben hep erkek hebek isimleri begeniyorum ya cok takintili oldum erkek cocuga ya hayirlisi
Bu arada şu boşanmayı isteyen kuzenimin 2. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu kız olacakmış, ilki de kız
Dikkat et kuzum kendinee
Canım cok sıkkın kızlar..ben bu sekilde minicik işleri kovalarken son günlerde bakıyorum arkadaslarım torpille iş buluyorlartamam onların işe girmesi mutlaka mutlu ediyor beni fakat bu torpille olmasın..bizim ne sucumuz varki ne yani tanıdıgın varsa en iyi yerlere iyi sartlara calısıyorsun tanıdıgın yoksa böyle iş mi aramak gerekiyor umutsuzca
selam kızlar nasılsınız,
erkek bebek dedinizde, rüyamda kaç kere gördüm, benim bi oğlum olacakmış adı muhammed emin olacakmış, uyandım muhammed emin ismini koymayacam dedim yattım sonra gene aynı rüyayı gördüm. ben ahmet koymak istemiştim eğer oğlum olursa yani. ay ne biliyim sizce muhammed emin koymam gerekirmi, rüyamda nüfus cüzdanı veriyolar bana bu muhammed eminin nüfus cüzdanı diyorlar. hayırlara gelsin yarabbim. bekliycez bakalım gerçekten oğlum olacakmı evleneince, inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat versin amin...
İnternette her eline klavyeyi alan birşey yazıyor aynen canım pek güvenilmez yorumlara yakınlarımızdan duymadıktan sonra fakirle ilgili çok şikayet duydum ama internetten alıp kullanmadan bilinmiyor işte boschada bir bak derim genel memnun ifadeler duyuyorum fiyatı biraz daha fazla ama birde blenderında çırpıcın yokmu onunlada idare edilir gibi sanki benim alacağım braun serisinden tel çırpmasıda var artı olarak mikser düşünmüyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?