2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne güzel bende sadece nikah yapmak istiyorum ama kayınvalide düğün olacak diyor maalesef:26: Yoksa takı gelmezmişmiş kimin umrunda i Evet nikah şekerleri için güçlü bir ekip şart:) Bunun kurabiyeleri şeker hamuru,paketleme,isim yazma falan uzun ve zor iş. Evde oturunca aslında yapabiliriz gibi geliyor ama yapmaya başlasak belki sıkılırız:)
Yapmak hevesin varsa yapabilirsin aslında internette satan siteler var onlar gibi bir site açarsın hemen olacak değil ama yavaş yavaş duyulursa olmayacak bir şey değil. Bunlarda girişken olmak çok önemli.
Canım iş görüşmesinden geldim genel yetenek-genel kültür testi yaptılar Eğer bunu da geçersem 3.mülakat son aşama için çağıracaklarmış.Bekleyeceğim bakalım inşallah olur Nedir bu işsizlik yahu bıktım
Sen nasılsın canım? Annenle durumlar ne alemde?

bu torpil işleri böyle canım ya, bende torpilzedeyim:)) üniversitede bile hocalar var, resmen torpili savunuyorlar. allahtandamı korkmaz bunlar...

şu anda o kadar kötüyüm ki ajansla görüştüm carsamba günü bir dolu evrak istedi..bende belki iş bulurum diye düşünerek bu haftasonu calısamam işim var haftaya dedim tamam dediler..dün yine beni aradılar bugünde babamı aramıslar tamam baba konustuk onlarla dedikce beni neden aradılar verme madem numaramı diye bana bagırdı sanırım babamdan aramıstım görüşmeye gitmeden önce ordan buldular numarayı o gün yine gittigim yer numara vermişti isterseniz araybilirsiniz diye aradım benimle görüşen adam müşteriyle ilgileniyormus 1-2 saat sonra arayın dediler oda bos cıkacak biliyorum napıcam ben

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evde bunalıyorsun duvarlar üstüne üstüne geliyor Çalışıp hem paran olsun,gelecek için bir şeyler yapmak istiyorsun hem de çalışmak insanın kendine olan güvenini sağlamlaştırıyor. Umudunu kaybetme canım bende bildiğin gibi 8 aydır işsizim daha önceki çalıştığım şirkette patron askıntı oldu ondan ayrıldım o yüzden gittim hiç bir yere güvenerek gidemiyorum.Kurumsal yerlere bakıyorum ama onlara da torpilsiz girmek çok zor. Bugünde gittiğim yer kurumsal ama bakalım olacak mı?Sende umudunu kaybetme kısmetin elbet bir yerde vardır.Ama sırf çalışmak için de beğenmediğin bir yerde başlama elbet olacaktır bugün değil yarın değil öbür gün olacak. Sen Allah'a şükret olur elbet canım. Ailen de sürekli çalış diye baskı yapmıyorlardır sanıyorum o yüzden senin içine sinen güvenebileceğin bir yerde başla canım.Her şeyin hayırlısı olsun..

Canım ya sevdigiminde cevresi öyle diyor ama bana sacma geliyo :44: mesela ben atıyorum yakın arkadasım evleniyo ona 2 takacaksam nikahta olsa dügünde olsa aynı şeyi takarım.. ancak bu samimi olmadıgım biridir millete ayıp olmasın diye dügünde kücük birsey takarım ama böyle olanların toplamı ne kadar olabilirki 1 milyarı gececek hali yokki bence..görüyorum dügünlerde gecen yine gördüm o kadar kıza takı takıldı dedim ama yanımdaki teyze yok kızım ancak salon parası cıktı genclere birsey kalmamıstır dedi :44:yani 1 milyar gelecek diye 3 milyar fazla vereceksin belkide yada bana öyle geliyo çözemeedim ben :44:
Evet ekip sart sevdigim ve ben 2 kişiyiz şuan 2 de arkadasım olsa 4 cizmeci,kesmeci,yapıştırmacı,birleştirmeci
İşte basta kimse ilgilenmeyince hevesim kacar benim
Canım ya inşallah gecersin ne işi içindi bu
ben kötüyüm canım sıkıldım bunaldım önümde telefon nereyi kimi arayacagımı bilmiyorum Allah'ım nolur yardım et

Çırpıcısını kek hazırlamada falan kullanıyoruz canım çırpıcılı seti var aynı rengi hatta bizde memnunuz özellikle öyle tercih ettik yanlışmı yaptıkki

Son düzenleme:

allah kolaylık versin, rabbim hepimize hayırlı rızık versin...

bende katılıyorum sana, ancak salon parası çıkıyor, sizede kolay gelsin iş bölümü yaptığın işler için...

Ben de öyle düşünüyorum. Açıkcası düğünün patırtı gürültüsü ile uğraşmak istemiyorum.Sadece nikah yapıp daha sonra yakınlarla bir yemek ve müzikli bir eğlence olabilir diye düşünüyorum ama kayınvalidem nikah'a herkes gelmez taktığımız takılar geri gelmez diye düşündüğü için mecburen düğün olacak O zamana kadar hevesin kalırsa sevdiğin ve arkadaşların ile bir ekip kur yap kuzum güzel hatıra olur:) Canım muhasebe departmanı için başvurdum doğuş oto için.Onu çok istiyorum bakalım inşallah olur. Sende canını sıkıp kendini üzme canım olacak inşallah umudunu kaybetme Ben de senin gibi telefonun başından ayrılmıyorum arayacaklar mı diye

Hemde nasıl içim sıkılıyo o topilin ben varyaaaa canım öyle bir durumdayımki sabah 9 aksam 19:30 pazar sadece izin olan ssk olmayan yemek olmayan 1000 tl para alacagım yer için çırpınıyorum şuan o durumdayım baskı konusunda cok birsey demiyorlar ama para isteyemiyorum onlardan verirlerse o oda cok zor geliyo yıllardır hic para almamıs insan para alıyo ben cocukken basladım para kazanmaya şimdi aksi durum çok zor..sevdigim veriyo zorla oda olmasa ya insanlar o kadar tuhaf olmuaski anlamadım cidden anlamadım hadi 1 oldu 2 oldu 3 oldu bircogu cok olumlu konusuyo uzun süre görüşmede kalıyorum kesin diyorum ya kesin ama yok olmuyo aramıyolar ve bunları sartlarrıda yine o kadar berbatki ne arıyorlar ne istiyolar nerede yanlıs yapıyorum anlamadım..ama gittkce buda olmayacak diye bakıyorum..eskiden böylemiydi giderdim bir kac yerle görüşür birine işe baslardım neden almıyolar neden

Rızkın elbet bir yerdedir canım sıkma canını Olur elbet. Çoğu yer biz seni ararız diyorlar arayan yok anlıyorum ama elbet olur bu kadar bekledin biraz daha bekle canım benim..

aynen düğün gürültüsü bende sevmem., zaten ben sadece kına yapacam, arkadaşlarımı çağıracam inşallah, aslında ben kına olayınıda sevmem ama adet, vizem çıksın bavulumu alıp gitmek istiyorum sadece. hatta kınada yapmasammı diyorum, neyse hayırlısı, bekliycez bakalım rabbim ne gösterecek.
allah sizlerede kolaylık versin kızlar. para mevzusu iş mevzusu, rabbim hepimize yardımcı olsun...

Kına da yap artık adettir:) Biraz ağlatsınlar seni ana evinden ayrılıp gidiyorsun diye Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun..

Kına da yap artık adettir:) Biraz ağlatsınlar seni ana evinden ayrılıp gidiyorsun diye Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun..

valla ben kınamda hiç ağlamıycam, oynayacam bol bol:)))
tabi belli olmaz genede. pek duygusal değilim,
kızlar özellikle gelin alma olayında gelinin beline kurdele bağlanır, o zaman gelinler bi ağlar aman yarabbim ya, hep tuhafıma gitmiştir.
böyle gülüyorum ya, birde kınamda en çok zırlayan ben oluyormuşum

Son düzenleme:

Ben de ağlamam diye düşünüyorum ama o an ki durum ne getirir bilemeyiz ki:) Evet en yakın arkadaşımın gelin almasında herkes sabahtan başladı ağlamaya. Hele o an kadınlar-erkekler bile zırıl zırıl ağladı ben de tık yok seyrettim ağlayanları.Tamam doğduğun evden ayrılıyorsun ama tamamen kopmuyorsun ki sonuçta sevdiğin ile bir yuva kuruyorsun. Sanki birisi ölmüş gibi ağlıyorlar bana da garip geliyor:) Böyle dedik ama en çok biz ağlarmışız bir de

Çırpıcısını kek hazırlamada falan kullanıyoruz canım çırpıcılı seti var aynı rengi hatta bizde memnunuz özellikle öyle tercih ettik yanlışmı yaptıkki

inşallah memnun kalırısınız canım benim bilmiyorum biz memnun kalmayınca araştırıp öyle almaya karar verdim inşallah memnun kalırız

allah kolaylık versin, rabbim hepimize hayırlı rızık versin...
Amin canım

bende katılıyorum sana, ancak salon parası çıkıyor, sizede kolay gelsin iş bölümü yaptığın işler için...
aynen öyle canım bide degmiyor bence

İnşallah olur canım senin iş..kaybettim ben onu

Rızkın elbet bir yerdedir canım sıkma canını Olur elbet. Çoğu yer biz seni ararız diyorlar arayan yok anlıyorum ama elbet olur bu kadar bekledin biraz daha bekle canım benim..
desinler bastan aramıycaz diye bu sekilde olmayız

Kızlar burada sizinle farklı düşünüyoruz ben eglenceyi oynamayı cok severim ve kınalara bayılırım..tanımadıgım insanın bile kınası gitmek mutlu eder beni dügün sevmeme sebebim yine son dügünden örnek vereyim..19:00-23:00 arasıydı dügün saatleri güzel bir salondu gelin salona 20:00 den sonra geldi takı pasta vs derken saat oldu 21:30-21:40 bu saate kadar sadece 1 dans edebildiler..gelin gitti takıdan sonra millet oynamaya eglenmeye basladı saat 22:00 gecmişti hala ortada yok millet dagılmaya basladı bizde kalktık bi baktım gelin geldi oturdu yerine yine oynamadı..tahmine göre yarım saat oynamıstır tas catlasa gelin yani ben eglenemedikten ve o mutlu günümü yabancı gibi cd den izledikten sonra istemyorum ben dügün ama hep oynasam paraya degdi derim
ama kınalar öyleemi kızlarrr yüksek yüksek tepelere kına yerine bi girersin baslarsın oynamaya ara vermek yok bolca eglence..ama bu gidişle parasızlıktan sonuca eremem ben

inşallah memnun kalırısınız canım benim bilmiyorum biz memnun kalmayınca araştırıp öyle almaya karar verdim inşallah memnun kalırız

İnşallah canım ben siyahlı modelinden almak istiyorumda çırpıcılı serisi yok belki ben çeyizime almaya çıkar siyah gri olanları daha çok hoşuma gidiyor ne takıntılı bir insanım ben :18:

evet ya bende katılıyorum sana. bi tanıdığım var, evlenmeyi çok istiyordu, erkek tarafına evlenme teklifi yaptılar nerdeyse, sonra onlarda kızı beğendiler , kız tarafı bi hevesliki aman yarabbim, düğün günüde herkes zırıl zırıl ağladı, gelin alma günü kızın evine gittik evdekilere selam verdik cevap bile vermiyolar, zır zır ağlıyolar, ayy hayret bişey sinir olmuştuk o gün.

Kızlarrrr ben internetten hic tanımadıgım insanların videosunu izlerken bile aglıyorum ben mi cok duygusalım..hep ailen ama artık eskisi gibi degil degil derken artık misafirsin o evde ne olursa olsun ben eşyalarımı hele kitaplarımı toplarken cok aglarım gibi geliyo..çeyizlerimde o durum olmaz ama kişisel eşyalarımı toplarken dayanamam bence..kınada..evden cıkarken off nasıl tutarım bu duygusallıkla kendimi bilmiyorum birde aklıma hep takılan şey evlenirken anahtarımıu napıcam ben götürcem mi :44: evdekileremi vericem ayy veremem ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…