Sağol kuzuum, soğuk almışım ya grip gibi bişeyim ama yatırıyo yani
Ben de özlüyorum canım
ayy ne güzel Herkesin gelmesi lazım canım çünkü biz Allah izin verirse nikah istiyoruz sadece canım ya benim güclü ekip kurmam lazım bunun için yada gece gündüz calısmam birde ben kına mumlarınıda kendim yapmak istiyorum ne cok hayalim var yav kesin o zaman aman vakit yok denir birkac gündür cok kaptırdım kendime gelmem lazım aslında ben nikah şekerleri vs yapıp satmak istiyorum bu konuda kendime güveniyorum ama satma asamasına güvenemiyorum kime satarımki ben onları :44
bu torpil işleri böyle canım ya, bende torpilzedeyim:)) üniversitede bile hocalar var, resmen torpili savunuyorlar. allahtandamı korkmaz bunlar...
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evde bunalıyorsun duvarlar üstüne üstüne geliyorşu anda o kadar kötüyüm ki ajansla görüştüm carsamba günü bir dolu evrak istedi..bende belki iş bulurum diye düşünerek bu haftasonu calısamam işim var haftaya dedim tamam dediler..dün yine beni aradılar bugünde babamı aramıslar tamam baba konustuk onlarla dedikce beni neden aradılar verme madem numaramı diye bana bagırdı sanırım babamdan aramıstım görüşmeye gitmeden önce ordan buldular numarayı o gün yine gittigim yer numara vermişti isterseniz araybilirsiniz diye aradım benimle görüşen adam müşteriyle ilgileniyormus 1-2 saat sonra arayın dediler oda bos cıkacak biliyorum napıcam ben
Ne güzel bende sadece nikah yapmak istiyorum ama kayınvalide düğün olacak diyor maalesef:26: Yoksa takı gelmezmişmiş kimin umrunda iEvet nikah şekerleri için güçlü bir ekip şart:) Bunun kurabiyeleri şeker hamuru,paketleme,isim yazma falan uzun ve zor iş. Evde oturunca aslında yapabiliriz gibi geliyor ama yapmaya başlasak belki sıkılırız:)
Yapmak hevesin varsa yapabilirsin aslında internette satan siteler var onlar gibi bir site açarsın hemen olacak değil ama yavaş yavaş duyulursa olmayacak bir şey değil. Bunlarda girişken olmak çok önemli.
Canım iş görüşmesinden geldim genel yetenek-genel kültür testi yaptılarEğer bunu da geçersem 3.mülakat son aşama için çağıracaklarmış.Bekleyeceğim bakalım inşallah olur Nedir bu işsizlik yahu bıktım
Sen nasılsın canım? Annenle durumlar ne alemde?
Canım bende yeni aldım seti ama o şekilde almak istemedim benimki bu sekilde ikili olanı nedeni ise bizim evde set olarak var ve o çırpıcı kısmı bozulmustuaraştırdıktan sonra o çırpma telinin ayran gibi daha sıvı ve kısa sürede hazır olacaklar içinmiş..ben kek vs herseyi cırpabilmek için böyle ayrı almaya karar verdim :44:
Eki Görüntüle 815614
şu anda o kadar kötüyüm ki ajansla görüştüm carsamba günü bir dolu evrak istedi..bende belki iş bulurum diye düşünerek bu haftasonu calısamam işim var haftaya dedim tamam dediler..dün yine beni aradılar bugünde babamı aramıslar tamam baba konustuk onlarla dedikce beni neden aradılar verme madem numaramı diye bana bagırdı sanırım babamdan aramıstım görüşmeye gitmeden önce ordan buldular numarayı o gün yine gittigim yer numara vermişti isterseniz araybilirsiniz diye aradım benimle görüşen adam müşteriyle ilgileniyormus 1-2 saat sonra arayın dediler oda bos cıkacak biliyorum napıcam ben
Canım ya sevdigiminde cevresi öyle diyor ama bana sacma geliyo :44: mesela ben atıyorum yakın arkadasım evleniyo ona 2 takacaksam nikahta olsa dügünde olsa aynı şeyi takarım.. ancak bu samimi olmadıgım biridir millete ayıp olmasın diye dügünde kücük birsey takarımama böyle olanların toplamı ne kadar olabilirki 1 milyarı gececek hali yokki bence..görüyorum dügünlerde gecen yine gördüm o kadar kıza takı takıldı dedim ama yanımdaki teyze yok kızım ancak salon parası cıktı genclere birsey kalmamıstır dedi :44:yani 1 milyar gelecek diye 3 milyar fazla vereceksin belkide yada bana öyle geliyo çözemeedim ben :44:
Evet ekip sart sevdigim ve ben 2 kişiyiz şuan2 de arkadasım olsa 4 cizmeci,kesmeci,yapıştırmacı,birleştirmeci
İşte basta kimse ilgilenmeyince hevesim kacar benim
Canım ya inşallah gecersin ne işi içindi bu
ben kötüyüm canım sıkıldım bunaldım önümde telefon nereyi kimi arayacagımı bilmiyorum Allah'ım nolur yardım et
Canım ya sevdigiminde cevresi öyle diyor ama bana sacma geliyo :44: mesela ben atıyorum yakın arkadasım evleniyo ona 2 takacaksam nikahta olsa dügünde olsa aynı şeyi takarım.. ancak bu samimi olmadıgım biridir millete ayıp olmasın diye dügünde kücük birsey takarımama böyle olanların toplamı ne kadar olabilirki 1 milyarı gececek hali yokki bence..görüyorum dügünlerde gecen yine gördüm o kadar kıza takı takıldı dedim ama yanımdaki teyze yok kızım ancak salon parası cıktı genclere birsey kalmamıstır dedi :44:yani 1 milyar gelecek diye 3 milyar fazla vereceksin belkide yada bana öyle geliyo çözemeedim ben :44:
Evet ekip sart sevdigim ve ben 2 kişiyiz şuan2 de arkadasım olsa 4 cizmeci,kesmeci,yapıştırmacı,birleştirmeci
İşte basta kimse ilgilenmeyince hevesim kacar benim
Canım ya inşallah gecersin ne işi içindi bu
ben kötüyüm canım sıkıldım bunaldım önümde telefon nereyi kimi arayacagımı bilmiyorum Allah'ım nolur yardım et
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Evde bunalıyorsun duvarlar üstüne üstüne geliyorÇalışıp hem paran olsun,gelecek için bir şeyler yapmak istiyorsun hem de çalışmak insanın kendine olan güvenini sağlamlaştırıyor. Umudunu kaybetme canım bende bildiğin gibi 8 aydır işsizim daha önceki çalıştığım şirkette patron askıntı oldu ondan ayrıldım o yüzden gittim hiç bir yere güvenerek gidemiyorum.Kurumsal yerlere bakıyorum ama onlara da torpilsiz girmek çok zor. Bugünde gittiğim yer kurumsal ama bakalım olacak mı?Sende umudunu kaybetme kısmetin elbet bir yerde vardır.Ama sırf çalışmak için de beğenmediğin bir yerde başlama elbet olacaktır bugün değil yarın değil öbür gün olacak. Sen Allah'a şükret olur elbet canım. Ailen de sürekli çalış diye baskı yapmıyorlardır sanıyorum o yüzden senin içine sinen güvenebileceğin bir yerde başla canım.Her şeyin hayırlısı olsun..
Hemde nasıl içim sıkılıyoo topilin ben varyaaaa canım öyle bir durumdayımki sabah 9 aksam 19:30 pazar sadece izin olan ssk olmayan yemek olmayan 1000 tl para alacagım yer için çırpınıyorum şuan o durumdayım baskı konusunda cok birsey demiyorlar ama para isteyemiyorum onlardan verirlerse o oda cok zor geliyo yıllardır hic para almamıs insan para alıyo ben cocukken basladım para kazanmaya şimdi aksi durum çok zor..sevdigim veriyo zorla oda olmasa ya insanlar o kadar tuhaf olmuaski anlamadım cidden anlamadım hadi 1 oldu 2 oldu 3 oldu bircogu cok olumlu konusuyo uzun süre görüşmede kalıyorum kesin diyorum ya kesin ama yok olmuyo aramıyolar ve bunları sartlarrıda yine o kadar berbatki ne arıyorlar ne istiyolar nerede yanlıs yapıyorum anlamadım..ama gittkce buda olmayacak diye bakıyorum..eskiden böylemiydi giderdim bir kac yerle görüşür birine işe baslardım neden almıyolar neden
Ben de öyle düşünüyorum. Açıkcası düğünün patırtı gürültüsü ile uğraşmak istemiyorum.Sadece nikah yapıp daha sonra yakınlarla bir yemek ve müzikli bir eğlence olabilir diye düşünüyorum ama kayınvalidem nikah'a herkes gelmez taktığımız takılar geri gelmez diye düşündüğü için mecburen düğün olacakO zamana kadar hevesin kalırsa sevdiğin ve arkadaşların ile bir ekip kur yap kuzum güzel hatıra olur:) Canım muhasebe departmanı için başvurdum doğuş oto için.Onu çok istiyorum bakalım inşallah olur. Sende canını sıkıp kendini üzme canım olacak inşallah umudunu kaybetme Ben de senin gibi telefonun başından ayrılmıyorum arayacaklar mı diye
aynen düğün gürültüsü bende sevmem., zaten ben sadece kına yapacam, arkadaşlarımı çağıracam inşallah, aslında ben kına olayınıda sevmem ama adet, vizem çıksın bavulumu alıp gitmek istiyorum sadece. hatta kınada yapmasammı diyorum, neyse hayırlısı, bekliycez bakalım rabbim ne gösterecek.
allah sizlerede kolaylık versin kızlar. para mevzusu iş mevzusu, rabbim hepimize yardımcı olsun...
Kına da yap artık adettir:) Biraz ağlatsınlar seni ana evinden ayrılıp gidiyorsun diyeAmin canım Allah herkesin yardımcısı olsun..
valla ben kınamda hiç ağlamıycam, oynayacam bol bol:)))
tabi belli olmaz genede. pek duygusal değilim,
kızlar özellikle gelin alma olayında gelinin beline kurdele bağlanır, o zaman gelinler bi ağlar aman yarabbim ya, hep tuhafıma gitmiştir.
böyle gülüyorum ya, birde kınamda en çok zırlayan ben oluyormuşum
Çırpıcısını kek hazırlamada falan kullanıyoruz canım çırpıcılı seti var aynı rengi hatta bizde memnunuz özellikle öyle tercih ettik yanlışmı yaptıkki
Amin canımallah kolaylık versin, rabbim hepimize hayırlı rızık versin...
aynen öyle canım bide degmiyor bencebende katılıyorum sana, ancak salon parası çıkıyor, sizede kolay gelsin iş bölümü yaptığın işler için...
İnşallah olur canım senin iş..kaybettim ben onuBen de öyle düşünüyorum. Açıkcası düğünün patırtı gürültüsü ile uğraşmak istemiyorum.Sadece nikah yapıp daha sonra yakınlarla bir yemek ve müzikli bir eğlence olabilir diye düşünüyorum ama kayınvalidem nikah'a herkes gelmez taktığımız takılar geri gelmez diye düşündüğü için mecburen düğün olacakO zamana kadar hevesin kalırsa sevdiğin ve arkadaşların ile bir ekip kur yap kuzum güzel hatıra olur:) Canım muhasebe departmanı için başvurdum doğuş oto için.Onu çok istiyorum bakalım inşallah olur. Sende canını sıkıp kendini üzme canım olacak inşallah umudunu kaybetme Ben de senin gibi telefonun başından ayrılmıyorum arayacaklar mı diye
desinler bastan aramıycaz diye bu sekilde olmayızRızkın elbet bir yerdedir canım sıkma canınıOlur elbet. Çoğu yer biz seni ararız diyorlar arayan yok anlıyorum ama elbet olur bu kadar bekledin biraz daha bekle canım benim..
aynen düğün gürültüsü bende sevmem., zaten ben sadece kına yapacam, arkadaşlarımı çağıracam inşallah, aslında ben kına olayınıda sevmem ama adet, vizem çıksın bavulumu alıp gitmek istiyorum sadece. hatta kınada yapmasammı diyorum, neyse hayırlısı, bekliycez bakalım rabbim ne gösterecek.
allah sizlerede kolaylık versin kızlar. para mevzusu iş mevzusu, rabbim hepimize yardımcı olsun...
inşallah memnun kalırısınız canım benim bilmiyorum biz memnun kalmayınca araştırıp öyle almaya karar verdim inşallah memnun kalırız
Ben de ağlamam diye düşünüyorum ama o an ki durum ne getirir bilemeyiz ki:) Evet en yakın arkadaşımın gelin almasında herkes sabahtan başladı ağlamaya. Hele o an kadınlar-erkekler bile zırıl zırıl ağladı ben de tık yok seyrettim ağlayanları.Tamam doğduğun evden ayrılıyorsun ama tamamen kopmuyorsun ki sonuçta sevdiğin ile bir yuva kuruyorsun. Sanki birisi ölmüş gibi ağlıyorlar bana da garip geliyor:) Böyle dedik ama en çok biz ağlarmışız bir de
valla ben kınamda hiç ağlamıycam, oynayacam bol bol:)))
tabi belli olmaz genede. pek duygusal değilim,
kızlar özellikle gelin alma olayında gelinin beline kurdele bağlanır, o zaman gelinler bi ağlar aman yarabbim ya, hep tuhafıma gitmiştir.
böyle gülüyorum ya, birde kınamda en çok zırlayan ben oluyormuşum
Ben de ağlamam diye düşünüyorum ama o an ki durum ne getirir bilemeyiz ki:) Evet en yakın arkadaşımın gelin almasında herkes sabahtan başladı ağlamaya. Hele o an kadınlar-erkekler bile zırıl zırıl ağladı ben de tık yok seyrettim ağlayanları.Tamam doğduğun evden ayrılıyorsun ama tamamen kopmuyorsun ki sonuçta sevdiğin ile bir yuva kuruyorsun. Sanki birisi ölmüş gibi ağlıyorlar bana da garip geliyor:) Böyle dedik ama en çok biz ağlarmışız bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?