- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
selam kızlarrr.
hayırlı cumalaarr
İnşallah canım ben siyahlı modelinden almak istiyorumda çırpıcılı serisi yok belki ben çeyizime almaya çıkar siyah gri olanları daha çok hoşuma gidiyor ne takıntılı bir insanım ben :18:
Hosgeldin hayırlı cumalar
sen çkb takımını ne yaptın canım
Kızlarrrr ben internetten hic tanımadıgım insanların videosunu izlerken bile aglıyorumben mi cok duygusalım..hep ailen ama artık eskisi gibi degil degil derken artık misafirsin o evde ne olursa olsun ben eşyalarımı hele kitaplarımı toplarken cok aglarım gibi geliyo..çeyizlerimde o durum olmaz ama kişisel eşyalarımı toplarken dayanamam bence..kınada..evden cıkarken off nasıl tutarım bu duygusallıkla kendimi bilmiyorum birde aklıma hep takılan şey evlenirken anahtarımıu napıcam ben götürcem mi :44: evdekileremi vericem ayy veremem ki :26:
kız actıgın konuyza bakmasam bu kim diyorum kullanıcı adın degişmişHoşbulduk canım, yeni imajımla selam vereyim dedim
İş için umudunu kaybetme canım olacak elbet yeniden.:) Ben ağlar mıyım bilmiyorum ama çok ağlamak da değişik geliyor bana.Tamamen kopmuyorsun ki sonuçta geri geleceksin elbet yine kızları olarak kalacaksın yine dizlerine yatabileceksin düşünme öyle:) Anahtar konusunda durur sende anahtarın canım sende olmayacak da kimde olacak. Benim ablam ankarada değil ama evinin anahtarı durur onda:)
kız actıgın konuyza bakmasam bu kim diyorum kullanıcı adın degişmiş
inşallahtabi öyle saatlerde aglamam ama evden cıkana kadar yani o duygusal anlarda baya kötü olurum
şafağımdan tanır belki dedim
beğendin mi?
görmedim bilederken kız resmdeki sen degilsin sanırım :44:
Tabi kii hayıııırrr
gayet kahverengi saçlarım, şmkanı yok bu renge cesaret edememmmm
sen çkb takımını ne yaptın canım
begendin mi derkenee napıyosun
Kızlarrrr ben internetten hic tanımadıgım insanların videosunu izlerken bile aglıyorumben mi cok duygusalım..hep ailen ama artık eskisi gibi degil degil derken artık misafirsin o evde ne olursa olsun ben eşyalarımı hele kitaplarımı toplarken cok aglarım gibi geliyo..çeyizlerimde o durum olmaz ama kişisel eşyalarımı toplarken dayanamam bence..kınada..evden cıkarken off nasıl tutarım bu duygusallıkla kendimi bilmiyorum birde aklıma hep takılan şey evlenirken anahtarımıu napıcam ben götürcem mi :44: evdekileremi vericem ayy veremem ki :26:
Yaramı kanattın tekrar kuzumbu hafta sonu almayı planlıyorum araba ayarlarsam fabrika magazasının sevkiyat arabası yokmuş
güzel olmus canım kendin mi degiştiryorsun nasıl oluyo :44:Allah seniimajımı, kullanıcı adımı işte
Tuncel Kurtiz ölmüş ya, ondan konuşuyoruz arkadaşlarla. Sen napıyosun tatlım, başvurular ne oldu?
Canım benim gibisin sende bende bazen gelini evden çıkarma videoları izliyorum kına gecesine ait videolar aglıyorumNasıl dayanılır bilmiyorum ben çok baglıyım aileme o evden çıkışım çok zor olacak çok zor şuandan başladım ilerisini düşünemiyorum.Anahtarını alırsın canım sonuçta orasıda senin evin öyle düşünme evet içindeki gibi olmayacak farkındayız ama bazı şeyler aynı kalır
inşallah alırsın hasret biter canım
güzel olmus canım kendin mi degiştiryorsun nasıl oluyo :44:
sonuc 0000
aslında ben o kadarda fazla baglı degilim sanırım..yani aslında canıma tak eden durumlar var evde ama yinede ailem işte dayanamaz insan
1 kereliğine nick değişiliyor. yaptım oldu
sabret canım,hayırlısı olsuun
sabrediyorumda kac ay oldu
inşallah alırsın hasret biter canım
aslında ben o kadarda fazla baglı degilim sanırım..yani aslında canıma tak eden durumlar var evde ama yinede ailem işte dayanamaz insan
işkur da kaydın var mı? işkura git sürekli
inşallah canım..aslında işte ben gittikten sonra sanmıyorum o kadar kötü olacagımı vedalar üzüyor beni bi :44:İnşallah canımcım inşallah pişman olmam yemek takımımla uyumlu olur verdiğim paraya değer :106:İnsan dayanamaz gerçekten alışmışsın bilmedigin birşeye adım atıyorsun belki sürekli gidip geleceksin ama misafir gibi kalsanda gideceksin yani
var canım ama hic gitmedim :44: hep elemanonline kariyer falan oralara bakıyorum
inşallah canım..aslında işte ben gittikten sonra sanmıyorum o kadar kötü olacagımı vedalar üzüyor beni bi :44:
inşallah canım..aslında işte ben gittikten sonra sanmıyorum o kadar kötü olacagımı vedalar üzüyor beni bi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?