2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İş için umudunu kaybetme canım olacak elbet yeniden.:) Ben ağlar mıyım bilmiyorum ama çok ağlamak da değişik geliyor bana.Tamamen kopmuyorsun ki sonuçta geri geleceksin elbet yine kızları olarak kalacaksın yine dizlerine yatabileceksin düşünme öyle:) Anahtar konusunda durur sende anahtarın canım sende olmayacak da kimde olacak. Benim ablam ankarada değil ama evinin anahtarı durur onda:)

Hoşbulduk canım, yeni imajımla selam vereyim dedim
kız actıgın konuyza bakmasam bu kim diyorum kullanıcı adın degişmiş

inşallah tabi öyle saatlerde aglamam ama evden cıkana kadar yani o duygusal anlarda baya kötü olurum

kız actıgın konuyza bakmasam bu kim diyorum kullanıcı adın degişmiş

inşallah tabi öyle saatlerde aglamam ama evden cıkana kadar yani o duygusal anlarda baya kötü olurum

şafağımdan tanır belki dedim

beğendin mi?

Canım benim gibisin sende bende bazen gelini evden çıkarma videoları izliyorum kına gecesine ait videolar aglıyorum Nasıl dayanılır bilmiyorum ben çok baglıyım aileme o evden çıkışım çok zor olacak çok zor şuandan başladım ilerisini düşünemiyorum.Anahtarını alırsın canım sonuçta orasıda senin evin öyle düşünme evet içindeki gibi olmayacak farkındayız ama bazı şeyler aynı kalır

Son düzenleme:
Yaramı kanattın tekrar kuzum bu hafta sonu almayı planlıyorum araba ayarlarsam fabrika magazasının sevkiyat arabası yokmuş

inşallah alırsın hasret biter canım
Allah seni imajımı, kullanıcı adımı işte

Tuncel Kurtiz ölmüş ya, ondan konuşuyoruz arkadaşlarla. Sen napıyosun tatlım, başvurular ne oldu?
güzel olmus canım kendin mi degiştiryorsun nasıl oluyo :44:
sonuc 0000

aslında ben o kadarda fazla baglı degilim sanırım..yani aslında canıma tak eden durumlar var evde ama yinede ailem işte dayanamaz insan

1 kereliğine nick değişiliyor. yaptım oldu

sabret canım,hayırlısı olsuun

inşallah alırsın hasret biter canım

aslında ben o kadarda fazla baglı degilim sanırım..yani aslında canıma tak eden durumlar var evde ama yinede ailem işte dayanamaz insan

İnşallah canımcım inşallah pişman olmam yemek takımımla uyumlu olur verdiğim paraya değer :106:İnsan dayanamaz gerçekten alışmışsın bilmedigin birşeye adım atıyorsun belki sürekli gidip geleceksin ama misafir gibi kalsanda gideceksin yani

işkur da kaydın var mı? işkura git sürekli

var canım ama hic gitmedim :44: hep elemanonline kariyer falan oralara bakıyorum

inşallah canım..aslında işte ben gittikten sonra sanmıyorum o kadar kötü olacagımı vedalar üzüyor beni bi :44:

var canım ama hic gitmedim :44: hep elemanonline kariyer falan oralara bakıyorum

inşallah canım..aslında işte ben gittikten sonra sanmıyorum o kadar kötü olacagımı vedalar üzüyor beni bi :44:

işkur a gitsene bi. bişeyler çıkar diye düşünüyorum

Vedalar zordur canım hep kendimizi alıştırıcaz ufaktan inşallah mutlu olduktan sonra böyle olması gerektigini farkedicez napalım

Kızlaar bana aktardan iş teklifi geldi
Şaka gibi ya, işkurdan mesaj geldi iş görüşmesi için seçildiniz diye, bi araştırdım 'yetiştirilmek üzere aktara eleman alınacaktır' yazıyor

Gideyim mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…