- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
canım şimdi basvurdum işkurdan bakalım birsey cıkacakmıişkur a gitsene bi. bişeyler çıkar diye düşünüyorum
Vedalar zordur canım hep kendimizi alıştırıcaz ufaktan inşallah mutlu olduktan sonra böyle olması gerektigini farkedicez napalım
Kızlaar bana aktardan iş teklifi geldi
Şaka gibi ya, işkurdan mesaj geldi iş görüşmesi için seçildiniz diye, bi araştırdım 'yetiştirilmek üzere aktara eleman alınacaktır' yazıyor
Gideyim mi ki
canım şimdi basvurdum işkurdan bakalım birsey cıkacakmı
benide götür
Gel kuzum gidelim beraber
Sevdiceğim de diyor, gitsene güzel ıhlamur yapmayı öğrenirsin diyor
Kızlarrrr ben internetten hic tanımadıgım insanların videosunu izlerken bile aglıyorumben mi cok duygusalım..hep ailen ama artık eskisi gibi degil degil derken artık misafirsin o evde ne olursa olsun ben eşyalarımı hele kitaplarımı toplarken cok aglarım gibi geliyo..çeyizlerimde o durum olmaz ama kişisel eşyalarımı toplarken dayanamam bence..kınada..evden cıkarken off nasıl tutarım bu duygusallıkla kendimi bilmiyorum birde aklıma hep takılan şey evlenirken anahtarımıu napıcam ben götürcem mi :44: evdekileremi vericem ayy veremem ki :26:
ben verecem anahtarı ne yapacam, aman bi gideyim evimede, artık orası evim olur, burasıda eski evim olur o kadar.
aman bi evleneyim hayırlısıyla mutlu olayımda, önemli değil yani, bekliycez bakalım herşey nasıl olacak. üstelik ben binlerce km uzağa gidecem. demekki allah dağına göre kar veriyor. baksanıza hiç üzülmüyom. zil takıp oynarım heralde giderken.
işkurdan cevapmı geldi size, bende yıllar önce başvurmuştum ne cevap ne bişey olmadı yani. allah hepimize güzel bol rızık versin, benimde bu aralar paraya ihtiyacım var biraz... ama hallolucak inşallah.
gerçekten ya kızlar parasızlık ne zor, olmadımı dert yani. rabbim herkese kolaylık versin...
aa bişi farkettim benn
çizelgedeki gülün üstündeki çift bizim aylara göre gidiyomuş..
1.ayın içindeyiz en başa gelmişler:44:
bende bakıyorum bakıyorum bunlar diyorum sağ taraftaydı ne ara sola geldiler
selam kızlar nasılsınız
dün internetten vermiş olduğum siparişlerim bugün işyerine geldi ve çok mutlu oldum açtım harikalar iyi ki almışım öyle yumuşaklar ki
aşkımla da uluştum güzel vakit geçirdik eve geldimm gireyim siteye dedim
Ohh kavustun demek ceyizlerine..kullanacagımız günlerde gelsin inşallah
kavuştum valla gelen çocuğa da diyorum süpersiniz bu kadar hızlı olacağınızı tahmin etmemiştimçocuğunda verdiği cevap daha erken gelecektim ama olmadı
amin amin canım o güzel günlere adım atmak yakın gibi bizim için tatlım sanki
gelişmeler mi var yoksaa
ayy canım inşallah hayırlısıyla olursevgilimin konuşmalarına göre yakın gibi canım 2014 yaz ayında yüzük takılabilir bakalım tatlımben çeyizime bişey alıyorum , ama kendi bişeyler alamıyor diye üzülüyor ya kıyamam ben sevdiğime ya
ayy canım inşallah hayırlısıyla olurbiz yavas yavas alıyoruz o birden alacak
inşallah canım nşallah memur olmak istiyor kpss ye bağlı açıkçası bir yandan da memur olursa bizim için çok iyi olacak bakalım inşallah olur.
aynen öyle canım heleki ben o kadar ağırdan alıyorum ki bir anda olsa ne yaparım ne alırım bilmiyorum . ocak ayında bulaşık makinesi alacağım koyacağım mağazada kalsın bir şekilde ödenir diye geri kalan beyaz eşyalar ona aiit, onlarda adet öyleymiş hatta tm beyaz eşyalar erkek tarafına aitmiş . bende dedim bulaşlık makinesi alacağım diye .
daha ev eşyası var bohçası var salonu varçok paara lazım çok :26:
İnşallah istedigi gibi olur hersey canım..
Ahh ahh o kadar cok masraflık herseybizimde aynı erkege ait hangi marka istiyosun peki :44:
inşallah canım
Aynen kesenin ağzını açtın mı gidiyor valla
AA öyle mi kız 2 erkek 2 tane beyaz eşyayı bölüşüyor bizde ama ben ses etmedim o öyle söyleyince , ödesin alsın diye çok mu gaddarım nene de olsa mobilyaları beraber ödeyeceğiz
Arçelik istiyorum canım ama sevgilimde beko istiyor bakalım , ama Arçelik olur büyük iihtimal ama özellikleri konusunda burada araştıracağım çok programlılar var hiç anlamıyorum ben .gerek var mı 8 programlı felan almaya .
B,zde en fazla bulasık makinesi alır kızgerci şimdi kızı erkegi kalmadı kimin gücü neye yetiyorsa
İkiside aynı canım öyle biliyorum ben ama 8 programa hiccc gerek yok bizdee 5 var ama kullanılmıyor sürekli olarak 2 program var kullandıgımız :44:ben hic almayı düşünmüyorum sevmiyorum ben bulasık makinesinituhafım ben biraz
ablamda alıken satıcı ne yapacaksın fazla programı demiş , işini görmez fazla program kullanacağın maksimum en fazla 3 program olur gerek yok fazla para vermeye demişti.
aynen öyle alında erkek kız kalmadı dediğin gibi.
niye canım evine misafir geldiğinde nasıl ykıcan ordu gibi bulaşığı ben direk makineye atarım hiç uğraşamam öyle elde yıkamakla
bulaşığa ayıracağım zamanı sevdiğimle film izleyerek geçirmeyi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?