- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
aynen öyle canım ideal
Canım cok sık ordu gibi misafir gelmez hem gelsede birsey olmaz bize ne zaman misafir gelse ordu gibi hep makine dolu diye elimde yıkarım ben alıstımmesela tahta kasık zaten atılmaması gerek o kesinde ( 2 ay teknik serviste calısmıstımda ) annem tencere ve bıcaklarıda atmama izin vermez onlar hep elimde..ee zaten 2 kişiyiz ne bulasık cıkacak yıkarım elimde bide benim en cok sevdigim iş düşman gibiyim ben makinelere cizme olayı bulasıkları ayrı dert :44:bilmiyorum bana bastan beri gereksiz geliyo belki ileride coluk cocuga karısınca düşünürüm:44:bana göre en mükemmel aletler elektrikli süpürge ve çamaşır makinesi
hımm alışmışsın tabii sen canım ben genelde makineye atıyorum tencereyi , tencere yıkamaktan nefret ediyrumama yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi elde yıkamaya tencereleri,çizilme drumu kötü ,
evet gelen olmaz aslında ama ne bilim ben alışkın değilim zor gelir bana ya
aaa blendiri unutma canım ütü de var
edacım ben yatıyorum iyi geceler görüşürz yarın canım
B,zde en fazla bulasık makinesi alır kızgerci şimdi kızı erkegi kalmadı kimin gücü neye yetiyorsa
İkiside aynı canım öyle biliyorum ben ama 8 programa hiccc gerek yok bizdee 5 var ama kullanılmıyor sürekli olarak 2 program var kullandıgımız :44:ben hic almayı düşünmüyorum sevmiyorum ben bulasık makinesinituhafım ben biraz
Günaydın kızlar nasılsınızKararsız kaldıgım bir nokta daha var ne kararsız bir insanım ben:18:Çatal bıçak takımımı bugün alacagım ksımetse merak ettigim mat mı tercih etmeliyim yoksa parlak olanımı bazı yerlerde matın daha çabuk cizilebilecegini duydum dogrumudur kararsız kaldım :106:
Günaydın tatlım, cevap verme gereği hissettim
matı hiç kimse tavsiye etmedi, çok çabuk çiziliyormuş parlağına nazaran. hatta ve hatta mümkünse parlak altın yaldızlı olanları bile tercih etmeyin dendi.
hem görünüş açısındanda parlak daha şık.
Canım çok teşekkürederim güvenilir bir yerden daha duymak çok iyi oldu aslında mat sadece farklı yoksa dedigin gibi sanırım parlak daha şık duruyor hatta seçtigim modelde daha zarif duracaktır zaten sade biraz farklı bir tarz seçtim öyle altın yıldızlı desenli falan değil çok sağol canım tekrar:13:
Rica ederim tatlım ne demek.
Yaklaşık 1 senedir çeyiz alışverişi içinde olduğumuz için az çok biliyorum neyin ne olduğunu
Canım bende o kadar zamandır ugraşıyorum inan mat dedim hiç araştırmamıştım şimdi almak kapıya dayandı bir bakınayım dedim yazılanlar kafamı karıştırdı ama ögrendigim çok iyi oldu en azından biraz daha kullanışlı olması var
Jumbonun 6500 modelini tercih edicem canım
Eki Görüntüle 816550
Eki Görüntüle 816551
model bu biraz farklı yamuk çok hoşuma gidiyor napıyım enteresanım azıcık yemek takımımlada uyum sağlıyor gibi
Yemek takımımda bu canım jumbo manzini modeli seninde yorumunu almak isterim
Eki Görüntüle 816552
Sadelikten yanasın sanırım. Çok şık , beğendim.
Yemek takımını aldın sanırım? Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Evet canım sadelikten yanayım modasıda geçmez zevkimde degişmez sanırım senelerdir aynı takımı begeniyorum evet yemek takımım alındı çatal bıçak takımında sıra birbirlerine uyumlumu sence aslında 9500 modeli daha çok uyuyor ama yuvarlak kaşıkları uç kısımları uzun olsun istedikAmin cümlemiz inşallah güzel günlerde kullanalım canım
iki takımda gayet sade, uyuyor tabiki.yemek takımnda mı jumbo?
ben hisar almayı düşünüyorum :44: jumbo hakkında fikrim yok.
Teşekkürederim canım evet yemek takımımda jumbo hakkında pek şikayet duymadım fiyatları biraz tuzlu olmasa bence model ve tarz olarak beni çok yansıtıyorHisarda çok iyidir sende güzel tercih yapmışsın canım çeliktede jumbo ve hisar marka olarak başta gelirler ayrıca porselendede iyidir hisar
evet tatlım çok pahalı ama yapcak bişey yok,çeyizimizn en önemli parçaları
karaca - emsan schafer asla düşünmeyeceğim markalar.
Evet canım çok pahalılar ama bende senin gibi düşünüyorum en önemli parçalar yıllarca kullanmak istiyorum o yüzden az öz iyisinden alma taraftarıyım hangi üründe hangi marka iyiyse ona yönleniyorum azıcık battımsada
aynen öyle, biri kırılırsa içim gideeerrrr
bu arada isteme nişan falan oldu mu?
Aynen öyle canım birine birşey olursa içim yancakyemedim içmedim bunları ödüyorum Alttaki tickerımdaki tarihte sözümüz olacak kısmetse canımcım isteme sonra söz nişan düşünmüyorum nasipse 2015 gelini olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?