2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlarrrrrrrr içim içime sıgmıyo bugün bi yerle görüştüm cok içime sindi..ve eve gelince aradılar pazartesi 2. görüşme yapmak istiyorlarmıs inşallah olur :18ara konusu biraz az ama calısma saatleri cok iyi evlendikten sonra tam calısmak istedigim saatler..ama bakalım ne olacak inşallah basla derler daha önce ettiginiz dualar için Allah razı olsun nolur pazarteside dualarınızla gönderin beni :18: bu iş olursa morelim düzelir diye tahmin ediyorum inşallah hayırlı olur benim için

Sen benim kopyammısın yoksa aynen öyle canım veriyoruz tertemiz bulasıgı birde üztüne ciziyo desenlerini cıkarıyo aynı şeyi biz yapsak beceriksiz oluruz

Canım parlak olanlar hem görünüş hem kullanıs acısından daha iyi

Edam çok sevindim senin adına, hayırlısıyla inşallah olur

Canım belki kopyanımdır:) İş içinde çok sevindim inşallah pazartesi 2.görüşme de çok iyi geçer canım. Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun..

selam kızlarr

decemberr selam canım

edamm dualarım seninle kuzum,inşallah bu kez olucak tatLımm

----

kızlar demin ''evimize'' gittik
kapılarımız geldi,takıldı
renklerini pek beğenmedim ama baktıkça gözüm alışır herhalde.

çok başka bişimiş ya,en başta hiç orda oturulacak gibi değildi,ama gitgide güzelleşiyor yuvamızz

inşallah sağLıkla,aşkla,huzurla geçinip gideriz yuvamızda

(böyle nispet yapar gibi oluyorum kızlar ama tutamadımki içimde, tüm dünyaya haykırasım var
)

Merhaba kızlar...
Tutkucum hayırlı olsun kapılarınız, ne nispeti canım aşkolsun, burda mutluluğumuzu, bu süreci paylaşıyoruz birlikte, tabiki anlat
Yuvanız çok çok güzel olsun huzurla yaşayın inşallah canım

Edacım hayırlısı olsun hakkında.
Nişan düşünen var mı yakın zamanda?
Ben kısmetse Kasım'da düşünüyorum.

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin senin için hayırlı iyi bir yerdir inşallah dualarım seninle Bugün benimde içim içime sıgmıyor kuzucum dediginiz gibi yaptım gittim parlak olanını aldım ve yanında indirim yapacaktı matrıx tencere setinide aldım birde çay seti hediye etti tepsisi 6 adet çay tabağı çay bardağı çok şekerler çok

canım benim çok sağoL,amin inşallah..
hepimizin güzel,huzurlu yuvaları olsun inşallah, odanın çöpüne kadar aşkla yapılsın inşallah herşey

kızlar konu amayayım dedim burdan sorayım, Allah aşkına bilen biri bana bu milföy hamurunu anlatsın ya..
annemde,bende hazır milföy hamuruyla bişiler yapmaya çalışıyoruz yok yok.. pişince daha doğrusu pişemiyo, çiğ kalıyo biraz, kararıyo sonra.
neden öyle oluyokki sizce:26:

Merhaba kızlar.
Neler yapıyorsunuz?

Meraba ben seni tebrik etmiştim ama alıntılamadın görmedin mi acaba
Kasımda nişan düşünüyormuşsun haydi bakalım inşaAllah

Kuzu nispet olur mu hiç aşkolsun burada bizimle paylaşmayacaksın da napacaksın hayırlı olsun güzelim

iyi geceler kızlar

Almancada A 1 seviyesi bitti Bi alman görsem ben yüzebiliyorum ben koşabiliyorum filan derim artık
Bu akşam haftalık oda temizliğimi yaptım (yurt odam), tavsiye üzerine sirkeli su ile viledaladım odayı, buram buram sirke kokuyor her yer geçer mi bu koku ya

Cuma günü okula dilekçemi verdim, üstten ders almak için izin istedim (okulu 3 yılda bitirme çabalarım)
İzin verirler de ben de inşaAllah tüm dersleri veririm

-3. sınıf ve 4. sınıf dersleri arasında çakışmalar olacak diğer dönem, onu ayarlamaları gerek yani-

Bu arada avukatlık sınavı geliyor, şimdiden eteklerim tutuştu :18::18:

Benden havadisler bunlar

Son düzenleme:

Ayy canım görmedim. Teşekkür ederim.

tatLım benim sağoL

A1 seviyesi ne çabuk bitmiş kuzum maşallah ama kötü haber gittikçe zorlaşacak şimdi Rabbim kolaylık versin inşallah canım

okulda hayırlısıyla olur inşallah,zor olucak aslında 2 yılı 1 yıla indirmek ama sonucu güzel olucak inşallah

sınavındada bol şanss canım,inşallah güzel geçecek

Edam çok sevindim senin adına, hayırlısıyla inşallah olur
İnşallah canım benim yarın hemen olsun bitsin :18:inşallah işe baslıyorum diyerek gelirim

Canım belki kopyanımdır:) İş içinde çok sevindim inşallah pazartesi 2.görüşme de çok iyi geçer canım. Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun..
İnşallah canım Allah razı olsun canım

selam kızlar haftasonu olunca kimse gelmiyorrr ya
buradayız kısa kısada olsak

Allah razı olsun tutkum amin canım inşallah :18:
Ahh ne güzel canım ya siner içine tam bi bitsin merak etme şimdi ev yarım gibi gözünde tamamlansın ondan sonra gör hem aşkolsun hava atmak mı bu biz burada herseyimizi paylasmayacakmıyız biz bu yüzden varız kimseye anlatamazsak bile biz bize anlatır konusuruz

Edacım hayırlısı olsun hakkında.
Nişan düşünen var mı yakın zamanda?
Ben kısmetse Kasım'da düşünüyorum.

Çok sağol canım inşallah
Canım bizde varız sanırım Ama çokta kesin degil %80 diyelim biz ona :18:
Önce tanısma ardından isteme-söz-nişan birlikte düşünüyoruz ama bakalım nasıl olacak..
Eger kısmet olursa bizde aralık gibi düşünüyoruz
Siznasıl yapmak istiyosunuz nişanı
Allah razı olsun canım inşallah öyledir artık bir işim olsun hayırlısıyla oyyy cok sevindim toplam ne kadar ödedin ne kadar indirim yaptılar veeee hani resimleri nerde 1 ürün almaya gittin bak neler bitmiş masallah

Canım bizim klasik yaptıgımız peynir ve maydanozlu iç malzemesini yapıyoruz..milföyleri buzluktan cıkar biraz yumusayınca iç harcını koy üçgen gibi kapat üstünede bir yumurta sarısı sür ve çörek otunu at..önceden 180 derece olabilir onu kendi fırınınıza göre ayarlarsın ısttıgın fırına at milföyleri kızarınca alırsın ohh mis cıtır cıtır istersen içine sosis vs de koyabilirsin en klasik olarak bu

bunu bende hep soruyorum yaaaa ama öğrendimki hazır milföyler biraz kalın oluyormuş azcık açmak gerekiyormuş ondanmış... bida yapanı zaten rezil oldum nişanlıma...

şu listeye bende girebilirmiyim eylül 2014 gelini olaraktan

aslında çok kolay ama marka ile mi alakalı acaba :44: biz genelde bimden alıyoruz çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…