canım sendemi calısmıyorsun ? canım bana sadece vedalar zor geliyo yani gittikten sonra sorun yok anahtarı dersen ne biliyim bende bırakırım diye düşünüyorum ama zor geliyo tabi..
tabi zor gelebilir ayrılmak, anlıyorum, bende kız kardeşimle yeğenlerimi özlerim diye düşünüyorum,
bende çalışmıyorum, bugüne kadar yaklaşık iki yıl çalıştım, başörtü yüzünden çalışamadım, mesleğimi yapamadım, şimdide başörtü serbest oldu ama bu sene evlenecem inşallah, mühendisler odasından istifa etmiştim başörtü meselesi için, şimdi geri üye olursam para ödemem lazım, yurt dışına gitcem evlenince, o yüzden üye olmadım tekrar, bekliycez bakalım hayılrı bi evlilik yaparımda inşallah artık iş benim için dert değil.
allah hepmizin yardımcıısı olsun, hepimize rızık versin amin....
sendei mezunsun, iş bulamadın, valla allah herkesin yardımcısı olsun, bu ülkenin gençlerine üzülüyorum. yurt dışında basit bi kursa giderken bile devlet para ödüyor. diplomaları işe yarıyor, burdakiler daha fazla ders çalışıyor aslında. ahhh ahhh
Günaydınlar kızlar,
Bulaşık makinesi fikrinize bende katılıyorum çok programlıya hiç gerek yok bence de. Bulaşık makinesi hakkında bende sizin gibi düşünüyorum almayı bile düşünmüyorum:26: Sonuçta bulaşıkları akıtıp dolduruyoruz bulaşıkları suya tutana kadar elimde yıkayıp durulamak bana daha mantıklı geliyorTertemiz bulaşığı bende yıkarım bulaşık makinesi olsam
Günaydın kızlar nasılsınızKararsız kaldıgım bir nokta daha var ne kararsız bir insanım ben:18:Çatal bıçak takımımı bugün alacagım ksımetse merak ettigim mat mı tercih etmeliyim yoksa parlak olanımı bazı yerlerde matın daha çabuk cizilebilecegini duydum dogrumudur kararsız kaldım :106:
canım sendemi calısmıyorsun ? canım bana sadece vedalar zor geliyo yani gittikten sonra sorun yok anahtarı dersen ne biliyim bende bırakırım diye düşünüyorum ama zor geliyo tabi..
tabi zor gelebilir ayrılmak, anlıyorum, bende kız kardeşimle yeğenlerimi özlerim diye düşünüyorum,
bende çalışmıyorum, bugüne kadar yaklaşık iki yıl çalıştım, başörtü yüzünden çalışamadım, mesleğimi yapamadım, şimdide başörtü serbest oldu ama bu sene evlenecem inşallah, mühendisler odasından istifa etmiştim başörtü meselesi için, şimdi geri üye olursam para ödemem lazım, yurt dışına gitcem evlenince, o yüzden üye olmadım tekrar, bekliycez bakalım hayılrı bi evlilik yaparımda inşallah artık iş benim için dert değil.
allah hepmizin yardımcıısı olsun, hepimize rızık versin amin....
sendei mezunsun, iş bulamadın, valla allah herkesin yardımcısı olsun, bu ülkenin gençlerine üzülüyorum. yurt dışında basit bi kursa giderken bile devlet para ödüyor. diplomaları işe yarıyor, burdakiler daha fazla ders çalışıyor aslında. ahhh ahhh
bende 6-7 yılne kadar kötü bunun için calısamamak çokmu fazla para ve hanngi ay evlilik inşallah canım ? ama ceyiz almakta zorlanmayacaksan haklısın hic girme..ben lisede cocuk gelişimi okudum canım ünivde sosyal hizmetler okuyordum ki bu yıl ara vermis oldum..acıkcası evdekilerin durumu o kadar kötüyken birden para isteyemedim birde Allah'ın izniyle ilkbaharda dügün olursa calısamam o kadar telaş içinde dedim (zaten normalde calısmıyorum) yatırmadım paramı..ama bugün görüşmeye gidince iş için pişmanda oldum en azından hem akbilim indirimli olurdu hemde calısmasam bile 3-4 bile olsa dert gecerdim dedim ama saglık olsun aynen öyle canım çok var cevremde..mesela annemin kuzeni ögretmen yıllardır atanamadı ve asgari ücretten daha az maas alıyor özelde..ne işe yaradı
hosgeldin canım napalım işte bugün baya yürüdüm yoruldum o yüzden uzattım bacaklarımı oturuyorumMerhaba kızlar.
Neler yapıyorsunuz?
Kızlarrrrrrrr içim içime sıgmıyo bugün bi yerle görüştüm cok içime sindi..ve eve gelince aradılar pazartesi 2. görüşme yapmak istiyorlarmıs inşallah olur :18ara konusu biraz az ama calısma saatleri cok iyi evlendikten sonra tam calısmak istedigim saatler..ama bakalım ne olacak inşallah basla derler daha önce ettiginiz dualar için Allah razı olsun nolur pazarteside dualarınızla gönderin beni :18: bu iş olursa morelim düzelir diye tahmin ediyorum inşallah hayırlı olur benim için
Kızlarrrrrrrr içim içime sıgmıyo bugün bi yerle görüştüm cok içime sindi..ve eve gelince aradılar pazartesi 2. görüşme yapmak istiyorlarmıs inşallah olur :18ara konusu biraz az ama calısma saatleri cok iyi evlendikten sonra tam calısmak istedigim saatler..ama bakalım ne olacak inşallah basla derler daha önce ettiginiz dualar için Allah razı olsun nolur pazarteside dualarınızla gönderin beni :18: bu iş olursa morelim düzelir diye tahmin ediyorum inşallah hayırlı olur benim için
Sen benim kopyammısın yoksaaynen öyle canım veriyoruz tertemiz bulasıgı birde üztüne ciziyo desenlerini cıkarıyo aynı şeyi biz yapsak beceriksiz oluruz
Canım parlak olanlar hem görünüş hem kullanıs acısından daha iyi
Merhaba kızlar...
Tutkucum hayırlı olsun kapılarınız, ne nispeti canım aşkolsun, burda mutluluğumuzu, bu süreci paylaşıyoruz birlikte, tabiki anlat
Yuvanız çok çok güzel olsun huzurla yaşayın inşallah canım
Merhaba kızlar.
Neler yapıyorsunuz?
selam kızlarr
decemberr selam canım
edamm dualarım seninle kuzum,inşallah bu kez olucak tatLımm
----
kızlar demin ''evimize'' gittikkapılarımız geldi,takıldı
renklerini pek beğenmedim ama baktıkça gözüm alışır herhalde.
çok başka bişimiş ya,en başta hiç orda oturulacak gibi değildi,ama gitgide güzelleşiyor yuvamızz
inşallah sağLıkla,aşkla,huzurla geçinip gideriz yuvamızda
(böyle nispet yapar gibi oluyorum kızlar ama tutamadımki içimde, tüm dünyaya haykırasım var)
Meraba ben seni tebrik etmiştim ama alıntılamadıngörmedin mi acaba
Kasımda nişan düşünüyormuşsun haydi bakalım inşaAllah
Kuzu nispet olur mu hiç aşkolsun burada bizimle paylaşmayacaksın da napacaksınhayırlı olsun güzelim
Meraba ben seni tebrik etmiştim ama alıntılamadıngörmedin mi acaba
Kasımda nişan düşünüyormuşsun haydi bakalım inşaAllah
Kuzu nispet olur mu hiç aşkolsun burada bizimle paylaşmayacaksın da napacaksınhayırlı olsun güzelim
iyi geceler kızlar
Almancada A 1 seviyesi bittiBi alman görsem ben yüzebiliyorum ben koşabiliyorum filan derim artık
Bu akşam haftalık oda temizliğimi yaptım (yurt odam), tavsiye üzerine sirkeli su ile viledaladım odayı, buram buram sirke kokuyor her yergeçer mi bu koku ya
Cuma günü okula dilekçemi verdim, üstten ders almak için izin istedim (okulu 3 yılda bitirme çabalarım)
İzin verirler de ben de inşaAllah tüm dersleri veririm
-3. sınıf ve 4. sınıf dersleri arasında çakışmalar olacak diğer dönem, onu ayarlamaları gerek yani-
Bu arada avukatlık sınavı geliyor, şimdiden eteklerim tutuştu :18::18:
Benden havadisler bunlar
İnşallah canım benim yarın hemen olsun bitsin :18:inşallah işe baslıyorum diyerek gelirim
Edam çok sevindim senin adına, hayırlısıyla inşallah olur
İnşallah canımCanım belki kopyanımdır:) İş içinde çok sevindim inşallah pazartesi 2.görüşme de çok iyi geçer canım.Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun..
buradayız kısa kısada olsakselam kızlar haftasonu olunca kimse gelmiyorrr ya
Allah razı olsun tutkum amin canım inşallah :18:selam kızlarr
decemberr selam canım
edamm dualarım seninle kuzum,inşallah bu kez olucak tatLımm
----
kızlar demin ''evimize'' gittikkapılarımız geldi,takıldı
renklerini pek beğenmedim ama baktıkça gözüm alışır herhalde.
çok başka bişimiş ya,en başta hiç orda oturulacak gibi değildi,ama gitgide güzelleşiyor yuvamızz
inşallah sağLıkla,aşkla,huzurla geçinip gideriz yuvamızda
(böyle nispet yapar gibi oluyorum kızlar ama tutamadımki içimde, tüm dünyaya haykırasım var)
Edacım hayırlısı olsun hakkında.
Nişan düşünen var mı yakın zamanda?
Ben kısmetse Kasım'da düşünüyorum.
Allah razı olsun canım inşallah öyledir artık bir işim olsun hayırlısıylaCanım inşallah güzel haberlerle gelirsin senin için hayırlı iyi bir yerdir inşallah dualarım seninleBugün benimde içim içime sıgmıyor kuzucum dediginiz gibi yaptım gittim parlak olanını aldım ve yanında indirim yapacaktı matrıx tencere setinide aldım birde çay seti hediye etti tepsisi 6 adet çay tabağı çay bardağı çok şekerler çok
kızlar konu amayayım dedim burdan sorayım, Allah aşkına bilen biri bana bu milföy hamurunu anlatsın ya..
annemde,bende hazır milföy hamuruyla bişiler yapmaya çalışıyoruz yok yok.. pişince daha doğrusu pişemiyo, çiğ kalıyo biraz, kararıyo sonra.
neden öyle oluyokki sizce:26:
kızlar konu amayayım dedim burdan sorayım, Allah aşkına bilen biri bana bu milföy hamurunu anlatsın ya..
annemde,bende hazır milföy hamuruyla bişiler yapmaya çalışıyoruz yok yok.. pişince daha doğrusu pişemiyo, çiğ kalıyo biraz, kararıyo sonra.
neden öyle oluyokki sizce:26:
bunu bende hep soruyorum yaaaa ama öğrendimki hazır milföyler biraz kalın oluyormuş azcık açmak gerekiyormuş ondanmış... bida yapanı zaten rezil oldum nişanlıma...
şu listeye bende girebilirmiyim eylül 2014 gelini olaraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?