- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
aslında çok kolay ama marka ile mi alakalı acaba :44: biz genelde bimden alıyoruz çok güzel oluyo
edacım ben evde yapıcam kısmetse. İsteme-söz-nişan bir arada.
Senin de az kalmış
valla bizim kendi marketimiz var ordan alıyorum mecbur :s marka iyi hatta bime göre baya iyi biz ucuz ve markasız mal satamıyoruz malesef.. bim.. ezeli rakibimiz..
Edacım hayırlısı olsun hakkında.
Nişan düşünen var mı yakın zamanda?
Ben kısmetse Kasım'da düşünüyorum.
İnşallah istedigimiz gibi olursa az kaldı canımnişanda dagıtmak için birsey yapmak istiyorum ama ne olmalı bulamıyorum :44:
rakip büyük biz bimin cogu ürününden vazgecemiyoruz örnegin yogurt farklı markalar alıyoruz bazen bım kapalı oldugu için gec saatte ama bımın kadar istekli yemiyoruz bu arada bol kazanclar
tatLım benim sağoL
A1 seviyesi ne çabuk bitmiş kuzum maşallahama kötü haber gittikçe zorlaşacak şimdi Rabbim kolaylık versin inşallah canım
okulda hayırlısıyla olur inşallah,zor olucak aslında 2 yılı 1 yıla indirmek ama sonucu güzel olucak inşallah
sınavındada bol şanss canım,inşallah güzel geçecek
Allah razı olsun tutkum amin canım inşallah :18:
Ahh ne güzel canım ya siner içine tam bi bitsin merak etme şimdi ev yarım gibi gözünde tamamlansın ondan sonra görhem aşkolsun hava atmak mı bu biz burada herseyimizi paylasmayacakmıyız biz bu yüzden varız kimseye anlatamazsak bile biz bize anlatır konusuruz
Canım bizim klasik yaptıgımız peynir ve maydanozlu iç malzemesini yapıyoruz..milföyleri buzluktan cıkar biraz yumusayınca iç harcını koy üçgen gibi kapat üstünede bir yumurta sarısı sür ve çörek otunu at..önceden 180 derece olabilir onu kendi fırınınıza göre ayarlarsın ısttıgın fırına at milföyleri kızarınca alırsın ohh mis cıtır cıtıristersen içine sosis vs de koyabilirsin en klasik olarak bu
bunu bende hep soruyorum yaaaa ama öğrendimki hazır milföyler biraz kalın oluyormuş azcık açmak gerekiyormuş ondanmış... bida yapanı zaten rezil oldum nişanlıma...
şu listeye bende girebilirmiyim eylül 2014 gelini olaraktan
nebiliyim kuzum ya öyle nispet yaparcasına kötü hissettim kendimi:26:
aynen yaptık,hatta kalındı biraz açtık ama yok olmadı gitti..
ama illa tutturacaz kaçış yok
evet canım ya kalın oluyolar,açtık ama olmadı işte, çok garip bir hal aldılar pişince:26:
gel buyur tabii, maşallah 1 yıldır nişanlısın,1 yılda düğün beklemek 2 yıl ne zor ya
Rabbimm sevenler kavuşsun noolurr
nebiliyim kuzum ya öyle nispet yaparcasına kötü hissettim kendimi:26:
aynen yaptık,hatta kalındı biraz açtık ama yok olmadı gitti..
ama illa tutturacaz kaçış yok
evet canım ya kalın oluyolar,açtık ama olmadı işte, çok garip bir hal aldılar pişince:26:
gel buyur tabii, maşallah 1 yıldır nişanlısın,1 yılda düğün beklemek 2 yıl ne zor ya
Rabbimm sevenler kavuşsun noolurr
Aminnn demeden geçemedim
ah mutimm valla aminn
sen nasılsın kuzum, iyisin inşallah
İyiyim canım iyileşmeye çalışıyorum
Sen nasılsın?
İnşallah istedigimiz gibi olursa az kaldı canımnişanda dagıtmak için birsey yapmak istiyorum ama ne olmalı bulamıyorum :44:
MAgnet olabilir Canım. Belki ben de yaparım öyle birşey.
rakip büyük biz bimin cogu ürününden vazgecemiyoruz örnegin yogurt farklı markalar alıyoruz bazen bım kapalı oldugu için gec saatte ama bımın kadar istekli yemiyoruz bu arada bol kazanclar
Hoşbulduk canım.Edaa sildim mesajlarımı gitti anılarımız
Tugçe hoşgeldin kasımda nişan düşünüyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden.
Ben de kurban bayramında isteme ve söz olsun istiyorum henüz bir netlik yok maalesef.
Tuğçe nişanlanıyor mu
Ne güzel haber, çok mutlu olun inşallah
Allah razı olsun canım inşallah öyledir artık bir işim olsun hayırlısıylaoyyy cok sevindim toplam ne kadar ödedin ne kadar indirim yaptılar veeee hani resimleri nerde 1 ürün almaya gittin bak neler bitmiş masallah
Hemen geliyor resimler kuzum sorma bir ürün almaya gittim hediyesini artı üründe alıp geldimbaşka türlü 200 TL indirim yapmıyordu al ötekinin hediyesinide veriyim kampanya bitti ama son bir güzellik yapalım dediler 2.382 TL ödedim canım aşağıdaki ciciler artık benim
Eki Görüntüle 818008 Eki Görüntüle 818009
Bunlarda hediyelerim
Eki Görüntüle 818011 Eki Görüntüle 818013 Eki Görüntüle 818014 Eki Görüntüle 818015 6 kişilikler keşke 12 olsaymış ama napalım :106: çay bardağım daha güzel model aynı ama yukardan çekmişler galiba bunu ufacık tefecik görünüyor oysa öyle değilÇok mutluluk verici bir duygu Rabbim herkesin gönlündekinin olmasını nasip etsin inşallah
Güle güle kullan canım
Ayy o kadar çok şey almak istiyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?