2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aslında çok kolay ama marka ile mi alakalı acaba :44: biz genelde bimden alıyoruz çok güzel oluyo

valla bizim kendi marketimiz var ordan alıyorum mecbur :s marka iyi hatta bime göre baya iyi biz ucuz ve markasız mal satamıyoruz malesef.. bim.. ezeli rakibimiz..

edacım ben evde yapıcam kısmetse. İsteme-söz-nişan bir arada.
Senin de az kalmış

İnşallah istedigimiz gibi olursa az kaldı canım nişanda dagıtmak için birsey yapmak istiyorum ama ne olmalı bulamıyorum :44:
valla bizim kendi marketimiz var ordan alıyorum mecbur :s marka iyi hatta bime göre baya iyi biz ucuz ve markasız mal satamıyoruz malesef.. bim.. ezeli rakibimiz..

rakip büyük biz bimin cogu ürününden vazgecemiyoruz örnegin yogurt farklı markalar alıyoruz bazen bım kapalı oldugu için gec saatte ama bımın kadar istekli yemiyoruz bu arada bol kazanclar

Edaa sildim mesajlarımı gitti anılarımız

Edacım hayırlısı olsun hakkında.
Nişan düşünen var mı yakın zamanda?
Ben kısmetse Kasım'da düşünüyorum.

Tugçe hoşgeldin kasımda nişan düşünüyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden.
Ben de kurban bayramında isteme ve söz olsun istiyorum henüz bir netlik yok maalesef.

teşekkürler :) şaka yapıyorum canım muhtemelen evlenince babamı tanımıcam bnde yapcak bişi yok nere uygun ora biz

nişan için nişanlımın kuzeninin nişanlısı fincanlar almış süslü bayanlara hediye etmişlerdi erkeklerede süslü havlu tül kese içinde çok hoştu böyle bişey düşünebilirsin.. :)

A 2 bitince benim kurs bitecek diger kurlara kayıt olmadım bu kadarı yeter diye dusundum kendim kendime gelistiririm belki geri kalan seviyeleri

Havam olsun diye almanca sarkilar ezberlemeye calisiyorum

Günaydın kızlar

Sevgilim masaj yaptırmak istiyordu, surekli dile getiriyordu, ben de süpriz olarak masaj randevusu aldim ona bugun saat 17 ye
Sevinmedi
Randevuyu aldim parasini odedim artik gidecek mecbur bugun
Dengesiz herif ya
Neyse belkim masaji yaptirdiktan sonra hosuna gider de sevinir

Ben bugunumu herifimle gecirecegim Herkese iyi pazarlar

nebiliyim kuzum ya öyle nispet yaparcasına kötü hissettim kendimi:26:

aynen yaptık,hatta kalındı biraz açtık ama yok olmadı gitti..
ama illa tutturacaz kaçış yok

evet canım ya kalın oluyolar,açtık ama olmadı işte, çok garip bir hal aldılar pişince:26:

gel buyur tabii, maşallah 1 yıldır nişanlısın,1 yılda düğün beklemek 2 yıl ne zor ya

Rabbimm sevenler kavuşsun noolurr

Aminnn demeden geçemedim

aaamin inşallah... hakkaten zor oluyo beklemek zaman hem çabuk geçiyor hem hiç geçmiyor gibi anlamadım nasıl şey bu..

Hoşbulduk canım.
Senin de hayırlısı olsun.
Tuğçe nişanlanıyor mu
Ne güzel haber, çok mutlu olun inşallah

Teşekkür ederim canım. Ben kısmetse 2. Kez nişanlanmış olucam. :) bu son olur inşallah.

Hemen geliyor resimler kuzum sorma bir ürün almaya gittim hediyesini artı üründe alıp geldimbaşka türlü 200 TL indirim yapmıyordu al ötekinin hediyesinide veriyim kampanya bitti ama son bir güzellik yapalım dediler2.382 TL ödedim canım aşağıdaki ciciler artık benim

Bunlarda hediyelerim

6 kişilikler keşke 12 olsaymış ama napalım :106: çay bardağım daha güzel model aynı ama yukardan çekmişler galiba bunu ufacık tefecik görünüyor oysa öyle değil Çok mutluluk verici bir duygu Rabbim herkesin gönlündekinin olmasını nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım
Ayy o kadar çok şey almak istiyorum kiii

Güle güle kullan canım
Ayy o kadar çok şey almak istiyorum kiii

Teşekkürederim canım daha daha güzelleri sizlerin olsun inşallahbegendinmi cicilerimi güzellermi Bende bende çok şey almak istiyorum bitsin bunların ödemeleride biran önce elektrikli aletlerime geçeyim biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…