2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok beğendim maşallah
Markası ne canım?

Ayy kızlar çok hastayım ya, boğazıma indi gribim, öksürük başladı
Buna rağmen gereksiz bi enerji bi neşe var üstümde ya
Konuşmak istiyorum sizle artık anlatmak istediğim çok şey var

Çok güzellermiş güle güle kullan:)

Çok sağol canımcım hepsi jumboya ait

Çok teşekkürederim daha daha güzelleride sizlerin olsun inşallah

oo Jumbo demekki, hayırlı olsun ,

selam kızlar, bende evlenmeden önce biraz örgü öğreneyim diye örgü kursuna yazıldım, bugün başlıyor, dikiş öğrenmiştim zaten, bide örgü öğreneyim dedim. geçen hafta kendime güzel bi manto ve etek diktim, kumaşı suni deri.
örgü biraz komik oldu ama öğrenelim dedik işte.

Teşekkürederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallahNe güzel bende örgü bilmiyorum ama ögrenmeye birşeyler yapmaya zamanımda yok senin varsa ne güzel canım güzel bir beceri

nasıLsınız kııızzlaarr

geçmiş oLsun kuzum

anlat hele neymiş sana bu enerji,neşe veren şey
burda olmasakta anlat biz hisseder geliriz okumaya:101:

Geçmiş olsun kuzum ne anlatacaksın cok merak ettim

-------

Bu arada Tuttku, A 2 seviyesi hakkaten cok zor geldi ya almancaya dair tum umudum hevesim tukendi nolacak bilmiyorum
Artikeller olmayaydi iyiydi

Teşekkürederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallahNe güzel bende örgü bilmiyorum ama ögrenmeye birşeyler yapmaya zamanımda yok senin varsa ne güzel canım güzel bir beceri

bende teşekkür ederim, inşallah yurt dışında güzel şeyler alır kocam bana:)) Jumbo alırmı bilmem,, belki oralarda ucuz olur:))
bekliycez bakalım allah ne gösterecek. rabbim hepimize daha güzel evlilikler nasip etsin. hayırlı evlat versin amin...

-------

Bu arada Tuttku, A 2 seviyesi hakkaten cok zor geldi ya almancaya dair tum umudum hevesim tukendi nolacak bilmiyorum

Almancaya bende iki ay gittim, ama artikeller ne ya öyle, aman sonrada hastalandım zaten kursa gidemedim bahanesi o oldu yani:))
arapça Almancadan daha iyi bence. daha kolay öğreniyorum Arapçayı, allah hepimize zihin açıklığı versin,
siz neden almanca öğreniyorsunuz, meslek icabımı, yurt dışındamı yaşıyorsunuz, eğer meraklı saymazsanız beni, sormak istemiştim.

nasıLsınız kııızzlaarr

geçmiş oLsun kuzum

anlat hele neymiş sana bu enerji,neşe veren şey
burda olmasakta anlat biz hisseder geliriz okumaya:101:

-------

Ayy meraklandırdım mı sizi kızçelerim ya
Aslında nedenini ben de bilmiyorum, sanırım yaz boyu düğün dışında yapılcak çok işim olmadığı için şu anki yoğunluğum enerji veriyor bana.
Kurabiye işi zaten başlı başına mutluluk kaynağı benim için
Kpss kursum başlıyor haftaya, aynı zamanda haftaya bayram şekeri satacağım 1 hafta boyunca, okulum başladı, son sınıf olunca tez yazmam gerekiyor. Sevdiceğim Şubatta askere gidecek ve bir yandan da ciğerlerim ağrıyacak kadar öksürüyorum
Bunların hepsini düşününce manyak gibi keyifleniyorum

Amaaa, tabi ki de asıl söylemek istediklerim başkaa. Kızlar ya gün geçtikçe sevgilime kavuşma ümidim artıyor
Biz daha aileleri tanıştırmadık, en azından anneleri tanıştıralım diyorduk ama annem hep karşı çıkıyordu. Erken diyordu. Evet bence de erken ama annem artık eskisi gibi inat etmiyor. 'Nasıl olur biz mi gideceğiz onları mı çağıracağız' diye soruyor. Ben mutlu oluyorum buna mesela
Babamla bi konuşma geçti aramızda, abimin düğününde biri beni görmüş babama söylemişler 'Biz senin kızına talibiz' diye. Babam da hiç ciddiye almayıp 'Kızım hala öğrenci, ayrıca o kimi isterse onunla olacak kusura bakmayın' demişti. Burdan açıldı konu, 'ama seni almak isteyenler de çok zorlanacak, kolay değil benim kızımı almak' falan dedi. Öyle mutlu oldum ki Bu fikre artık açık olmaları beni mutlu eden
Zaten yarim de askerden gelince kimse beni tutamaz gelip isteyeceğim diyor
Askerden gelmesine 9 ay falan var, yani benim sözüme de 9 ay falan var Böyle düşününce ne kadar az geliyor yaa

Amin canım benim inşallahYurt dışında daha farklı modeller vardır eminimki daha güzelleri olsun senin inşallah

Bi süre arapça dersleri de aldım ama arapça zor geldi ben de almancaya başladım
Almancayı sırf canım öğrenmek istediği için öğrenmeye çalışıyorum, meslek icabı değil Türkiye de yaşıyorum burada avukatlık yapacağım almanca meslek icabı değil yani sırf öğrenmek istediğim için

A1 Ve A2 seviye kursuna yazıldım

Ah kuzum ben de senin gibi çok yoğunum benim de çok hoşuma gidiyor böyle yoğun olmak
Sevdiğini askere göndereceksin demek sağlıcakla gidip gelsin inşaAllah

9 ay dediğin ne ki su gibi geçer bizde bu okul yoğunluğu oldukça
Ben vakit geçsin diye şöyle bir kaç aylığına yurt dışına filan gideyim diyorum yoksa nasıl geçecek bu yaklaşık 2 yıl

Benim sevgilim de bi işe girdi ya hadi bakalım umarım kazancı bol olur
Para lazım bize

Napoyorsunuz canlarımm benimde stajlarım başladı yoğun yoğun geçiyor günler ne çabuk akşam ne çabuk sabah oluyor anlamıyorum şubata kadar hep doğum stajındayım minnak minnak bebekler var ayyyy çok güzel bir duygu yaaaa ALLAH hepimize o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah sevdiğimizlee bebek bakımı ile ilgili herşeyi öğrendim gaz çıkarması uyandırması mama vermesi falan filan yapasım geldi

meraba tatlım sen hemşirelik okuyordun di mi?
yaaa stajın süpermiş bol bol cennet kokusu alıyorsun desene biz senle bebeklere kafayı taktık ya zaten ne olacak bakalım

seLaaam aşk böcükleriiii
neden bişmiyorum öyle enerji varki üzerimde, maşallah nazar değdirecem kendime:97:

hadi gelinn iki lafın belini kıraLımm
kimse gelmiyo,herkezin bir işi var sankii, ben böyle aylak aylak buralardayım utanıyorum artık bu kızın hiçmi işi gücü yok derler diye

of sorma dişim ya,ömrümden ömür aldı ama yinede anlamadım onları
yarın benımde almanca dersim var, 3-4 aydır gitmiyodum unuttum iyice,nolcak bakalım yrn

önce maşallaaahh diyoruzz vee çok sevindim kii

inşallah yavaş yavaşta oolsa herşey yoluna girecek kuzum, siz yeterki sevdiğinle iyi olun, gerisi elbet gelir Rabbim izin verirse

babanada maşallah iyi demiş.
İnşallah sevdiğin askerliğini sağ,sağLim yapar, hayırlısıyla ilk adımı atarsınız inşallah canım

bu arada kaç yaşındaydın canım sen,biliyodum sanki ama kafa yerinde değilki bu günlerde

diimi yaa, küçücük,ufacık çok tatlı oluyolar maşallahh
Rabbim zamanı geldiğinde bizede yaşatsın inşallah o duyguyu

Bende 2014 gelini olucam inşallah

hoş geldin canım
tanıt hele kendini

Olsun yine olur anılarımız
Nihanım öyleee olumsuz düşünceler vazgecmeler varmıı

Fincanı ilk defa duydum nasıl birsey olur acaba :44: ben aslında buzdolabı için magnet istiyorum ama fiyatı ne olur az olunca onu bilemiyorum o yzüden vazgeciyorum :44:birde 50 en fazla 100 adet basarlarmıki (oda çok fazla ama neyse)

Canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah cok güzeller çay setini ayrı bi begendim

Bende 2014 gelini olucam inşallah
Hosgeldin inşallah

Kızlarrr 2 gün bitti yeni işimde..
Allah razı olsun dualarınız için..
O ikinci görüşme için cagırıldıgım yer varya dün gittim arkamdan bir kız daha kız bide demez mi sen avukat yanında falanda bak orada eleman cok aranıyo dedi :44: sanki şansın yok der gibi :44:kız ünv mezunu muhasebecilik yapmıs daha önce..dedim eda şansın düşüyormu ne ama içimdeki seste bir yandan hayır sen alınacaksın diyo
İlk ben görüştüm uzun bekleyişten sonra..ardımdan kız sonra kız baktım gidiyo haber vereceklermiş bana ama seni tekrar cagırıyo sanırım muhasebe bilgini ölçecekler dedi böyle kaldım girdim içeri sesim falan kısıldı adam muhasebe bilgimi sordu dedim bilmiyorum yani biz bunu konusmadıkki beni işe alan kızda diyo sonradan karar vermiş normalde muhasebe bilgisi aramıyoruz diyo neyse biraz konustuktan sonra kalktı hayırlı olsun üst kata cıkalım iş arkadaslarınla tanıstırayım dedi dedim sanırım alındım
Dün çok kötü gecti benim için..belkide çok uzun süre iş hayatına ara verince zor geldi..3 işi 1 insana yaptırıyor yani bana ama işler az az şükür bugünde tam tersine güzel gecti memnunum şuan bakalım neler olucak hayırlısı inşallah aslında bugün cok bos gecti kimse yoktu ama daha kk ya girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…