Teşekkürederim canım daha daha güzelleri sizlerin olsun inşallahbegendinmi cicilerimi güzellermi Bende bende çok şey almak istiyorum bitsin bunların ödemeleride biran önce elektrikli aletlerime geçeyim biran önce
Hemen geliyor resimler kuzum sorma bir ürün almaya gittim hediyesini artı üründe alıp geldimbaşka türlü 200 TL indirim yapmıyordu al ötekinin hediyesinide veriyim kampanya bitti ama son bir güzellik yapalım dediler 2.382 TL ödedim canım aşağıdaki ciciler artık benim
Eki Görüntüle 818008 Eki Görüntüle 818009
Bunlarda hediyelerim
Eki Görüntüle 818011 Eki Görüntüle 818013 Eki Görüntüle 818014 Eki Görüntüle 818015 6 kişilikler keşke 12 olsaymış ama napalım :106: çay bardağım daha güzel model aynı ama yukardan çekmişler galiba bunu ufacık tefecik görünüyor oysa öyle değilÇok mutluluk verici bir duygu Rabbim herkesin gönlündekinin olmasını nasip etsin inşallah
bende 6-7 yılne kadar kötü bunun için calısamamak çokmu fazla para ve hanngi ay evlilik inşallah canım ? ama ceyiz almakta zorlanmayacaksan haklısın hic girme..ben lisede cocuk gelişimi okudum canım ünivde sosyal hizmetler okuyordum ki bu yıl ara vermis oldum..acıkcası evdekilerin durumu o kadar kötüyken birden para isteyemedim birde Allah'ın izniyle ilkbaharda dügün olursa calısamam o kadar telaş içinde dedim (zaten normalde calısmıyorum) yatırmadım paramı..ama bugün görüşmeye gidince iş için pişmanda oldum en azından hem akbilim indirimli olurdu hemde calısmasam bile 3-4 bile olsa dert gecerdim dedim ama saglık olsun aynen öyle canım çok var cevremde..mesela annemin kuzeni ögretmen yıllardır atanamadı ve asgari ücretten daha az maas alıyor özelde..ne işe yaradı
selam kızlar
inşallah bu yılın sonuna doğru düğün olacak, bekliycez bakalım, rabbim hayırlıısnı versin, aralık filan olabilir yani, çeyiz derdim yok, zaten yurt dışına gidecem, bavulumu alıp gitcem inşallah, çeyizi nereye koyacam nasıl götürecem. çeyizimde havlular örtüler filan var onlar yeter. çalışmakta kolay değil bu ülkede, ben maaşımı bile bile vermek istemeyen insanlarla kavga bile ettim, ama genede okumak güzel, en azından İngilizceyi güzel öğrendim. pişman değilim, ama şimdiki aklım olsaydı dil bölümü okurdum, mezun olduktan sonra arapça öğrenmek için uğraştım, seviyorum dil öğrenmeyi.
Çok sağol canımcım hepsi jumboya aitÇok beğendim maşallah
Markası ne canım?
Çok güzellermiş güle güle kullan:)
Çok sağol canımcım hepsi jumboya ait
Çok teşekkürederim daha daha güzelleride sizlerin olsun inşallah
Ayy kızlar çok hastayım ya, boğazıma indi gribim, öksürük başladı
Buna rağmen gereksiz bi enerji bi neşe var üstümde ya
Konuşmak istiyorum sizle artık anlatmak istediğim çok şey var
oo Jumbo demekki, hayırlı olsun ,
selam kızlar, bende evlenmeden önce biraz örgü öğreneyim diye örgü kursuna yazıldım, bugün başlıyor, dikiş öğrenmiştim zaten, bide örgü öğreneyim dedim. geçen hafta kendime güzel bi manto ve etek diktim, kumaşı suni deri.
örgü biraz komik oldu ama öğrenelim dedik işte.
Teşekkürederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallahNe güzel bende örgü bilmiyorum ama ögrenmeye birşeyler yapmaya zamanımda yok senin varsa ne güzel canım güzel bir beceri
Geçmiş olsun kuzum ne anlatacaksın cok merak ettim
-------
Bu arada Tuttku, A 2 seviyesi hakkaten cok zor geldi ya almancaya dair tum umudum hevesim tukendi nolacak bilmiyorum
Artikeller olmayaydi iyiydi
nasıLsınız kııızzlaarr
geçmiş oLsun kuzum
anlat hele neymiş sana bu enerji,neşe veren şey
burda olmasakta anlat biz hisseder geliriz okumaya:101:
Geçmiş olsun kuzum ne anlatacaksın cok merak ettim
-------
Bu arada Tuttku, A 2 seviyesi hakkaten cok zor geldi ya almancaya dair tum umudum hevesim tukendi nolacak bilmiyorum
bende teşekkür ederim, inşallah yurt dışında güzel şeyler alır kocam bana:)) Jumbo alırmı bilmem,, belki oralarda ucuz olur:))
bekliycez bakalım allah ne gösterecek. rabbim hepimize daha güzel evlilikler nasip etsin. hayırlı evlat versin amin...
Almancaya bende iki ay gittim, ama artikeller ne ya öyle, aman sonrada hastalandım zaten kursa gidemedim bahanesi o oldu yani:))
arapça Almancadan daha iyi bence. daha kolay öğreniyorum Arapçayı, allah hepimize zihin açıklığı versin,
siz neden almanca öğreniyorsunuz, meslek icabımı, yurt dışındamı yaşıyorsunuz, eğer meraklı saymazsanız beni, sormak istemiştim.
Ayy meraklandırdım mı sizi kızçelerim ya
Aslında nedenini ben de bilmiyorum, sanırım yaz boyu düğün dışında yapılcak çok işim olmadığı için şu anki yoğunluğum enerji veriyor bana.
Kurabiye işi zaten başlı başına mutluluk kaynağı benim için
Kpss kursum başlıyor haftaya, aynı zamanda haftaya bayram şekeri satacağım 1 hafta boyunca, okulum başladı, son sınıf olunca tez yazmam gerekiyor. Sevdiceğim Şubatta askere gidecek ve bir yandan da ciğerlerim ağrıyacak kadar öksürüyorum
Bunların hepsini düşününce manyak gibi keyifleniyorum
Amaaa, tabi ki de asıl söylemek istediklerim başkaa. Kızlar ya gün geçtikçe sevgilime kavuşma ümidim artıyor
Biz daha aileleri tanıştırmadık, en azından anneleri tanıştıralım diyorduk ama annem hep karşı çıkıyordu. Erken diyordu. Evet bence de erken ama annem artık eskisi gibi inat etmiyor. 'Nasıl olur biz mi gideceğiz onları mı çağıracağız' diye soruyor. Ben mutlu oluyorum buna mesela
Babamla bi konuşma geçti aramızda, abimin düğününde biri beni görmüş babama söylemişler 'Biz senin kızına talibiz' diye. Babam da hiç ciddiye almayıp 'Kızım hala öğrenci, ayrıca o kimi isterse onunla olacak kusura bakmayın' demişti. Burdan açıldı konu, 'ama seni almak isteyenler de çok zorlanacak, kolay değil benim kızımı almak' falan dedi. Öyle mutlu oldum kiBu fikre artık açık olmaları beni mutlu eden
Zaten yarim de askerden gelince kimse beni tutamaz gelip isteyeceğim diyor
Askerden gelmesine 9 ay falan var, yani benim sözüme de 9 ay falan varBöyle düşününce ne kadar az geliyor yaa
Napoyorsunuz canlarımmbenimde stajlarım başladı yoğun yoğun geçiyor günler ne çabuk akşam ne çabuk sabah oluyor anlamıyorum şubata kadar hep doğum stajındayım minnak minnak bebekler var ayyyy çok güzel bir duygu yaaaa ALLAH hepimize o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah sevdiğimizlee bebek bakımı ile ilgili herşeyi öğrendim gaz çıkarması uyandırması mama vermesi falan filan yapasım geldi
Ayy meraklandırdım mı sizi kızçelerim ya
Aslında nedenini ben de bilmiyorum, sanırım yaz boyu düğün dışında yapılcak çok işim olmadığı için şu anki yoğunluğum enerji veriyor bana.
Kurabiye işi zaten başlı başına mutluluk kaynağı benim için
Kpss kursum başlıyor haftaya, aynı zamanda haftaya bayram şekeri satacağım 1 hafta boyunca, okulum başladı, son sınıf olunca tez yazmam gerekiyor. Sevdiceğim Şubatta askere gidecek ve bir yandan da ciğerlerim ağrıyacak kadar öksürüyorum
Bunların hepsini düşününce manyak gibi keyifleniyorum
Amaaa, tabi ki de asıl söylemek istediklerim başkaa. Kızlar ya gün geçtikçe sevgilime kavuşma ümidim artıyor
Biz daha aileleri tanıştırmadık, en azından anneleri tanıştıralım diyorduk ama annem hep karşı çıkıyordu. Erken diyordu. Evet bence de erken ama annem artık eskisi gibi inat etmiyor. 'Nasıl olur biz mi gideceğiz onları mı çağıracağız' diye soruyor. Ben mutlu oluyorum buna mesela
Babamla bi konuşma geçti aramızda, abimin düğününde biri beni görmüş babama söylemişler 'Biz senin kızına talibiz' diye. Babam da hiç ciddiye almayıp 'Kızım hala öğrenci, ayrıca o kimi isterse onunla olacak kusura bakmayın' demişti. Burdan açıldı konu, 'ama seni almak isteyenler de çok zorlanacak, kolay değil benim kızımı almak' falan dedi. Öyle mutlu oldum kiBu fikre artık açık olmaları beni mutlu eden
Zaten yarim de askerden gelince kimse beni tutamaz gelip isteyeceğim diyor
Askerden gelmesine 9 ay falan var, yani benim sözüme de 9 ay falan varBöyle düşününce ne kadar az geliyor yaa
Napoyorsunuz canlarımmbenimde stajlarım başladı yoğun yoğun geçiyor günler ne çabuk akşam ne çabuk sabah oluyor anlamıyorum şubata kadar hep doğum stajındayım minnak minnak bebekler var ayyyy çok güzel bir duygu yaaaa ALLAH hepimize o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah sevdiğimizlee bebek bakımı ile ilgili herşeyi öğrendim gaz çıkarması uyandırması mama vermesi falan filan yapasım geldi
Bende 2014 gelini olucam inşallah
Edaa sildim mesajlarımı gitti anılarımız
Tugçe hoşgeldin kasımda nişan düşünüyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden.
Ben de kurban bayramında isteme ve söz olsun istiyorum henüz bir netlik yok maalesef.
teşekkürler :) şaka yapıyorum canım muhtemelen evlenince babamı tanımıcam bndeyapcak bişi yok nere uygun ora biz
nişan için nişanlımın kuzeninin nişanlısı fincanlar almış süslü bayanlara hediye etmişlerdi erkeklerede süslü havlu tül kese içinde çok hoştu böyle bişey düşünebilirsin.. :)
Hemen geliyor resimler kuzum sorma bir ürün almaya gittim hediyesini artı üründe alıp geldimbaşka türlü 200 TL indirim yapmıyordu al ötekinin hediyesinide veriyim kampanya bitti ama son bir güzellik yapalım dediler 2.382 TL ödedim canım aşağıdaki ciciler artık benim
Eki Görüntüle 818008 Eki Görüntüle 818009
Bunlarda hediyelerim
Eki Görüntüle 818011 Eki Görüntüle 818013 Eki Görüntüle 818014 Eki Görüntüle 818015 6 kişilikler keşke 12 olsaymış ama napalım :106: çay bardağım daha güzel model aynı ama yukardan çekmişler galiba bunu ufacık tefecik görünüyor oysa öyle değilÇok mutluluk verici bir duygu Rabbim herkesin gönlündekinin olmasını nasip etsin inşallah
Hosgeldin inşallahBende 2014 gelini olucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?