- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Eki Görüntüle 819944
eğer yüklemeyi başardıysam bahsettiğim fincan bu çok tatlı duruyor değil mi keşke daha önce görseydim bende yaptırırdım hoş bir fikir olmuş içinde kahvesi şekeri falanda var bide :) he o çubuktaki kartıda ikramlarının üstüne koymuşlardı trufflenin üstüne saplamışlar oda güzel bi fikirdi doğrusu :)
Oyy ne tatlı olmus bu böyleeesen ne zaman nişanlandın canım dügün ne zaman
1 senemiz olcak nişanlanalı düğünde seneye ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz peder vermiyor beni okul bitecek diye
Olsun yine olur anılarımız
Nihanım öyleee olumsuz düşünceler vazgecmeler varmıı
Fincanı ilk defa duydumnasıl birsey olur acaba :44: ben aslında buzdolabı için magnet istiyorum ama fiyatı ne olur az olunca onu bilemiyorum o yzüden vazgeciyorum :44:birde 50 en fazla 100 adet basarlarmıki (oda çok fazla ama neyse)
Canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah cok güzellerçay setini ayrı bi begendim
Hosgeldin inşallah
Kızlarrr 2 gün bitti yeni işimde..
Allah razı olsun dualarınız için..
O ikinci görüşme için cagırıldıgım yer varya dün gittim arkamdan bir kız dahakız bide demez mi sen avukat yanında falanda bak orada eleman cok aranıyo dedi :44: sanki şansın yok der gibi :44:kız ünv mezunu muhasebecilik yapmıs daha önce..dedim eda şansın düşüyormu ne ama içimdeki seste bir yandan hayır sen alınacaksın diyo
İlk ben görüştüm uzun bekleyişten sonra..ardımdan kız sonra kız baktım gidiyo haber vereceklermiş bana ama seni tekrar cagırıyo sanırım muhasebe bilgini ölçecekler dediböyle kaldım girdim içeri sesim falan kısıldı adam muhasebe bilgimi sordu dedim bilmiyorum yani biz bunu konusmadıkki beni işe alan kızda diyo sonradan karar vermiş normalde muhasebe bilgisi aramıyoruz diyo neyse biraz konustuktan sonra kalktı hayırlı olsun üst kata cıkalım iş arkadaslarınla tanıstırayım dedi dedim sanırım alındım
Dün çok kötü gecti benim için..belkide çok uzun süre iş hayatına ara verince zor geldi..3 işi 1 insana yaptırıyor yani bana ama işler az az şükürbugünde tam tersine güzel gecti memnunum şuan bakalım neler olucak hayırlısı inşallah aslında bugün cok bos gecti kimse yoktu ama daha kk ya girmiyorum
Edacım hayırlı olsun çok sevindim işe başlamana. Allah hayırlı, bereketli maaşlar nasip etsin, onları mutlulukla harcayıp çeyizler almayı da
Canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah cok güzellerçay setini ayrı bi begendim
O ikinci görüşme için cagırıldıgım yer varya dün gittim arkamdan bir kız dahakız bide demez mi sen avukat yanında falanda bak orada eleman cok aranıyo dedi :44: sanki şansın yok der gibi :44:kız ünv mezunu muhasebecilik yapmıs daha önce..dedim eda şansın düşüyormu ne ama içimdeki seste bir yandan hayır sen alınacaksın diyo
İlk ben görüştüm uzun bekleyişten sonra..ardımdan kız sonra kız baktım gidiyo haber vereceklermiş bana ama seni tekrar cagırıyo sanırım muhasebe bilgini ölçecekler dediböyle kaldım girdim içeri sesim falan kısıldı adam muhasebe bilgimi sordu dedim bilmiyorum yani biz bunu konusmadıkki beni işe alan kızda diyo sonradan karar vermiş normalde muhasebe bilgisi aramıyoruz diyo neyse biraz konustuktan sonra kalktı hayırlı olsun üst kata cıkalım iş arkadaslarınla tanıstırayım dedi dedim sanırım alındım
Dün çok kötü gecti benim için..belkide çok uzun süre iş hayatına ara verince zor geldi..3 işi 1 insana yaptırıyor yani bana ama işler az az şükürbugünde tam tersine güzel gecti memnunum şuan bakalım neler olucak hayırlısı inşallah aslında bugün cok bos gecti kimse yoktu ama daha kk ya girmiyorum
:26:imzanda varmıs görmemiş kör benolsun canım az var yinede zaman cabuk geciyor
Canım çok teşekkürederim begenmene sevindim daha daha güzelleri senin olsun inşallahKız gereken cevabı kendi almış ona ilk başta çok uyuz oldum sonradan ögrendigimdeki ifademde şöyle yeni işin hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsın canımcım çogu işyeri öyle eğer işin yogunlugu azsa sorun çıkarmaz her iş için birkaç eleman çalıştırmaktansa 1 elemana yüklemeye çalışıyorlar İşteki ilk günler çok zorlar ama sonra rahatlarsın inşallah umdugundan güzel çıkar arada gel özletme kendini
çok sagol canımdoğru haklısın çabuk geçiyor hakkaten.. işin hayırlı olsun bu arada sevindim senin adına :) inşallah Allah banada nasip eder güzel bi iş bulmayı yoksa koca parası yicez mecbur
Bi süre arapça dersleri de aldım ama arapça zor geldi ben de almancaya başladım
Almancayı sırf canım öğrenmek istediği için öğrenmeye çalışıyorum, meslek icabı değil Türkiye de yaşıyorum burada avukatlık yapacağım almanca meslek icabı değil yani sırf öğrenmek istediğim için
A1 Ve A2 seviye kursuna yazıldım
Ah kuzum ben de senin gibi çok yoğunum benim de çok hoşuma gidiyor böyle yoğun olmak
Sevdiğini askere göndereceksin demek sağlıcakla gidip gelsin inşaAllah
9 ay dediğin ne ki su gibi geçer bizde bu okul yoğunluğu oldukça
Ben vakit geçsin diye şöyle bir kaç aylığına yurt dışına filan gideyim diyorum yoksa nasıl geçecek bu yaklaşık 2 yıl
Benim sevgilim de bi işe girdi ya hadi bakalım umarım kazancı bol olur
Para lazım bize
seLaaam aşk böcükleriiii
neden bişmiyorum öyle enerji varki üzerimde, maşallah nazar değdirecem kendime:97:
hadi gelinn iki lafın belini kıraLımm
kimse gelmiyo,herkezin bir işi var sankii, ben böyle aylak aylak buralardayım utanıyorum artık bu kızın hiçmi işi gücü yok derler diye
of sorma dişim ya,ömrümden ömür aldı ama yinede anlamadım onları
yarın benımde almanca dersim var, 3-4 aydır gitmiyodum unuttum iyice,nolcak bakalım yrn
önce maşallaaahh diyoruzzvee çok sevindim kii
inşallah yavaş yavaşta oolsa herşey yoluna girecek kuzum, siz yeterki sevdiğinle iyi olun, gerisi elbet gelir Rabbim izin verirse
babanada maşallah iyi demiş.
İnşallah sevdiğin askerliğini sağ,sağLim yapar, hayırlısıyla ilk adımı atarsınız inşallah canım
bu arada kaç yaşındaydın canım sen,biliyodum sanki ama kafa yerinde değilki bu günlerde
Olsun yine olur anılarımız
Nihanım öyleee olumsuz düşünceler vazgecmeler varmıı
Fincanı ilk defa duydumnasıl birsey olur acaba :44: ben aslında buzdolabı için magnet istiyorum ama fiyatı ne olur az olunca onu bilemiyorum o yzüden vazgeciyorum :44:birde 50 en fazla 100 adet basarlarmıki (oda çok fazla ama neyse)
Hosgeldin inşallah
Çok sagol mutellam sen neler yapıyosunAyy sağol canım inşallah sağ salim hayırlısıyla gider gelir bir an önce. İnşallah asteğmen olmaz da
Kuzuum çok sağol
Her şey yavaş yavaş doğru söylüyorsun, aman hayırlısı olsun da inşallah.
21 yaşındayım ben tatlım. Karışabiliyor bazen olur öyle
Edaaa
Çok sevindim hadi hayırlı olsun canımcım
çok sagol canıminşallah canım inşallah gönlünden nasıl bir iş geciyorsa Rabbim hayırlısıyla o işi versin sana
Çok sagol mutellam sen neler yapıyosun
Tutkuuuuu nasılsın canım
ilahi kuzum çok sagol canım inşallah memnun kalırım bi daha iş degiştirmek hic istemiyorum ama korkuyorum aynen öyle canım ama olsun adamda haklı 3 eleman bos duracagına bu sefer baya zorladı gercekten hic böyle olmamıstım sanki hayatımdaki ilk işim gibi :44:gelmezmiyim canım dün aksam gelemedim bugün hemen kostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?