2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

eğer yüklemeyi başardıysam bahsettiğim fincan bu çok tatlı duruyor değil mi keşke daha önce görseydim bende yaptırırdım hoş bir fikir olmuş içinde kahvesi şekeri falanda var bide :) he o çubuktaki kartıda ikramlarının üstüne koymuşlardı trufflenin üstüne saplamışlar oda güzel bi fikirdi doğrusu :)

Oyy ne tatlı olmus bu böyleee sen ne zaman nişanlandın canım dügün ne zaman

Oyy ne tatlı olmus bu böyleee sen ne zaman nişanlandın canım dügün ne zaman

1 senemiz olcak nişanlanalı düğünde seneye ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz peder vermiyor beni okul bitecek diye

Edacım hayırlı olsun çok sevindim işe başlamana. Allah hayırlı, bereketli maaşlar nasip etsin, onları mutlulukla harcayıp çeyizler almayı da

Canım çok teşekkürederim begenmene sevindim daha daha güzelleri senin olsun inşallahKız gereken cevabı kendi almış ona ilk başta çok uyuz oldum sonradan ögrendigimdeki ifademde şöyle yeni işin hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsın canımcım çogu işyeri öyle eğer işin yogunlugu azsa sorun çıkarmaz her iş için birkaç eleman çalıştırmaktansa 1 elemana yüklemeye çalışıyorlarİşteki ilk günler çok zorlar ama sonra rahatlarsın inşallah umdugundan güzel çıkar arada gel özletme kendini

Son düzenleme:
:26:imzanda varmıs görmemiş kör ben olsun canım az var yinede zaman cabuk geciyor

doğru haklısın çabuk geçiyor hakkaten.. işin hayırlı olsun bu arada sevindim senin adına :) inşallah Allah banada nasip eder güzel bi iş bulmayı yoksa koca parası yicez mecbur

ilahi kuzum çok sagol canım inşallah memnun kalırım bi daha iş degiştirmek hic istemiyorum ama korkuyorum aynen öyle canım ama olsun adamda haklı 3 eleman bos duracagına bu sefer baya zorladı gercekten hic böyle olmamıstım sanki hayatımdaki ilk işim gibi :44:gelmezmiyim canım dün aksam gelemedim bugün hemen kostum

doğru haklısın çabuk geçiyor hakkaten.. işin hayırlı olsun bu arada sevindim senin adına :) inşallah Allah banada nasip eder güzel bi iş bulmayı yoksa koca parası yicez mecbur
çok sagol canım inşallah canım inşallah gönlünden nasıl bir iş geciyorsa Rabbim hayırlısıyla o işi versin sana

Ayy sağol canım inşallah sağ salim hayırlısıyla gider gelir bir an önce. İnşallah asteğmen olmaz da

Kuzuum çok sağol
Her şey yavaş yavaş doğru söylüyorsun, aman hayırlısı olsun da inşallah.
21 yaşındayım ben tatlım. Karışabiliyor bazen olur öyle

Edaaa
Çok sevindim hadi hayırlı olsun canımcım

Çok sagol mutellam sen neler yapıyosun

çok sagol canım inşallah canım inşallah gönlünden nasıl bir iş geciyorsa Rabbim hayırlısıyla o işi versin sana

aaaaaamiiiiiin.... sende bol bol zam al yükselebiliyorsan en yükseğe çık müdür ol patron ol inşallah şaka değil he içten dua ediyorum :)

Çok sagol mutellam sen neler yapıyosun

Ayy sorma ya, bugün artık hastaneye gideyim dedim öksürüğümden ve faranjitimden dolayı, hastaneye gitmeye üşendim aile hekimine gittim. Biraz yürüdüm. Bi gittim doktor yok! İzne ayrılmış! Sinirlendim hastaneye de gitmedim, döndüm eve geldim. Zaten hastayım nefes almakta zorlanıyorum. Bi de yürüdüm yoruldum. Apartmana girdim asansör bakımda! bi de 4 kat merdiven çıktım
Şimdi de konserden geliyorum
Öksüre öksüre şarkı söyledim saf gibi, sesim çıkmıyor artık

Tutkuuuuu nasılsın canım

sorma kuzum enerjim söndü
meğer grip olacakmışım o yüzdenmiş o içimdeki kıpırtı

çok şükür başlamışsın işe canım,çok sevindim
inşallah hayırlısıyla devamlı bir iş olur inşallah

Edacığım çok sevindim senin adına 2 gündür buralarda göremeyince anladım zaten mesaj atmayı denedim olmadı:) Hayırlı olsun Allah güzel kazançlar nasip etsin canım.

Bende çok gelemiyorum iş yerinde fırsat buldukça bakıyorum canım eve gittigimdede farklı ugraşılarım oluyor :106:İnşallah sürekli bir iş olur senin için kuzum bir iki haftaya alışırsın yıllardır çalışıyor gibi olursun yogunsa iş öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…