Nasılsııın?
Senle tanışmamıştık sanırım
Teşekkür ederim iyiyimSen nasılsın? Evet tanışmaya fırsatımız olmadı
Sevdiceğin Asker galiba ama çok az kalmış şafağınız:) Bende erkek arkadaşımı bekledim 15 ay çok zor oluyorHayırlısıyla bir an önce gelir inşallah kavuşursunuz
Sağolasın bende iyiym.
Evet askerde 49 gün sonra yanımda
Amin,inşallah gelsin artık şu teskere
Nerelisin? Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun?
selam kızlarrr nasıslınız
Alyküm selam, hoşgeldin. İyilik sağlık, sen nasılsın?selam kızlarrr nasıslınız
Amin gelir teskere sayılı gün çabuk geçer:) Bunları diyorum ama sen aynı şeyi düşünmüyorsun biliyorum:) Ankaralıyım,4 gün sonra 26 olacağımMaalesef çalışmıyorum iş arıyorum deli gibi Sen nerelisin neler yapıyorsun? Memnun oldum tanıştığıma
Alyküm selam, hoşgeldin. İyilik sağlık, sen nasılsın?
Söyleyene kolay deyip geçiyorum
Yeni yaşın kutlu olsun şimdidenHakkında hayırlısı olsun ne mezunusun ki?
İzmitliyim ben . 22 yaşındayım. Ön muhasebeciyim . bende çok memnun oldum :)
bende iyiyim kızlar iş geldik çalışıyorum bende.
Çok teşekkür ederim:) Amin inşallah.. Önce afyonda 2 yıllık muhasebe okudum daha sonra dgs ile işletmeye tamamladım hatayda.
Bende yaklaşık 5 ay ön muhasebecilik yaptım bir şirkette patron yılışık çıkınca ayrıldım mecburen.. Yaklaşık 8 aydır işsizim doğru düzgün bir yer bulamıyorum maalesef::)Sana da kolay gelsin bol kazançlar diliyorum
Ayy bitirebildiysen ne güzel. Bende işletmeye tamamlamaya çalıştım ama 3. sınıfta çoğu dersten kalınca, salladımDers çalışasım yok, bıkmışım..
Bende aylarca işsiz bekledim, insan güvenemiyor ki bi yere.
Şu an çalıştığım yerden memnunum, hiç kız yok gerçi ama sağolsun bana karşı ters bi hareketini falan görmedim.
Gittiği yere kadar gider . inşallah bigün kpss de atanır memur olurum
Hakkında hayırlısı olsun, sürekli takipte ol işkur, kariyer net vs. Gönlüne göre bi iş bulursun inşallah
Bu ay sonu nişanım var. Düğün tarihimiz net değil ama mayıs 2014 düşünüyoruz.
Ayy sorma ya, bugün artık hastaneye gideyim dedim öksürüğümden ve faranjitimden dolayı, hastaneye gitmeye üşendim aile hekimine gittim. Biraz yürüdüm. Bi gittim doktor yok! İzne ayrılmış! Sinirlendim hastaneye de gitmedim, döndüm eve geldim. Zaten hastayım nefes almakta zorlanıyorum. Bi de yürüdüm yoruldum. Apartmana girdim asansör bakımda! bi de 4 kat merdiven çıktım
Şimdi de konserden geliyorum
Öksüre öksüre şarkı söyledim saf gibi, sesim çıkmıyor artık
Amin canımaaaaaamiiiiiin.... sende bol bol zam al yükselebiliyorsan en yükseğe çık müdür ol patron ol inşallah şaka değil he içten dua ediyorum :)
sorma kuzum enerjim söndü
meğer grip olacakmışım o yüzdenmiş o içimdeki kıpırtı
çok şükür başlamışsın işe canım,çok sevindim
inşallah hayırlısıyla devamlı bir iş olur inşallah
Edacığım çok sevindim senin adına 2 gündür buralarda göremeyince anladım zaten mesaj atmayı denedim olmadı:) Hayırlı olsun Allah güzel kazançlar nasip etsin canım.
Bende dün girdim ama bugün girmem evde şimdi girdim yaBende çok gelemiyorum iş yerinde fırsat buldukça bakıyorum canım eve gittigimdede farklı ugraşılarım oluyor :106:İnşallah sürekli bir iş olur senin için kuzum bir iki haftaya alışırsın yıllardır çalışıyor gibi olursun yogunsa iş öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?