2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nasılsııın?

Senle tanışmamıştık sanırım

Teşekkür ederim iyiyim Sen nasılsın? Evet tanışmaya fırsatımız olmadı
Sevdiceğin Asker galiba ama çok az kalmış şafağınız:) Bende erkek arkadaşımı bekledim 15 ay çok zor oluyor Hayırlısıyla bir an önce gelir inşallah kavuşursunuz

Sağolasın bende iyiym.
Evet askerde 49 gün sonra yanımda
Amin,inşallah gelsin artık şu teskere

Nerelisin? Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun?

Sağolasın bende iyiym.
Evet askerde 49 gün sonra yanımda
Amin,inşallah gelsin artık şu teskere

Nerelisin? Kaç yaşındasın? Çalışıyor musun?

Amin gelir teskere sayılı gün çabuk geçer:) Bunları diyorum ama sen aynı şeyi düşünmüyorsun biliyorum:) Ankaralıyım,4 gün sonra 26 olacağım Maalesef çalışmıyorum iş arıyorum deli gibi Sen nerelisin neler yapıyorsun? Memnun oldum tanıştığıma

selam kızlarrr nasıslınız
Alyküm selam, hoşgeldin. İyilik sağlık, sen nasılsın?

Söyleyene kolay deyip geçiyorum

Yeni yaşın kutlu olsun şimdiden Hakkında hayırlısı olsun ne mezunusun ki?

İzmitliyim ben . 22 yaşındayım. Ön muhasebeciyim . bende çok memnun oldum :)

bende iyiyim kızlar iş geldik çalışıyorum bende.

Çok teşekkür ederim:) Amin inşallah.. Önce afyonda 2 yıllık muhasebe okudum daha sonra dgs ile işletmeye tamamladım hatayda.
Bende yaklaşık 5 ay ön muhasebecilik yaptım bir şirkette patron yılışık çıkınca ayrıldım mecburen.. Yaklaşık 8 aydır işsizim doğru düzgün bir yer bulamıyorum maalesef::)Sana da kolay gelsin bol kazançlar diliyorum

Ayy bitirebildiysen ne güzel. Bende işletmeye tamamlamaya çalıştım ama 3. sınıfta çoğu dersten kalınca, salladım Ders çalışasım yok, bıkmışım..

Bende aylarca işsiz bekledim, insan güvenemiyor ki bi yere.
Şu an çalıştığım yerden memnunum, hiç kız yok gerçi ama sağolsun bana karşı ters bi hareketini falan görmedim.

Gittiği yere kadar gider . inşallah bigün kpss de atanır memur olurum

Hakkında hayırlısı olsun, sürekli takipte ol işkur, kariyer net vs. Gönlüne göre bi iş bulursun inşallah

Bu ay sonu nişanım var. Düğün tarihimiz net değil ama mayıs 2014 düşünüyoruz.

Aman canım olmasın zaten güvenerek çalışmak çok önemli bir şey..Ben de kpss'ye hazırlanmak için dershaneye yazıldım ama bir yandan da çalışmak istiyorum yoksa ailem söz'ümü bile yapmıyorlar Mecburen çalışmak zorundayım. Bir yere gittim görüşmeye sınav bile yaptılar 3.kez görüştüm ama yeniden aramadılar.Her gün dua ediyorum arasınlar diye Hakkımızda hayırlısı olsun.. Sana da çok kolay gelsin canım

Biraz çeyiz bakıyım ben de...
Paşabahçede nescafe bardakları ve tabakları çok hoş.
Ayrıca bernardonun da tasarımlarını çok beğeniyorum ve çoğu şeyimi ordan alıyorum.
Çiçekli böcekli kelebekli şeyleri beğenenlere önerilir. :)

Zaten hastaneye gidince daha cok hasta olup geri geliyosun dikkat et canım ya kendine hem aile hekimi izne ayrılınca yerine baska doktora yönlendirmiyorlarmı ne kadar sacma :44:
Konsermi ne konseri kimin konserri..hee bagıra bagıra sarkı söyle sen aferim sana

aaaaaamiiiiiin.... sende bol bol zam al yükselebiliyorsan en yükseğe çık müdür ol patron ol inşallah şaka değil he içten dua ediyorum :)
Amin canım Alah razı olsun canım inşalah sende gönlünde ne varsa o hakkında hayırlı olup seni bulsun

Dikkat et canım hepiniz hasta olmussunuz bak kalın giyinin artık havalar sogudu bugün istanbul buz gibi
İnşallah canım 1. gün vazgecer gibiydim ama şimdi çok şükür memnunum parası az olsada Şükretmem gerek onca ay işsiz kaldım ve burası için o kadar cok dua ettim ki yoksa cıldıracaktım psikolojim bozulmaya basladı takıntılı bir insan oldum son aylarda çalışmamak ev hanımı olmak ayrı birsey yada ögrenci olmak..ama işte insan işsiz olunca o berbat
Edacığım çok sevindim senin adına 2 gündür buralarda göremeyince anladım zaten mesaj atmayı denedim olmadı:) Hayırlı olsun Allah güzel kazançlar nasip etsin canım.

Sağol canım benimmm =) evet 50 msj olunca yazabiliyorsun sanırım :44:Amin canım cümlemize..son gittgin yerden aradılar mı haber varmı ? inşallah hayırlısıyla olur orası en kısa zamanda..ben bugün hesapladıgım kadarıyla onca çeyiz almama ragmen dügüne kadar aldıgım para yetmez bile..eger calısmaya devam edersem tabi..o kadar zorki hersey
Bende dün girdim ama bugün girmem evde şimdi girdim ya inşallah canım iş yogunlugu pek yok aslında yani bu saate kadar vardı ama şimdi herkes cıktı bi yogunlukta kalmadı :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…