- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende dün girdim ama bugün girmem evde şimdi girdim yainşallah canım iş yogunlugu pek yok aslında yani bu saate kadar vardı ama şimdi herkes cıktı bi yogunlukta kalmadı :44:
Benimde öyle canım 2 den sonra falan sakinleşiyorum genelde günden güne farkediyor tabi bazen sabahtan akşama kadar sakinim bazende çıkışa kadar yogun
Sağol canım benimmm =) evet 50 msj olunca yazabiliyorsun sanırım :44:Amin canım cümlemize..son gittgin yerden aradılar mı haber varmı ? inşallah hayırlısıyla olur orası en kısa zamanda..ben bugün hesapladıgım kadarıyla onca çeyiz almama ragmen dügüne kadar aldıgım para yetmez bile..eger calısmaya devam edersem tabi..o kadar zorki hersey
:
Bebeğim son gittiğim yer bir kere daha aradı 3.kez görüşmeye gittim görüştük ama bir dönüş yok henüzAma her gün arayıp kendimi hatırlatıyorum:) Yüzsüzlük yapıyorum yani
Canım her şey o kadar pahalı ki ve bir ev için en baştan alınması gereken o kadar çok şey var ki.. Zor vallahi bende bir işe girsem alacağız artık eşyalarımızı bizdeAma en önemlisi bir işe girsem söz yapacağız Sende durumlar ne alemde canım annen baban?
yogun oluna aslında zamanda cabuk geciyo :44:nasıl aksam olmus anlamıyorsun ben şimdi yenide oldugumdan ne yapıcagımı bilmiyorum dün sabahtan aksama kadar bos bos bakındım bugünde kk ya gireyim dedimpc o kadar yavas ki ama cevap yazmak için baya bekliyorum
kızlaaaaarrrrrrrhangi marka nevresim takımı aldınız? taç + özdilek dışında
Evet yogun olunca zaman geçiyor canım müsait oldukça nette takılıyorsun gerçi benim için öyle daha güzel geçiyor
Days ın colurs almıstım ben iki tanede canım..sarevde güzel diyolar :44:ama neden tacın dısında tac gayet kaliteli 2 tanede ondan aldım pamuk saten ben :44:
bebeğim taç ve özdilek kesin alıcam,bi başka markadanda almak istiyorum
bak sarev hiç aklıma gelmemişti
edaaa işe mi girdiiiinnnn ,çok sevindimm
ne iş yapcaksın
He iyi o zaman al onlarıda ohh ablan gitti sıra sana geldi
Evet canım sekreterim 3. günüm
kızlaaaaarrrrrrrhangi marka nevresim takımı aldınız? taç + özdilek dışında
net tabiki canım gerci kk olmasa ben sıkılırım face falanda yok bende :44: int girmek yasak falan degildir inşallah gerci alt kattakiler baktım giriyolardı napıyım bos bos canım sıkıldı daha önce burada calısan sekreter bir sürü kitap okudum ben orada can sıkıntısına diyo bende belki ileride baslarım kitap getirmeye duruma göre ama keske iş verseler bosken onları yapsam ugrassam
Canım ben sarev alıyorum sarevi tanıdıktan sonra taçı bile solladım yani düşün modellerine bir göz atmanı öneririm
Yasak oldugunu sanmıyorum boş zamanda ne yaparki insan yani bende öyleyim benimde face falan yok kk diğer siteler falan derken bitiyor zaman
Ya evet kaç kere gittim görüşmeye bu neNe bu böyle sürekli arıyorlar ama sonuc yok :44: o kadar cagırdılar görüşmeye bence olacak :44:
İnşallah canım dedigin gibi önce istemeler olmalıcanım annem senin o mesajdan sonra daha olumlu babama söyleyecek ama ne zaman dün aksam yine dedi söyleyecektim ama bayram gecsin diye bekliyorum dedi bende söylede bayramda tanısın damadınla dedim sustu..hee bide ceyizleri yapmamız lazım nasıl bitecek o kadar yazma diyo bunlarda gelişme sonucta sanırım :44:zaman ne kadar hızlı geciyo eger kabul ederlerse düşündügümüz tarihe ne kadar az kalmıs..ayy şimdi bide ikisininde dişlerini yaptıracagı tuttu doktor 3 ay sonra takıcaz demiş özelikle babamın konusması bile degişti önce saglıkları tabi ama ya bu seferde dişsiz olmaz ayıp elaleme karsı derlerse
Ya evet kaç kere gittim görüşmeye bu neNe bu böyle sürekli arıyorlar ama sonuc yok :44: o kadar cagırdılar görüşmeye bence olacak :44:
İnşallah canım dedigin gibi önce istemeler olmalıcanım annem senin o mesajdan sonra daha olumlu babama söyleyecek ama ne zaman dün aksam yine dedi söyleyecektim ama bayram gecsin diye bekliyorum dedi bende söylede bayramda tanısın damadınla dedim sustu..hee bide ceyizleri yapmamız lazım nasıl bitecek o kadar yazma diyo bunlarda gelişme sonucta sanırım :44:zaman ne kadar hızlı geciyo eger kabul ederlerse düşündügümüz tarihe ne kadar az kalmıs..ayy şimdi bide ikisininde dişlerini yaptıracagı tuttu doktor 3 ay sonra takıcaz demiş özelikle babamın konusması bile degişti önce saglıkları tabi ama ya bu seferde dişsiz olmaz ayıp elaleme karsı derlerse
Canım ben sarev alıyorum sarevi tanıdıktan sonra taçı bile solladım yani düşün modellerine bir göz atmanı öneririm
Yasak oldugunu sanmıyorum boş zamanda ne yaparki insan yani bende öyleyim benimde face falan yok kk diğer siteler falan derken bitiyor zaman
evetannemde sıkıştırıyo artık başla dye . alıyım çıksın aradan.
hadi bakalım,bol kazançlar
evetannemde sıkıştırıyo artık başla dye . alıyım çıksın aradan.
hadi bakalım,bol kazançlar
dimi ya yasak etmesinler kk yızaten cıkısa az kaldı inşallah
Olmasa 3 kez cagırmaya utanırlardı belkiYa evet kaç kere gittim görüşmeye bu neİnşallah olur da beklediğime değer canım orayı o kadar çok istiyorum ki başka yer çağırınca gitmek hiç içimden gelmiyor ya ararlarsa diye onları bekliyorum:26: Bir an önce tanışsınlar işte hem birbirlerini tanırlar iyice Evet artık gideceğini kabullenmiş çeyiz telaşına bile düşmüş hayırlısı olsun:) Diş çok önemli canım ya benimde kayınpederim yaptırdı alışamadı bir türlü geçmiş olsun şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?