2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende dün girdim ama bugün girmem evde şimdi girdim ya inşallah canım iş yogunlugu pek yok aslında yani bu saate kadar vardı ama şimdi herkes cıktı bi yogunlukta kalmadı :44:

Benimde öyle canım 2 den sonra falan sakinleşiyorum genelde günden güne farkediyor tabi bazen sabahtan akşama kadar sakinim bazende çıkışa kadar yogun

Benimde öyle canım 2 den sonra falan sakinleşiyorum genelde günden güne farkediyor tabi bazen sabahtan akşama kadar sakinim bazende çıkışa kadar yogun

yogun oluna aslında zamanda cabuk geciyo :44:nasıl aksam olmus anlamıyorsun ben şimdi yenide oldugumdan ne yapıcagımı bilmiyorum dün sabahtan aksama kadar bos bos bakındım bugünde kk ya gireyim dedim pc o kadar yavas ki ama cevap yazmak için baya bekliyorum

Bebeğim son gittiğim yer bir kere daha aradı 3.kez görüşmeye gittim görüştük ama bir dönüş yok henüz Ama her gün arayıp kendimi hatırlatıyorum:) Yüzsüzlük yapıyorum yani
Canım her şey o kadar pahalı ki ve bir ev için en baştan alınması gereken o kadar çok şey var ki.. Zor vallahi bende bir işe girsem alacağız artık eşyalarımızı bizde Ama en önemlisi bir işe girsem söz yapacağız Sende durumlar ne alemde canım annen baban?

kızlaaaaarrrrrrr hangi marka nevresim takımı aldınız? taç + özdilek dışında

Ne bu böyle sürekli arıyorlar ama sonuc yok :44: o kadar cagırdılar görüşmeye bence olacak :44:
İnşallah canım dedigin gibi önce istemeler olmalı canım annem senin o mesajdan sonra daha olumlu babama söyleyecek ama ne zaman dün aksam yine dedi söyleyecektim ama bayram gecsin diye bekliyorum dedi bende söylede bayramda tanısın damadınla dedim sustu..hee bide ceyizleri yapmamız lazım nasıl bitecek o kadar yazma diyo bunlarda gelişme sonucta sanırım :44:zaman ne kadar hızlı geciyo eger kabul ederlerse düşündügümüz tarihe ne kadar az kalmıs..ayy şimdi bide ikisininde dişlerini yaptıracagı tuttu doktor 3 ay sonra takıcaz demiş özelikle babamın konusması bile degişti önce saglıkları tabi ama ya bu seferde dişsiz olmaz ayıp elaleme karsı derlerse

Evet yogun olunca zaman geçiyor canım müsait oldukça nette takılıyorsun gerçi benim için öyle daha güzel geçiyor

Days ın colurs almıstım ben iki tanede canım..sarevde güzel diyolar :44:ama neden tacın dısında tac gayet kaliteli 2 tanede ondan aldım pamuk saten ben :44:

Evet yogun olunca zaman geçiyor canım müsait oldukça nette takılıyorsun gerçi benim için öyle daha güzel geçiyor

net tabiki canım gerci kk olmasa ben sıkılırım face falanda yok bende :44: int girmek yasak falan degildir inşallah gerci alt kattakiler baktım giriyolardı napıyım bos bos canım sıkıldı daha önce burada calısan sekreter bir sürü kitap okudum ben orada can sıkıntısına diyo bende belki ileride baslarım kitap getirmeye duruma göre ama keske iş verseler bosken onları yapsam ugrassam

Days ın colurs almıstım ben iki tanede canım..sarevde güzel diyolar :44:ama neden tacın dısında tac gayet kaliteli 2 tanede ondan aldım pamuk saten ben :44:

bebeğim taç ve özdilek kesin alıcam,bi başka markadanda almak istiyorum

bak sarev hiç aklıma gelmemişti

Son düzenleme:

Canım ben sarev alıyorum sarevi tanıdıktan sonra taçı bile solladım yani düşün modellerine bir göz atmanı öneririm

Yasak oldugunu sanmıyorum boş zamanda ne yaparki insan yani bende öyleyim benimde face falan yok kk diğer siteler falan derken bitiyor zaman

canııımmm teşekkür ettim,bakıyorum hemen

Ya evet kaç kere gittim görüşmeye bu ne İnşallah olur da beklediğime değer canım orayı o kadar çok istiyorum ki başka yer çağırınca gitmek hiç içimden gelmiyor ya ararlarsa diye onları bekliyorum:26: Bir an önce tanışsınlar işte hem birbirlerini tanırlar iyice Evet artık gideceğini kabullenmiş çeyiz telaşına bile düşmüş hayırlısı olsun:) Diş çok önemli canım ya benimde kayınpederim yaptırdı alışamadı bir türlü geçmiş olsun şimdiden canım

Ya evet kaç kere gittim görüşmeye bu ne İnşallah olur da beklediğime değer canım orayı o kadar çok istiyorum ki başka yer çağırınca gitmek hiç içimden gelmiyor ya ararlarsa diye onları bekliyorum:26: Bir an önce tanışsınlar işte hem birbirlerini tanırlar iyice Evet artık gideceğini kabullenmiş çeyiz telaşına bile düşmüş hayırlısı olsun:) Diş çok önemli canım ya benimde kayınpederim yaptırdı alışamadı bir türlü geçmiş olsun şimdiden canım

dimi ya yasak etmesinler kk yı zaten cıkısa az kaldı inşallah

evet annemde sıkıştırıyo artık başla dye . alıyım çıksın aradan.
hadi bakalım,bol kazançlar

iyi yapıyo annen canım alacak o kadar şey varken bos durmak olmaz

dimi ya yasak etmesinler kk yı zaten cıkısa az kaldı inşallah

evet annemde sıkıştırıyo artık başla dye . alıyım çıksın aradan.
hadi bakalım,bol kazançlar

iyi yapıyo annen canım alacak o kadar şey varken bos durmak olmaz

Olmasa 3 kez cagırmaya utanırlardı belki o cok kötü oluyo işte canım bende kac defa beklerken baska işleri kacırdım..sonra hep keske dedim ne zaman karar vereceklermis birsey söylediler mi?
Evet canım ya gelsin tanısınlar görsünler azalsın su stresim artık sonrada ailesiyle tanıssınlar..ohoo aslında anneme kalsa böyle rahat tabi gerek yok az önce hayalere daldım bende..evli olsak işten cıksam..inşallah trafik olmasa 1 saatte eve varsam hemen yemek işine koyulsam sonra kocam gelse yemegimizi yesek hatta bugün ne yapardım diye düşündümde mantar diye karar verdim hayal dünyası işte ama annem degişik her anne aynımı bilmiyorum ama sabah ceyiz yapalım der aksam evlenemezsin Alışmak tabi co0k zordur dedigin gibi diş cok önemli..benim cogu dişim dolgu hep unutuyorum mesela bak bu sabah yine fırcalamayı unuttum bazen aksam fırcalıyorum bazen sabah tembelim ben genc yasta takma takarım ben artık böyle giderrse bi evlensek sevdigim bi elinde fırca bi elinde macun gezer artık peşimden aslında annemlerin yılardır dişi takmaydı ama arada kendi dişleride vardı şimdi hic kalmayacakmıs kendi dişleri inşallah müstakbel babanda alışır canım ne kadar oldu yaptıralı ? alışacak insan napsın mecbur çok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…