2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Daha süreç belli olmamışmış.. Orada işe alım süreci uzun sürüyormuş:S Bekliyorum bakalım arada arayıp kendimi hatırlatıyorum işte:26:
Tanıştıktan sonraki streste ayrı olacak tabi ama önce bir tanışsalar:) Oh oh ne güzel hayaller kurmuşsun sen öyle inşallah o günleri de görürsün canım.1 ay olmadı bile canım dişlerini yaptıralı Kayınpeder yatarken çıkarmak zorunda kayınvalide de biraz titiz olunca onları ortalıkta bırakma görürsem atarım diyip korkutuyor adamcağızı:) Ama en önemlisi artık her şeyi yiyebileceği için seviniyordu kayınpderim:) Sizinkiler de bir an önce alışır inşallah canım..

İnşallah 6 damı çıkıyosun sen canımcım

Eveettt işte bu işin en sevdigi yönü bu sabah 9 aksam 6 cumarteside 1 e kadarmıs..ama off maas cok az 800 maas + 200 ticket(henüz almadım) +2 ay sonra sigortaymıs her girene 2 ay yapmıyorlarmıs bugün eski sekreterle konustum o şuan diger bölümde calışıyo hepimiz buraya yakınız diye yol parası almıyoruz diyo..senin 2 vesait iste diyo şuan ögrenciyim diye aylık 70 tl ye getiriyorum bana kalıyo 730 ticketle yemek yemicem evden getitirim onlada evin alısverişi acıcıkta ceyiz bakarım marketten sampuan duş jeli vs derken 200 neki ya biter zaten ticket gecen market pahalı oluyo :44: ögrenciligim bitince (ocakta)aylık akbil bile yaptırsam 155 tl sanırım kalır bana 650 evde durmaktan iyi tabi ama napsam ki..bide ben girmeden önce ilk görüşmedeki bayana demiştim bari 50 fazla olsun diye oda iletirim demişti..patronla 2. görüşmede söyledim ama hic ısrarcı olmadım ben bile böyle isteyene hayır olmaz derdim zaten napsam şimdi istesem mi yol parası en azından yarısını falan istesem verir mi ama diyorumki 1 ay dolsun maası alırken söyliyim hem onlarda beni tanımıs olur belki düşünceleri degişir..bide konu nasıl acılır ben hic zamdı vs istemedim bu zamana kadar resmen verilen maasları hep kabul ettim ne der acaba :44:
Sende 6 da cıkıyordun dimi canım ? bu arada ceyizlerin eve geldimi

Son düzenleme:
haklı tabi. bi dünya alacak şey var:18:

Ahh ahh bi listem var yazarım bi ara aldıklarımı yazmadım bile hic..o listeye baktıkca morelim bozuluyo..bide yazmadıklarım mutlaka var eve gidince anlayacaklarım

İnşallah cok uzatmazlar ama olsun zor olsun temiz olsun canım İnşallah hep birlikte görürüz canım
Yazık adama yaa neden cıkarıyorki aslında cıkarmasa hem belki alışması kolay olur :44:
Tabi canım ya kendi dişi gibi olmasada artık yemekleri tadını cıkara cıkara yiyecek
İnşallah canım ve dişimiz yok istemeye gelmesinler diye bahane sunmazlar inşallah o zamanda

Yeter ki olsun da geç olsun canım önemli değil benim için Yok canım dişimiz yok diye de bahane sunmazlar sanırım:S ama dişsiz de olmaz ki insan kendini kötü hisseder:44:

Anladım kuzum benimde en sinir oldugum nokta neden muhasebe yapanların aldıgı maaşlar işlerinden az gibi degmiyor gibi inşallah yükseltirler maaşını birazda olsa bende mart gibi yeni zamları çeyiz yapıyorum evlenicem biliyorlar söylüycem geçen sene 70 tl zam yaptılar zaten asgari ücret artarak kapattı o arayı asgari ücrete zam geldiginde maaşımıza yansımıyorda ee ne anladım bundan tekrar öyle yaparlarsa gene öyle olacak ama bu böyle olmuycak yani para lazım :106: bende 6da çıkıyorum canım çalışma saatlerimiz aynıo gün arabayla gittik aldık geldik canımcım eve gelmesini beklemeye gerek kalmadı nasıl bir mutluluk nasıl çabuk borçları bitsinde elektrikli aletlerime falan geçeyim

selam kızlar yazmaıyorum hiç akşam bu yoğunlukla olun heğpiniz geln konuşalım yaaaa:)

Yeter ki olsun da geç olsun canım önemli değil benim için Yok canım dişimiz yok diye de bahane sunmazlar sanırım:S ama dişsiz de olmaz ki insan kendini kötü hisseder:44:

evet canım ya sorma annem ilk 3 ay dediginde neeee diye bagırdım ama o 3 ayda olur kesin 4 ay offf off ikna etmek bitti dişimiz kaldı fotograflarda hic gülemezler..

peki desem mi nasıl desem offf offff dünya bu kadar pahalıyken askeri ücret kus kadar zaten ohh bari bi cıkıslar iyi canım eger burada kalırsam ben evlendigimde saatler tam istedigim gibi diye seviniyorum işte tabi yarın ne olacagı bilinmez :44:heee iyi yapmıssınız canım kac ay yaptınız taksiti? aralara sıkıstır sen kücük olanları canım o bile kar bende daha 3 günlükken maas ile ne yapacagıma karar verdim 2 tane elektrikli aletimizi alayım diyorum birde kendime pijama falan ceyize düşün kus kadar parayla yine iyi hayal kuruyorum kızlar bu arada ben cıkayım yavastan..bir kac bardak var yıkanacak onları yıkıyım :44:yarım saat kaldı görüşürüz hepinizi cok cok öpüyorum iyiki varsınız ayy sizinle zaman nasıl hızlı gecti duruma ve ortama göre yarın gelmeye calısırım

Söyle söyle canım sen benim servisim var ama sabahları kullanmıyorum çünkü fabrika çalışanları olduğu için erkenden getiriyor onları ben erkenden gelemem diye uykuma düşkünümde azıcıksabah otobüsle geliyorum akşam kullanıyorum servisi o şekilde bile sabah gelirken keyfi yani ama paramı alıyorum banane onların işine geliyorum yaniSende benim gibisin canım biz 4 taksit yaptık fazla taksit sevmiyorum hemen bitircem onları araya sıkıştırcak param kalmıyor diş tellerininde taksitlerini ödüyorum sonra senin gibi ayda 500 liralık limit falan koycam kendime aşagısı yukarısı alıcam ufaktan elektrikli aletleri hepcigini 2015 e kadar bitirmem gerek onun haricinden parada biriktirmem gerek daha bunun yatak odası var tülleri halıları var beyaz eşyaları dügün masrafları var varda var uff canım sıkıldı :106:

şu saydıklarını biz sevgilimle konuştuk ve biz evlenmeyelim aşkım çok zor dedim , sevgilim deliye döndü

ama cidden böyle düşündükçe deliriyorum ya .

NE YAPICAM NASIL OLACAK BİLMİYORUM AMA BİZİM SÖZ YAKIN GİBİ KIZLAR :)

kızlar bişi sorcam çeyiz sandıklarınızı aldınız mı... nasıl aldınız ne kadara aldınız? annem alalım sandığını artık pikoları sardırmaya başlayalım diyo koycak yer kalmadı artık havluydu tülbentti patikti derken hurçlarda saklıyordum hep sandığım alınsın toplu dursun istiyorum artık... erken mi olurki yada..

nasıl bir sandık canım ben ilk defa duyuyorum kusura bakma , ablamn havluları hep hurçta gitmişti evine..

selam kızlar keyifler nasıl

selam canım iyi çok şükür benimki seni sormalı

selam kızlar.

nişan söz bişey yok belki sevdicekle 2015 yaza evlenirim

hepinize mutluluklar diliyorum

nasıl bir sandık canım ben ilk defa duyuyorum kusura bakma , ablamn havluları hep hurçta gitmişti evine..

normal çeyiz sandığı yav hani şu üstüne oturulup para kopartılan bizde sandık olmadan olmaz illa kız çeyizi giderken o sandık çıkcak evden... bi çok şey gene hurçta gider ama yani entel dantel şeyler genelde sandıkta gider bizde bilmiyorum annelerinizin sandığı yokmu sizin daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…