2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hımmm anladım canım düğünün ne zaman senin?

o zaman koy gitsin sandığına

Hoşbulduk o zaman ben limon 25 yaşındayım öğretmenim 2,5 yıllık ilişkim var

Şimdiki çeyiz sandıkları çok tatlı ya

ay inanmıyorum nişanlım geldi yemek yiyorduk kardeşi aradı askerde şuan hayırlı olsun diye he saol falan neye dedi anlamadım salonumuz tutulmuş benim haberim yok iyimi tam tarihim belli oldu 7 eylül

ay inanmıyorum nişanlım geldi yemek yiyorduk kardeşi aradı askerde şuan hayırlı olsun diye he saol falan neye dedi anlamadım salonumuz tutulmuş benim haberim yok iyimi tam tarihim belli oldu 7 eylül

Hadi baklalım hayırlısı olur inş

Hoşbulduk o zaman ben limon 25 yaşındayım öğretmenim 2,5 yıllık ilişkim var

Şimdiki çeyiz sandıkları çok tatlı ya

maşallah o zaman söz nişan düşünüyorsunuzdur:)

arzu bence acele değilde eksik bişeyim aklamsın diye yapıyorsun normaldır canım :) 1 sene ndrki çabuk gelir

sen görmüş müydün salonu canım senden habersiz mi tutuld

arzu bence acele değilde eksik bişeyim aklamsın diye yapıyorsun normaldır canım :) 1 sene ndrki çabuk gelir

Yazın belki olur. Yeni atandı o çünkü çok uzaktayız kısmet tabi

selam kızlaar

bugün sen ince ince giyin,git okula ama ne soğukmuş,ne soğukmuşş:18:
kışş kapıda valla:119:

evet aynen öyle yapıyorum sanki bişiler eksik kalcakmış gibi hep aklımda bir yığın şey var azcıkta hevesliyim bu hazırlıklara sanırsam :44:

Aleykum selam tatlım.. Nasıl gitti almanca dersin
benim de bugun almanca vardı perfekt ile praterium u işledik

Ayy sağol canım inşallah sağ salim hayırlısıyla gider gelir bir an önce. İnşallah asteğmen olmaz da

Hakkaten umarım astek çıkmaz Ben herifi evlendikten sonra göndercem bi de astek çıkarsa oturur ağlarım :18:

kızçeler merhabaaa uzun zamandan sonra ilk kez yazıyorum nasılsınız

Meraba kuzum nerelerdesin bakayım sen?
selam kızlaar

bugün sen ince ince giyin,git okula ama ne soğukmuş,ne soğukmuşş:18:
kışş kapıda valla:119:

Bugün ankara da çok soğuktu ya, yağmura yakalandık bir de

nasıl bir sandık canım ben ilk defa duyuyorum kusura bakma , ablamn havluları hep hurçta gitmişti evine..

selam canım iyi çok şükür benimki seni sormalı

iyiyim çok şükür kaç gündür doğru düzgün giremedim yaa çok özledim burayı

kızçeler size bomba gibi de haberlerim var hee öncelikle:
-dersimden geçtim beni hatırlarsınız yaz okulu vs. uğraşmıştım onu geçtim çok şükür artık bende bir mezunum

-stajım 11 ekimde bitiyor ve direk atlayıp dosyamı veriyor geçici diplomamı alıyorum

-veeeeeeee geçici öğretmenlik yapmaya başlıyorum

BİTMEDİ

-açıktan 4 yıllık kamu yönetimi okumaya karar verdim

hay Allah razı olsun yaa edelim ne güzel olur

Ben akşamları 22.30dan sonra gelebilirim eğer kararlaştırırsak

Oh ya sonunda verdin mi o dersi tebrik ederim canım gözün aydın
Hayatında çok güzel değişiklikler olmuş çok sevindim canım yaa
Kaydını yaptırdın mı kamu ya?
Geçici öğretmenliğin hangi branşta olacak canım maaş alacak mısın?

kayıt için diploma gerekiyo bende stajımın bitmesini beklemek zorundayım 11 inden sonra her an yaptırabilirim canım kaydımı kamu ya

öğretmenlikte bilgisayar öğretmenliği olacak canım maaş da olacak sanırım 800 tl idi ve sigortalı

meraba tatlım sen hemşirelik okuyordun di mi?
yaaa stajın süpermiş bol bol cennet kokusu alıyorsun desene biz senle bebeklere kafayı taktık ya zaten ne olacak bakalım

evet canım ya normalde kendimi stajdan geldiğim an banyoya atardım dün ilk defa atmadım mis gibi kokuyorlar yaa evet ya taktım aklımı bende bebeğe inşallah sağlıklı bir şekilde bizze de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…