2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladım kuzum DGS ile mi geçiş yapacaksın lafımı geri aldım tam anlamamışım neden diploma gerekiyor

Sözleşmeli öğretmen mi olacaksın? devlet mi özel okul mu? :) ne çok soru sordum
Ama çok sevindim maşallah

sınavsız geçişten yararlanıyorum tatlım

devlet okulunda vekil öğretmenlik inşallah

Kuzu senin yazdıkların cümle benim yazımın içinde oluyo neden ki
sevgilin napar?
Benim herif gelmiş 4. yılına, okula gitmek aklına geldi nedense 3 gündür okula gidiyor basımıza das yagacak
bu arada ''bu sene mezuniyet törenin olacak ne güzel yaa'' dedim ne töreni ben sevmem tören filan katılmam ben törene dedi uyuz ben de sevgilimin mezuniyet törenine gideceğim diye hayaller kuruyordum
insan mezuniyet törenine gitmez mi ya

kızlarr size bişey soracağımmmm

sor anacım

ahhh bacım ah bana mezuniyet deme içim yanar içim kanarda isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

benimkide çalıştı bi aşk bi şevk vurdu

aman tahtaya vur okula gitmeye devam etsin

bu arada o yazı şeysi benden ötürü

bu arada canım eğer uzun süreli yazamazsam bilki fırtına kurbanı olmuşumdur elektrikler gitmiştir :18:

burası çoook fena :18:

tamam tamam demedim say kuzum

valla nazar değmesin aman okulu uzatınca aklı basına geldi heralde

tamam tamam demedim say kuzum

valla nazar değmesin aman okulu uzatınca aklı basına geldi heralde

aaa okulu mu uzattı kızz

ben şurda bi kaç ay da öldüm tek ders yüzünden nasıl dayandı

hah ben de ne fırtınası diye soracaktım unutmuşum sormayı
nerede yaşıyordun sen kuzum

giresun canım hatta giresunun çok şirin bi ilçesinde deniz kıyısında yaşıyorum çok şükür hava korkunç ama muhteşem

uzattı eşşek yaa bu sene bitmesi lazım bu yaz mezun olması lazım (2014 yazı) ama işte 1 dönem uzamış bir dönem daha da uzatmazsaa bu şubat değil diğer şubata (2015 şubat) mezun olacak işte

giresun demek

Son düzenleme:

içine sindire sindire okuyo demekki

bi arkadaşım vardı çift dikiş neden oldu diye sorunca içime sinmedi bi kaç yıl onları yine okudum derdi

evet canım gel beklerim

içine sindire sindire okuyo demekki

bi arkadaşım vardı çift dikiş neden oldu diye sorunca içime sinmedi bi kaç yıl onları yine okudum derdi

evet canım gel beklerim

ahahah ya evet sindire sindire okuyo anca ama beni ruh ve sinir hastası ediyor açık açık dedim ben seni beklemem evlilik için yıllarca haberin olsun dedim. som limit 2015 yaz dedim evlendik evlendik evlenmedik biter dedim

yolum bir gün giresuna düşer umarım canım ben de seni ankaraya beklerim

buyur canım sor

ya şimdi facebbok illeti. sevgilimin facesnde br kız engelli idi ilk zamnlrda da vardı o zamanlarda engelliydi ben kızın engelini kaldırmıştım . uzun zmandır girmiyordum onun facesine baktım yine o kızı engellemiş ve bir kız daha engellenmiş.

Sordum eski kız arkadaşım dedi bana yine.

Bugün benimle konuşurken erkek arkadaşı ile de yazşıyormuş bana yazacağına çocuğa aşkım die yazmış bende bugün onun mesajlarına baktım mesaj sllnmiş ben kuşkulandum birden niye siliyor diye.

Kafamda soru işareti olması normal değilmi ?

ama birde şöyle düşünüyorum arkadaşıyla konuştuğu halde bana söylemeyebilirdi de diyorum.

kafam karıştı açıkçası bu durumdan ?

Kızlar
Nasılsınız bakalımm?
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım

tepkisi ne oldu canım :26:

inşallah gelirim canım

Kızlar
Nasılsınız bakalımm?

ve aleykum selam canım hoşgeldin
iyiyim çok şükür.. gün boyu dersim vardı sonra almanca kursuna geldim 22.30 gibi yurda anca ayak bastım.. şimdi yorgun yorgun oturuyorum.. aslında almanca ödevim var ama yapacak güç yok bende

sen nasılsın iyisin inşaAllah? kurabiyeci seni

kurabiye fiyatların nasıl ödemeyi nasıl yapıyoruz ankaraya gönderebilir misin canım? yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…