kayıt için diploma gerekiyo bende stajımın bitmesini beklemek zorundayım 11 inden sonra her an yaptırabilirim canım kaydımı kamu ya
öğretmenlikte bilgisayar öğretmenliği olacak canım maaş da olacak sanırım 800 tl idi ve sigortalı
Anladım kuzum DGS ile mi geçiş yapacaksın lafımı geri aldım tam anlamamışımneden diploma gerekiyor
Sözleşmeli öğretmen mi olacaksın? devlet mi özel okul mu? :) ne çok soru sordum
Ama çok sevindim maşallah
Way be süpersin kuzummm
saol tatlım hayırlısı buymuş demekki gerçekten her işte bi hayır varmış
oy oy oy naptın yaaa kudurcam bu gece yine
bu da benden olsun
çıldırmak serbest
Eki Görüntüle 821107
ayyy yiyelim
kızlarr size bişey soracağımmmm
Kuzu senin yazdıkların cümle benim yazımın içinde oluyo neden ki
sevgilin napar?
Benim herif gelmiş 4. yılına, okula gitmek aklına geldi nedense 3 gündür okula gidiyor basımıza das yagacak
bu arada ''bu sene mezuniyet törenin olacak ne güzel yaa'' dedim ne töreni ben sevmem tören filan katılmam ben törene dedi uyuzben de sevgilimin mezuniyet törenine gideceğim diye hayaller kuruyordum
insan mezuniyet törenine gitmez mi ya
Kuzu senin yazdıkların cümle benim yazımın içinde oluyo neden ki
sevgilin napar?
Benim herif gelmiş 4. yılına, okula gitmek aklına geldi nedense 3 gündür okula gidiyor basımıza das yagacak
bu arada ''bu sene mezuniyet törenin olacak ne güzel yaa'' dedim ne töreni ben sevmem tören filan katılmam ben törene dedi uyuzben de sevgilimin mezuniyet törenine gideceğim diye hayaller kuruyordum
insan mezuniyet törenine gitmez mi ya
sor anacım
ahhh bacım ah bana mezuniyet deme içim yanar içim kanarda isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
benimkide çalıştı bi aşk bi şevk vurdu
aman tahtaya vur okula gitmeye devam etsin
bu arada o yazı şeysi benden ötürü
bu arada canım eğer uzun süreli yazamazsam bilki fırtına kurbanı olmuşumdur elektrikler gitmiştir :18:
burası çoook fena :18:
tamam tamam demedim say kuzum
valla nazar değmesin amanokulu uzatınca aklı basına geldi heralde
hah ben de ne fırtınası diye soracaktım unutmuşum sormayı
nerede yaşıyordun sen kuzum
aaa okulu mu uzattı kızz
ben şurda bi kaç ay da öldüm tek ders yüzünden nasıl dayandı
giresun canım hatta giresunun çok şirin bi ilçesinde deniz kıyısında yaşıyorum çok şükür hava korkunç ama muhteşem
uzattı eşşek yaa bu sene bitmesi lazım bu yaz mezun olması lazım (2014 yazı) ama işte 1 dönem uzamış bir dönem daha da uzatmazsaa bu şubat değil diğer şubata (2015 şubat) mezun olacak işte
giresun demek
içine sindire sindire okuyo demekki
bi arkadaşım vardı çift dikiş neden oldu diye sorunca içime sinmedi bi kaç yıl onları yine okudum derdi
evet canım gel beklerim
buyur canım sor
iyiyim çok şükür sen nasılsın canımKızlar
Nasılsınız bakalımm?
ahahah ya evet sindire sindire okuyo ancaama beni ruh ve sinir hastası ediyor açık açık dedim ben seni beklemem evlilik için yıllarca haberin olsun dedim. som limit 2015 yaz dedim evlendik evlendik evlenmedik biter dedim
yolum bir gün giresuna düşer umarım canım ben de seni ankaraya beklerim
Kızlar
Nasılsınız bakalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?