2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızları engelleme sebebi neydi ki canım :44:

bence o kızları engelledi diye içinde şüphe olmuş senin

kyk da mı kalıyorsun acep ?:26:

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım

tepkisi ne oldu canım :26:

inşallah gelirim canım

Normalde ''iyi beni bekleme başkasıyla evlen o zaman'' filan derdi, yine öyle bir cevap verir diye bekliyordum kendimi kavgaya hazırlıyordum tepki vermedi üzüldü morali bozuldu canı sıkıldı. demek ki ciddiyetimi anladı

ben okulu erken bitirmeye uğraşırken paşanın keyfini bekleyemem kusura bakmasın

bi de beyfendi kendi işini kuracakmış, diyorum mali müşavir ol yok diyor, kpss gir diyorum yok diyor, neymiş kendi işini kuracakmış sinirlendim hangi parayla kuruyosun dedim? sen bana destek olmaz mısın ben sonra sana öderim dedi (benim ailenin maddi durum iyi) ben yine sinirlendim ''bugüne kadar neyi geri ödedin ki bunu ödeyeceksin?'' dedim

bu da içine oturdu.. gitti kendine iş buldu..
ama böyle kırıcı konuşmam iyi oldu bence bana güvenmesin

canım takipte kal sen en iyisi, şifresini biliyorsun sanırım sürekli gir kontrol et bakalım.. bi yanlışı varsa yakalarsın

kızları engelleme sebebi neydi ki canım :44:

bence o kızları engelledi diye içinde şüphe olmuş senin

Sordum canım uyucaktım uyku muyk kalmadı bende off ya.

evet biraz öyle oldu canım ya.

sen en düşünürsün benim giib şüphelenmez misin

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım

tepkisi ne oldu canım :26:

inşallah gelirim canım

Ben de iyiyim canımm, öksürüğü atlatmaya çalışıyorum işte

Ayy kıyamam, bi yorgunluk çayı demleseydin kendine. Tabi yurtta oluyor mu o işler bilmiyorum ama bazılarında izin veriyorlar sanırım :44:
Bu bi sipariş mii??
Eheh çok mutlu oldum şu an Gönderirim canım her yere. Ciddiysen özelden yazışalım kuzucum istersen?

tamam özelden yazıyorum tatlım gayet ciddiyim canım acayip kurabiye yemek istiyor.. blogunda görüyorum çok güzel görünüyolar yaa büssürü alayım herkese dağıtırım

bizim yurtta her katta mutfak var aslında cay icebilirim hakkaten. üşenmezsem kalkıp çay demlerim

Sordum canım uyucaktım uyku muyk kalmadı bende off ya.

evet biraz öyle oldu canım ya.

sen en düşünürsün benim giib şüphelenmez misin

aşkım değilde kanki yazmalarına maruz kalmışlığım çoktur

tatlım eminim bişey olsa hareketlerinden,tavrından anlarsın..

sanmıyorum kötü bişey olduğunu..

sadece sen evham yapmışsın engel olayından dolayı gibi geldi bana :44::44:

off ya deliolacağımmmm,evet biliyorum canım ..

rahatsız ediyordu bende engelledim diyor yahu hangi kız bir erkeği rahatsız eder ayrıldıktan sonra.

geçmiş olsun tatlım ne oldu hayırdır kötü bişey yok inşallah :2::2:

7/24 teldeyiz biz hep sabah uykusundan uyanır sabahın köründe kalkar beni uyandır mesaj atar ya bilmiyorum şu engelleme işi canımı sıktı

Sen inanma bana farkındaysan engellleyen kkişi benim diyor .

off bilmiyrum canım ya.

sana karşı bu kadar ilgili bir erkek sanmıyorum yanılıp sana karşı bir kötü şey yapsın canım sıkma canını.

senin moralin bozuk olursa sürekli kafana takarsan gereksiz yere birbirinizi kırar üzülürsünüz..

geçmiş olsun tatlım ne oldu hayırdır kötü bişey yok inşallah :2::2:

Yok canım ya ben bi grip olurum 20 gün sürer etkisinden kurtulmam işte
Önce normal grip yatırır bi süre sonra faranjitim sağolsun uyutmayan ve geeçmeyen bi öksürüğe maruz bırakır zavallı bünyemi
Bu kez inat edip doktora gitmediğim için bu kadar uzun sürdü ama geçecek nasılsa
Sağol canım benim ilgilendiğin için

sağol canım öksürük deyince benim için akan sular duru yani.

üniverstedeyken erzurumda kışın tam ortasında zayıf bir bünyem vardır öksürükle ağır bi hastalık atlattım.. ama nasıl böyle afedersin balgamlı ateşli fena bişey. hatta bir gece kendimden geçtim gözümü açtığımda oda arkadaşlarımla hastanedeydim düşün..

annemle konuşamıyorum çok düşkendür bize.. arkadaşlarım rahatsız olur diye gece tutan krizlerimde usul usul öksürür yalnız kalınca ağlardım

hemen doktora koş yarın

Oyy kıyamam ya
Ben kendimden geçmedim hiç çok şükür. Ama o krizler gelir arada, yine de gitmeyeceğim doktora ya çok üşeniyorum
Evden çıkmaya bile üşeniyorum

bende öyle 2014 sonbahar başlangıcında düğünüm olcak inş tabı ben daha ceyıze bıle baslamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…