- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
sana karşı bu kadar ilgili bir erkek sanmıyorum yanılıp sana karşı bir kötü şey yapsın canım sıkma canını.
senin moralin bozuk olursa sürekli kafana takarsan gereksiz yere birbirinizi kırar üzülürsünüz..
eder canım ya eder yani ayrılığı kabul edemiyor bazen insanlar
engellemiş kızları iyi olmuş işte dert etme
bende öyle 2014 sonbahar başlangıcında düğünüm olcak inş tabı ben daha ceyıze bıle baslamadım
Bir yandan öyle düşünüyorum ama bir kere şüphe düştü ya tamam artık yer bitiririm kendimi de onu da .
Öyle mi dersin canım , o da aynı şeyi söylüyor ne yapmaya açlışıyorsun durduk yere moral bozuyorsun tartışma yaratıyorsun diyor . benim takıntılılığım da çok kötüü ya .
Bişey yoktur dimi canım .
mutellacım çok geçmiş olsun ben 2 hafta önce atlattım feci şekilde . havalar tam hastalık havası dikkat et kendine kusura bakma kendi derdimden yazamadım sana
senin tarih zaman belli çeyize başlamamışsın
bizim zaman belli olmamasına rağmen çeyize başladık
bizde mi anormalik var anlamamdım
bir başladın mı kendini durduramaz alırsın sıkma canını , hayırlı olsun bu arada
Ay canım çok sağol asıl sen kusura bakma cevap veremedim sana. Aslında ben de çok takıntılı olduğumdan yanlış yönlendirmemek için sustum desem daha doğru olur sanırım.
Bilemiyorum gerçekten bizde mi anormallik
Bir yandan öyle düşünüyorum ama bir kere şüphe düştü ya tamam artık yer bitiririm kendimi de onu da .
Öyle mi dersin canım , o da aynı şeyi söylüyor ne yapmaya açlışıyorsun durduk yere moral bozuyorsun tartışma yaratıyorsun diyor . benim takıntılılığım da çok kötüü ya .
Bişey yoktur dimi canım .
mutellacım çok geçmiş olsun ben 2 hafta önce atlattım feci şekilde . havalar tam hastalık havası dikkat et kendine kusura bakma kendi derdimden yazamadım sana
Şüphelenecek ciddi bir durum yok, şüphelendiğini ya da canının sıkıldığını sevgiline belli etme
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
karda yürü izini belli etme
eğer belli edersen o da dikkatli davranmaya başlar (eğer yanlış bir şeyler yapıyorsan)
ama sen üstelemezsen o da rahat davranır ve bi yamuk yapıyorsa dikkat etmez açık verir
ne %100 güveneceğiz erkeklere, ne de güvensizliğimizi belli edeceğiz
Şüphelenecek ciddi bir durum yok, şüphelendiğini ya da canının sıkıldığını sevgiline belli etme
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
karda yürü izini belli etme
eğer belli edersen o da dikkatli davranmaya başlar (eğer yanlış bir şeyler yapıyorsan)
ama sen üstelemezsen o da rahat davranır ve bi yamuk yapıyorsa dikkat etmez açık verir
ne %100 güveneceğiz erkeklere, ne de güvensizliğimizi belli edeceğiz
İşte çok hassas bi denge bu ilişki durumları ya. Çok zor ben beceremiyorum bunu işte. Anında bağırmaya başlarım kıskanırsam
ben sabırsız insanım ve hemen parlıyan kalp kıran bir yapıya sahibim lafın nereye gideceğini düşünmeden direk söylerim..
aynennn ben de böyleyimkendimi dizginlemeye çalışıyorum
hem söyler sonrasında da üzülürüm ,
ne söyle ne de üzül dimi yani.
neyse kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepiciğinize
Mutella
kurabiyelerimi yaparken tükürme
ellerini çabuk tut kurabiye istiyorumm
Merak etme sen
Her şey mutella titizliğinde merve eli değmiş gibi lezzetli olacak
şu saydıklarını biz sevgilimle konuştuk ve biz evlenmeyelim aşkım çok zor dedim , sevgilim deliye döndü
ama cidden böyle düşündükçe deliriyorum ya .
NE YAPICAM NASIL OLACAK BİLMİYORUM AMA BİZİM SÖZ YAKIN GİBİ KIZLAR :)
İşi espiriye vurucaz kuzum başka türlü olmaz bende diyorum gel sıkıntıya girmiyelim bekar duralım böyle birbirimize hasretyoksa erken yaşlancaz bizimde çizelgedeki zamanımız kaldı sözümüze hiçbir fikrim yok ne giyilir ne ikram edilir adetler neler ilk tanışma istememi olur sonramı söz olur bohça diye birşey varmı sözde amanın çıldırıcagım
dimi yok benimki espri felan anlamıyor valla o yüzden espri felan hak getire
Diyorum evlenenler ayrılıyr zor eliyor bu işler bana temizlik yemek,ütü felan , ben sana yardım edeceğim diyor
yemek hazırlayanlarda var uzak yoldan gelenler için,ama aynı şehirde olanlar genelde çay kurabiye börek ıvır zıvır hazırlıyorlar.:)
ben sözümde kurabye yaptırmaya düşünüyorum
bohça felan hazırlanmıyor söz, sadece nişanda hazırlanıyor onu da nişanda salonda yapacaksan eğer ,nişandan sonra oğlan kıza getiriyor kızda oğlana götürüyor.
bizde adet mesela oğlan bohçayı getirirken baklava felan yaptırır.
oğlan evine de gidildiğnde onlara karşılık sende tatlı yaptırıyorsun canım..
az zaman kalmış düşünelim araştıralım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?