2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

O ZAMAN SÖZ NİŞAN BİR ARADA OLACAK GALİBA CANIM .

O ZAMAN OĞLAN DREK NİŞAN GÜNÜ BOHÇAYI GETİRİRİ:)

ben nşanda istiyorum açıkçası. ama bakalım zaman ne gösterecek salon yerleri de pahal .
onun yerine eksiğimi alırım diyorum ama bir yandan da bir kere oluyor diyorum

Önemli olan aileler zaten ama iyi anlaşırlar canım iyi düşün güzel şeyler olsun canım benim

hımmmm karabiber pul biberde koycan mı

ben ona özel fincan alıp kurdele bağlayıp servis edeceğim haha :)

Nişan olmuycak canım nişan sevmiyorum ikinci düğünmüş gibi geliyor bana sadece evde takılacak söz olacak inşallah tabiki özel kurdelesini takıcam içine Allah ne verdiyse acımasız tarafıma denk gelirse o gün yandı

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepinizin günü güzel geçer inşallah

Ne güzel kelebekler gibi olman:) Bende iyiyim teşekkür ederim. İnşallah hepimizin günü güzel geçer

inşallah.. havanın yağmurlu kapalı olmasına rağmen hepimizin yüreklerinde pırıl pırıl güneş açması dileğiyle... :)

inşallah.. havanın yağmurlu kapalı olmasına rağmen hepimizin yüreklerinde pırıl pırıl güneş açması dileğiyle... :)

Sen ne kadar pozitif bir insansın böyle maşallah:) Hava kapalı olunca benim içim sıkılıyor nedense:) Ama kar yağsa hiç fena olmaz isterse hava kapalı olsun

Hoşbulduk canım. Nasıl tanıtsam bilmedim

Sen ne kadar pozitif bir insansın böyle maşallah:) Hava kapalı olunca benim içim sıkılıyor nedense:) Ama kar yağsa hiç fena olmaz isterse hava kapalı olsun

normalde benimde öyle olur yazı güneşi çok severim ama bu ara bi farklıyım ya içim kıpır kıpır kar kış soğuk bnden uzak dursun hala iyileşemedim kaç haftadır griple uğraşıyorum daha hava soğumadı bile bide soğusun bütün kış gribim bn.. haziran sonuna kadar yorganla yatıyom kız ben eylülde gene başlıyorum titremeye..

Hımm anladım canım . hahaha yapma kız çocuğa işkence dicem ama senden farkım olmucak benim

Ben eniştem için yapmıştım kavenin reng kırmızıya dönmüştü

aertık sen düüşn benmki için neler yapabileceğimi

Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepinizin günü güzel geçer inşallah

iyiyim canım sen nasılsın ,benim günüm iyi gibi fean değil sadece üşüyorum

Şimdi söylememeye karar verdim aradan birkac ay gecsin diyorum hem evlencegimide bilmis olur derim uzaga gidicem ama yinede ben sizinle calısmak istiyorum ama hem yol param hemde yolumun uzunlugu olacak diye baslarım oda memnunsa yapar elbet birseyler senin iş iyimiş canım kac yıldır oradasın? en iyisi az taksit canım bende hic sevmiyorum fazla taksiti hele 10 taksit ölüm gibi olmustu daha önce yaptırdım :44: bizim ögretmen hep derdi peşin alınca 1 kez pişman oluyorum ama taksitle alınca 12 ay boyunca pişmanlık duyuyorum senin yine zaman bol canım baska ceyizler varmıydı senin ? benim Allah izin verirse büyük ihtimal mayıs 2014 kac ay kaldıki şurda :18: yatak odasını babamlar alsın diyorum ama geri kalan hersey benim..beyaz eşyayı erkek alır bizde ama tüller halılar hakkında fikrim yok sadece aldınmı kaliteli halı alacaksın yıllarca kullanacaksın bunu biliyorum

Canım ben sandık almayı düşünmüyorum zaten dantelli birsey istemiyorum diyorum anneme pike baslamıstım yılar önce devam etmedim ben..sadece patik,yazma,havlu,seccade olsun onlarda hurclarla gider sandık için evimde yer olacakmı bakalım :44:ama bence son aylarda al şimdi erken olur..
Kızlar bu arada biz dedigim gibi isteme-söz-nişan bir evde yapıcaz..
Pasta yaptırmayı düşünüyorum..
Belki kendime kurabiyede yaparım..
Onun dışında ikramlar börekler çörekler
Ev kücük ama bir dans ederiz yüzüklerden sonra birkac tanede oyun havası diyoruz arkadasımla kurduk planı
İlk geldiklerinde lokum ikram etmek istiyorum..memleketten getirtme ihtimalim olursa süper olur safranboluluyum ya meşhur ama olmadı buradan alırım kürdana batırıp üstüne kurdeleylede fiyonk yapmak istiyorum ilk geldiklerinde ikramım..ama kolanya olmaz dimi :44:
bide nişan için hediye istiyorum kese,magnet gibi birsey hep hatıra kalsın istiyorum.
İnşallah arkadasım fotograflarımızı cekecek bol bol caymazsa
Diz hizasında dantelli fakir kol bi elbise hayalim ama bakalım..
Bohca istemiyorum ben..
Kahveye tuz koymayacagıma söz verdim bi kere ama belki bir tanesine kurdele baglarım korkarak içer ve sonra bi bakarki şekerli güzel bi kahve nasıl mutlu olur o an
Ne güzel hayaller yine edaaa

senin hayallerine hayranım ama bu hayyalleri kurudran adam var boş yere kendi sevdamıza kurmuyruz

Benimki de diyor asla içmem koyma diye gözlerimi hastanede açmak istemiyorum diyor

ben nişanı ayrı yapmak istiyorum sözde kurabiye yaptırma fikrim hala var ama annem saçma diyor bana beni deli ediyor.

şal dağıtabilirsin canım biizm gelin bayanlara şal, erkeklere havlu dağıtmıştı , ben şu an için hediye kısmını düşünmüş değilim

Neden için kıpır kıpır acaba:) Geçmiş olsun bende atlatamadım hala tanıdığım herkes hasta Dikkat et kendine o halde üşümeyeceğin yerlerde dur

ya sandığı mecbur alıcam ben bende yeğen bolluğu var malesef 4 taneler ve hepsi canavar.. en büyüğü 13 yaşında aklı başına gelmiş olması gerekirdi ama en son oturma odasında karpuz bıçaklamış duvarlarımın içine etmişti annemin tepsisinide delmişti cıngar çıkartcak diye beklerken "ııııı bida yap görürsün" tepkisi aldı.. anlıcağın şımarık yetişiyorlar öyle kolay değil benim başa çıkmam kapalı yerde durmalı herşeyim koltukların altları dolaplar yatak altları dolap üstleri heryer dolu hatta sığmayanlar ablama taşındı bide benim babam bakkal arada bi böle güzel hediyeler geliyo onlarda yer kaplıyo tabi (ama işimede gelmiyor değil çok cici şeyler alıyorum bazen minibook(ruhuna el fatiha) korkmaz marka 101 parça çatal kaşık bıçak takımım ütüm çezvelerim falan hep ordan gelme borcam ve kola tabak bardaklarıda ayrıca sinir olunan şeyler) anneme aldığım bi çok şeyi ben napçam diyip bana saklıyor pazar arabam bile var odamda dolabımın üstünde sinir bozucu şekilde duruyor yani benim artık bişeyleri toparlamam lazım... hurçlar hep annemin dolabının üstünde indir kaldırda zor oluyo onları sandığa atıp pazar arabasını oraya koyacağım

Neden için kıpır kıpır acaba:) Geçmiş olsun bende atlatamadım hala tanıdığım herkes hasta Dikkat et kendine o halde üşümeyeceğin yerlerde dur

bu ara herşey güzel gidiyor ondan olsa gerek nişanlımın dün akşam verdiği salonu tuttuk 7 eylül haberi ekstra bi mutluluk yarattı tabi ama bide nişanlımı memur yaptım inşallah bi problem çıkmassa gurur duyuyorum kendimlee

İyiyim bende canım hasta olacaksın sanırım dikkat et kendine sıcak ve c vitaminli bir şeyler iç başlamadan kurtul:44:

2 hafta önce hastalandım haftasonu 2 ve pazartesi işe gidememiştim .

aman olmuyum bayram geliyor sevdicekle görüşemeyiz canımız boş yere sıkılmasın

senin söz var mıydı canım:?

Öyle ama kız evi naz evi kız almak kolaymı çekicegi zorluklara katlanabiliyormu onu ögrenicez
Bende onu biliyorum bak herşeyin kalitelisi battık battık bende 10 ay yaptım yemek takımımı yanlışlıkla kız yapmıştı iptalde etmedik nasıl pişman oldum nasıl Yemek takımımı aldım 2 nevresim bir 3lü havlu takımı 3lü ısıtma kabı falan aldım kuzum bir çeyiz topigi açıcam yakında Ben 1,5 senedir burdayım kuzumSizin çok az kalmış canımcım düğün yerini falan tuttunuzmu bizim tarih kesinleşsin tutucaz hemen kısmetse inşallah

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır uğrayamamıştım buraya.. Yeni gelenler olmuş onlar bilmez ama önceki arkadaşlar biliyorlar.. nişan hazırlıkları koşuşturmacasındaydım.. Tek kelimeyle mükemmel, kusursuz bir nişan hazırlığı oldu ama nişandan önceki 1-2 gün nişan günü yaşadığımız saçma sapan bir kaç tartışma nedeniyle ve o tartışmaların büyümesiyle nişan günü yüzükleri çıkardık biz.. binbir özenle hazırladığım her şey pufff uçuverdi.. hazırlık kısmını da geçtim, harcadığımız beklediğimiz 2,5-3 senemiz de gitti.. 2-3 hafta geçti nişanın üstünden, ancak kendime gelebildim de yazıyorum.. olayları anlatmak isterdim aslında ama o kadar çok ve o kadar saçma ki, defalarca anlatmaktan çok yoruldum.. aynı şeyleri defalarca yaşıyorum anlattıkça.. belki yavaş yavaş anlatırım bir ara..
üzgünüm, kırgınım, ama bir yandan da gerçek yüzlerini şimdiden gördüğüm için de şükrediyorum.. allah korusun evlendikten sonra da yaşayabilirdim çok daha fazlasını... elbette tek taraflı değil sorunlar, benim de ya da ailemin de hataları oldu belki ama biz onların büyük hatalarını tolere ettikçe onlar küçük hataları büyüttükçe büyüttüler... sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı gibiydi..
zaten bilenler var, özellikle de ebissim biliyordu, zaman zaman endişelendiğim, beni şüpheye düşüren, içime sinmeyen bir şeyler vardı ama ne olduğunu da çözemiyordum.. hep geçiştiriyorduk problemleri sevgilimle.. ama geçmiyormuş.. hayırlısı buymuş diyorum.. zor ama kabulleniyorum artık yavaş yavaş..
bu arada benden size tavsiye, kültür farkı önemsiz demeyin sakın, çok ama çok önemliymiş.. nişan günü anladım ben bunu.. geç oldu ama daha da geç olabilirdi.. ya aileler benzer olmalı ya da farklılıkları dengeleyebilecek bir sevgili, eş olmalı karşınızda, her şeyi kendilerine göre yapmak isteyen değil..

kpss sınavına mı girdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…