- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Araştıralım canımcım nişan istemiyorum ben söz sonra düğüne hazırlık inşallah:123:Tatlıyı biliyorum evet birde acaba aileler biraraya geldiginde nasıl olur güzel geçermi zaman çok merak ediyorum aynı şehirdeyiz akşama çay faslı yapıcaz sanırım sonra gelsin tuzlu kahve
O ZAMAN SÖZ NİŞAN BİR ARADA OLACAK GALİBA CANIM .
O ZAMAN OĞLAN DREK NİŞAN GÜNÜ BOHÇAYI GETİRİRİ:)
ben nşanda istiyorum açıkçası. ama bakalım zaman ne gösterecek salon yerleri de pahal .
onun yerine eksiğimi alırım diyorum ama bir yandan da bir kere oluyor diyorum
Önemli olan aileler zaten ama iyi anlaşırlar canım iyi düşün güzel şeyler olsun canım benim
hımmmm karabiber pul biberde koycan mı
ben ona özel fincan alıp kurdele bağlayıp servis edeceğim haha :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepinizin günü güzel geçer inşallah
Ne güzel kelebekler gibi olman:) Bende iyiyim teşekkür ederim. İnşallah hepimizin günü güzel geçergünaydın :) kelebekler gibiyim siz nasılsınızinşallah sizinde gününüz muhteşem geçer
Ne güzel kelebekler gibi olman:) Bende iyiyim teşekkür ederim. İnşallah hepimizin günü güzel geçer
inşallah.. havanın yağmurlu kapalı olmasına rağmen hepimizin yüreklerinde pırıl pırıl güneş açması dileğiyle... :)
seLaaam aşk böcükleriiii
neden bişmiyorum öyle enerji varki üzerimde, maşallah nazar değdirecem kendime:97:
hadi gelinn iki lafın belini kıraLımm
kimse gelmiyo,herkezin bir işi var sankii, ben böyle aylak aylak buralardayım utanıyorum artık bu kızın hiçmi işi gücü yok derler diye
of sorma dişim ya,ömrümden ömür aldı ama yinede anlamadım onları
yarın benımde almanca dersim var, 3-4 aydır gitmiyodum unuttum iyice,nolcak bakalım yrn
önce maşallaaahh diyoruzzvee çok sevindim kii
inşallah yavaş yavaşta oolsa herşey yoluna girecek kuzum, siz yeterki sevdiğinle iyi olun, gerisi elbet gelir Rabbim izin verirse
babanada maşallah iyi demiş.
İnşallah sevdiğin askerliğini sağ,sağLim yapar, hayırlısıyla ilk adımı atarsınız inşallah canım
bu arada kaç yaşındaydın canım sen,biliyodum sanki ama kafa yerinde değilki bu günlerde
diimi yaa, küçücük,ufacık çok tatlı oluyolar maşallahh
Rabbim zamanı geldiğinde bizede yaşatsın inşallah o duyguyu
hoş geldin canım
tanıt hele kendini
Sen ne kadar pozitif bir insansın böyle maşallah:) Hava kapalı olunca benim içim sıkılıyor nedense:) Ama kar yağsa hiç fena olmaz isterse hava kapalı olsun
Nişan olmuycak canım nişan sevmiyorum ikinci düğünmüş gibi geliyor bana sadece evde takılacak söz olacak inşallahtabiki özel kurdelesini takıcam içine Allah ne verdiyse acımasız tarafıma denk gelirse o gün yandı
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepinizin günü güzel geçer inşallah
Söyle söyle canım sen benim servisim var ama sabahları kullanmıyorum çünkü fabrika çalışanları olduğu için erkenden getiriyor onları ben erkenden gelemem diye uykuma düşkünümde azıcıksabah otobüsle geliyorum akşam kullanıyorum servisi o şekilde bile sabah gelirken keyfi yani ama paramı alıyorum banane onların işine geliyorum yani Sende benim gibisin canım biz 4 taksit yaptık fazla taksit sevmiyorum hemen bitircem onları araya sıkıştırcak param kalmıyor diş tellerininde taksitlerini ödüyorum sonra senin gibi ayda 500 liralık limit falan koycam kendime aşagısı yukarısı alıcam ufaktan elektrikli aletleri hepcigini 2015 e kadar bitirmem gerek onun haricinden parada biriktirmem gerek daha bunun yatak odası var tülleri halıları var beyaz eşyaları dügün masrafları var varda var uff canım sıkıldı :106:
kızlar bişi sorcam çeyiz sandıklarınızı aldınız mı... nasıl aldınız ne kadara aldınız? annem alalım sandığını artık pikoları sardırmaya başlayalım diyo koycak yer kalmadı artık havluydu tülbentti patikti derken hurçlarda saklıyordum hep sandığım alınsın toplu dursun istiyorum artık... erken mi olurki yada..
Şimdi söylememeye karar verdim aradan birkac ay gecsin diyorum hem evlencegimide bilmis olur derim uzaga gidicem ama yinede ben sizinle calısmak istiyorum ama hem yol param hemde yolumun uzunlugu olacak diye baslarım oda memnunsa yapar elbet birseylersenin iş iyimiş canım kac yıldır oradasın? en iyisi az taksit canım bende hic sevmiyorum fazla taksiti hele 10 taksit ölüm gibi olmustu daha önce yaptırdım :44: bizim ögretmen hep derdi peşin alınca 1 kez pişman oluyorum ama taksitle alınca 12 ay boyunca pişmanlık duyuyorum senin yine zaman bol canım baska ceyizler varmıydı senin ? benim Allah izin verirse büyük ihtimal mayıs 2014 kac ay kaldıki şurda :18: yatak odasını babamlar alsın diyorum ama geri kalan hersey benim..beyaz eşyayı erkek alır bizde ama tüller halılar hakkında fikrim yok sadece aldınmı kaliteli halı alacaksın yıllarca kullanacaksın bunu biliyorum
Canım ben sandık almayı düşünmüyorumzaten dantelli birsey istemiyorum diyorum anneme pike baslamıstım yılar önce devam etmedim ben..sadece patik,yazma,havlu,seccade olsun onlarda hurclarla gider sandık için evimde yer olacakmı bakalım :44:ama bence son aylarda al şimdi erken olur..
Kızlar bu arada biz dedigim gibi isteme-söz-nişan bir evde yapıcaz..
Pasta yaptırmayı düşünüyorum..
Belki kendime kurabiyede yaparım..
Onun dışında ikramlar börekler çörekler
Ev kücük ama bir dans ederiz yüzüklerden sonra birkac tanede oyun havası diyoruz arkadasımla kurduk planı
İlk geldiklerinde lokum ikram etmek istiyorum..memleketten getirtme ihtimalim olursa süper olursafranboluluyum ya meşhur ama olmadı buradan alırım kürdana batırıp üstüne kurdeleylede fiyonk yapmak istiyorum ilk geldiklerinde ikramım..ama kolanya olmaz dimi :44:
bide nişan için hediye istiyorum kese,magnet gibi birsey hep hatıra kalsın istiyorum.
İnşallah arkadasım fotograflarımızı cekecek bol bol caymazsa
Diz hizasında dantelli fakir kol bi elbise hayalim ama bakalım..
Bohca istemiyorum ben..
Kahveye tuz koymayacagıma söz verdim bi kereama belki bir tanesine kurdele baglarım korkarak içer ve sonra bi bakarki şekerli güzel bi kahve nasıl mutlu olur o an
Ne güzel hayaller yine edaaa
normalde benimde öyle olur yazı güneşi çok severim ama bu ara bi farklıyım ya içim kıpır kıpırkar kış soğuk bnden uzak dursun hala iyileşemedim kaç haftadır griple uğraşıyorum daha hava soğumadı bile bide soğusun bütün kış gribim bn.. haziran sonuna kadar yorganla yatıyom kız ben eylülde gene başlıyorum titremeye..
iyiyim canım sen nasılsın ,benim günüm iyi gibi fean değil sadece üşüyorum
Neden için kıpır kıpır acaba:) Geçmiş olsun bende atlatamadım hala tanıdığım herkes hastaDikkat et kendine o halde üşümeyeceğin yerlerde dur
İyiyim bende canım hasta olacaksın sanırım dikkat et kendine sıcak ve c vitaminli bir şeyler iç başlamadan kurtul:44:
Hımm anladım canım . hahaha yapma kız çocuğa işkence dicem ama senden farkım olmucak benim
Ben eniştem için yapmıştım kavenin reng kırmızıya dönmüştü
aertık sen düüşn benmki için neler yapabileceğimi
Bende onu biliyorum bak herşeyin kalitelisi battık battıkŞimdi söylememeye karar verdim aradan birkac ay gecsin diyorum hem evlencegimide bilmis olur derim uzaga gidicem ama yinede ben sizinle calısmak istiyorum ama hem yol param hemde yolumun uzunlugu olacak diye baslarım oda memnunsa yapar elbet birseylersenin iş iyimiş canım kac yıldır oradasın? en iyisi az taksit canım bende hic sevmiyorum fazla taksiti hele 10 taksit ölüm gibi olmustu daha önce yaptırdım :44: bizim ögretmen hep derdi peşin alınca 1 kez pişman oluyorum ama taksitle alınca 12 ay boyunca pişmanlık duyuyorum senin yine zaman bol canım baska ceyizler varmıydı senin ? benim Allah izin verirse büyük ihtimal mayıs 2014 kac ay kaldıki şurda :18: yatak odasını babamlar alsın diyorum ama geri kalan hersey benim..beyaz eşyayı erkek alır bizde ama tüller halılar hakkında fikrim yok sadece aldınmı kaliteli halı alacaksın yıllarca kullanacaksın bunu biliyorum
bu ara herşey güzel gidiyor ondan olsa gerek nişanlımın dün akşam verdiği salonu tuttuk 7 eylül haberi ekstra bi mutluluk yarattı tabi amabide nişanlımı memur yaptım inşallah bi problem çıkmassa gurur duyuyorum kendimlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?