2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eskiden adetmiş gelin sandığı annemin de var 2 adet. Ama güzel bence hem evinde her şey topluca. Benim arkadaşımın vardı evin antresini koymuştu üstünü güzel bir örtüyle kapatıp süslemişti hoş duruyordu yer bulamazsan orası da olabilir:44: Maşallah yeğenin pek yaramazmış Annenin yerinde olsam çıldırırdım Her anne de vardır bu kesinlikle borcamları kullanmaz bize saklar:) Bende hangi dolabı açsam borcam çıkıyor karşıma Kendi evimizde ne yapacağız bu kadar borcam'ı:)
Neyse evlenelim de kullanmayalım orası dert değil

merhaba canım

üzüldüm açıkçası ya . ama herşeyde vardır bir hayır . sıkma canını.

aynen öyle bakalım.

Sizin aileleriniz yardım edecek mi canım maddi konuda?

Dimi ama
Aslında haklılar o güzel günde o kötü tat :120:
Aslında o tür şal havlu falanda güzel ama ben daha kücük istiyorum yani ya dolabına yapıştırsın ya salonunun bi köşesine koysun vs gibi :44:
Aslında kurabiye cok güzelde en fazla 1 yıl saklanıyormus o kötü
Dün biz çok güzel bir kınaya gittik orada kocaman kalpli kırmızı şeker hamurlu kurabiyeler dagıttılar cıkısta annem bayıldı ama tadını begenmedik biz :120: aslında diyorum şeker hamurlu pasta yaptırıncada aynı olacak begenmeyecekler kremalı güzel nişan pastası yapılmazmı acaba bari yenecek birsey olsun :44:

Oww masallah bak bizim pazar arabamız yok aslında hic olmadı şimdi evimizdede yok masallah senin heryer doluymus canım ceyizlerin için topik acmayı düşünmüyormusun takip edelim vee diger kızlar sizde acın artık bizimde vaktimiz geldi...
Ayrıca bende ceyiz topigime beklerim

Merhaba canım konu ne olursa olsun sonuçta hayal kırıklığına uğramışsın çook üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bi şansın yok dedeğin gibi evlilik olsaydı daha kötü olurdu belki
Barışma gibi bi ihtimaliniz yokmu?

Edacığım günaydın Artık rahatsın anladığım kadarıyla iş yerinde erkenden gelmişsin aramıza:)İş için bence yol paranı iste sonuçta onlar için çalışıyorsun 2 vesait demiştin aldığın paranın yarısı oraya gidecek ve bizim paraya çok ihtiyacımız var
Ben senin kopyanım artık anladım bunu:) Bende söz-nişan bir arada yapacağım..elimden gelse sadece nikah istiyorum ama maalesef Ah bir de o evrelere gelebilsem:) Bende erkek arkadaşıma kıyıp tuz koyamayacağım maalesef tadına bakmıştım çok iğrenç bir tadı vardı o yüzden yapamayacağım
Hayaller çok güzel edacım hepsine en yakın zamanda kavuşman dileği ile

bende severim ya sandığı hem gelinliğimi nerde saklıcam nostaljik olsun az demi ama davetiyemin altına lütfen borcam getirmeyin yazdırmak istiyorum..

Ben saklamk için değilde yemek için yaptıracağım canım.
Evet haklılaar ama adet canım napıcan
Biz yiğenim için yaptırmıştım şeker hamurundan pasta dışı yenmiyor tabi pastanın kreması felan çok güzel olmuştu. ama ok pahalıya yapıyorlar canım onun altından kalkabilcek misin ?500 lira da pasta parası verme. hem kız tarafı değilde erkek tarafı yaptırıyor diye biliyorum ben canım

bu arada işin hayırlı olsun çok sevindim

ya ben topik açmayı bilmiyom yav :s daha acemiyim sitede yırtıktan çıkmış gibi geldim zaten aranızada

2 hafta önce hastalandım haftasonu 2 ve pazartesi işe gidememiştim .

aman olmuyum bayram geliyor sevdicekle görüşemeyiz canımız boş yere sıkılmasın

senin söz var mıydı canım:?

Geçmiş olsunAman olma canım evet bayram geliyor gezmeler var:) Ben çok severim bayramları herkes sokaklarda en şık hali ile geziyor çok beğeniyorum Çok severim büyükleri mutlu etmeyi
Ah canım annem ve babam bir ikna olsa hemen yarın yapmaya hazırız söz'ü ama işim yok diye ayak diriyorlar işi de öyle az uz kabul etmiyorlar devlet memuru olmam gerekmiş Bu devirde çok zor memur olmak bu düşünceden vazgeçiremiyorum onları maalesef

evet zorla soktum sonrada infaz koruma mülakatlarına soktum oldu eğitime gitcek şimdi bitanem..

bu infaz koruma mülakatına nasıl soktun jkaç puan aldı canım ?

benm sevgilimde bu yıl girecek ondan soruyorum canım

yengecimmm beni hatırladın mı tatlikis asker yarenlerdendi

hoş geldin aramıza

aynen öyle bakalım.

Sizin aileleriniz yardım edecek mi canım maddi konuda?

Canım çok fazla olmasada ufak tefek yapılacak sanırım hiç konuşmadıkki bir söz belli olsun adı koyulsun aileler neler yapabilecegini o zaman konuşurlar gibi geliyor inan şuan hiçbir bilgim yok ama ben herşeyi sadece ikimiz yapıcakmışız gibi planlıyorum mecbur

Ne güzel canım bol bol göbek at o salonda:) Nasıl memur yaptın nişanlını canım verdiğin destek ile sınava hazırlanıp kazandı mı? Beni de memur yap canım ya annem vermiyor yoksa

hoş geldin aramıza

Hatıladım tabi canım hatırlamam mı nasılsın, bak yine buluştuk gördün mü

saol canım yok ben sevmiyorum bayram gezmlerini aslında heleki babamın tarafını sevmediğimden dolayı gidesim de yok..

E acnım alt tarafı yüzükler takılacak evlenmiceksin ki niye diretiyorlar böyle.

sende bu sene kpss ye hazırlnacan yani benim gibi sevdiceğin zoruyla ben de gireceğim

Hatıladım tabi canım hatırlamam mı nasılsın, bak yine buluştuk gördün mü

aynen öyle kader işte

iyiyim canım sen nasılsın nasl gidiyor kız ben seni evlenmişsindir diye düşünüyordum hala birikime deva mı

bende severim ya sandığı hem gelinliğimi nerde saklıcam nostaljik olsun az demi ama davetiyemin altına lütfen borcam getirmeyin yazdırmak istiyorum..

Bende severim sandığı üstüne oturup para isterler falan:) Almak istiyorsan yerin de varsa al canım eğer yoksa düğüne yakın al eşyalar içine konup topluca gider:) Davetiyeler 2 kişilik olur 6 kişi gelirler bunda da aksine daha çok getirirler yazarsan

hoş geldin aramıza

74 küsür puanla girdi canım hiç beklemiyorduk kabul olmasını ama oldu şansımıza.. hemde yaşadığımız şehirde kocaelide ki çok yüksek puanlarla alırdı hep öylesine girdi o :) alımları takip et bol bol öyle çok yüksek puanlar olmamıştı bu alımlarda mülakatlardada inşallah yeni alımdada böyle olur önemli olan boy pos bide askerlik yaptığı yerinde etkisi oldu benimkinin konuşması düzgün olsun kekelemesin bol spor yapsın kas yapsın söyle sevgiline.. sora ordaki soruları bebek bile yapar zaten kolay soruyolar alcakları adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…