ya sandığı mecbur alıcam ben bende yeğen bolluğu var malesef 4 taneler ve hepsi canavar.. en büyüğü 13 yaşında aklı başına gelmiş olması gerekirdi ama en son oturma odasında karpuz bıçaklamış duvarlarımın içine etmişti annemin tepsisinide delmişti cıngar çıkartcak diye beklerken "ııııı bida yap görürsün" tepkisi aldı.. anlıcağın şımarık yetişiyorlar öyle kolay değil benim başa çıkmam kapalı yerde durmalı herşeyim koltukların altları dolaplar yatak altları dolap üstleri heryer dolu hatta sığmayanlar ablama taşındı bide benim babam bakkal arada bi böle güzel hediyeler geliyo onlarda yer kaplıyo tabi (ama işimede gelmiyor değil çok cici şeyler alıyorum bazen minibook(ruhuna el fatiha) korkmaz marka 101 parça çatal kaşık bıçak takımım ütüm çezvelerim falan hep ordan gelmeborcam ve kola tabak bardaklarıda ayrıca sinir olunan şeyler) anneme aldığım bi çok şeyi ben napçam diyip bana saklıyor pazar arabam bile var odamda dolabımın üstünde sinir bozucu şekilde duruyor yani benim artık bişeyleri toparlamam lazım... hurçlar hep annemin dolabının üstünde indir kaldırda zor oluyo onları sandığa atıp pazar arabasını oraya koyacağım
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır uğrayamamıştım buraya.. Yeni gelenler olmuş onlar bilmez ama önceki arkadaşlar biliyorlar.. nişan hazırlıkları koşuşturmacasındaydım.. Tek kelimeyle mükemmel, kusursuz bir nişan hazırlığı oldu ama nişandan önceki 1-2 gün nişan günü yaşadığımız saçma sapan bir kaç tartışma nedeniyle ve o tartışmaların büyümesiyle nişan günü yüzükleri çıkardık biz.. binbir özenle hazırladığım her şey pufff uçuverdi.. hazırlık kısmını da geçtim, harcadığımız beklediğimiz 2,5-3 senemiz de gitti.. 2-3 hafta geçti nişanın üstünden, ancak kendime gelebildim de yazıyorum.. olayları anlatmak isterdim aslında ama o kadar çok ve o kadar saçma ki, defalarca anlatmaktan çok yoruldum.. aynı şeyleri defalarca yaşıyorum anlattıkça.. belki yavaş yavaş anlatırım bir ara..
üzgünüm, kırgınım, ama bir yandan da gerçek yüzlerini şimdiden gördüğüm için de şükrediyorum.. allah korusun evlendikten sonra da yaşayabilirdim çok daha fazlasını... elbette tek taraflı değil sorunlar, benim de ya da ailemin de hataları oldu belki ama biz onların büyük hatalarını tolere ettikçe onlar küçük hataları büyüttükçe büyüttüler... sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı gibiydi..
zaten bilenler var, özellikle de ebissim biliyordu, zaman zaman endişelendiğim, beni şüpheye düşüren, içime sinmeyen bir şeyler vardı ama ne olduğunu da çözemiyordum.. hep geçiştiriyorduk problemleri sevgilimle.. ama geçmiyormuş.. hayırlısı buymuş diyorum.. zor ama kabulleniyorum artık yavaş yavaş..
bu arada benden size tavsiye, kültür farkı önemsiz demeyin sakın, çok ama çok önemliymiş.. nişan günü anladım ben bunu.. geç oldu ama daha da geç olabilirdi.. ya aileler benzer olmalı ya da farklılıkları dengeleyebilecek bir sevgili, eş olmalı karşınızda, her şeyi kendilerine göre yapmak isteyen değil..
Öyle ama kız evi naz evi kız almak kolaymı çekicegi zorluklara katlanabiliyormu onu ögrenicez
Bende onu biliyorum bak herşeyin kalitelisi battık battıkbende 10 ay yaptım yemek takımımı yanlışlıkla kız yapmıştı iptalde etmedik nasıl pişman oldum nasıl Yemek takımımı aldım 2 nevresim bir 3lü havlu takımı 3lü ısıtma kabı falan aldım kuzum bir çeyiz topigi açıcam yakında Ben 1,5 senedir burdayım kuzum Sizin çok az kalmış canımcım düğün yerini falan tuttunuzmu bizim tarih kesinleşsin tutucaz hemen kısmetse inşallah
kpss sınavına mı girdi?
Dimi amasenin hayallerine hayranım ama bu hayyalleri kurudran adam var boş yere kendi sevdamıza kurmuyruz
Benimki de diyor asla içmem koyma diye gözlerimi hastanede açmak istemiyorum diyor
ben nişanı ayrı yapmak istiyorum sözde kurabiye yaptırma fikrim hala var ama annem saçma diyor bana beni deli ediyor.
şal dağıtabilirsin canım biizm gelin bayanlara şal, erkeklere havlu dağıtmıştı , ben şu an için hediye kısmını düşünmüş değilim
ya sandığı mecbur alıcam ben bende yeğen bolluğu var malesef 4 taneler ve hepsi canavar.. en büyüğü 13 yaşında aklı başına gelmiş olması gerekirdi ama en son oturma odasında karpuz bıçaklamış duvarlarımın içine etmişti annemin tepsisinide delmişti cıngar çıkartcak diye beklerken "ııııı bida yap görürsün" tepkisi aldı.. anlıcağın şımarık yetişiyorlar öyle kolay değil benim başa çıkmam kapalı yerde durmalı herşeyim koltukların altları dolaplar yatak altları dolap üstleri heryer dolu hatta sığmayanlar ablama taşındı bide benim babam bakkal arada bi böle güzel hediyeler geliyo onlarda yer kaplıyo tabi (ama işimede gelmiyor değil çok cici şeyler alıyorum bazen minibook(ruhuna el fatiha) korkmaz marka 101 parça çatal kaşık bıçak takımım ütüm çezvelerim falan hep ordan gelmeborcam ve kola tabak bardaklarıda ayrıca sinir olunan şeyler) anneme aldığım bi çok şeyi ben napçam diyip bana saklıyor pazar arabam bile var odamda dolabımın üstünde sinir bozucu şekilde duruyor yani benim artık bişeyleri toparlamam lazım... hurçlar hep annemin dolabının üstünde indir kaldırda zor oluyo onları sandığa atıp pazar arabasını oraya koyacağım
Merhaba canım konu ne olursa olsun sonuçta hayal kırıklığına uğramışsın çook üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bi şansın yok dedeğin gibi evlilik olsaydı daha kötü olurdu belkiMerhaba kızlar...
Uzun zamandır uğrayamamıştım buraya.. Yeni gelenler olmuş onlar bilmez ama önceki arkadaşlar biliyorlar.. nişan hazırlıkları koşuşturmacasındaydım.. Tek kelimeyle mükemmel, kusursuz bir nişan hazırlığı oldu ama nişandan önceki 1-2 gün nişan günü yaşadığımız saçma sapan bir kaç tartışma nedeniyle ve o tartışmaların büyümesiyle nişan günü yüzükleri çıkardık biz.. binbir özenle hazırladığım her şey pufff uçuverdi.. hazırlık kısmını da geçtim, harcadığımız beklediğimiz 2,5-3 senemiz de gitti.. 2-3 hafta geçti nişanın üstünden, ancak kendime gelebildim de yazıyorum.. olayları anlatmak isterdim aslında ama o kadar çok ve o kadar saçma ki, defalarca anlatmaktan çok yoruldum.. aynı şeyleri defalarca yaşıyorum anlattıkça.. belki yavaş yavaş anlatırım bir ara..
üzgünüm, kırgınım, ama bir yandan da gerçek yüzlerini şimdiden gördüğüm için de şükrediyorum.. allah korusun evlendikten sonra da yaşayabilirdim çok daha fazlasını... elbette tek taraflı değil sorunlar, benim de ya da ailemin de hataları oldu belki ama biz onların büyük hatalarını tolere ettikçe onlar küçük hataları büyüttükçe büyüttüler... sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı gibiydi..
zaten bilenler var, özellikle de ebissim biliyordu, zaman zaman endişelendiğim, beni şüpheye düşüren, içime sinmeyen bir şeyler vardı ama ne olduğunu da çözemiyordum.. hep geçiştiriyorduk problemleri sevgilimle.. ama geçmiyormuş.. hayırlısı buymuş diyorum.. zor ama kabulleniyorum artık yavaş yavaş..
bu arada benden size tavsiye, kültür farkı önemsiz demeyin sakın, çok ama çok önemliymiş.. nişan günü anladım ben bunu.. geç oldu ama daha da geç olabilirdi.. ya aileler benzer olmalı ya da farklılıkları dengeleyebilecek bir sevgili, eş olmalı karşınızda, her şeyi kendilerine göre yapmak isteyen değil..
Şimdi söylememeye karar verdim aradan birkac ay gecsin diyorum hem evlencegimide bilmis olur derim uzaga gidicem ama yinede ben sizinle calısmak istiyorum ama hem yol param hemde yolumun uzunlugu olacak diye baslarım oda memnunsa yapar elbet birseylersenin iş iyimiş canım kac yıldır oradasın? en iyisi az taksit canım bende hic sevmiyorum fazla taksiti hele 10 taksit ölüm gibi olmustu daha önce yaptırdım :44: bizim ögretmen hep derdi peşin alınca 1 kez pişman oluyorum ama taksitle alınca 12 ay boyunca pişmanlık duyuyorum senin yine zaman bol canım baska ceyizler varmıydı senin ? benim Allah izin verirse büyük ihtimal mayıs 2014 kac ay kaldıki şurda :18: yatak odasını babamlar alsın diyorum ama geri kalan hersey benim..beyaz eşyayı erkek alır bizde ama tüller halılar hakkında fikrim yok sadece aldınmı kaliteli halı alacaksın yıllarca kullanacaksın bunu biliyorum
Canım ben sandık almayı düşünmüyorumzaten dantelli birsey istemiyorum diyorum anneme pike baslamıstım yılar önce devam etmedim ben..sadece patik,yazma,havlu,seccade olsun onlarda hurclarla gider sandık için evimde yer olacakmı bakalım :44:ama bence son aylarda al şimdi erken olur..
Kızlar bu arada biz dedigim gibi isteme-söz-nişan bir evde yapıcaz..
Pasta yaptırmayı düşünüyorum..
Belki kendime kurabiyede yaparım..
Onun dışında ikramlar börekler çörekler
Ev kücük ama bir dans ederiz yüzüklerden sonra birkac tanede oyun havası diyoruz arkadasımla kurduk planı
İlk geldiklerinde lokum ikram etmek istiyorum..memleketten getirtme ihtimalim olursa süper olursafranboluluyum ya meşhur ama olmadı buradan alırım kürdana batırıp üstüne kurdeleylede fiyonk yapmak istiyorum ilk geldiklerinde ikramım..ama kolanya olmaz dimi :44:
bide nişan için hediye istiyorum kese,magnet gibi birsey hep hatıra kalsın istiyorum.
İnşallah arkadasım fotograflarımızı cekecek bol bol caymazsa
Diz hizasında dantelli fakir kol bi elbise hayalim ama bakalım..
Bohca istemiyorum ben..
Kahveye tuz koymayacagıma söz verdim bi kereama belki bir tanesine kurdele baglarım korkarak içer ve sonra bi bakarki şekerli güzel bi kahve nasıl mutlu olur o an
Ne güzel hayaller yine edaaa
Eskiden adetmiş gelin sandığı annemin de var 2 adet. Ama güzel bence hem evinde her şey topluca. Benim arkadaşımın vardı evin antresini koymuştu üstünü güzel bir örtüyle kapatıp süslemişti hoş duruyordu yer bulamazsan orası da olabilir:44: Maşallah yeğenin pek yaramazmışAnnenin yerinde olsam çıldırırdım Her anne de vardır bu kesinlikle borcamları kullanmaz bize saklar:) Bende hangi dolabı açsam borcam çıkıyor karşıma Kendi evimizde ne yapacağız bu kadar borcam'ı:)
Neyse evlenelim de kullanmayalım orası dert değil
Dimi ama
Aslında haklılar o güzel günde o kötü tat :120:
Aslında o tür şal havlu falanda güzel ama ben daha kücük istiyorum yani ya dolabına yapıştırsın ya salonunun bi köşesine koysun vs gibi :44:
Aslında kurabiye cok güzelde en fazla 1 yıl saklanıyormus o kötü
Dün biz çok güzel bir kınaya gittik orada kocaman kalpli kırmızı şeker hamurlu kurabiyeler dagıttılar cıkısta annem bayıldıama tadını begenmedik biz :120: aslında diyorum şeker hamurlu pasta yaptırıncada aynı olacak begenmeyecekler kremalı güzel nişan pastası yapılmazmı acaba bari yenecek birsey olsun :44:
Dimi ama
Aslında haklılar o güzel günde o kötü tat :120:
Aslında o tür şal havlu falanda güzel ama ben daha kücük istiyorum yani ya dolabına yapıştırsın ya salonunun bi köşesine koysun vs gibi :44:
Aslında kurabiye cok güzelde en fazla 1 yıl saklanıyormus o kötü
Dün biz çok güzel bir kınaya gittik orada kocaman kalpli kırmızı şeker hamurlu kurabiyeler dagıttılar cıkısta annem bayıldıama tadını begenmedik biz :120: aslında diyorum şeker hamurlu pasta yaptırıncada aynı olacak begenmeyecekler kremalı güzel nişan pastası yapılmazmı acaba bari yenecek birsey olsun :44:
Oww masallah bak bizim pazar arabamız yok aslında hic olmadı şimdi evimizdede yokmasallah senin heryer doluymus canım ceyizlerin için topik acmayı düşünmüyormusun takip edelim vee diger kızlar sizde acın artık bizimde vaktimiz geldi...
Ayrıca bende ceyiz topigime beklerim
2 hafta önce hastalandım haftasonu 2 ve pazartesi işe gidememiştim .
aman olmuyum bayram geliyor sevdicekle görüşemeyiz canımız boş yere sıkılmasın
senin söz var mıydı canım:?
evet zorla soktum sonrada infaz koruma mülakatlarına soktum oldueğitime gitcek şimdi bitanem..
aynen öyle bakalım.
Sizin aileleriniz yardım edecek mi canım maddi konuda?
Ne güzel canım bol bol göbek at o salonda:) Nasıl memur yaptın nişanlını canım verdiğin destek ile sınava hazırlanıp kazandı mı? Beni de memur yap canım ya annem vermiyor yoksabu ara herşey güzel gidiyor ondan olsa gerek nişanlımın dün akşam verdiği salonu tuttuk 7 eylül haberi ekstra bi mutluluk yarattı tabi amabide nişanlımı memur yaptım inşallah bi problem çıkmassa gurur duyuyorum kendimlee
bu infaz koruma mülakatına nasıl soktun jkaç puan aldı canım ?
benm sevgilimde bu yıl girecek ondan soruyorum canım
yengecimmm beni hatırladın mı tatlikis asker yarenlerdendi
hoş geldin aramıza
Geçmiş olsunAman olma canım evet bayram geliyor gezmeler var:) Ben çok severim bayramları herkes sokaklarda en şık hali ile geziyor çok beğeniyorum Çok severim büyükleri mutlu etmeyi
Ah canım annem ve babam bir ikna olsa hemen yarın yapmaya hazırız söz'ü ama işim yok diye ayak diriyorlar işi de öyle az uz kabul etmiyorlar devlet memuru olmam gerekmişBu devirde çok zor memur olmak bu düşünceden vazgeçiremiyorum onları maalesef
Hatıladım tabi canım hatırlamam mınasılsın, bak yine buluştuk gördün mü
bende severim ya sandığı hem gelinliğimi nerde saklıcam nostaljik olsun az demi amadavetiyemin altına lütfen borcam getirmeyin yazdırmak istiyorum..
bu infaz koruma mülakatına nasıl soktun jkaç puan aldı canım ?
benm sevgilimde bu yıl girecek ondan soruyorum canım
yengecimmm beni hatırladın mı tatlikis asker yarenlerdendi
hoş geldin aramıza
aynen öyle kader işte
iyiyim canım sen nasılsın nasl gidiyor kız ben seni evlenmişsindir diye düşünüyordum hala birikime deva mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?