2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne güzel canım bol bol göbek at o salonda:) Nasıl memur yaptın nişanlını canım verdiğin destek ile sınava hazırlanıp kazandı mı? Beni de memur yap canım ya annem vermiyor yoksa

ne çalışması ya ben dersaneye gittim benden yüksek aldı herif hiç çalışmadan spor yap kız kas yap alırlar

Tünaydın herkese...
Dün biraz çeyiz baktım gene. Paşabahçede kelebekli nescafe bardaklarını ve tabakalrını beğendim. Bardakların tanesi 11 liraya düşmüştü. Aklınızda olsun.
Bayramdan sonra benim nişan hazırlıkları başlıcak kısmetse.
Sizler neler yapıyorsunuz?

giricekti kazanmış aslında ama ne olmuş bişeler olmuş girememiş . bakalım ben infaz koruma olmasını istemiyorum sanki onların saatleri değişikti dimi haftasonları varfelan . yanlış mı biliyorum ben canım.

Evlenmedim valla Askerden geldi iş değişikliği felan oldu. ee biraz iş otursun dedik zamanda akıp geçiyo ama Allah nasip ederse seneye

hımm anladım canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım

merhaba canım

üzüldüm açıkçası ya . ama herşeyde vardır bir hayır . sıkma canını.

sağolun kızlar..
yok canım barışma gibi bir ihtimalimiz yok.. istemiyorum da zaten.. evet hala seviyorum, hala kalbim acıyor onu düşününce ama barışsak da yine sorunlar devam edecek...
hiçbir konuyu olayı bilmeseniz bile, hangi sebep nişan sabahı bana tokat atmasını haklı çıkarabilir ki? daha nişan günü böyle bir şey yapan biri evlenince neler yapabilir düşünemiyorum bile...

Bizim ankarada hiç akraba yok zaten o yüzden komşulardan büyük olanara gidiyorum yoksa benim de pek aram yok akrabalar ileEvet canım dershaneye yazıldım gideceğim bakalım
Anlatamıyorum aileme yani her evlenen çift'in ikisi çalışıyor diye bir kural yok ki işsiz milyonlarca insan evleniyorBu mantığı değiştiremedim yani hem görüş bir şey demiyorlar 2de çıkıyorum 5'te gel diye arıyorlar bu ne ya Kaç yaşında insanım adını koymayı bu yüzden de istiyorum rahat rahat görüşmek için. Çocukluktan beri arkadaşız ailelerde tanışıyor zaten ama vermiyorlar. Adını koyduktan 5-6 ay sonra düğün yapalım diye gelecekler diyor babam. Gelecekler tabi Hep sözlü kalacak değilim ya Düşündükçe çıldırıp sinirleniyorum bizimkilere

Ayrılman iyi olmuş. Tebrik ederim. Hayatını mahfetmemişsin.
Ne olursa olsun hiçbir erkek kadına el kaldıramaz.
Saygısızlık yapamaz.
Ben de nişan attım 9 ay önce.
Fakat şuan hayatımda biri var ve kısmetse nişanlanıyoruz.
İsabetli bir karar almışsın.

ooo bu kötü işte inan tüylerim diken diken oldu okurken. Zararın neresinden dönersen kardır. Allah sabır versin

yok ya aslında vardiya sistemleri oldukça kıyakmış henüz tecrübe edemedik ama.. dsm olursa 8-5 vardiyalı olursa gece ful çalıştımı iki gün sonra gündüz çalıştımı bi gün sonra gitcek işe yani haftasonunu geç hafta içide evde yani haftada 4gün iş 3 gün yatış 3 gün iş 4 gün yatışşş şekli... isterse ek işte yapar böylelikle hem bisürü gezmeklere gidersiniz ne güzel..

Son düzenleme:
Tünaydın:) Biraz sana sürtünsem de bana da çarcabuk nişan olayını bulaştırsan ne kadar güzel olur Mutluluklar dilerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

Tünaydın:) Biraz sana sürtünsem de bana da çarcabuk nişan olayını bulaştırsan ne kadar güzel olur Mutluluklar dilerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

Siz ne zaman düşünüyorsunuz canım?
Teşekkür ederim canım. Bakarsın senin de birkaç ay sonra olur.

Hayırlı olsun güle güle çalışsınlar o halde canım:) Benim umudum seneye artık:)

umudunu kaybetme hiç bi zaman herşey öyle hızlı oluveriyorki hayatta iyi yada kötü.. diyorum kendime şimdi nerden nereye... kendi işinden hiç gocunmadım nişanlımın tamirciydi tanıştığımızda üstü yağ kir içinde gelirdi gene sarılırdım sımsıkı sora işten çıktı tam bni istemelerinden sonra hemde çok üzüldü çok bozuldu ben ne yüzle gelicem gidicem size işsiz güçsüz diye haftası dolmadan işe girdi fabrikada bi senedir ordaydı ve sonunda yüzümüze güldü şans :) o hala inanamıyo işe başlayana kadar içi rahat etmicekmiş :) rabbim yuva kurana yardım edermiş buda öyle bişey oldu sanırım :)

anlamadım desem

Haftasonu evde olmucak mı yani:)

benimsde sevgilim özel güvenlik , memur olma derdinde , işini oturuturmadan yüzük takamayız diyorum da kzıyor bana

Bize kalsa hemen yarın aileme kalsa hiç İşim yok diye yapmak istemiyorlar ama çok saçma bir düşünce

Erkek arkadaşının işi yok mu canım?
Senin rahat etmen için istiyorlardır belki ama bu tarz konularda kızın işinden çok erkeğin işi gücü önem taşır.
Ben de çalışmıyorum.

Ne güzel canım.. Çok imrendim sen anlatınca:) Rabbim bana da yardım etse keşke bir an önce bir iş bulsam da evdekilere iş istiyordunuz alın size iş diye Hem dershaneye git adamakıllı çalış diyorlar hem de hem çalış hem dershaneye git diyorlar çalışırken sınava hazırlanmak çok zor ama anlamıyorlar bunu Ablam öğretmen onunda işi gücü elindeydi mezhep farkından vermek istemedi evlenme paranı ye dediler! İstedikleri gibi bir damat buldum bebekliğini biliyorlar hatta ama memur olup istemediği birini getirsem yine kıyamet kopacaktı.Nasıl yaranacağımı bilemedim yani.:S İşim olsa evlenip ne yapacaksın derlerdi,memur olup istemediği birini getirsem olmaz derlerdi,Şimdi bildikleri birini getiriyorum ama işi bahane ediyorlar ne yapsam hep bir bahaneleri var İnsan bu evreleri mutlu ve güzel hatırlamak istiyor her şey güzellikle olsun istiyor ama ablamda da olmadı bende de olmayacak biliyorum

anlamadım desem

Haftasonu evde olmucak mı yani:)

vardiya sisteminde emin değilim ama dsmde normal memur şartlarında olcak vardiyada gece vardiyasından sonra 48 saat sonra bidaha içe gitcek buda haftasonuna denk gelirse olur bende tam bilemiyorum şimdi bi başlasın görcez..

Erkek arkadaşının işi yok mu canım?
Senin rahat etmen için istiyorlardır belki ama bu tarz konularda kızın işinden çok erkeğin işi gücü önem taşır.
Ben de çalışmıyorum.

Erkek arkadaşımın işi var canım hatta 2500tl maaş alıyor. Onunda niyeti beni evde oturtmak değil çalışmamı istiyor. İkimizin de çalışması ev için daha rahat olacak ama benim çalışmamam çok saçma geliyor yani..Evlenmemi istemiyorlar yani bunlar sadece bir sebep! Kimse yalnız kalamaz ki

İyi maaş alıyormuş canım.
Ev varmı yoksa kirada oturulucak?
Gene de sen çalışmasanda yeter gözüküyor.
Aileler de destek olur ama senin yaşın kaç canım?
30 falan olsan beklemezlerdi. :)
Ben 30 yaşında olduğum için önüme engel çıkarmıyor ailem. Destek oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…