- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Ne güzel canım bol bol göbek at o salonda:) Nasıl memur yaptın nişanlını canım verdiğin destek ile sınava hazırlanıp kazandı mı? Beni de memur yap canım ya annem vermiyor yoksa
74 küsür puanla girdi canım hiç beklemiyorduk kabul olmasını ama oldu şansımıza.. hemde yaşadığımız şehirde kocaelide ki çok yüksek puanlarla alırdı hep öylesine girdi o :) alımları takip et bol bol öyle çok yüksek puanlar olmamıştı bu alımlarda mülakatlardada inşallah yeni alımdada böyle olur önemli olan boy pos bide askerlik yaptığı yerinde etkisi oldu benimkinin konuşması düzgün olsun kekelemesin bol spor yapsın kas yapsın söyle sevgiline.. sora ordaki soruları bebek bile yapar zaten kolay soruyolar alcakları adama..
Evlenmedim valla Askerden geldi iş değişikliği felan oldu. ee biraz iş otursun dedik zamanda akıp geçiyo ama Allah nasip ederse seneye
merhaba canım
üzüldüm açıkçası ya . ama herşeyde vardır bir hayır . sıkma canını.
Merhaba canım konu ne olursa olsun sonuçta hayal kırıklığına uğramışsın çook üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bi şansın yok dedeğin gibi evlilik olsaydı daha kötü olurdu belki
Barışma gibi bi ihtimaliniz yokmu?
saol canım yok ben sevmiyorum bayram gezmlerini aslında heleki babamın tarafını sevmediğimden dolayı gidesim de yok..
E acnım alt tarafı yüzükler takılacak evlenmiceksin ki niye diretiyorlar böyle.
sende bu sene kpss ye hazırlnacan yani benim gibi sevdiceğin zoruyla ben de gireceğim
sağolun kızlar..
yok canım barışma gibi bir ihtimalimiz yok.. istemiyorum da zaten.. evet hala seviyorum, hala kalbim acıyor onu düşününce ama barışsak da yine sorunlar devam edecek...
hiçbir konuyu olayı bilmeseniz bile, hangi sebep nişan sabahı bana tokat atmasını haklı çıkarabilir ki? daha nişan günü böyle bir şey yapan biri evlenince neler yapabilir düşünemiyorum bile...
ne çalışması ya ben dersaneye gittim benden yüksek aldı herif hiç çalışmadanspor yap kız kas yap alırlar
sağolun kızlar..
yok canım barışma gibi bir ihtimalimiz yok.. istemiyorum da zaten.. evet hala seviyorum, hala kalbim acıyor onu düşününce ama barışsak da yine sorunlar devam edecek...
hiçbir konuyu olayı bilmeseniz bile, hangi sebep nişan sabahı bana tokat atmasını haklı çıkarabilir ki? daha nişan günü böyle bir şey yapan biri evlenince neler yapabilir düşünemiyorum bile...
giricekti kazanmış aslında ama ne olmuş bişeler olmuş girememiş . bakalım ben infaz koruma olmasını istemiyorum sanki onların saatleri değişikti dimi haftasonları varfelan . yanlış mı biliyorum ben canım.
hımm anladım canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım
Tünaydın:) Biraz sana sürtünsem de bana da çarcabuk nişan olayını bulaştırsan ne kadar güzel olurTünaydın herkese...
Dün biraz çeyiz baktım gene. Paşabahçede kelebekli nescafe bardaklarını ve tabakalrını beğendim. Bardakların tanesi 11 liraya düşmüştü. Aklınızda olsun.
Bayramdan sonra benim nişan hazırlıkları başlıcak kısmetse.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Tünaydın:) Biraz sana sürtünsem de bana da çarcabuk nişan olayını bulaştırsan ne kadar güzel olurMutluluklar dilerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Hayırlı olsun güle güle çalışsınlar o halde canım:) Benim umudum seneye artık:)
yok ya aslında vardiya sistemleri oldukça kıyakmış henüz tecrübe edemedik ama.. Dsm olursa 8-5 vardiyalı olursa gece ful çalıştımı iki gün sonra gündüz çalıştımı bi gün sonra gitcek işe yani haftasonunu geç hafta içide evde yani haftada 4gün iş 3 gün yatış 3 gün iş 4 gün yatışşş şekli... :d isterse ek işte yapar böylelikle hem bisürü gezmeklere gidersiniz ne güzel..
Siz ne zaman düşünüyorsunuz canım?
Teşekkür ederim canım. Bakarsın senin de birkaç ay sonra olur.
umudunu kaybetme hiç bi zaman herşey öyle hızlı oluveriyorki hayatta iyi yada kötü.. Diyorum kendime şimdi nerden nereye... Kendi işinden hiç gocunmadım nişanlımın tamirciydi tanıştığımızda üstü yağ kir içinde gelirdi gene sarılırdım sımsıkı sora işten çıktı tam bni istemelerinden sonra hemde çok üzüldü çok bozuldu ben ne yüzle gelicem gidicem size işsiz güçsüz diye haftası dolmadan işe girdi fabrikada bi senedir ordaydı ve sonunda yüzümüze güldü şans :) o hala inanamıyo işe başlayana kadar içi rahat etmicekmiş :) rabbim yuva kurana yardım edermiş buda öyle bişey oldu sanırım :)
Bize kalsa hemen yarın aileme kalsa hiçİşim yok diye yapmak istemiyorlar ama çok saçma bir düşünce
umudunu kaybetme hiç bi zaman herşey öyle hızlı oluveriyorki hayatta iyi yada kötü.. diyorum kendime şimdi nerden nereye... kendi işinden hiç gocunmadım nişanlımın tamirciydi tanıştığımızda üstü yağ kir içinde gelirdi gene sarılırdım sımsıkı sora işten çıktı tam bni istemelerinden sonra hemde çok üzüldü çok bozuldu ben ne yüzle gelicem gidicem size işsiz güçsüz diye haftası dolmadan işe girdi fabrikada bi senedir ordaydı ve sonunda yüzümüze güldü şans :) o hala inanamıyo işe başlayana kadar içi rahat etmicekmiş :) rabbim yuva kurana yardım edermiş buda öyle bişey oldu sanırım :)
anlamadım desem
Haftasonu evde olmucak mı yani:)
Erkek arkadaşının işi yok mu canım?
Senin rahat etmen için istiyorlardır belki ama bu tarz konularda kızın işinden çok erkeğin işi gücü önem taşır.
Ben de çalışmıyorum.
Erkek arkadaşımın işi var canım hatta 2500tl maaş alıyor. Onunda niyeti beni evde oturtmak değil çalışmamı istiyor. İkimizin de çalışması ev için daha rahat olacak ama benim çalışmamam çok saçma geliyor yani..Evlenmemi istemiyorlar yani bunlar sadece bir sebep! Kimse yalnız kalamaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?