- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Ne güzel canım.. Çok imrendim sen anlatınca:) Rabbim bana da yardım etse keşke bir an önce bir iş bulsam da evdekilere iş istiyordunuz alın size iş diyeHem dershaneye git adamakıllı çalış diyorlar hem de hem çalış hem dershaneye git diyorlar çalışırken sınava hazırlanmak çok zor ama anlamıyorlar bunu Ablam öğretmen onunda işi gücü elindeydi mezhep farkından vermek istemedi evlenme paranı ye dediler! İstedikleri gibi bir damat buldum bebekliğini biliyorlar hatta ama memur olup istemediği birini getirsem yine kıyamet kopacaktı.Nasıl yaranacağımı bilemedim yani.:S İşim olsa evlenip ne yapacaksın derlerdi,memur olup istemediği birini getirsem olmaz derlerdi,Şimdi bildikleri birini getiriyorum ama işi bahane ediyorlar ne yapsam hep bir bahaneleri var İnsan bu evreleri mutlu ve güzel hatırlamak istiyor her şey güzellikle olsun istiyor ama ablamda da olmadı bende de olmayacak biliyorum
ooo bu kötü işte inan tüylerim diken diken oldu okurken. Zararın neresinden dönersen kardır. Allah sabır versin
Ayrılman iyi olmuş. Tebrik ederim. Hayatını mahfetmemişsin.
Ne olursa olsun hiçbir erkek kadına el kaldıramaz.
Saygısızlık yapamaz.
Ben de nişan attım 9 ay önce.
Fakat şuan hayatımda biri var ve kısmetse nişanlanıyoruz.
İsabetli bir karar almışsın.
üzülme tatlım benim herşey sen düşüncende güzel tuttuğunca güzel olur sen kafana takma bakma işte herkeste kötü bi yön var akşam konuşuruz olurmu bn gidiyorum şimdi akşama bolca dertleşmek istiyorum sizlen...
İyi maaş alıyormuş canım.
Ev varmı yoksa kirada oturulucak?
Gene de sen çalışmasanda yeter gözüküyor.
Aileler de destek olur ama senin yaşın kaç canım?
30 falan olsan beklemezlerdi. :)
Ben 30 yaşında olduğum için önüme engel çıkarmıyor ailem. Destek oluyorlar.
Öyle ama kız evi naz evi kız almak kolaymı çekicegi zorluklara katlanabiliyormu onu ögrenicez
Bende onu biliyorum bak herşeyin kalitelisi battık battıkbende 10 ay yaptım yemek takımımı yanlışlıkla kız yapmıştı iptalde etmedik nasıl pişman oldum nasıl Yemek takımımı aldım 2 nevresim bir 3lü havlu takımı 3lü ısıtma kabı falan aldım kuzum bir çeyiz topigi açıcam yakında Ben 1,5 senedir burdayım kuzum Sizin çok az kalmış canımcım düğün yerini falan tuttunuzmu bizim tarih kesinleşsin tutucaz hemen kısmetse inşallah
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır uğrayamamıştım buraya.. Yeni gelenler olmuş onlar bilmez ama önceki arkadaşlar biliyorlar.. nişan hazırlıkları koşuşturmacasındaydım.. Tek kelimeyle mükemmel, kusursuz bir nişan hazırlığı oldu ama nişandan önceki 1-2 gün nişan günü yaşadığımız saçma sapan bir kaç tartışma nedeniyle ve o tartışmaların büyümesiyle nişan günü yüzükleri çıkardık biz.. binbir özenle hazırladığım her şey pufff uçuverdi.. hazırlık kısmını da geçtim, harcadığımız beklediğimiz 2,5-3 senemiz de gitti.. 2-3 hafta geçti nişanın üstünden, ancak kendime gelebildim de yazıyorum.. olayları anlatmak isterdim aslında ama o kadar çok ve o kadar saçma ki, defalarca anlatmaktan çok yoruldum.. aynı şeyleri defalarca yaşıyorum anlattıkça.. belki yavaş yavaş anlatırım bir ara..
üzgünüm, kırgınım, ama bir yandan da gerçek yüzlerini şimdiden gördüğüm için de şükrediyorum.. allah korusun evlendikten sonra da yaşayabilirdim çok daha fazlasını... elbette tek taraflı değil sorunlar, benim de ya da ailemin de hataları oldu belki ama biz onların büyük hatalarını tolere ettikçe onlar küçük hataları büyüttükçe büyüttüler... sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı gibiydi..
zaten bilenler var, özellikle de ebissim biliyordu, zaman zaman endişelendiğim, beni şüpheye düşüren, içime sinmeyen bir şeyler vardı ama ne olduğunu da çözemiyordum.. hep geçiştiriyorduk problemleri sevgilimle.. ama geçmiyormuş.. hayırlısı buymuş diyorum.. zor ama kabulleniyorum artık yavaş yavaş..
bu arada benden size tavsiye, kültür farkı önemsiz demeyin sakın, çok ama çok önemliymiş.. nişan günü anladım ben bunu.. geç oldu ama daha da geç olabilirdi.. ya aileler benzer olmalı ya da farklılıkları dengeleyebilecek bir sevgili, eş olmalı karşınızda, her şeyi kendilerine göre yapmak isteyen değil..
cok sagol canımBen saklamk için değilde yemek için yaptıracağım canım.
Evet haklılaar ama adet canım napıcan
Biz yiğenim için yaptırmıştım şeker hamurundan pasta dışı yenmiyor tabi pastanın kreması felan çok güzel olmuştu. ama ok pahalıya yapıyorlar canım onun altından kalkabilcek misin ?500 lira da pasta parası verme. hem kız tarafı değilde erkek tarafı yaptırıyor diye biliyorum ben canım
bu arada işin hayırlı olsun çok sevindim
ya ben topik açmayı bilmiyom yav :s daha acemiyim sitede yırtıktan çıkmış gibi geldim zaten aranızada
canım aslında maası gayet iyi..Erkek arkadaşımın işi var canım hatta 2500tl maaş alıyor. Onunda niyeti beni evde oturtmak değil çalışmamı istiyor. İkimizin de çalışması ev için daha rahat olacak ama benim çalışmamam çok saçma geliyor yani..Evlenmemi istemiyorlar yani bunlar sadece bir sebep! Kimse yalnız kalamaz ki
canım aslında maası gayet iyi..
ahh bu aileler..bizde anne baba olunca böylemi olucaz bu nedir
Bilmiyorum ki ama ben kızımın ya da oğlumun üzülmesini istemem konuşarak bir orta yol bulurum elbet böyle kestirip atmam
bu nasıl şans kızlar sinir oldum kısa kısa yazıp gönderdim msjı bi kere yazdım uzun uzun kargocu geldi sayfayı kapadımbi kere yazdım kullanıcı girişi yapın diye yazı cıktı en sonunda bende sinir oldum
gitti emeklerimBazen bende de oluyor yazıyorum yazıyorum yayınlanmıyor. Kısacık yazınca da peş peşe 2 kere yayınlıyo
neden bizimkiler böyle degil
canım biz dügn degilde nikah istiyoruz inşallah o yüzden salon gibi derdimiz yok
gitti emeklerim
Oh sizin o sıkıntınız yok canım açık hava dügünden vazgeçtim ben gibi çünkü fiyatlar çok uçuk ama güzel bir salonda 3-4 binden başlıyor :106:
Ah kuzum bilmem kiBenşm annem ile babam 3 yıl nişanlı kalmışlar bir de o zamanlarda! Şimdi biz adını koyun diyoruz bekleyelim diyoruz yok olmaz 6 ay sonra düğün yapalım derler diyorlar sanki hiç denmeyecek bir şey bu diyecekler yani sözlü sözlü mü duracağım ben..
Açık hava düğünü de çok güzel oluyor ama:) Bende eda gibi nikahtan yanayım ama kayınvalide düğün olacak diyo! bulacağız artık bir düğün salonu altı üstü 5 saat orada duruyorsun 5 bin para veriyorsuninsanın içi gidiyor..
canım masallah baya uzun nişanlı kalmıslarbencede öyle olmalı tas catlasa 6 ay inşallah
Aynen öyle canım ama insanda işte güzel içime sinen bir yer olsun istiyor
Oh sizin o sıkıntınız yok canım açık hava dügünden vazgeçtim ben gibi çünkü fiyatlar çok uçuk ama güzel bir salonda 3-4 binden başlıyor :106:
Açık hava düğünü de çok güzel oluyor ama:) Bende eda gibi nikahtan yanayım ama kayınvalide düğün olacak diyo! bulacağız artık bir düğün salonu altı üstü 5 saat orada duruyorsun 5 bin para veriyorsuninsanın içi gidiyor..
Boşver canım biz yazmışsın gibi kabul edelim:) İş nasıl canım alıştın mı? Ben hala dönüş bekliyorum dün yine aradım aaa aysincim dedi bana bayan:) O kadar alıştılar ki sanki her gün onlarla gibiyim:) Bir de son gittiğimde bölge direktörü imiş bir bey ile görüştüm bak ne kadar şanslısın bizim gibi eğlenceli bir grupla çalışacaksındedi bende inşallah dedim Ama dün bayan bölge direktörü ile görüşmeler devam ediyor hala sonuçlanmadı dedi. O kadar kişi içinden beni seçerler mi diye düşünüyorum Kısmet
İçimize sinen yer de çok pahalı oluyor genelde ucuz yerler de içimize sinmiyorher şey paraya bakıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?