2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

üzülme tatlım benim herşey sen düşüncende güzel tuttuğunca güzel olur sen kafana takma bakma işte herkeste kötü bi yön var akşam konuşuruz olurmu bn gidiyorum şimdi akşama bolca dertleşmek istiyorum sizlen...

ooo bu kötü işte inan tüylerim diken diken oldu okurken. Zararın neresinden dönersen kardır. Allah sabır versin

amin canımm.. anlatılacak milyon tane olay var aslında ama diyorum ya hepsini geçsem affetsem de o tokatı affedemiyorum.. üstelik hiçbir suçum yokken.. sadece tokatı nasıl ve neden attığını söyleyeyim.. nişandan önceki gün 35 kişiyle istemeye geldiler (tanışma daha önce olmuştu) 20 çeşit yiyecekten oluşan açıkbüfe bi masa hazırladık.. kim ne severse alsın dedik.. neymiş benim kardeşlerim oturmuş servis yapmamış, onun kuzenleri kalkıp hizmet etmiş, insanlar bizi yadırgamış, ayıplamış, rezil etmişiz onları..(bunları da söyleyen kendisi, gelen misafirler biz böyle ikram görmedik diye hayran kalmışlar resmen) (ve benim 8-10 kuzenim, annem, yengem, teyzem deli gibi koşuşturdular o gün)neyse o akşam zaten bana bi afra tafra sürekli.. nişan sabahı geldi beni kuaföre götürmeye, yine surat asık.. ne oldu hayatım niye böylesin, zorla mı nişanlanıyoruz dedim..odadan çıkıyordu cevap vermeden.. gel bi konuşalım, en güzel günümüzde bu şekilde küs gibi mi gideceğiz, sorun ne dedim. başladı işte kardeşlerin oturdu hizmet etmedi, yadırgandınız vs diye.. ben de madem sizi rezil ediyoruz, o zaman rezil etmeyecek birini bul dedim, parmağımdaki yüzüğü çıkartıp kutusuna koyup verdim eline.. bunun üzerine tokat attı işte.. ve biz sırf onlar misafirlerine rezil olmasın, o kadar yoldan geldiler diye nişanı da yaptık o gün salonda.. bir de o gün(tokat attığı sabah) onun ailesi de bizde kalıyordu..tokat olayını biliyorlar yani.. ve nişanda annesi bnm bir arkadaşımı kenara çekip, bu kız hep böyle suratsız mıdır, yüzü gülmüyor vs diye sorguya çekmiş.. sabah oğlundan tokat yemişim gülüp oynamamı mı bekliyorsun.. ben en azından misafirlere karşı gülümsedim, oğlun onu bile yapmadı.. bir de arkadaşım bir sorun mu var deyince, sabah bişeyler oldu, gittiği kuaförü bizden sakladı vs demiş.. yalanın bu kadarı yani.. oğlun götürdü zaten beni, neyi kimden saklayacam.. ayrıca onu geçtim gittiğim kuaförden kızı için de randevu almıştım, gelmek istemeyen kendileriydi pahalı bulup.. ve ben annesinin nişanda yaptığı bu hareketi dün öğrendim daha ve en çok buna üzüldüm.. ben saf salak sanıyordum ki, annesi çok iyi, çok tatlı beni de seviyor filan ve ben o kadar çok seviyordum ki annesini diyorum ya çok salakmışım ben..

teşekkürler canım.. senin adına da sevindim.. yaşamamız gerekiyormuş demek ki bunu.. benim de doğru karar verdiğim yönünde içim rahat çok şükür.. elbette üzülüyorum ama geçecek inşallah en yakın zamanda.. işime gücüme verdim kendimi, oyalanıyorum işte..

Son düzenleme:

Güle güle tatlım öpüyorum seni Teşekkür ederim desteğin için hoşçakal:)

Ev yok canım ama düğüne yakın almak niyetimiz var kiraya verene kadar kredi ödeyip bizim evimiz olsun istiyoruz. Arabası var arabayı satacak düğünde takılanlar ve üstüne koyup ev almak niyetimiz.Ailemden destek istemiyorum sonra başıma kakarlar biliyorum hala annem üniversiteye hazırlanırken dershaneye şu kadar harcadık bu kadar harcadık diye başıma kakıyor yani! 26 yaşındayım canım 18 yaşımda olsam da evleneceğim diye diretsem haklılar ama kaç yaşına geldim yani

canım biz dügn degilde nikah istiyoruz inşallah o yüzden salon gibi derdimiz yok

Canım basta çok üzülmüştüm ama çok ayıp yaptıkları neyinizle rezil etmişsiniz siz onları..nasıl ama anlamadım o aksam yinede nişan yapıp oynayıp tekrar ayrıldınızmı
Yazıklar olsun ya..

cok sagol canım fiyat aldım canım biyer 140 biyer 180 dedi inşallah daha uygunu bulurum..aslında eskiden kremadan oluyordu yine yokmudur öyle yaptırsam :44:hem daha uygun olur hem herkes yer..şeker hamurunu bizden kimse yemez biliyorum pasta çöpe gider ama merak işte en azından krema olursa yenir

ya ben topik açmayı bilmiyom yav :s daha acemiyim sitede yırtıktan çıkmış gibi geldim zaten aranızada

çeyiz bölümüne girdiginde yeni konu ac diye yer var canım

canım aslında maası gayet iyi..
ahh bu aileler..bizde anne baba olunca böylemi olucaz bu nedir

bu nasıl şans kızlar sinir oldum kısa kısa yazıp gönderdim msjı bi kere yazdım uzun uzun kargocu geldi sayfayı kapadım bi kere yazdım kullanıcı girişi yapın diye yazı cıktı en sonunda bende sinir oldum

canım aslında maası gayet iyi..
ahh bu aileler..bizde anne baba olunca böylemi olucaz bu nedir

Bilmiyorum ki ama ben kızımın ya da oğlumun üzülmesini istemem konuşarak bir orta yol bulurum elbet böyle kestirip atmam

Bazen bende de oluyor yazıyorum yazıyorum yayınlanmıyor. Kısacık yazınca da peş peşe 2 kere yayınlıyo

neden bizimkiler böyle degil

Ah kuzum bilmem ki Benşm annem ile babam 3 yıl nişanlı kalmışlar bir de o zamanlarda! Şimdi biz adını koyun diyoruz bekleyelim diyoruz yok olmaz 6 ay sonra düğün yapalım derler diyorlar sanki hiç denmeyecek bir şey bu diyecekler yani sözlü sözlü mü duracağım ben..

canım biz dügn degilde nikah istiyoruz inşallah o yüzden salon gibi derdimiz yok

Oh sizin o sıkıntınız yok canım açık hava dügünden vazgeçtim ben gibi çünkü fiyatlar çok uçuk ama güzel bir salonda 3-4 binden başlıyor :106:

Boşver canım biz yazmışsın gibi kabul edelim:) İş nasıl canım alıştın mı? Ben hala dönüş bekliyorum dün yine aradım aaa aysincim dedi bana bayan:) O kadar alıştılar ki sanki her gün onlarla gibiyim:) Bir de son gittiğimde bölge direktörü imiş bir bey ile görüştüm bak ne kadar şanslısın bizim gibi eğlenceli bir grupla çalışacaksın dedi bende inşallah dedim Ama dün bayan bölge direktörü ile görüşmeler devam ediyor hala sonuçlanmadı dedi. O kadar kişi içinden beni seçerler mi diye düşünüyorum Kısmet

Oh sizin o sıkıntınız yok canım açık hava dügünden vazgeçtim ben gibi çünkü fiyatlar çok uçuk ama güzel bir salonda 3-4 binden başlıyor :106:

Açık hava düğünü de çok güzel oluyor ama:) Bende eda gibi nikahtan yanayım ama kayınvalide düğün olacak diyo! bulacağız artık bir düğün salonu altı üstü 5 saat orada duruyorsun 5 bin para veriyorsun insanın içi gidiyor..

canım masallah baya uzun nişanlı kalmıslar bencede öyle olmalı tas catlasa 6 ay inşallah

Aynen öyle canım ama insanda işte güzel içime sinen bir yer olsun istiyor

canım masallah baya uzun nişanlı kalmıslar bencede öyle olmalı tas catlasa 6 ay inşallah

evet canım ama babam 6 ay sonra düğün yapalım diye gelecekler diyor ne denir bunun üstüne yaçıldıracağım
Biz de düşündük taşındık uğraştık vermezlerse gidip nikah yapacağız defteri de önlerine koyup yapmazsanız yapmayın sözü diyeceğiz Başka yol bırakmıyorlar ki benim işim yok diye söz yapılmaması gibi bir şey olur mu ya

Canım yaz ortası için acık hava iyi ama ilkbahar ve sonbahar için tehlikeli hava sartlarının nasıl olacagı belli olmuyo hadi 5 saat eglensen yine iyi zaten bunun 1.5 saatinde millet ancak toplanıyo oynamak içinde kalan süre 1 saat

Alıştım canım ama bazen öyle oluyoki kendimi evimde sanıyorum ses yok seda yok gelen yok giden yok arayan yok bugün patronlarda gelmedi :44: calıstırsınlar beni zaten burası normalde daire ama iş yeri yapmıslar vala bazen unutuyorum iş yerinde oldugumu :26: napsam bilemedim bos bos oturuyosun diyecekler diye korkuyorum ama ne ile ugrasayım bilmiyorum aslında ögrenmem gereken yedek parcalar falan var ama onlarıda ögrenmek için bu ne diye birine sormam lazım soracak adam yokki ortada :26: ohh canım iyice alıştırdın sen kendinidemek şu an kafalarında sen varsın ama belki daha çok begendigimiz biri cıkar diye ugrasıyolar ama bosa inşallah o iş senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…