2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet en fazla 1 saat kalıyor. Yok takı merasimi,pasta merasimi, yok giden davetlilerle tek tek öpüşülmesi düğün bunlarla geçiyor o yüzden nikah istiyorumama yapan yok Zamanla daha da alışıp benimsersin canım gelmesinler boşver rahat rahat otur canım:)İnşallah o iş benim olur canım ya ilk defa bir iş görüşmesi için 3.kez gittim aynı yere bekliyorum bir umutla

Aynen öyle canım şu toplanamama işine çok uyuz oluyorum

zaten bu gidişle onlar gercek olacak canım şöyle telli duvaklı cıkmak varken ne zora sokuyolar bizi

aynen öyle canım bosa masraf gibi geliyo bana aslında maddi durumada baglı mesela ben çeyiz alıyorum ama nasıl alıyorum bu alacagım maas yetsin diye dısarıdan yemek kesinlikle almıyorum evde tek kasarlı light tost yapıyorum bide ögleye kadar kuruyormu o Allah'ın zoruna gitmesin ama ne tadı var ne tuzu bi yandanda diyet yapmaya calısıyorum yanınada sabah içecek almayı unutuyorum burada şuan cayda yapamıyoruz caydanlık yok ben bu sekilde yapıp yıllardır aldım çeyizimi hepsi bu yüzden kıymetli benim için..ve ben bunca ugrastan sonra millet eglensin diye dügün yapıp o kadar para vermek istemiyorum hee cok param olsaydı yapıyım gitsin derdimn ama ayyy ne acıdım kendi kendime aslında evden ekmek arasıda getirebilirimn ama oda kalorili olur diye korkuyorum heee meyvede yiyorum ama kızlar tostun dısında günde 4 elma

bu arada neden yemek almadıgımı sevdicek duysa canıma okur kesin :18: duymasın üzülür o kıyamam ona ama sonu güzel ceyizlerimize kavusuyorum yuvamızı kurucam inşallah

Aynen öyle canım şu toplanamama işine çok uyuz oluyorum

gecen davetiyede 7 yazıyo bizimkiler 8 de anca toplanırlar 8.5 -9 gibi gideriz diyolar en iyisi davetiyeye erken yazmak mesela ben kına için 7 de olacaksa davetiyeye 18:30 yazmayı düşünüyorum en azından 19:30 da toplanırlar gerci kınada hem müzik acılıyo kimse beklenmiyo oynamak için
bu arada kızlar bu satırları titreyerek yazıyorum burnumun ucu dondu çok soguk burası ısıtıcı gördüm bi odada ama patron olmayınca izinsiz kullanmak istemiyorumda

Aynen öyle vallahi canım Benim daha kendim için aldığım 1 kürdanım bile yok
Ben de çalışırken öyle yapıyordum canım 260 tl ticket vardı evden sandaviç yapıp götürüyordum onu ev alışverişi için kullanıyordum aylık 750 de köşeye atıyordum.Zaten 5 ay çalıştım sonra çıktım. Biriktirdiklerim de gitti dershaneye falan Birikimim yok yaniAilemden de hiç bir şey istemiyorum kendim yapmak istiyorum ama bir an önce iş bulmam lazım
Bir de düğün patırtısı ile uğraşacağız bakalım. Ah paramız olsa neler olacak da neyse buna da şükür canım benim

Ben yemek yemeyi çok severim gerçi çok yemek seçsem de:) Asla diyet yapamam Kilo problemin mi var canım? Hasta olursun sonra bak hem soğukmuş da kendine iyi bak sevdiceğine lazımsın:) Git al ısıtıcıyı tak canım onlar gelince de çok üşüdüğüm için taktım de

gelen herkes hayran kaldı ama bi sevgilime yaranamadık işte.. ne kadar uğraşıp emek verdiğimizi de gördü üstelik.. aslında düşününce mantıklı bitti diye üzülmek değil sevinmek gerekiyor da.. ama işte yine de insan kendi emeklerine üzülüyor.. evet saçma komik ama aynen öyle.. onun üstüne nişan yaptık.. babası misafirlerimize karşı bizi mahcup etmeyin, dost var düşman var vs diye yalvarınca sırf onların misafirlerine hürmeten nişanı yaptık.. değmezmiş, pişmanım ama yaptık işte.. yaptığımız da iyi oldu.. o gün birsürü şeylerini daha görmüş olduk.. misal annesinin arkadaşımı kenara çekip benim dedikodumu yapması gibi :/ yoksa belki ben mi abarttım ben mi hata yaptım diye düşünecektim belki.. şimdi içim rahat..
edacım düşün yaa, her şeyi onların yapması gereken şeyleri bile en mükemmel şekliyle yaptık ama yok yaranamadık.. hakedene yapmak lazım.. kendi bohçalarımı kendim hazırladım süsledim düşün.. uzaktalar gelip gitmeleri sıkıntı, sıkıntıya sokmaya gerek yok dedim, sevgilimle aldık alacaklarımızı, oturdum kendi ellerimle süsledim.. ama bir eline sağlık diyen olmadı.. annesi oradan getirdiği patik çorap bohça vs nasıl getirdi biliyor musun? bohça, seccade takımları var ya hazır, o ayrı bi poşette katlı olarak, patik, tülbent, lif ayrı poşette.. bohçanın içine sarılı değil :))) komik değil mi?

Bende aynısını düşünüyorum desem kınayıda dügünüde aynı yapıcam özellikle dügünü ben 8-9 da dügüne başlamak istemiyorum ya ayrıca istedigim bir yer olursa nikahımı bile dügün yerine kıydırmak istiyorum o yüzden herkes erkenden toplancak işte o kadar 18:00 da bile yazdırabilirim kafaya çok taktım Geçen bir dügüne gittim davetiyede 13:00 yazıyo millet 2 gibi anca toplandı gelinle damat 2:15 de geldiler ee takı pasta zaten son 1 saat kaldı kalmadı oynamaya doya doya oynamak eglenmek istiyorum ben takı olayınıda sevmiyorum 2 saat bekliyosun oldugun yerde ama ona yapıcak birşey yok para geliyor

al canım vala kücük falan deme 1 tl bile kar..
Ahh canım tek basıma olmadıgıma sevdindim bende aynı bu ticketide 200 markette bitiricem bende ne yapalım aferim canım bak olsun dershane paranı cıkardın ailene muhtac olmadın daha ne olsun inşallah canım inşallah rabbim kısa zamanda bir iş cıkarsın karsına
Aynen canım buna şükür bu yoklukta bile var edebilmek büyük basarı düşün ben inşallah burada devam edersem nişan pastasını bile ticketle alıyım diyorum

Ahh yemek yemek hele tatlı var canım biraz yani şöylee fıstık gibi gelin olmak için yapmam lazım yoksa balık etli gelin olucam allahtan boydan kurtarıyorum :26: gelmezler bugün büyük ihtimal ben kapatırım sanırımn burayı belli olmaz ama

Tabi canım ya acımaz mı..ne kadar didinip ugrasıyoruz ne yolardan geciyoruz..
para ayrı emekler ayrı üzüyor insanı verdigin yıllar apayrı
ne kadar kötü olmus canım senin için bile bile nasıl basardınız
Anneside iki yüzlü bir insanmıs cok yazık eline ne gecti şimdi..
Sadece senimi üzdü kendi cocuguda vardı içinde..
Oda var gerci tam anlamıyla görüp tanımıs oldun..Rabbim hep hayırlısını nasip etsin senin için hepimiz için..
Fazla düşünmekte suc sanırım insanları..
En iyisi bu adet olaylarına girmemek ama işte baska sekilde yine gösterirlerdi yüzlerini..
Benim arkadasıma isteme çiçegi ekmek poşetinde gelmiş canım üstelik içinde ekmek kırıklarıyla babam bile sürekli dalga gecip duruyordu arkadasımla..he şimdi evlendiler mutlular o ayrı..ne insanlar var hayatta madem bu işe giriştin bohcada yapalım dendi özeneceksin arkadas bide yılların ev hanımı olacak bu kadın cahilde degiller adetlere bizden daha cok önem veren kusaklar güya..
Bosver canım hayırlısı olsun..seni anlıyorum şuan ama inşallah bi gün gelecek ve içindeki sevgi bitecek iyiki böyle olmus diyeceksin buna inan aradımı o günden sonra?

Sağol canım benim annemden sürekli laf duyunca ben kendim veririm dedim parayı..İnşallah canım benim. Alabilirsin nişan pastasını ticket ile para vemiş olmaktan iyidir

Sağol canım benim annemden sürekli laf duyunca ben kendim veririm dedim parayı..İnşallah canım benim. Alabilirsin nişan pastasını ticket ile para vemiş olmaktan iyidir

bak bu konudada aynılar demek memleket nere akraba falanmıyız dimi bakalım neler olacak..poff az önce firmanın aslında batmıs oldugunu ama adam zengin oldugu için kapatmayalım devam etsin diye kapatmadıgını duydum bu yüzden iş yokmus müşteri yok ne kadar dogru ne dogru bilemiyorum ama hadi hayırlısı evlenene kadar kapanmasında (hic kapanmasa devam etsem tabi inşallah)

İnşallah canım dedigin gibi her gelin ayrı bi güzel oluyo heh işte sevgilimde aynı böyle..önce şişman degilsin ama zayıfta degilsin fazlalıkların var eger sen böyle mutluysan zayıflama ama illa zayıflamak istiyorsan zayıfla diyo aynı bizdede öyle canım masallah eksik olmuyo hamur işi dedigin gibi evde olunca daha cok yiyo insan can sıkıntısına ben kücükken baya şişmandım 37 kilo verdim 5 yıl falan önce o yüzden kilo vermem zor olsada almam çok kolay..her ramazanda 10 kilodan fazla alırdım mesela bu ramazan 1.5 mu 2.5 mu ne aldım öyle biseydi nasıl sevindim bilemezsin

Memleketim Amasya tatlım:) Annelerimizin ruh ikizini bulduk desene:) tabi bir de kopyan seni buldu Aman kapanmasın canım belki yeniden canlanır diye bekliyordur:) Maşallah canım azimlisin demek çok iyi kilo vermişsin:) Sen nasıl mutlu olacaksan onu yap tatlım:) İşten çıkmış yoldasındır şu anda

Güle güle tatlım öpüyorum seni Teşekkür ederim desteğin için hoşçakal:)

geldimmmmm... ne diyordum.. ya biliyomusunuz kim ne derse desin en rahat şekilde hazırlığımızı yaptık hiç problem yaşamadık deselerde ben inanmıyorum.. böyle şeylerde illaki ailelerde yada bizim ilişkilerimizde problem oluyor etrafından duyunca şaşırıyorsun aa olurmuymuş öyle şey falan oluyorsun kendi ailene kondurmuyorsun ama bir bir başına geliyor herşey.. ama bişi diyimmi eğer evimizde yuvamızda mutlu olursak hiç bişi hatırlamayağız ilerde sadece tadını çıkarcan hayatının gerisini sallıcan en güzeli kim kimi takıyorki zaten şu zamanda.. kimse kimseyi bilmez işte bakıyorsun etrafına ne kadar mutlular evlencekler etcekler diyorsun bi bakıyorsun hop bitiyor sebepler olabildiğine trajikomik sehpa yüzünden ayrılan var yaa.. ama işin aslı böyle olmuyor altta başka sebepler oluyor kimse kimseyi çekemiyor kız annesi kızını oğlan annesi oğlunu kıskanıyor bi yerde fesatlık başlıyor kim ne derse desin bu böyle evlenene karışanda çok oluyor bide bilirsiniz laflar hep aynıdır "önce işini kur öyle git kocana muhtaç olma. sakın kendini ezdirme. ipleri eline al. her dediğini yapma. en pahalısından aldır. en güzelini seç parasını dert etme. çocuk yapma kariyer yap..." bu liste uzar gider o dönem içindede gelin hanımların dertleri uzaaar gider ilişkiler bozulur aileler kapışır ve olan bize olur. işte bunlardan kurtulmanın tek yolu var alıyosun eline iki pamuk yumağı yada yok o kesmez kulaklık ve müzik daha büyük etki yaratır klasik müzikte ağır çekimde konuşsunlar dursunlar...

kendimden örnek vermem gerekirse ablamla nişanlım konuşmuyo ablam telefonda babamı arıyorum bitti bu iş demiş nişanlımda ona sinirle sen kimsin demiş ablamda ona sen kimsin ben ablasıyım demiş biri bi yanda öbürü öbür yanda ağlıyor bana arada kaldım şimdi diyorum ne halt ederlerse etsinler artık arada dolap beygiri oldum bi yığın ağladım sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır aralarında ben varım sıkıyosa konuşmasınlar er yada geç bi araya gelecekler elleri mahkum.. yani kulak tıkadım sonuçtada mutluyum...

o anneciklerde er yada geç kızlarını verecekler el oğluna isterse çöpçü olsun ne kadar bahane üretirlerse üretsinler bu Allahın emri karşı çıkmak olmaz kısmete mani olmak hiç hiç olmaz hiçte iş güç diye vakit kaybetmeyin valla mecburlar yapmaya herşeyinizi bize sormadılar doğururken kendileri rezil olur...

Hoşgeldin canım Her söylediğinde haklısın canım benim.Sonuçta biz mutlu olacağız her şeyi güzel hatırlamak istiyoruz ama onlar sürekli ayak ddiriyorlar,kendileri de bu evrelerden geçmişler.Benim annem ile babam severek evlenmişler kuzenler üstelik ve 3 yıl koskoca 3 YIL! nişanlı kalmışlar ben söz yapalım dediğimde karşı çıkıyorlar üstelik 6 ay sonra düğün yapalım diye gelecekler diyorlar var mı böyle mantıksızlık evleneceğim elbette. Erkek arkadaşım şimdi bunları yaşadığımız için gelecekte saygıda kusur etmem ama bana çektirdiklerini onlara bende çektireceğim diyor:26: Ablan ile nişanlın neden konuşmuyorlar? Elbet birbirlerini kabul edecekler arada kalmak çok kötü gerçekten bir tarafta sevdiğin adam diğer tarafta seni büyüten insanlar.. Zor gerçektenAma senin mutluluğun önemli.. Annecikler de kendileri evlenirken sorun yok bize gelince bin bir bahane bulurlar büyükleri anlamak zor.. Biz de mi böyle olacağız acaba

hoşbuldum tatlım... anneler gene iyi annem babama verildiğini milletten duymuş hiçte sevmezmiş çocukluktan beri dedemler arkadaşlarmış kendi çaplarında anlaşmışlar köy yeri olduğu için yazları ekine giderlermiş geldiğinde hayırlı olsun demiş herkes anneme haberi yok hatunun.. 2 senede onlar nişanlı kalmış (babamın yaşı tutmuyormuşta ) bu 6 ay sora gelcekler düğün isticekler meselesini biz babamda yaşadık vermem diye tutturdu okulumu bahane etti uyanık kendi emekliliğini bekliyor ondan vermiyor biz yermiyiz iki yılın garantisini verdik ev yaptırıyorlar anca biter diye öyle kabul etti o yüzden bu kadar uzunya benim evlilik sürem... erkek arkadaşınla nişanlım ne kadar çok benziyor acayip kin tutuyorlar ya ilerde görcem bn diyip duruyor şimdiden her yapılan şeye bazen korkuyorum acaba beni kısıtlar biyere yollamazmı diye :s sabah işi vardı o yüzden ablamda kaldım o yüzden kavga ettik neymiş eniştem evdeymişmiş bn nişanlı kızmışım bi yerde kalmam doğrumuymuş evim yokmuymuş hemen babamı arıcakmışım beni gecenin 1inde alıp eve götürcekmiş sanki elalem ya ablam ablam... bi yığın tartıştık ağladım tabiki bnde doğal olarak ablam görünce çaktı davayı kaptı telefonu benim kocam namussuzmudan girdi bitti bu iş dedi çıktı ben sinir krizi geçiriyorum o arada sonrada düzelmediler hala bozuklar birbirlerine ne selam ne sabah ailelerede yansıdı durum ama düzelmedi.. ben gerçekten ayrıldık bitti diye çok korktum o gün hayatımın en zor günüydü diyebilirim... şimdi umursamıyorum napayım...

annecikler kızlarına kıyamıyorda ondan böyle yapıyorlar kim yapcak kız işleri bizde böyle oluruz kesin ben kızımı elin oğluna vermem hıh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…