Eski zamanda bile 2-3 yıl nişanlı kalmışlar hani bizim zamanımızda böyle değildi diyip bize kızıyorlar ya! Yani size zaten söz yapın dememin nedeni evleneceğim demek başka adı yok ki! Niye ayak diretiyorlar istediğimiz gibi yapmıyorlar anlaşmış değilim. Evlenecek kız çalışmıyor diye söz bile yapmıyoruz var mı böyle bir saçmalıkhoşbuldum tatlım... anneler gene iyi annem babama verildiğini milletten duymuş hiçte sevmezmiş çocukluktan beri dedemler arkadaşlarmış kendi çaplarında anlaşmışlar köy yeri olduğu için yazları ekine giderlermiş geldiğinde hayırlı olsun demiş herkes anneme haberi yok hatunun.. 2 senede onlar nişanlı kalmış (babamın yaşı tutmuyormuşta) bu 6 ay sora gelcekler düğün isticekler meselesini biz babamda yaşadık vermem diye tutturdu okulumu bahane etti uyanık kendi emekliliğini bekliyor ondan vermiyor biz yermiyiz iki yılın garantisini verdik ev yaptırıyorlar anca biter diye öyle kabul etti o yüzden bu kadar uzunya benim evlilik sürem... erkek arkadaşınla nişanlım ne kadar çok benziyor acayip kin tutuyorlar ya ilerde görcem bn diyip duruyor şimdiden her yapılan şeye bazen korkuyorum acaba beni kısıtlar biyere yollamazmı diye :s sabah işi vardı o yüzden ablamda kaldım o yüzden kavga ettik neymiş eniştem evdeymişmiş bn nişanlı kızmışım bi yerde kalmam doğrumuymuş evim yokmuymuş hemen babamı arıcakmışım beni gecenin 1inde alıp eve götürcekmiş sanki elalem ya ablam ablam... bi yığın tartıştık ağladım tabiki bnde doğal olarak ablam görünce çaktı davayı kaptı telefonu benim kocam namussuzmudan girdi bitti bu iş dedi çıktı ben sinir krizi geçiriyorum o arada sonrada düzelmediler hala bozuklar birbirlerine ne selam ne sabah ailelerede yansıdı durum ama düzelmedi.. ben gerçekten ayrıldık bitti diye çok korktum o gün hayatımın en zor günüydü diyebilirim... şimdi umursamıyorum napayım...
annecikler kızlarına kıyamıyorda ondan böyle yapıyorlar kim yapcak kız işleribizde böyle oluruz kesin ben kızımı elin oğluna vermem hıh..
Eski zamanda bile 2-3 yıl nişanlı kalmışlar hani bizim zamanımızda böyle değildi diyip bize kızıyorlar ya! Yani size zaten söz yapın dememin nedeni evleneceğim demek başka adı yok ki! Niye ayak diretiyorlar istediğimiz gibi yapmıyorlar anlaşmış değilim. Evlenecek kız çalışmıyor diye söz bile yapmıyoruz var mı böyle bir saçmalıkErkek arkadaşlarımıza hak veriyorum onların durumunda biz de olsak istenmediğimizi,bizi beğenmediklerini düşünürüz. Benim erkek arkadaşım da bende onlara çektireceğim diyor görmek istersen sen gider görür gelirsin diyor.Biliyorum beni el üstünde tutacaklar pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak diyor.Bakalım onları evlendikten sonra görürüz ne olacak ben sevdiceğimle yuvamı sorunsuz kurayım da gerisi düzelir Aslında bu durumda ablan haklı erkek arkadaşın biraz ayıp etmiş.Çok kıskanç sanırım Sonuçta o senin ablan ve enişten ne olabilir ki yani o evde başına ne gelebilir ki.Hani erkek kuzenin falan varsa onlara gitsen belki kızmakta haklı diyeceğim ama yine de sana ailenden,ablandan,dayından,kuzeninden ne zarar gelebilir ki. Tabi ki yansır ailelere ama unutulup düzelir inşallah sıkma canını Benim annem çok titizdir hatta delidir diyebilirim benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmez o yüzden bende pek yapmam.Elinden gelse her gün cam siler yani o kadar çılgın Ablam bu temizlik işlerinden bıktığı için şuan kendi evinde kendince yapıyor,yani kendine göre temiz ama anneme göre çok af edersin evini b.o götürüyor. O yüzden yapmıyorum ben Kendi evimde fazlası ile yapacağım biliyorum
sevdiğin ablalarınla anlaşamamış bir türlü nedense:44ay boşver istemesin annen o kadarda çok... benimkide onu koruyo uyuz oluyom kaç yıllık öz çocuğunu sattı bi el oğlunaablalar genelde sıkıntı olurmuş bu adet heralde diğer ablamada bozuk benimki onda haklı bişi diyemem ama bu durumda gerçekten ablam haklı.. aslında benimki herhangi bi yerde kalmamı istemiyor ablamlar bizim evde kalıncada söyleniyor herkes kendi evinde kalmalıymışş.. prensip meselesiymişşş bu... diğer ablam nişanımızın ertesi günü nişanlımın kuzeninin düğünü vardı benimki işten çıkıp gelcekti o gelmeden beni zorla eve götürmüştü benle geldin benle dönceksin diye sinirden ağlamıştı aşkım benim gelip geri götürdü beni düğüne kırmızı gözlerle.. inşallah çooook mutlu olursunuz sevdiceğinle kendi yuvanızda inşallah bi an önce kavuşuruz biter bu sıkıntılar... benim annemi bilsen mumla ararsın anneni şükret haline hatunun benim oturmama alerjisi var yaa illa bişi yapcam şurda bilgisayar başındayım diye etmediğini yapmıyor öğlende kafaya yedik şaplağı öyle gittim yaşım olmuş 22 hala terlik yiyorum ya varmı böyle bişi bide diyoki bu odadan çıkmıyonya hiç gelme benim evime evlenince bak bak laflara kavga etmediğimiz gün yok herşeye alınıyor küsüyor evi temizle diyor süpürdüğüm evin arkasına salatalık soyup geze geze tuzunu döke döke yiyor cinnet geçirtiyor bana bazen çocuk gibi ya..
sevdiğin ablalarınla anlaşamamış bir türlü nedense:44üzelir bu sorunlar en azından nişanlısınız Ben de o evreye geleyim görsünler neler yapıyorum İnşallah canım benim bir an önce kavuşuruz böyle sürükleyerek götürebilir beni Yok canım ya benim annem çılgın ya yere ufak bir şey dökülsün on kere siler abartı o da yani.Evden çıkmaz bir yere gitmez derdi temizlik.Annelerle kavga edilmeden olur mu ki:44: Sana da kolay gelsin canım İşin zor
Canım çok fazla olmasada ufak tefek yapılacak sanırım hiç konuşmadıkki bir söz belli olsun adı koyulsun aileler neler yapabilecegini o zaman konuşurlar gibi geliyor inan şuan hiçbir bilgim yok ama ben herşeyi sadece ikimiz yapıcakmışız gibi planlıyorum mecbur
Bizim ankarada hiç akraba yok zaten o yüzden komşulardan büyük olanara gidiyorum yoksa benim de pek aram yok akrabalar ileEvet canım dershaneye yazıldım gideceğim bakalım
Anlatamıyorum aileme yani her evlenen çift'in ikisi çalışıyor diye bir kural yok ki işsiz milyonlarca insan evleniyorBu mantığı değiştiremedim yani hem görüş bir şey demiyorlar 2de çıkıyorum 5'te gel diye arıyorlar bu ne ya Kaç yaşında insanım adını koymayı bu yüzden de istiyorum rahat rahat görüşmek için. Çocukluktan beri arkadaşız ailelerde tanışıyor zaten ama vermiyorlar. Adını koyduktan 5-6 ay sonra düğün yapalım diye gelecekler diyor babam. Gelecekler tabi Hep sözlü kalacak değilim ya Düşündükçe çıldırıp sinirleniyorum bizimkilere
canım biz dügn degilde nikah istiyoruz inşallah o yüzden salon gibi derdimiz yok
Canım basta çok üzülmüştüm ama çok ayıp yaptıkları neyinizle rezil etmişsiniz siz onları..nasıl ama anlamadım o aksam yinede nişan yapıp oynayıp tekrar ayrıldınızmı
Yazıklar olsun ya..
cok sagol canımfiyat aldım canım biyer 140 biyer 180 dedi inşallah daha uygunu bulurum..aslında eskiden kremadan oluyordu yine yokmudur öyle yaptırsam :44:hem daha uygun olur hem herkes yer..şeker hamurunu bizden kimse yemez biliyorum pasta çöpe gider ama merak işte en azından krema olursa yenir
çeyiz bölümüne girdiginde yeni konu ac diye yer var canım
canım aslında maası gayet iyi..
ahh bu aileler..bizde anne baba olunca böylemi olucaz bu nedir
geldimmmmm... ne diyordum.. ya biliyomusunuz kim ne derse desin en rahat şekilde hazırlığımızı yaptık hiç problem yaşamadık deselerde ben inanmıyorum.. böyle şeylerde illaki ailelerde yada bizim ilişkilerimizde problem oluyor etrafından duyunca şaşırıyorsun aa olurmuymuş öyle şey falan oluyorsun kendi ailene kondurmuyorsun ama bir bir başına geliyor herşey.. ama bişi diyimmi eğer evimizde yuvamızda mutlu olursak hiç bişi hatırlamayağız ilerde sadece tadını çıkarcan hayatının gerisini sallıcan en güzeli kim kimi takıyorki zaten şu zamanda.. kimse kimseyi bilmez işte bakıyorsun etrafına ne kadar mutlular evlencekler etcekler diyorsun bi bakıyorsun hop bitiyor sebepler olabildiğine trajikomik sehpa yüzünden ayrılan var yaa.. ama işin aslı böyle olmuyor altta başka sebepler oluyor kimse kimseyi çekemiyor kız annesi kızını oğlan annesi oğlunu kıskanıyor bi yerde fesatlık başlıyor kim ne derse desin bu böyle evlenene karışanda çok oluyor bide bilirsiniz laflar hep aynıdır "önce işini kur öyle git kocana muhtaç olma. sakın kendini ezdirme. ipleri eline al. her dediğini yapma. en pahalısından aldır. en güzelini seç parasını dert etme. çocuk yapma kariyer yap..." bu liste uzar gider o dönem içindede gelin hanımların dertleri uzaaar gider ilişkiler bozulur aileler kapışır ve olan bize olur.işte bunlardan kurtulmanın tek yolu var alıyosun eline iki pamuk yumağı yada yok o kesmez kulaklık ve müzik daha büyük etki yaratır klasik müzikte ağır çekimde konuşsunlar dursunlar...
kendimden örnek vermem gerekirse ablamla nişanlım konuşmuyo ablam telefonda babamı arıyorum bitti bu iş demiş nişanlımda ona sinirle sen kimsin demiş ablamda ona sen kimsin ben ablasıyım demiş biri bi yanda öbürü öbür yanda ağlıyor bana arada kaldım şimdi diyorum ne halt ederlerse etsinler artık arada dolap beygiri oldum bi yığın ağladım sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır aralarında ben varım sıkıyosa konuşmasınlar er yada geç bi araya gelecekler elleri mahkum.. yani kulak tıkadım sonuçtada mutluyum...
o anneciklerde er yada geç kızlarını verecekler el oğluna isterse çöpçü olsun ne kadar bahane üretirlerse üretsinler bu Allahın emri karşı çıkmak olmaz kısmete mani olmak hiç hiç olmaz hiçte iş güç diye vakit kaybetmeyin valla mecburlar yapmaya herşeyinizi bize sormadılar doğururken kendileri rezil olur...
Aaaa abalnala nişanlın neden konuşmuyorlar canım?
İŞte iş ciddiye bndiğinde her kafadan ses çıkıyor , çocuk annesinin dediğini , kız annesinin dediğini yapmaya çalışıyor olan çiftlere oluyor maalesef.
Çok şükür ki benim sevgilimin annesi , babası istanbulda yaşamıyor , belkide çok iyi insanlardır bilemem ön yargılı davranmak isteniyorum ama abbileri ve ablası burada sevgilimin , sevgilimde ablasına yakın ooturmak istiyor beni sinir ediyor
biraz da orta yolu bulmak lazım canım ya .
Herşeyi yapmaları lazım diyorsun da bu devirde öyle kolay değil ki be güzelim herşey çok pahalı , sevgilime ben hep daha çk zamanımız va evlilik için sırf maddiyat yüzünden diyorum ..
ablamda kaldım diye kavga ettiler anlattım yukardaiyi yada kötü bence ne olursa olsun eğer iyi taraf olacaksak hep iyi davranmak gerek erkek ailesine çünkü kötü gelin olmak berbat bişey ana baba bedduası çekilmez neme lazım.. ablasıyla aranız kötümü kendine yakın gördüğü tek kişi odur belki anne baba uzak olunca bu yüzden yakın olmak istiyordur alttan almayı dene bence.. Allah yuva kurana yardım eder maddiyat bi yere kadar herşeyi birinci kalite almazsında ikinci üçüncü kalite alırsın yine kurarsın yuvanı.. para konusunda en feci halde duran benim şuanda evim yapılıyor ve nişanlım eğitim için işten çıktı hazirana kadar 218 lira maaşı olcak zamanında binayı dikmişler ama benim evi yaptırmayı ertelemişler bizde aniden birbirimizi bulunca mecbur başladı iş daha penceresi bile yok evceyızımın hatta sıvası yeni bitti artık tuğlaları gözükmüyor en azından iki gündür kartonpiyerlerle uğraşıyorlardı hepsi masraf fayanstı laminanttı kapıydı pimapendi derken en az 60 bin liralık masrafı var bide içini döşedilermi değmeyin bizim borçlara.. ama ödenir yapcak bişey yok...
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır uğrayamamıştım buraya.. Yeni gelenler olmuş onlar bilmez ama önceki arkadaşlar biliyorlar.. nişan hazırlıkları koşuşturmacasındaydım.. Tek kelimeyle mükemmel, kusursuz bir nişan hazırlığı oldu ama nişandan önceki 1-2 gün nişan günü yaşadığımız saçma sapan bir kaç tartışma nedeniyle ve o tartışmaların büyümesiyle nişan günü yüzükleri çıkardık biz.. binbir özenle hazırladığım her şey pufff uçuverdi.. hazırlık kısmını da geçtim, harcadığımız beklediğimiz 2,5-3 senemiz de gitti.. 2-3 hafta geçti nişanın üstünden, ancak kendime gelebildim de yazıyorum.. olayları anlatmak isterdim aslında ama o kadar çok ve o kadar saçma ki, defalarca anlatmaktan çok yoruldum.. aynı şeyleri defalarca yaşıyorum anlattıkça.. belki yavaş yavaş anlatırım bir ara..
üzgünüm, kırgınım, ama bir yandan da gerçek yüzlerini şimdiden gördüğüm için de şükrediyorum.. allah korusun evlendikten sonra da yaşayabilirdim çok daha fazlasını... elbette tek taraflı değil sorunlar, benim de ya da ailemin de hataları oldu belki ama biz onların büyük hatalarını tolere ettikçe onlar küçük hataları büyüttükçe büyüttüler... sanki biz erkek tarafı onlar kız tarafı gibiydi..
zaten bilenler var, özellikle de ebissim biliyordu, zaman zaman endişelendiğim, beni şüpheye düşüren, içime sinmeyen bir şeyler vardı ama ne olduğunu da çözemiyordum.. hep geçiştiriyorduk problemleri sevgilimle.. ama geçmiyormuş.. hayırlısı buymuş diyorum.. zor ama kabulleniyorum artık yavaş yavaş..
bu arada benden size tavsiye, kültür farkı önemsiz demeyin sakın, çok ama çok önemliymiş.. nişan günü anladım ben bunu.. geç oldu ama daha da geç olabilirdi.. ya aileler benzer olmalı ya da farklılıkları dengeleyebilecek bir sevgili, eş olmalı karşınızda, her şeyi kendilerine göre yapmak isteyen değil..
sağolun kızlar..
yok canım barışma gibi bir ihtimalimiz yok.. istemiyorum da zaten.. evet hala seviyorum, hala kalbim acıyor onu düşününce ama barışsak da yine sorunlar devam edecek...
hiçbir konuyu olayı bilmeseniz bile, hangi sebep nişan sabahı bana tokat atmasını haklı çıkarabilir ki? daha nişan günü böyle bir şey yapan biri evlenince neler yapabilir düşünemiyorum bile...
amin canımm.. anlatılacak milyon tane olay var aslında ama diyorum ya hepsini geçsem affetsem de o tokatı affedemiyorum.. üstelik hiçbir suçum yokken.. sadece tokatı nasıl ve neden attığını söyleyeyim.. nişandan önceki gün 35 kişiyle istemeye geldiler (tanışma daha önce olmuştu) 20 çeşit yiyecekten oluşan açıkbüfe bi masa hazırladık.. kim ne severse alsın dedik.. neymiş benim kardeşlerim oturmuş servis yapmamış, onun kuzenleri kalkıp hizmet etmiş, insanlar bizi yadırgamış, ayıplamış, rezil etmişiz onları..(bunları da söyleyen kendisi, gelen misafirler biz böyle ikram görmedik diye hayran kalmışlar resmen) (ve benim 8-10 kuzenim, annem, yengem, teyzem deli gibi koşuşturdular o gün)neyse o akşam zaten bana bi afra tafra sürekli.. nişan sabahı geldi beni kuaföre götürmeye, yine surat asık.. ne oldu hayatım niye böylesin, zorla mı nişanlanıyoruz dedim..odadan çıkıyordu cevap vermeden.. gel bi konuşalım, en güzel günümüzde bu şekilde küs gibi mi gideceğiz, sorun ne dedim. başladı işte kardeşlerin oturdu hizmet etmedi, yadırgandınız vs diye.. ben de madem sizi rezil ediyoruz, o zaman rezil etmeyecek birini bul dedim, parmağımdaki yüzüğü çıkartıp kutusuna koyup verdim eline.. bunun üzerine tokat attı işte..ve biz sırf onlar misafirlerine rezil olmasın, o kadar yoldan geldiler diye nişanı da yaptık o gün salonda.. bir de o gün(tokat attığı sabah) onun ailesi de bizde kalıyordu..tokat olayını biliyorlar yani.. ve nişanda annesi bnm bir arkadaşımı kenara çekip, bu kız hep böyle suratsız mıdır, yüzü gülmüyor vs diye sorguya çekmiş.. sabah oğlundan tokat yemişim gülüp oynamamı mı bekliyorsun.. ben en azından misafirlere karşı gülümsedim, oğlun onu bile yapmadı.. bir de arkadaşım bir sorun mu var deyince, sabah bişeyler oldu, gittiği kuaförü bizden sakladı vs demiş.. yalanın bu kadarı yani.. oğlun götürdü zaten beni, neyi kimden saklayacam.. ayrıca onu geçtim gittiğim kuaförden kızı için de randevu almıştım, gelmek istemeyen kendileriydi pahalı bulup.. ve ben annesinin nişanda yaptığı bu hareketi dün öğrendim daha ve en çok buna üzüldüm.. ben saf salak sanıyordum ki, annesi çok iyi, çok tatlı beni de seviyor filan ve ben o kadar çok seviyordum ki annesini diyorum ya çok salakmışım ben..
teşekkürler canım.. senin adına da sevindim.. yaşamamız gerekiyormuş demek ki bunu.. benim de doğru karar verdiğim yönünde içim rahat çok şükür.. elbette üzülüyorum ama geçecek inşallah en yakın zamanda.. işime gücüme verdim kendimi, oyalanıyorum işte..
Aleykum selam tatlım.. Nasıl gitti almanca dersin
benim de bugun almanca vardı perfekt ile praterium u işledik
kızzlar selamm
of ya bilgisayarım artık isyeeeaaannn ediyooor:26: bir cevapla ya tıklayıp,açmak 10 dkmı alıyor:95::105:
oysaki ne huzurluydum kk daykenn, ama sorun halledilene kdr uğrayamıyacağımm (öf yazamadım) neyse sanırım abim gelene kdr çözülmeyecek sorun yani 2 ay
kendinize iyi bakın canlarımm,inşallah sorun düzelirde rahatça gelirim burayaaarada telefondan kaçamak yaparım
bu arada havalar hemencecik nasıl soğudu öyle yaa
paltoları giyidik ,daha düne kadar kolsuzduk
sorma sormaa
herkez susuyo ben cevapladım herşeyi öyle havalara girdimki,sonunda havam söndüazcık rezil oldum ama sayemde güldüler bari
esmadan haberin varmı kuzum, ne yaptı acebaa
Bizde Allah nasip ederse 2014 eylül aynının başı gibi düşünüyoruz. Nişanlım kasımda askere gidiyor 5buçuk ay yok. Nasıl geçiçek hiç bilmiyorum onsuz zaman. Geldikten sonra bizi tatlı telaşlar bekliyo olcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)
amin canımm.. anlatılacak milyon tane olay var aslında ama diyorum ya hepsini geçsem affetsem de o tokatı affedemiyorum.. üstelik hiçbir suçum yokken.. sadece tokatı nasıl ve neden attığını söyleyeyim.. nişandan önceki gün 35 kişiyle istemeye geldiler (tanışma daha önce olmuştu) 20 çeşit yiyecekten oluşan açıkbüfe bi masa hazırladık.. kim ne severse alsın dedik.. neymiş benim kardeşlerim oturmuş servis yapmamış, onun kuzenleri kalkıp hizmet etmiş, insanlar bizi yadırgamış, ayıplamış, rezil etmişiz onları..(bunları da söyleyen kendisi, gelen misafirler biz böyle ikram görmedik diye hayran kalmışlar resmen) (ve benim 8-10 kuzenim, annem, yengem, teyzem deli gibi koşuşturdular o gün)neyse o akşam zaten bana bi afra tafra sürekli.. nişan sabahı geldi beni kuaföre götürmeye, yine surat asık.. ne oldu hayatım niye böylesin, zorla mı nişanlanıyoruz dedim..odadan çıkıyordu cevap vermeden.. gel bi konuşalım, en güzel günümüzde bu şekilde küs gibi mi gideceğiz, sorun ne dedim. başladı işte kardeşlerin oturdu hizmet etmedi, yadırgandınız vs diye.. ben de madem sizi rezil ediyoruz, o zaman rezil etmeyecek birini bul dedim, parmağımdaki yüzüğü çıkartıp kutusuna koyup verdim eline.. bunun üzerine tokat attı işte..ve biz sırf onlar misafirlerine rezil olmasın, o kadar yoldan geldiler diye nişanı da yaptık o gün salonda.. bir de o gün(tokat attığı sabah) onun ailesi de bizde kalıyordu..tokat olayını biliyorlar yani.. ve nişanda annesi bnm bir arkadaşımı kenara çekip, bu kız hep böyle suratsız mıdır, yüzü gülmüyor vs diye sorguya çekmiş.. sabah oğlundan tokat yemişim gülüp oynamamı mı bekliyorsun.. ben en azından misafirlere karşı gülümsedim, oğlun onu bile yapmadı.. bir de arkadaşım bir sorun mu var deyince, sabah bişeyler oldu, gittiği kuaförü bizden sakladı vs demiş.. yalanın bu kadarı yani.. oğlun götürdü zaten beni, neyi kimden saklayacam.. ayrıca onu geçtim gittiğim kuaförden kızı için de randevu almıştım, gelmek istemeyen kendileriydi pahalı bulup.. ve ben annesinin nişanda yaptığı bu hareketi dün öğrendim daha ve en çok buna üzüldüm.. ben saf salak sanıyordum ki, annesi çok iyi, çok tatlı beni de seviyor filan ve ben o kadar çok seviyordum ki annesini diyorum ya çok salakmışım ben..
selam canımm
üzüldüm gelemiceğine ya
Evet havalar buz gibi bugün çizmeleri giyip gittim işyerine , tir tirtredim nasıl bir havadır şaşırdım kaldım geçen sene böyle birden havalar soğumamıştı ya
kötü olmuş canım , olsun düzelirler..
canım biz iyi davranırızda karşı taraf kötüyse ben hiç anne baba dinlemem lafımı söylerim yani iyi niyetimi de su istimal ederlerse.
istenmeyen gelin olmak maalesef i kötü ablamdan biliyorum . allah kimsenin başına vermesin canım.
allah yardımcınız olsun sen çalışıyor musun peki?
sevgilimde çk pahalıya gitme diyor ama ben öyle alamam i ya . güzel olamlı yani . kaliteli olmalı.
en azından kira derdin olmucak canım
ama bizde öyle mi ev kirası , telefonu ,ekeltriği , suyu , mutfak parası ev eşyalarının borcu .baya sıkıntıya gireriz yani
o yzdeen şimdidien beyaz eşyaları alalım diyorum 2014 ocakta en azından bunları borcu biter sadece mobilyalar kalır diyorum
kızzlar selamm
of ya bilgisayarım artık isyeeeaaannn ediyooor:26: bir cevapla ya tıklayıp,açmak 10 dkmı alıyor:95::105:
oysaki ne huzurluydum kk daykenn, ama sorun halledilene kdr uğrayamıyacağımm (öf yazamadım) neyse sanırım abim gelene kdr çözülmeyecek sorun yani 2 ay
kendinize iyi bakın canlarımm,inşallah sorun düzelirde rahatça gelirim burayaaarada telefondan kaçamak yaparım
bu arada havalar hemencecik nasıl soğudu öyle yaa
paltoları giyidik ,daha düne kadar kolsuzduk
sorma sormaa
herkez susuyo ben cevapladım herşeyi öyle havalara girdimki,sonunda havam söndüazcık rezil oldum ama sayemde güldüler bari
esmadan haberin varmı kuzum, ne yaptı acebaa
Benim moralim sevgilime bozuk ya
Ne yapsam iyi olmuyorGeçen bahsetmiştim sevgilim masaj yaptırmak istiyor diye ona süpriz masaj randevusu aldım gitmeyi istemedi zorla götürdüm resmen verdiğim para yanmasın diye masajdan çıktıktan sonra da ifadesi hiç değişmedi hiç bi memnuniyet ifadesi yoktu
Oysaki gittiğimiz yer çok lükstü hizmet ve ilgi çok güzeldi..
Bugün de parası kalmamış diye yemek yaptım yani makarna yaptım yapabildiğim tek yemek
Bir de ayıptır söylemesi yanına kısır ve börek de aldım çeşitlilik olsun diye
Çağırdım yurda geldi, kısırı yemedi (kısırı çok sevdiğini söylemişti), börekleri yedi şimdi börek yedirdin susattın beni dedi
Makarnayı da zoraki yediSonra da bi de nezaketen yedim dedi
Madem nezaketen yedin çaktırma bana ya
teşekkür de etmedi
benim moralim bozuldu o da kalktı gittitopu topu 20 dkka fln durdu ben okadar uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?