2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eski zamanda bile 2-3 yıl nişanlı kalmışlar hani bizim zamanımızda böyle değildi diyip bize kızıyorlar ya! Yani size zaten söz yapın dememin nedeni evleneceğim demek başka adı yok ki! Niye ayak diretiyorlar istediğimiz gibi yapmıyorlar anlaşmış değilim. Evlenecek kız çalışmıyor diye söz bile yapmıyoruz var mı böyle bir saçmalık Erkek arkadaşlarımıza hak veriyorum onların durumunda biz de olsak istenmediğimizi,bizi beğenmediklerini düşünürüz. Benim erkek arkadaşım da bende onlara çektireceğim diyor görmek istersen sen gider görür gelirsin diyor.Biliyorum beni el üstünde tutacaklar pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak diyor.Bakalım onları evlendikten sonra görürüz ne olacak ben sevdiceğimle yuvamı sorunsuz kurayım da gerisi düzelir Aslında bu durumda ablan haklı erkek arkadaşın biraz ayıp etmiş.Çok kıskanç sanırım Sonuçta o senin ablan ve enişten ne olabilir ki yani o evde başına ne gelebilir ki.Hani erkek kuzenin falan varsa onlara gitsen belki kızmakta haklı diyeceğim ama yine de sana ailenden,ablandan,dayından,kuzeninden ne zarar gelebilir ki. Tabi ki yansır ailelere ama unutulup düzelir inşallah sıkma canını Benim annem çok titizdir hatta delidir diyebilirim benim yaptığım hiç bir şeyi beğenmez o yüzden bende pek yapmam.Elinden gelse her gün cam siler yani o kadar çılgın Ablam bu temizlik işlerinden bıktığı için şuan kendi evinde kendince yapıyor,yani kendine göre temiz ama anneme göre çok af edersin evini b.o götürüyor. O yüzden yapmıyorum ben Kendi evimde fazlası ile yapacağım biliyorum

ay boşver istemesin annen o kadarda çok... benimkide onu koruyo uyuz oluyom kaç yıllık öz çocuğunu sattı bi el oğluna ablalar genelde sıkıntı olurmuş bu adet heralde diğer ablamada bozuk benimki onda haklı bişi diyemem ama bu durumda gerçekten ablam haklı.. aslında benimki herhangi bi yerde kalmamı istemiyor ablamlar bizim evde kalıncada söyleniyor herkes kendi evinde kalmalıymışş.. prensip meselesiymişşş bu... diğer ablam nişanımızın ertesi günü nişanlımın kuzeninin düğünü vardı benimki işten çıkıp gelcekti o gelmeden beni zorla eve götürmüştü benle geldin benle dönceksin diye sinirden ağlamıştı aşkım benim gelip geri götürdü beni düğüne kırmızı gözlerle.. inşallah çooook mutlu olursunuz sevdiceğinle kendi yuvanızda inşallah bi an önce kavuşuruz biter bu sıkıntılar... benim annemi bilsen mumla ararsın anneni şükret haline hatunun benim oturmama alerjisi var yaa illa bişi yapcam şurda bilgisayar başındayım diye etmediğini yapmıyor öğlende kafaya yedik şaplağı öyle gittim yaşım olmuş 22 hala terlik yiyorum ya varmı böyle bişi bide diyoki bu odadan çıkmıyonya hiç gelme benim evime evlenince bak bak laflara kavga etmediğimiz gün yok herşeye alınıyor küsüyor evi temizle diyor süpürdüğüm evin arkasına salatalık soyup geze geze tuzunu döke döke yiyor cinnet geçirtiyor bana bazen çocuk gibi ya..

sevdiğin ablalarınla anlaşamamış bir türlü nedense:44üzelir bu sorunlar en azından nişanlısınız Ben de o evreye geleyim görsünler neler yapıyorum İnşallah canım benim bir an önce kavuşuruzböyle sürükleyerek götürebilir beni Yok canım ya benim annem çılgın ya yere ufak bir şey dökülsün on kere siler abartı o da yani.Evden çıkmaz bir yere gitmez derdi temizlik.Annelerle kavga edilmeden olur mu ki:44: Sana da kolay gelsin canımİşin zor

he vallaha anlaşamadı... benlede çok anlaşıyor sayılmazda bakma işte ben dayanıklıyım.. kıyamıyorum ona ne derse he diyorum gitcek diye ödüm kopuyo biraz çok aşırı fazla seviyorum galiba :) ailemi fazla korumam pek hoşuna gitmedi ama ne olursa olsun genede ilk ailem derim hiç bir aşk aileden kıymetli değil ki onunlada bi ailem olacak o zamanda o ön planda olacak ama bunu kabullenemiyor ben ailemi korudum diye onun ailesi beni ezerse ellemez biliyorum yapıcak gibi değillerde zaten ama işte güvenemiyorsun kimseye... inşallah hakkımızda hayırlısı canım gelirsiniz sizde o evreye rahat ol ama varya geldikten sonra hemen evlenin hakkaten bak uzun nişanlılık kokrunç oluyor karışan edenden birbirinizi tanıyamıyorsunuz bide gaza gelen biriysen tamam zaten kendimden biliyorum oy ben neler çektim daha yeni akıllandım daha kimseyi dinlermiyim acaba... bak annem duramadı gene gel dedi şeker ölç dedi ben çok fenayım dedi duramaz anam illa dürtcek beni.. sağol ya sanada kolay gelsin yada annene mi diyim bol temizlikler kendisine öptüm çamaşır suyu kokan ellerinden

Hımm anladım canım bizde sevgilimzle konuşuyoruz herşeyi kendimiz yapacağız o yüzden sordum siz kendininiz yapacaksınız diye.

bu devirde herşey çok pahalı ya .kiralar uçuyor , ev eşyaları desen ona keza.

Akraba= akbaba derin ben hep

hiç dost olmaz akrabadan , herkes çalışmıyor ki daha doğrusu iş bulamıyrlar ki ailende arayı fazla uzatmak istemiyor bellki canım aslında onlarda senin iyiliğini düşünüyorlardır.

Canım bende 8 aralıkta 24 üme gireceğim . hafta sonu evden çıktığımda 7 de evde oldğumda annemle atışıyoruz yani..

bende de aynı sorun var canım . kimi zaman diyorum valla rahat buluşup görüşmek içn yüzük taksak , ona daha erken demesem diyorum maddi durumlardan dolayı istemiyorum hemen yüzükler takılsın istemiyorum ya.

kremalı oluyor canım benim sadece dışı şeker hamurundan oluyor içini yiyorlar dışı kalıyor tabii pastanın yarısı çöpe gidiyor o ayrı konu

ben ticketla borcamlarımı felan alıyorum hep evden yemek götürüyorum canım . gayet de iyi oluyor

Aaaa abalnala nişanlın neden konuşmuyorlar canım?

İŞte iş ciddiye bndiğinde her kafadan ses çıkıyor , çocuk annesinin dediğini , kız annesinin dediğini yapmaya çalışıyor olan çiftlere oluyor maalesef.

Çok şükür ki benim sevgilimin annesi , babası istanbulda yaşamıyor , belkide çok iyi insanlardır bilemem ön yargılı davranmak isteniyorum ama abbileri ve ablası burada sevgilimin , sevgilimde ablasına yakın ooturmak istiyor beni sinir ediyor

biraz da orta yolu bulmak lazım canım ya .

Herşeyi yapmaları lazım diyorsun da bu devirde öyle kolay değil ki be güzelim herşey çok pahalı , sevgilime ben hep daha çk zamanımız va evlilik için sırf maddiyat yüzünden diyorum ..

ablamda kaldım diye kavga ettiler anlattım yukarda iyi yada kötü bence ne olursa olsun eğer iyi taraf olacaksak hep iyi davranmak gerek erkek ailesine çünkü kötü gelin olmak berbat bişey ana baba bedduası çekilmez neme lazım.. ablasıyla aranız kötümü kendine yakın gördüğü tek kişi odur belki anne baba uzak olunca bu yüzden yakın olmak istiyordur alttan almayı dene bence.. Allah yuva kurana yardım eder maddiyat bi yere kadar herşeyi birinci kalite almazsında ikinci üçüncü kalite alırsın yine kurarsın yuvanı.. para konusunda en feci halde duran benim şuanda evim yapılıyor ve nişanlım eğitim için işten çıktı hazirana kadar 218 lira maaşı olcak zamanında binayı dikmişler ama benim evi yaptırmayı ertelemişler bizde aniden birbirimizi bulunca mecbur başladı iş daha penceresi bile yok evceyızımın hatta sıvası yeni bitti artık tuğlaları gözükmüyor en azından iki gündür kartonpiyerlerle uğraşıyorlardı hepsi masraf fayanstı laminanttı kapıydı pimapendi derken en az 60 bin liralık masrafı var bide içini döşedilermi değmeyin bizim borçlara.. ama ödenir yapcak bişey yok...

kötü olmuş canım , olsun düzelirler..

canım biz iyi davranırızda karşı taraf kötüyse ben hiç anne baba dinlemem lafımı söylerim yani iyi niyetimi de su istimal ederlerse.

istenmeyen gelin olmak maalesef i kötü ablamdan biliyorum . allah kimsenin başına vermesin canım.
allah yardımcınız olsun sen çalışıyor musun peki?
sevgilimde çk pahalıya gitme diyor ama ben öyle alamam i ya . güzel olamlı yani . kaliteli olmalı.
en azından kira derdin olmucak canım

ama bizde öyle mi ev kirası , telefonu ,ekeltriği , suyu , mutfak parası ev eşyalarının borcu .baya sıkıntıya gireriz yani

o yzdeen şimdidien beyaz eşyaları alalım diyorum 2014 ocakta en azından bunları borcu biter sadece mobilyalar kalır diyorum

İnanamıyorum
Çok üzüldüm ama bir yandan da şaşırdım ve hayırlısı buymuş dedim kendi kendime
Canım ya neler yaşamışsın

kızzlar selamm
of ya bilgisayarım artık isyeeeaaannn ediyooor:26: bir cevapla ya tıklayıp,açmak 10 dkmı alıyor:95::105:
oysaki ne huzurluydum kk daykenn, ama sorun halledilene kdr uğrayamıyacağımm (öf yazamadım) neyse sanırım abim gelene kdr çözülmeyecek sorun yani 2 ay

kendinize iyi bakın canlarımm,inşallah sorun düzelirde rahatça gelirim burayaa arada telefondan kaçamak yaparım

bu arada havalar hemencecik nasıl soğudu öyle yaa
paltoları giyidik ,daha düne kadar kolsuzduk

Aleykum selam tatlım.. Nasıl gitti almanca dersin
benim de bugun almanca vardı perfekt ile praterium u işledik

sorma sormaa
herkez susuyo ben cevapladım herşeyi öyle havalara girdimki,sonunda havam söndü azcık rezil oldum ama sayemde güldüler bari

esmadan haberin varmı kuzum, ne yaptı acebaa

Bizde Allah nasip ederse 2014 eylül aynının başı gibi düşünüyoruz. Nişanlım kasımda askere gidiyor 5buçuk ay yok. Nasıl geçiçek hiç bilmiyorum onsuz zaman. Geldikten sonra bizi tatlı telaşlar bekliyo olcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)

selam canımm

üzüldüm gelemiceğine ya

Evet havalar buz gibi bugün çizmeleri giyip gittim işyerine , tir tirtredim nasıl bir havadır şaşırdım kaldım geçen sene böyle birden havalar soğumamıştı ya

hoş geldin aramıza sende asker yareni olacaksın he , üzülme 5 buçuk ay bişey değil canım gerçekten 15 ay yapanların yanında , ikiside özlem ama emin ol 5 buçuk ay geçer bir şekilde .

Çeyiz işine sararsan öyle bir geçiyorki zaman :)

ah be kuzum çok üzüldüm :S
ne desem bilemedim ki, ama gerçekten geç olsun güç olmasın.
vardır bundada bir hayır canım benim, tamda nişan günü, elbet vardır bir hayır.

üzen üzülür biliyosun,içini rahat tut,Rabbim huzur versin inşallah sana,ailene.
inşallah kolay atlatırsın kuzum

el işte, el alem.. tanımadığımız,etmediğimiz yüzlerce kişi giriyo hayatımıza bu evlilik süresinde, asıl ailelerle evleniyosun ,sonucundada herkes burnunu herşeye sokuyosa böyle olan gençlere oluyo işte
Allah büyük, üzülmemeye çalış canım zor biliyorum ama üzüldükçe sağlığından olursun,toparla kendini

gözüme takıldıı şimdi ben uzun süre gelemiycem ya nasipse geldiğimde düğünüme 5 ay mı kalmış yazıcakk ayy

valla canım bu kış galiba sahiden dedikleri gibi soğuk geçecek.
haftaya komşunun kınası var birde,bu soğukta dışarda olucak, zor valla :26: üzülüyorum kıza, gerçi yaz ayındada yapsan Allahın taktiri gökyüzü yere iner gibi yağmur yağabilir . ama bile bilede kış ayına düğün koyunca hiç şikayet etmesinler:26:

kuzum ben kaçayım,saçımı kurutmadım beynim dondu,algılayamıyorum

inşallah telefondan girer arada bir yazarım kuzum,kendine/kendinize iyi bakın canlarrrr

inşallah düzelirler... amin inşallah ters insanlar çıkmazlar seninkilerde..
sağol çalışmıyorum ben ama çalışmam gerek ailem izin vermiyor dükkanımızda duruyorum mecbur tabi maaş neyin yok mecburen kendi maaşımı kendim alıyorum kasadan
kira olmayacakta kira gibi borcum olacak o borç bitene kadar yaşlanırım ben Allahtan işimiz değişiyor yoksa bitmiştik 850 lira net maaş alıyordu nişanlım...
ben çok gidemem üstüne ya kıyamam iyisi olcağına ucuzu olsun daha iyi durumumuz olursa daha iyilerini alırım ucuzu derkende öyle kıytırık almam tabi ama genelde indirimleri takip ederim sık sık misal yemek takımım kahvaltı ve çkb takımım eşliğinde bizimkilere 900 liraya patladı ve bu gayet uygun bi fiyat markada gayet iyi schafer..
bencede al beyaz eşyanı bizde yakında başlarız ufaktan..

yaa kuzum nereye gidiyorsun gitmeee pc den anlayan biri yok mu etrafınızda abini nasıl bekleyeceğiz bizz
Esma da yok zaten interneti yok onun ıspartaya okula gitti
Evlenince gelemeyeceksiniz zaten yaaa

Benim moralim sevgilime bozuk ya

Ne yapsam iyi olmuyor Geçen bahsetmiştim sevgilim masaj yaptırmak istiyor diye ona süpriz masaj randevusu aldım gitmeyi istemedi zorla götürdüm resmen verdiğim para yanmasın diye masajdan çıktıktan sonra da ifadesi hiç değişmedi hiç bi memnuniyet ifadesi yoktu

Oysaki gittiğimiz yer çok lükstü hizmet ve ilgi çok güzeldi..

Bugün de parası kalmamış diye yemek yaptım yani makarna yaptım yapabildiğim tek yemek
Bir de ayıptır söylemesi yanına kısır ve börek de aldım çeşitlilik olsun diye

Çağırdım yurda geldi, kısırı yemedi (kısırı çok sevdiğini söylemişti), börekleri yedi şimdi börek yedirdin susattın beni dedi
Makarnayı da zoraki yedi Sonra da bi de nezaketen yedim dedi

Madem nezaketen yedin çaktırma bana ya

teşekkür de etmedi

benim moralim bozuldu o da kalktı gitti topu topu 20 dkka fln durdu ben okadar uğraştım

Canı başka bir şeye kkın belli ki canım anlattıklarına göre bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…