2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sıkıldım bu durumdan ya ufff ben de istiyorum ki farklı farklı şeyler yapalım, hayatta yapılacak çok şey var, görülecek çok şey var, yaşayalım görelim istiyorum aman yaa

hepimiz aynıyız canım benim , farklı eyrlere gidelim farklı yerleri görelim edelim ama kimi zaman herşey istediğimiz şekilde gitmiyor

üzülme , skma canını . herşey zamanla olacaktır emin ol tatlım

hepimiz aynıyız canım benim , farklı eyrlere gidelim farklı yerleri görelim edelim ama kimi zaman herşey istediğimiz şekilde gitmiyor

üzülme , skma canını . herşey zamanla olacaktır emin ol tatlım

sağol canım ya bu arada siz söz yapmayı mı düşünüyorsunuz? arada öyle bir yazı gördüm sanki

sağol canım ya bu arada siz söz yapmayı mı düşünüyorsunuz? arada öyle bir yazı gördüm sanki

var gibi bişeyler ama tam net değil canım ..sevgilimin işinin oturması lazım . ki eylülde de kpsss sınavına girecek .bakalım .ama o biraz acele ediyor hani diyorum işin otursun tam ondan sonra bişeyler olsun offluyup duruyor bana.sanki herşey kolay oluyor .

hangi eylül kuzum 2014 eylülse çok varmış daha sınavına

sevgilinin yaşı kaçtı?

hangi eylül kuzum 2014 eylülse çok varmış daha sınavına

sevgilinin yaşı kaçtı?

eylül 2014 te canım şu anda bir yerde çalışıyor ve şartları da iyi Aaslında ama hani biraz oturtursun işini sonrasında söz olur bu işinde rahat olursa. sonra da yine kpss sınavına girer tatlım .

27 yaşında canım .

Yaşından dolayı mı acaba biraz aceleci davranıyor ki, aslında aceleci olması da iyi yani, oyalamıyor seni

O acele ediyor sen ağırdan alıyorsun ne olacak böyle benim sevgilim de aceleci olsa keşke

Yaşından dolayı mı acaba biraz aceleci davranıyor ki, aslında aceleci olması da iyi yani, oyalamıyor seni

O acele ediyor sen ağırdan alıyorsun ne olacak böyle benim sevgilim de aceleci olsa keşke

O da olabilir tatlım ama birde ailesinden ayrı yaşıyor arkadaşlarıyla beraber yaşıyor , annesi babası samsunda, abileri , ablası evli istanbulda yaşıyrla , hani belki kurulu düzenim olsun yuvam olsun istiyorda olabilir.bana öyle geliyor.

Aynen öyle evet oyalamaması çok güzel hep söyler bana ben seni evleneceğim sen benim eşim olacaksın der ben maddiyat yüzünden ağırdan alıyorum aslında yoksa ben de öyle çok istiyorum ki , birde korkuyorum ben ya ev işi , felan birde çalışcağım ben hemen hastalanan insanm o yükü kaldırabilcek miyim bilmiyorum . şu an o kadar çok boşanan var ki hani kimse boşanmak için evlenmiyor . etrafımda gördükçe bundan da korkuyorum.

anladım kuzum tam olması gereken gibi işte, erkek acele etmeli, kız da kendini ağırdan almalı daha ne olsun

ben de en çok bu kadar evleneceğim diye tutturdum ya mutsuz olmaktan korkuyorum evlendikten sonra
bir de bel fıtığım var ya ben iş yapamam doğru dürüst

bugün okula topallaya topallaya yürüdüm belim fenaydı, yaptığım tek şey uzun süre uyumaktı !

dimi dimi bakalım zaman bizlere neler gösterecek canım

Mutsuzluktan korkma canım kimsenin hayatı gül gülistanlık değil herkesin evinde sorunlar yaşanıyor önemli olan o sorunları aşmaktır.

olulu düşün güzel şeyler olsun , herşey bizim elimizde mutlulukta, mutsuzlukta .

herşeyde bir kusur aranırsa mutsuzluk olur ama bazı şeyleri de görmezden gelirsen , duymazdan gelirsen senden mutlusu yoktur .

Hiçbir zaman hiçbir şey tek taraflı olmaz .

doktora gittin mi canım çok geçmiş olsun eşinde sana yardım edecek canım hep sen yapmıcaksın , sonuçta sen de çalışan biri olacaksın . bunları da konuşmalısın sevgilinle canım .

birlik beraberlik olmalı,

biz konuşuyoruz mesela ben sana her konuda yardım ederim . ama sen elini çekersen ben yapıyorum diye o zaman bende yapmam diyor sevgilim .
ailesinden ayrı yaşadığı için yemek çeşitlerinden ben fazla bilgili valla şanslıyım bu konuda temizlik hastası bir saniye boş durmaz
erkeği alıştırmak lazım . bazı şeylere

ehehe iyi o zaman işleri bölüşürsünüz siz

ben evde yanımaa yardımcı almayı düşünüyorum ama sevgilim kabul etmiyor ben yaparım temizliği diyor ama kabul etmemesi beni hiç ilgilendirmez, ayrıca o kadar işin altından kalkamaz saçmalıyor işte, yardımcı alacağım ben kabul etse de etmese de

ben çıkıyorum canım hoşçakal
hepimiz çok mutlu oluruz inşaAllah

:) yani ee tabii al o zan boşver hiç yıpratmaya değmez

Tamam canım görüşürz iyi geceler inşallah canım inşallah öptüm seni

Öyle tabiki canım herşey çok pahalı insanda herşey iyi olsun güzel olsun istiyor zor işimiz zor :106:

Günaydın tatlım nasılsın? Günün temizliği başladı mı:) Erkek arkadaşın seni çok sahiplenmiş o yüzden herkesten kıskanıyor:) Aileni koruman tabi ki önemli sonuçta bu yaşına seni onlar getirdi..Nişanlılık evrelerine geldikten sonra hemen evleneceğim zaten evde durmaya niyetim yok

Bu arada kızlar herkese günaydın.. Size danışmak istediğim bir şey var. Ben hangi sabah kalksam annem hep beni çekiştiriyor oluyor. Örnek vereyim yok bilgisayar başında,bir elinde telefon,çalışmaya niyeti yok vb. gibilerinden. Halbuki bu yaşıma kadar hep onun iştediklerini yaptım üniversite diye tutturdu 2 yıllık okudum.Sonra el alemin meşhur kızları ile kıyaslamaya başladı sınava girip 2 yılın üstünü hatay da işletmeye tamamladım. Ama yine yaranamadım el alemin kızları bir seferde kpss'yi kazanırken ben kazanamıyormuşum aklım fikrim başka yerdeymiş falan. Hep bize harcadığı paralardan bahseden o kadar emek verdim şu tutarda para harcadım diyip yüzümüzü vuran bir annemiz var. Ablam evlendi kurtuldu çünkü bizim evlenmemiz bunlardan kurtulmamız demek evde hep bir baskı hep kendi istediğinin olması yönünde bir tavır var.. Beni çekiştirirken babama anlatıyor tabi bunları ama babam da kalkıp hiç bir şey demiyor. Biliyorum babam annem gibi düşünmüyor ama onun düşüncelerini de değiştirmek için hiç bir şey yapmıyor bu da evde hepten yalnızlaşmama neden oluyor.Bir işim olsun diye her gece dua ediyorum sırf evde durmayacağım sabah gidip akşam geleceğim diye istiyorum evde durmak bibim için kabus! 10 dakika telefon ile konuşursun hemen gelir kim o kim o! Ablamla konuştuğumda bile inanmaz bazen.. Bazı anneler kızlarının mutluluğunu ister ama annem bizim seçimlerimizden hiç gurur duyup beğenmez çünkü kendi düşünceleri her şeyin üstündedir.Sevgiye inanmaz ve her şey onun için para demektir. Şimdi para para diyorum ama sanmayın ki bu paraları harcıyor,Hayır!1 kuruşuna bile dokunmuyor sürekli biriktiriyor ne yapacaksınız bu kadar parayı dediğimde yaşlanınca harcayacağız diyor halbuki yaşlanınca da emekli maaşı var aynı para o zaman da geliyor.Üstüne merak etmeyin size bırakacak değilim diyor zaten onlardan kuruş isteyen yok dershane,okul parasını ona geri ödememizi bekleyenden ne beklenir ki.Komşumuz var benimle kız benimle yaşıt lise mezunu eşi ise doktor yaklaşık 4 yıldır evliler.Annem sevgiye inanmadığı için o doktor onu bırakır falan diyordu sürekli.Bu çiftin 15 gün önce bebekleri oldu ve annemin tek söylediği şey kız kendini garantiye aldı demek oldu..Onun için sevgi önemli değil zengin olsun yeter.
Çok dolmuşum galiba kusura bakmayın..Ama ben bu anne ile ne yapabilirim sözümün bir an önce olması için onları nasıl ikna edebilirim

Kızlar selam bugün işlerim var hayret ama bi kk ya ugrayım öyle devam edeyim dedim

Evett gercekten sen konusurken kopyam anlatıyor gibi durum oluşuyo bu arada annelerin klasik oldugunu anlamıs bulunmaktayız inşallah canlanır o zamanlar azimliydim evet dün sevdicegimin yanına gittim..onu beklerken tanısma ve söz için elbiseler denedim tanısmada etek ile gömlek denedim fotografını cektim yok diyo bu etek cok dar indik magazaya tekrar giydim hayır olmaz diyo gayette düzgün etek kalem etekmi diyolar öyle gömlekte fakir kol çok üzüldüm en sonunda tamam üzülme alalım bitanem dedi ama artık ben istemiyorum bi elbise için üzülmeyelim dedim bosver :44:bide saks mavisi bir elbise denedim üst kısmı tül ve yakası bebe yakamı diyolar öyle işlemeli off onuda cok begendim fazlalıkları olan ben incecik fizige kavustum onunla inanılmaz aslında söz için düşünebilirim ama yakası cok kapalı oldugundan sanki aşagıda dagınık gibi topuz yakısmaz ona :44:iş sonrasıda böyle gecti sen neler yaptın

Dün iş cıkışı girdim yine sordum pastaneye ben daha derken krema şantili olsun dışı diye adam söyledi nişan için şeker hamuru önermem krem şanti tercih edin en azından tadı begenilir dedi.Müşterilerim inatla şeker hamurlu alıyor sonrada yenmedi diyolarlar dedi orasıda 20 kişilik 140 tl dedi ama bende bizim orada pastaneler daha uygundur bunlar biraz daha markaydı :44:
Bende almıstım daha önce iyi oluyo dimi demek hepimiz aynıymısız tutumlu 2014-2015 gelinleri aferim bize

İşlerin için kolay gelsin tatlım Vallahi bende yalnız alışverişe çıkamıyorum maalesef Elbise giymem zaten yasak Onun şurası açık bunun şurası dar hep problem maalesef Aslında tanışma için gayet güzel bir kombin yapmışsın kalem etek ve fakir kol gömlek Al bence canım 1 gün giyeceksin zaten sonra unutur gider içine sinerek giyeceğin bir şey olsun:)Elbisenin yakası kapalıysa biraz yukarıda topla saçlarını.Ben evdeyim canım bir az önce yazdığım gibi annem ile sıkıntılarım var her zamanki gibi bunaldım vallahi. Forumda annesi ile en dertli olan kız benim galiba

Yok kuzum valla annelerimiz kopyaa ben bide erkek kardeşimden cekiyorum küsüz zaten yok benim için
Ben liseyide acıktan okudum hep çalıştım..hatta 7 yasındayken annemler imalat yerine takı yapıyolardı nereden basladım o yasımdan beri okuldan gelir evdede olsa para kazanırım..bebeklerimle oynarken gel şu işler acil sonra oynarsın derdi..bebegimi yanıma koyar yapardım gecen yıl babam söylenecek en son kişi olacak insana facede yazmıs eda evlenmiyo bıktık artık he desede birine evlense diye kontrol ederken babamı okudum..yıkıldım içimde kalan insanın aileside yalanmıs denecek çok şey yasadım ama yinede aile tabi..bak bide evlen diye aile şimdide annem ne zorun var diyo aynı senin gibi evdeyken pc basına gelip aklın ya pc de ya evlenmekte ne zorun varsa diyo yav ne zaman huzur verdilerse he böyle yapar sonra bi bakmıssın iyi olmus ceyiz yapalım derdine düşmüş bal ile kaymak gibi olmusuz :44:bosver canım..inşallah bir iş bulunca birazcık olsa rahatlarsın hele şu sözlerimiz bi olsun kosturmaktan varya baba evinde zaman hemen gececek anneler öyle yırtmıs kız yırtmıs

Yani bizi anlamıyorlar o evrelerden onlar da geçtiler. Bak şimdi tek sevdiği şey olan temizliğini yapıyor.. Sen evlenmek isteyince vermezler sonra da evlenmiyor diye dert yanarlar anlamadım valla Ben çeyiz falan istemiyorum hiç bir şey yapmasın bana beni huzurla evlendirsin suratına samasın bana yeter yani..

Anlamak zor valla :44:bende istemiyorum ama kendi ayıp olur diye yapıcam diyo ( dantel pikeler vs istemiyorum o ayrı )
Ahh ahh ablan gibi bizde yuvamızı kurucaz ama içimizde cok şeyler kala kala hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…